TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

21-27 Şubat Haftası: Fikir ve durum değişiklikleri oluşabilir

Yazının Giriş Tarihi: 21.02.2022 08:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.02.2022 08:46

16 Şubat’ te gerçekleşen Aslan Dolunayı’ nın etkilerini deneyimleyemeye devam edeceğimiz bir haftaya Merhaba diyoruz. Bir taraftan Mars ve Venüs’ ün Oğlak burcunda Neptün ile oluşturacağı iyicil açılar uzun ve kalıcı işlerle ilgili harekete geçmeyi ve adım atmayı teşvik ediyor. Özellikle hafta ortasına kadar gökyüzü çok destekleyici. Hem ilişkiler hem iş konularında başarı sağlamak için bir taraftan kararlı olmayı bir taraftan da anlayışı elden bırakmazsak yüksek fayda elde edebiliriz, destek ve fırsatlarla karşılaşabiliriz. Hafta geneli iş birlikleri ve ortaklaşa işler yapmak için değerlendirebilir. Yalnız Perşembe gününden itibaren Merkür ve Uranüs arasındaki zorlu açı fikir ve durum değişikliklerine açıklık vermekte. Planlananların iptal edilmesi söz konusu olabileceğinden esnek kalabilmekte fayda var.

Amerika haritasında Plüton dönüşü başladı hem de para evinde bu da ekonomik kriz vurgusu yapmakta ve yeni bir ekonomik yapının oluşturulacağının işaretidir. Dolayısıyla tüm dünyada ekonomik zorluklar ve enflasyon artarak devam edecek.

Piyasalar ve kripto paralar bu hafta Merkür ve Uranüs kare açısıyla oldukça hareketli olacağa benziyor, fazla risk almamak iyi olur!

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram/Youtube takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Güneşin balık burcuna geçmesiyle sezgileriniz ve maneviyatınız artıyor. Zaman zaman biraz daha fazla içe dönerek olan biteni gözlemlemek isteyebilirsiniz aslında olayları biraz akışa bırakma zamanı. Diğer taraftan özellikle haftanın ilk yarısı manevi kanallarınız açık, haberci rüyalar görebilirsiniz. Bu hafta Mars ve Venüs'ün Neptün ile 60° lik açıları hayalleriniz, ilişkileriniz ve para konuları ile ilgili sizi destekliyor olacak. Kariyer ve aile konularında olumlu gelişmeler yaşayabilir, attığımız adımların karşılığını bulmaya başlayabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısından sonra Merkür ve Uranüs arasındaki etkileşim sebebiyle parasal konularda riskli girişimlerde bulunmamanızı tavsiye ederim. Yine sosyal çevre ve arkadaşlarınızla bazı yanlış anlaşılmalar ve fikir ayrılıkları oluşabilir. Hafta sonu Ay kapanma fazına geçiyor, yeni başlangıçlarınızı 2 Mart Balık Yeniayı’ ndan sonra başlamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Güneşin balık burcuna geçmesiyle gelecek projeleriniz, hayalleriniz yapmak istedikleriniz ve sosyal çevre/arkadaşlar ön plana çıkıyor. Bu hafta maddi manevi konularda yapacağınız girişimlerde güzel destekler alabilirsiniz. Hem ailevi hem kariyer konularında sizi yoğun bir hafta beklemektedir.  Artık bazı şeyleri yoluna koymanın mutluluğunu hissetmeye başlayacaksınız. Yine ticaret, eğitim hukuk, sosyal medya, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili de maddi-manevi güzel gelişmelerle karşılaşmamız mümkün olacak. Haftanın ikinci yarısı Merkür ve Uranüs arasında olumsuz bir etkileşim olacak bu da iletişimle ilgili bazı sıkıntılara işaret etmekte yine teknolojik aletler, evraklar, sözlü yazılı iletişim kanallarında bazı sorunlar oluşabilir. Karar verilen bir konu hakkında aniden fikir değişiklikleri gündeme gelebilir. Esnek davranmanızı tavsiye ederim. Hafta sonu yaratıcılığınız artacak, arkadaşlarınızla bir arada olmak size iyi gelecek.

