TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

22-28 Kasım Haftası: Enerjimiz yükseliyor

Yazının Giriş Tarihi: 22.11.2021 09:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.11.2021 09:45

Yeni haftanın ilk gününde Güneş Akrep burcundan çıkıp Yay burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca burada hareketine devam edecek. 24 Kasım Çarşamba günü de Güneşten sonra Merkür de Yay burcuna geçiyor. 13 Aralık' a kadar burada hareket ediyor olacak. Yay burcu ateş elementi olduğundan, üzerimizdeki durağanlıktan çıkıp harekete geçmeye başlayacağız.

Yay burcu hayata daha iyimser bakıp, yeni kültürler, yeni vizyonlar, seyahat etmek, yeni şeyler keşfetmeyi sever. Uluslararası ilişkiler, ticaret, ithalat-ihracat, anlaşmalar, hukuk, akademik eğitim, inançlar ve dini konular Yay burcunun temsil ettiği alanlardır. Hak ve adalet kavramları daha fazla yükselecek. Hem Güneş hem de Merkür bu burçta bulunacağından özellikle 13 Aralık' a kadar inandıklarımız uğruna fanatikleşmeyi, sonuna kadar arkasında duracağımızı da anlatır. Kurduğumuz cümleler ve fikirlerde bu uğurda sonuna kadar savunacağız. Toplumsal düzeyde yukarıda bahsettiğim konularda yine bunlar ön plana çıkacak ve beraberinde zaman zaman yükselen söylemleri de duyacağız.

Hemen pazartesi günü Güneş Çarşamba günü de Merkür Yay burcuna geçiyor dedik ve böylece Akrep dönemi de yavaş yavaş sona eriyor. Güneş ve Merkür Yay burcuna geçtikten sonra güney ay düğümüyle kavuşum yapacak. Geçmişten bazı konularda belirsizliklerimiz devam ediyorsa netleşmeler ve tamamlamalar oluşabilir. Bu illa bir olayla da olmak zorunda değil, bir konuyla ilgili bakış açımızın netleştiğini de kendimizde görebiliriz. Bu hafta Satürn ve Chiron arasındaki uyumlu açı da geçmişten bu yanan getirdiğimiz yaralarımızı iyileştirmek adına mantığımız ön planda ve uzun vadede kalıcı hangi adımları atabilirim, geleceğimi nasıl en iyi şekilde yapılandırabilirim noktalarından bizi güzel destekler vermektedir. Satürn etkisi; güzel destekler alacağımızı ve kalıcı adımlar atmak için bize çok iyi gelecektir. Bu hafta yapacağımız görüşmeler, başvurular ve girişimler için harekete geçtiğimiz de güzel sonuçlar vaat etmektedir, özellikle perşembe gününü bu anlamda değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Hafta sonu Venüs ve Neptün arasında 60 derecelik bir açı kalıbı oluşacak. Bu açı kalıbı fırsatları sunar yani ilişkiler ve para konularında iyileşmeler getirecek bir etkidir. İlişkilerde bir sorunun tatlıya bağlanması veya maddi bir sıkıntının çözümü veya sağlık konusunda güzel gelişmelere açık olacağız.

Görüyorsunuz ki bu hafta tutulma enerjilerinin o gerginliğinden biraz daha kafamızı kaldırıp, daha umutlu ve iyi hissedeceğimiz bir hafta bizi beklemektedir, şöyle bir derin nefes alabileceğiz.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

