TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

21-27 Mart Haftası: Yeni başlangıçlar öncesi son Viraj

Yazının Giriş Tarihi: 21.03.2022 08:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.03.2022 08:31

Haftaya Merkür ve Jüpiter arasındaki olumlu açıyla başlıyoruz. Finans, ticaret, hukuk, ithalat-ihracat, yurtdışı bağlantılı işler, seyahat, akademi ve yayıncılık konularında yapılacak iş ve girişimlerde güzel bir destek sağlayacak. İş birlikleri ve önemli görüşmelerimiz için pazartesi, cuma ve cumartesi günlerini değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Öte taraftan mart ayının en dikkat etmemiz gereken haftasındayız. Maddi yatırımlar yapmak için uygun bir hafta değil. Salı günü kesinleşecek Mars-Uranüs karesi açısı dünya genelinde askeri konularda hareketlilik, kaza, yangın, uçak kazaları ve teknolojik-elektrikli aletlerde sıkıntılara sebep olabilir. Özellikle hafta ortasına kadar fevri ve aceleci davranışlardan uzak duralım.

Haftanın ikinci yarısı Merkür-Neptün kavuşumu etkili olacak. Duyguları dile getirmek, dargınların barışması aynı zamanda hayal ve sezgileri yükselten bu enerji aldanma ve aldatılmalara da açıklık vermekte. Sözlü yazılı işler ve evrak konularında dolandırıcılıklara karşı dikkatli olalım.

Hafta sonu Venüs-Satürn kavuşumu bizi ilişki ve para konularında kural koyucu ve mantık odaklı kararlar almaya yöneltebilir. Pazar günü ise iletişim gezegeni Merkür Güneş’ in ardından Koç burcuna geçiş yapıyor. Artık uzun zamandır yaşadığımız kararsızlıkların da sonuna gelmiş oluyoruz, daha motive ve güçlü bir şekilde hedeflerimize odaklanıp gerekli adımları atmaya başlayabiliriz.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç : Sizin döneminiz başladı. Güneş burcunuza geçti ve 27 Mart’ ta Merkür iletişim gezegenimiz de burcuna geçecek. Haftaya Mars-Uranüs kare açısıyla başlıyoruz. Yapmak istediklerinizle ilgili özellikle maddi konularla ilgili mücadelenizi artırmak isterken bazı engel veya yeni harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Bu da daha fazla tartışmacı ve öfkelenmenize yol açabilir. Hedeflerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz yine sosyal çevrenizde veya arkadaş ortamınızda da bazı sorunlar oluşabilir veya siz bir arkadaşınızın yaşayacağı bir duruma müdahil olabilirsiniz. Başka önemli bir etki de çarşamba günü kesinleşecek ve etkisini perşembeye kadar hissedeceğimiz Merkür-Neptün kavuşumu 12.evinizde gerçekleşiyor. Kararsızlıkların ve belirsizliklerin devam edebileceğine işaret etmektedir. Aldanma ve yanlış yönlendirmelere de açık bir enerji olduğu için mümkünse önemli kararlar almamanızı tavsiye ederim ama olumlu yönüyle de sevgi ve anlayışın da yükseleceği ve sevdiklerinizle sevgi dolu paylaşımları da artırabilir. Hafta sonu biraz daha karamsar hissedebilirsiniz ve çevrenize daha kuralcı ve mesafeli yaklaşabilirsiniz. Ve başta da dediğim gibi haftanın son günü Merkür burcunuza geçiş yapacak, düşünce ve fikirlerinizi daha net ifade etmeye başlayacaksınız.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Güneşin Koç burcuna geçmesiyle sizin döneminiz öncesi olup biteni bir gözleme kendinizi şarj etme sürecine girdiniz. Sağlığınıza biraz daha dikkat etmenizi tavsiye ederim. Baş ağrısı veya ateşli hastalıklarda artış olabilir.  