Sevgili  İkizler ve yükselen İkizler: Güneşin balık burcuna geçmesiyle kariyeriniz ve geleceğe dair yapmak istediklerimiz ön plana çıkıyor. Hedeflerinize yönelik harekete geçebilirsiniz, yapacağınız girişimler başarı ve büyüme vaat ediyor. Aile içi bir soruna da çözüm bulabilirsiniz. Kazançlarınızı arttıracak gelişmeler söz konusu olmaya başlayacak. Merkür artık Kova burcunda, hayata daha iyimser daha pozitif bakmaya başladınız. Haftanın ikinci yarısı Merkür ve Uranüs arasında kare açı gerçekleşiyor; fikir değişikliklerine gidebilirsiniz aynı zamanda seyahat, eğitim, ticari/hukuki konularda da değişimler söz konusu olabilir. Yönetici gezegeniniz Merkür olduğu için haftanın ikinci yarısından sonra daha gergin hissedebilirsiniz. Fevri kararlar almayın. Hafta sonu Ay kapanma fazına geçiyor, varsa planladığınız yeni başlangıçları 2 Mart Balık Yeniayı’ ndan sonra başlamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Güneşin balık burcuna geçmesiyle maneviyatınız ve sezgileriniz artıyor. İnançlarınız, ticaret, eğitim, sosyal medya, hukuki konularda güzel gelişmeler önümüzdeki 1 ay boyunca etkili olmaya başlayacak. Bu hafta gelecek projeleriniz ve hayalleriniz için girişimlerde bulunursanız güzel gelişmeler kaydetmeye başlayacaksınız. Yeni insanlarla tanışabilir, sosyal çevreniz genişleyebilir ve aşk hayatınızda canlanmalar başlayabilir. Maddi konularla ilgili de güzel gelişmeler ve destekler almaya başlayacaksınız. Haftanın ikinci yarısı Merkür ve Uranüs arasındaki kare açı harcamalarınızı artırabilir, unuttuğunuz bir ödeme karşınıza çıkabilir veya beklediğiniz bir para varsa gecikme olabilir. Gelişmeleri olabildiğince esnek karşılamaya çalışın. Hafta sonu Ay kapanma fazına geçiyor, varsa planladığınız yeni başlangıçları 2 Mart Balık Yeniayı’ ndan sonra başlamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Güneşin balık burcuna geçmesiyle maddi konular, ödemeler ve ailede bir sağlık teması ön plana çıkmaktadır.  Günlük koşturmacanız artıyor, bu hafta itibariyle maddi manevi koşullarınız da iyileşmeler gündeme gelecek. Kazancınızı artıracak fırsatlar ve desteklerle karşılaşabilirsiniz. Çalışma ortamınız veya çalışma arkadaşlarınızla ilgili iyileştirici etkiler devreye girecek. İş arayan Aslanlar yeni bir işe başlayabilir. Haftanın ikinci yarısı etkili olacak Merkür ve Uranüs arasındaki kare açı iletişimle ilgili bazı sıkıntılar oluşabileceğine işaret etmekte. İlişkilerde kararsızlıklar veya fikir ayrılıkları, beklenmedik durumlar oluşturabilir. Hafta sonu Ay kapanma fazına geçiyor, varsa planladığınız yeni başlangıçları 2 Mart Balık Yeniayı’ ndan sonra yapmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Güneşin balık burcuna geçmesiyle ikili ilişkilerde güzel destekler ve yardımlar alabileceksiniz bu sizi mutlu ve motive edecek. Hayalleriniz ve gelecek projeleriniz için bu hafta adım attığınız takdirde güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınız, varsa çocuğunuz ve yeteneklerinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı günlük rutinleriniz ve çalışma ortamınızda iş yükünüz artabilir. Etkili olacak Merkür ve Uranüs arasındaki kare açı, iletişimde bazı sıkıntılara yol açabilir, karar değişiklikleri, yanlış anlaşılmalar oluşabilir ve beklenmedik durum değişiklikleri gerçekleşebilir.  Daha gergin hissedebilirsiniz. Olabildiğince kendinizi yormadan işleri planlayarak hareket etmeye çalışırsanız bu günleri daha sakin geçirebilirsiniz. Hafta sonu Ay kapanma fazına geçiyor, varsa planladığınız yeni başlangıçları 2 Mart Balık Yeniayı’ ndan sonra başlamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Güneşin balık burcuna geçmesiyle günlük rutinleriniz ve çalışma hayatınızda temponuz artacak. Sağlık konusunda yeni beslenme alışkanlıklarına başlayabilir veya kontrollerinizi yaptırmak isteyebilirsiniz. Bu hafta itibariyle ev ve ailevi konularda maddi manevi güzel gelişmeler ve iyileştirici etkiler devreye girecek ama bir taraftan harcamalarınız artabilir. Alacağınız desteklerle sorunlara çözümler bulabilirsiniz. Örneğin evle ilgili bir tadilat taşınma veya evin alım satımı gibi bir konu gündeminizdeyse olumlu gelişmeler oluşabilir. Kariyer hayatınızda sizi mutlu eden bir gelişme yaşayabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısından sonra Merkür ve Uranüs arasındaki kare açı, ikili ilişkilerinizde bazı yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili de bazı iletişim sıkıntıları yaşayabilir veya bir harcama gündeme gelebilir. Hafta sonu Ay kapanma fazına