İnstagram/Youtube Takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: Bu hafta önce Güneş ardından Merkür Yay burcuna geçecek. Önümüzdeki 1 ay boyunca güzel destekler alacaksınız. Daha kararlı ve cesaretle harekete geçmek isteyeceksiniz. Bu hafta güzel bir Satürn- Chiron desteği var, uzun vadede hayallerinize ulaşmak için kalıcı adımlar atmaya başlayabileceksiniz. Seyahat, ticaret, akademik eğitim veya hukuksal konularla ilginiz varsa bunlar daha fazla odağınızda olacak.  İletişimde kendinizi daha iyi ifade edebilecek ve yaratıcılığınız artacak. Arkadaşlarınızla veya ekip çalışmalarınızda sizi heyecanlandıracak gelişmeler olabilir veya emek verdiğiniz bir işin karşılığını görmeye başlayabilirsiniz. Güneş ve Merkür' ün Güney Ay düğümü ile gerçekleşecek kavuşumu bazı konularda netleşmenizi sağlayabilir. Hafta başı duygusal iniş - çıkışlarınız olabilir ama hafta ortasından sonra aşk hayatınızda veya çocuğunuz varsa onunla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Hafta sonu Venüs ve Neptün arasındaki iyicil açı, ilişkiler ve para konularında iyileşmeleri sağlayacak etkidedir. Parayla ilgili bir konuda güzel gelişmeler ve çözüm adına bir fırsat yakalayabilirsiniz. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burcu: Hayatlarınızda önemli döngülerin olacağı bir zamana giriyorsunuz ve yavaş yavaş tutulma etkilerinden sonra belirsizlikleriniz ortadan kalkmaya başlayacak. Bu hafta önce Güneş ardından Merkür Yay burcuna geçecek. Yaklaşık 1 ay boyunca ortaklı paralar, ödemeler, kredi, borç, vergi, miras gibi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Düşünceleriniz daha fazla bu konularla meşgul olmaya başlayacak. Yine sizin veya bir aile üyesinin sağlık konusu gündeme gelebilir. Etkili olacak Satürn ve Chiron iyicil açısı; aile büyüklerinden, yönetici ve üstlerden gelebilecek güzel destekleri vurgulamakta. Kariyerinizde istediğiniz yönde sizi mutlu edecek gelişmeler olabilir. Hafta başı duygusal iniş-çıkışlar yaşayabilirsiniz, kendinizi biraz güvensiz hissedebilirsiniz ama hafta ortasından sonra enerjiniz yükseliyor. Hafta sonu Venüs ve Neptün iyicil açısı; arkadaşlarınızla güzel vakit geçirmek, sizi mutlu edecek gelişmeler yaşamanızı sağlayacak. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu: Pazartesi Güneş ardından da çarşamba günü Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Önümüzdeki 1 ay boyunca ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusu gündeminize gelecek. Hayatınızda ilişkileriniz sizin için daha önemli olacak. Bu süreçte yeni insanlarla tanışabilir ve ilişkilerde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş birlikleri veya ortaklık konusunda teklif ve destekler alabilirsiniz ve bunların üzerine daha fazla oturup düşüneceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.  Bu hafta Güneş ve Merkür' ün güney ay düğümüyle kavuşumu bu konularda tamamlamaları ve ardından yeni başlangıçları da gündeminize taşıyacak.  Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için hafta ortasından sonra destekleniyorsunuz. Satürn ve Chiron iyicil açısının etkisiyle; geçmişten bu yana getirdiğiniz içsel yaralarınızla ilgili iyileştirici etki ve destekler alabilirseniz. Hafta sonunda Venüs ve Neptün arasındaki iyicil açı; ilişki, sağlık ve maddi konulardan yana fırsatlar sağlayabilir. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler: Bu hafta önce Güneş ardından Merkür Yay burcuna geçecek. 