Haftaya Mars-Uranüs kare açısıyla başlıyoruz. Kariyer ve hedefleriniz için mücadelenizi artırabilirsiniz, fikir değişimleri gündeme gelebilir. Ev-aile arasında denge sağlamaya çalışabilirsiniz. Başka önemli bir etki de çarşamba günü kesinleşecek ve etkisini perşembeye kadar hissedeceğimiz Merkür-Neptün kavuşumu belirsiz koşulları oluşturabilir veya da yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşınıza yardım edebilirsiniz Para konularıyla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu Venüs-Satürn kavuşum yapıyor; ilişki ve para konularına daha eleştirel bir bakış açısı sergileyebilirsiniz. Pazar günü Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor, sizin 12.evinizde olduğu için düşüncelerinizi daha fazla kendinizi saklamak isteyebilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Güneşin Koç burcuna geçmesiyle birlikte artık daha fazla sosyalleşebileceğiniz ve hayallerinizin peşinden daha rahat gideceğiniz bir süreç başlıyor. Arkadaşlarınız vakit geçirmek sizi mutlu kılacak. Haftaya Mars-Uranüs kare açısıyla başlıyoruz. Ticari/hukuki konular, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler ve sosyal medya konularında ani pürüzler meydana gelebilir. Başka önemli bir etki de çarşamba günü kesinleşecek ve etkisini perşembeye kadar hissedeceğimiz Merkür-Neptün kavuşumu ailevi ve iş konularında veya hayata dair duruşunuzla ilgili neleri doğru yapıyorum neleri eksik yapıyorum gibi düşünceler içinde olabilir ve belirsizlik hissedebilirsiniz. Hafta sonu Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. İlişki ve maddi konularla ilgili bazı kararlar alabilir ve bir düzenleme yapmak isteyebilirsiniz. Pazar günü Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor, sizin için hayattan daha keyif almaya başlayacağınız, arkadaşlarınızla iletişimizin artacağı bir süreç başlıyor. Davet edildiğiniz organizasyonlara katılın, yeni arkadaşlıklar oluşabilir, daha mutlu hissedeceksiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Güneşin Koç burcuna geçmesiyle birlikte kariyeriniz, hedefleriniz ve toplumdaki duruşunuza daha fazla odaklanmaya başlayacaksınız. Haftaya Mars-Uranüs kare açısıyla başlıyoruz. Maddi konularla ilgili ani pürüzler oluşabilir ve harcamalar da gündeme gelebilir. Ailede sağlık konusunu gündeminizdeyse bu alanda da gelişmeler söz konusu olabilir. Yani oluşacak durumlara göre manevra olmanız gerekecek sevgili Yengeçler. Çarşamba günü kesinleşecek ve etkisini perşembeye kadar hissedeceğimiz Merkür-Neptün kavuşumu iletişim sıkıntıları veya evraklarda birtakım sıkıntıları oluşturabilir. İlgilendiğiniz konularda bazı belirsizlikler oluşabilir o yüzden önemli kararlar almak konusunda acele etmeyin. Hafta sonu Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. İlişki ve parasal konularda tatminsizlikleriniz artabilir. Pazar günü Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor, kariyerinizle ve duruşunuzla ilgili düşüncelerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz ve bu alanlarda iletişim trafiğinizin artacağı bir süreç başlıyor sizin için. İş arıyorsanız veya iş değiştirmek istiyorsanız iş başvuruları, görüşmeler için değerlendirebilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Güneşin Koç burcuna geçmesiyle birlikte enerjiniz yükselmeye başlıyor. Haftaya Mars-Uranüs kare açısıyla başlıyoruz. İkili ilişkilerinizde veya iş hayatınızda bazı pürüzler ortaya çıkabilir, kendinizi anlatmaya çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Bu Maddi konularla oluşabilecek parasal durum da olabilir. Başka önemli bir etki de çarşamba günü kesinleşecek ve etkisini perşembeye kadar hissedeceğimiz Merkür-Neptün kavuşumu maddi konularda bazı belirsizlik veya gelişmeleri ortaya çıkarabilir. Parasal konularda riskli adımlar atmayın, aldanabilirsiniz. Hafta sonu Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. İlişkilerinizde daha sevgisiz hissedebilir ve mesafeli durabilirsiniz diğer taraftan da önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Pazar günü Merkür de Koç burcuna geçiş yapıyor, bu da ticari/hukuki girişimleriniz, yurtdışı bağlantılı işler, seyahat, sosyal medya konularıyla ilgileniyorsanız iletişimizi artıracak. Yeni bir eğitime başlayabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Güneşin Koç burcuna geçmesiyle birlikte