geçiyor, varsa planladığınız yeni başlangıçları 2 Mart Balık Yeniayı’ ndan sonra başlamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Güneşin balık burcuna geçmesiyle  aşk hayatınız, çocuk ve yaratıcılığınız ön plana çıkmaktadır. Bu hafta ticari girişimleriniz, eğitim konuları, yakın çevreniz, kardeş, akraba, yazılı sözlü işleriniz, kısa seyahatler ile ilgili bir hareketlilik gündeme gelecek yine düşüncelerinizi daha rahat ifade etmeye başlayacaksınız ve düşüncelerinizi ifade ettiğiniz takdirde güzel destekler almaya başlayabilirsiniz. Daha kararlı hissetmeye ve yapmak istediklerinizle ilgili adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı etkili olacak Merkür ve Uranüs kare açısı; planlananlar da bazı değişimlerin oluşabileceğini göstermektedir, iletişimde sıkıntılar, fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Maddi konularda da ani kararlar almayıp, önce oluşan gelişmeleri bir değerlendirin. Hafta sonu Ay kapanma fazına geçiyor, varsa planladığınız yeni başlangıçlar 2 Mart Balık Yeniayı’ ndan sonra başlamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Güneşin balık burcuna geçmesiyle ev ve ailenize daha çok vakit ayırabilirsiniz.  Parasal kaynaklarınızı artırmak için bu hafta iyileştirici etkiler devrede olacak, yapmak istedikleriniz ile ilgili adım attığınız takdirde güzel sonuçlar almaya başlayabilirsiniz. Hafta ortası itibarıyla Merkür ve Uranüs arasında olumsuz bir etkileşim var. Çalışma arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde ani değişimler, yakın çevre ve yazılı sözlü işlerinizde bazı aksaklıklar oluşabilir bunları dikkatlice kontrol etmenizi tavsiye ederim yine kullandığınız teknolojik ve elektronik aletler de bazı arızalar oluşabilir.  Hafta sonu Ay kapanma fazına geçiyor, varsa planladığınız yeni başlangıçları 2 Mart  Balık Yeniayı’ ndan sonra yapmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Güneşin balık burcuna geçmesiyle düşüncelerinizde daha kararlı hissedebilirsiniz. Ticaret, eğitim, seyahat konularında güzel gelişmeler yine yakın çevreniz, akraba, kardeşinizden güzel haberler ve destekler alabilirsiniz. Internet üzerinden üzerinden iş yapıyorsanız bu hafta yenilikler yapmak için uygun bir hafta. Bunun karşılığını almaya başlayacaksınız maddi kazançlarınızı artabilir yalnız haftanın ikinci yarısı itibariyle Merkür ve Uranüs arasında olumsuz bir etkileşim var. Bu etkileşim bazı iletişim sıkıntılarına yol açabilir hayatınızdaki kişiyle veya çocuğunuzla yanlış anlaşılmalar veya fikir değişiklikleri gündeme gelebilir. Harcamalarınız da artışlar söz konusu olabilir. Hafta sonu Ay kapanma fazına geçiyor, varsa planladığınız yeni başlangıçları 2 Mart Balık Yeniayı’ ndan sonra yapmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Güneşin balık burcuna geçmesiyle maddi koşullarınıza odaklanmayı ön plana çıkaracak. Merkür'ün burcunuza geçmesi kendinizi daha rahat ifade etmenizi sağlayacak. İletişim trafiğiniz ve yakın çevrenizle ilişkiniz hızlanacak. Bu hafta kariyeriniz ve gelecek planlarınızla ilgili adımlar attığınız takdirde güzel destekler alabilirsiniz güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı etkili olacak Merkür ve Uranüs arasındaki kare açı özellikle ev ve aile içinde fikir değişikliklerine ve maddi konularla ilgili de fazla harcamaların gündeme gelmesine yol açabilir. Hafta sonu Ay kapanma fazına geçiyor, varsa planladığınız yeni başlangıçları 2 Mart Balık Yeniayı’ ndan sonra yapmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Güneşin balık burcuna geçmesiyle sizin döneminiz başladı. 12 yıldan sonra ilk defa burcunuzda Güneş ve Jüpiter kavuşuyor. Kendinizle ilgili, gelecek projeleriniz ve hayallerinizle  ilgili harekete geçtiğiniz takdirde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu hafta yönetici gezegeniniz Neptün'ün Mars ve Venüs'le güzel etkileşimleri olacak. Hem maddi hem manevi konularda güzel fırsatları ve gelişmeleri karşınıza çıkaracak. Maddi koşullarınızı da iyileştirmeye başlayabilirsiniz sevgili balıklar. Bu hafta mutlaka niyet ve girişimlerde bulunun. Hafta ortası itibarıyla etkili olacak Merkür ve Uranus arasındaki kare açı iletişimde bazı sıkıntılara yol açabilir ve insanlarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz yine planlanan durumlarla ilgili bazı değişimler gündeme gelebilir. Hafta sonu Ay kapanma fazına geçiyor, varsa planladığınız yeni başlangıçları 2 Mart Balık Yeniayı’ ndan sonra yapmanızı tavsiye ederim.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.