maddi konular daha fazla odağınızda olacak ve kazancınıza artırmak için daha fazla mücadele etmeye hazır olacaksınız. Haftaya Mars-Uranüs kare açısıyla başlıyoruz. Çalışma ortamınız ve günlük koşturmacanız artabilir ve yeni gelişmeleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Başka önemli bir etki de çarşamba günü kesinleşecek ve etkisini perşembeye kadar hissedeceğimiz Merkür-Neptün kavuşumu ilişkilerinizde bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Kime ne kadar güveneceğiniz konusunda emin olmayabilirsiniz. Hafta sonu Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Rutin işlerinizde bazı pürüzler oluşabilir, kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Fazla karamsarlığa kapılmayın lütfen. Pazar günü Merkür de Koç burcuna geçiş yapıyor, bu da ortaklı ödemeler ve kredi konularıyla daha fazla ilgileneceğiniz bir süreç başlıyor. Borçlarınızı kapatmak için yeni çözüm yolları bulabilir, bunun için evrak imzalayabilir veya yeni başvurular yapabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Güneşin Koç burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkiler ve iş birliklerini ön plana çıkıyor. Haftaya Mars-Uranüs kare açısıyla başlıyoruz. Aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili beklenmedik bazı konular oluşabilir. Harcama yapmanız da gerekebilir. Acele hareketlerde bulunmayın, sakarlıklara açık bir enerji. Başka önemli bir etki de çarşamba günü kesinleşecek ve etkisini perşembeye kadar hissedeceğimiz Merkür-Neptün kavuşumu çalışma ortamınızda belirsiz hissedebilirsiniz, çalışma ortamınızda aslı astarı olmayan şeyler konuşulabilir ve kafanız karışabilir, sağlık konusunda da bağışıklık sisteminizi güçlendirin. Alerjik reaksiyon ve hastalıklara daha fazla yatkın olabilirsiniz. Unutkan ve dalgın da olabilirsiniz. Hafta sonu Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. İlişkiniz veya çocuğunuzla ilgili daha kuralcı ve mantıklı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Pazar günü Merkür de Koç burcuna geçiş yapıyor, güneşten sonra Merkür’ ün de ikili ilişkiler alanıza geçmesiyle birlikte iyice artık bu alanda hareketlenmeler artacak. Konuşmalar, görüşmeler ve kararlar alacağınız iletişimizi hızlı bir süreç başlıyor sizin için sevgili Teraziler.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Güneşin Koç burcuna geçmesiyle birlikte çalışma hayatınız, günlük koşturmacanız ve sağlık konularına daha fazla odaklanmaya başlayacaksınız. Haftaya Mars-Uranüs kare açısıyla başlıyoruz. Ev, aile ve ilişki konularında hızlı gelişmeler oluşabilir, bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Acele kararlar almayın. Başka önemli bir etki de çarşamba günü kesinleşecek ve etkisini perşembeye kadar hissedeceğimiz Merkür-Neptün kavuşumu ile ikili ilişkilerinizde sınır çizmekte zorlanabilirsiniz ve fazlaca merhametli davranabilirsiniz. Yeni tanışacağınız kişilerde yanılabilirsiniz. Sezgileriniz ve hayal gücünüz artacak. Hafta sonu Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Ev ve ailevi konulara bir düzen getirmek isteyebilirsiniz. Maddi konuda bir karar da alınabilir. Pazar günü Merkür de Koç burcuna geçiş yapıyor, güneşten sonra Merkür’ ün de bu burca geçmesiyle iş hayatınıza ve ihtiyaçlarınız üzerinde daha fazla düşünecek ve kararlar almaya başlayacaksınız. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Güneşin Koç burcuna geçmesiyle birlikte hareketliliğiniz artacak. Haftaya Mars-Uranüs kare açısıyla başlıyoruz. Yakın çevrenizle hızlı bir iletişim trafiği oluşabilir veya yazılı sözlü işlerinizde bazı pürüzler oluşabilir. Sakin iletişim sizin lehinize olur. Seyahatlere çıkacaksınız temkinli araç kullanın. Bilgisayar ve teknolojik aletlerde arızalar oluşabilir. Başka önemli bir etki de çarşamba günü kesinleşecek ve etkisini perşembeye kadar hissedeceğimiz Merkür-Neptün kavuşumu ile ev ve aile konularında bazı belirsizlikler oluşabilir. Kafanız karışık olabilir. Hafta sonu Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Yakın çevrenizle ilişkilerinizle daha mesafeli davranabilirsiniz veya maddi konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Pazar günü Merkür de Koç burcuna geçiş yapıyor, güneşten sonra Merkür’ ün de bu burca geçmesiyle birlikte aşk hayatınız, flörtleriniz, hobileriniz varsa çocuklarınızla daha fazla ilgilenmek ve hayattan daha fazla zevk almak isteyeceğiniz bir sürece başlayacaksınız.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Güneşin Koç burcuna geçmesiyle birlikte ev ve aile konuları daha fazla ön plana çıkaracak. Haftaya Mars-Uranüs kare açısıyla başlıyoruz. Hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz ve kazancınızı artırmak için de mücadelenizi artırabilirsiniz. Başka önemli bir etki de çarşamba günü kesinleşecek ve etkisini perşembeye kadar hissedeceğimiz Merkür-Neptün kavuşumu ile yakın çevrenizle yanlış anlaşılmalar, yazılı sözlü işlerinizde aksilikler, düşüncelerinizde karışıklığa yol açabilir. Hafta sonu Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Parasal konularda yeni kararlar almak isteyebilir, gelir gider dengenizi oturtmaya çalışabilirsiniz. Pazar günü Merkür de Koç burcuna geçiş yapıyor, güneşten sonra Merkür’ ün de bu burca geçmesiyle düşünceleriniz de ev ve ailenize odaklanacak, aile üyelerinizle iletişim trafiğiniz artacak. Evle ilgili bir kiralama ve alım satım konusu varsa da olumlu gelişmeler oluşabilir.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Güneşin Koç burcuna geçmesiyle birlikte kendinizi daha rahat ifade etmeye başlıyorsunuz önümüzdeki 1 aylık süreçte. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla daha fazla iletişim kurabilir, yazılı sözlü işler, kısa seyahatler ve sosyal medyayla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Özellikle pazar günü Merkür’ ün de Koç burcuna geçmesiyle birlikte bu konular iyice hareketlenecek. Haftaya Mars-Uranüs kare açısıyla başlıyoruz. Bir taraftan kendi ihtiyaçlarınız diğer taraftan ev-aile sorumluluklarınız sizi yorabilir. Evle ilgili bir tadilat veya taşınma konusu gündeme gelebilir. Ev içinde sakarlıklara da dikkat edin. Başka önemli bir etki de çarşamba günü kesinleşecek ve etkisini perşembeye kadar hissedeceğimiz Merkür-Neptün kavuşumu ile başta maddi konularla olmak üzere belirsizlik ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Önemli kararlar almamanızı tavsiye ederim. Hafta sonu Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Maddi konularda önemli kararlar almak isteyebilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Güneşin Koç burcuna geçmesiyle birlikte parasal konularla ve paranızı daha fazla nasıl artırabileceğiniz üzerine yoğunlaşacaksınız. Daha kararlı adımlar atmaya başlayacaksınız özellikle pazar günü Merkür’ ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte bu alanda düşüncelerinizi daha rahat uygulamaya koyabilir ve iletişimizi artırabilirsiniz. Kendi değerinizi ve yapacaklarınız için harekete geçmeye başlıyorsunuz sevgili Balıklar. Haftaya Mars-Uranüs kare açısıyla başlıyoruz. Beklenmedik aksilikler oluşabilir. Sağlık açısından daha gergin hissedebilirsiniz. Başka önemli bir etki de çarşamba günü kesinleşecek ve etkisini perşembeye kadar hissedeceğimiz Merkür-Neptün kavuşumu belirsizlik ve kararsızlık yaşayabilirsiniz, önemli kararlar almanızı tavsiye etmem çünkü aldanmalara açık bir enerji bu. Unutkanlık ve sakarlıklara da dikkat edin lütfen. Olumlu anlamıyla yaratıcılığınız ve hayal gücünüz artacak. Hafta sonu Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Daha mantıklı ve sorgulayıcı davranabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.