1 ay boyunca çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konularının daha fazla ön plana çıktığı ve üzerinde daha fazla düşünüp konuşacağınız bir zaman diliminde olacaksınız. Yeni iş teklifleri, yeni anlaşmalar gündeme gelebilir aynı zamanda ihmal ettiğiniz sağlık kontrolleriniz varsa bunlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu hafta Güneş ve Merkür Yay burcuna geçtiği gibi güney ay düğümü ile bir kavuşum yapacak. Hayatınızda son 1,5 yıldır sizi meşgul eden bir konuda tamamlamalar gündeminize gelebilir, bu bakış açınızda oluşan bir durum da olabilir. İşle ilgili yeni bir başlangıç ve harekete geçmek isterseniz özellikle hafta ortasından sonra bu gücü ve inancı kendinizde bulacaksınız. Son derece destekleyicidir. Hafta sonuna geldiğimizde Venüs ve Neptün arasındaki iyicil açı; ilişki, sağlık ve maddi konulardan yana güzellikleri ve daha keyifli hissetmenizi sağlayacak. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: Bu hafta önce Güneş ardından Merkür Yay burcuna geçecek. Yay burcu da sizin gibi ateş elementinde, o yüzden önümüzdeki 1 ay boyunca aşk, flört, yaratıcılık, çocuklar, yatırımla ilgili konularda güzel destekler alacaksınız. Bir taraftan da hayatın keyifli yönlerini daha fazla deneyimlemek isteyeceksiniz. Bu hafta Satürn' ün güzel bir açısı var, kalıcı ve yapıcı adımlar atmak için ilişkilerinizden güzel fırsatlar ve destekler alacaksınız. Yeni girişimler veya yeni adımlar atmak için hafta ortasından sonra kendinizde o gücü hissedeceksiniz ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Neptün arasında iyicil bir açı oluşacak. Size ilişki, sağlık ve maddi konulardan yana fırsatlar sunabilir. Günlük rutin koşturmacasına biraz ara vermek kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Başak ve yükselen Başak burcu: Bu hafta önce Güneş ardından Merkür Yay burcuna geçecek. Siz bir 1 ay boyunca ev, aile ve yuva alanınızdan etki alacaksınız. Yani odağınız ve düşünceleriniz daha fazla bu konularla ilgili olacak. Değişen durumlara göre kendinizi organize edeceksiniz. Ailenizle daha fazla bir iletişim trafiğine girebilir, ev ve düzeninizle ilgili yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Hafta başı Güneş ve Merkür Yay burcuna geçtiği gibi güney ay düğümü ile bir kavuşum yapacak. Geçmişe dair konularda bir tamamlanma bir netleşme söz konusu olabilir. Satürn etkisi size sağlam ve kalıcı destekler sağlamaktadır. Koşturmanız fazla olabilir ve zaman zaman baskılanmış hissetseniz bile işlerinizi yoluna koymayı başarıyorsunuz. İlişkilerden ve maddi konularda önünüz açık, iletişim trafiğiniz hızlı. Hafta sonuna geldiğimizde Venüs ve Neptün arasındaki iyicil açı; ilişki, sağlık ve maddi konulardan yana fırsatlar sunabilir. Ay da hafta sonu sizin burcunuzda bulunacak. Bu etkilerle hafta sonu daha huzurlu ve keyifli hissedebilirsiniz. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burcu: Bu hafta önce Güneş ardından Merkür Yay burcuna geçecek. Siz bir 1 ay boyunca iletişim evinizden etki alıyorsunuz. Odağınız ve düşünceleriniz yakın çevre, kardeş, akraba, eğitim, sosyal medya, kısa seyahatler, satış ve pazarlama alanlarında olacak. Bu hafta Satürn desteği ile belirsizlikleriniz netleşmeye başlıyor. Düşüncelerinizde kararlı olacaksınız, iletişim trafiğiniz yoğun, yakın çevrenizden destekler ve kalıcı ve yapıcı adımlar atmak için güzel etkiler alıyorsunuz. Hafta başında geçmiş konulara dair konuşmalar olabilir ve beraberinde netleşmeleri da sağlayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra bazı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz, ilişkilerden yana da olumlu etkiler alıyorsunuz. Hafta sonu Venüs ve Neptün arasındaki iyicil açı; ilişki, aile ve sağlık konularına güzel bir etki yapmakta, fırsatları değerlendirebilir ve bu konulara dair iyileştirici bir tarafı var. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrepler burcu: burcu: Bu hafta önce Güneş ardından Merkür Yay burcuna geçecek. Bu etkiyi para evinizden alacaksınız. Yani maddi kaynaklarınız, kaynaklarınızı nasıl yöneteceğiniz, değerleriniz konusuna odağınız ve düşünceleriniz fazlalaşacak ve yaklaşık 1 ay boyunca bu etkiyi alacaksınız. Güneş ve Merkür Yay burcuna geçtiği gibi güney ay düğümü ile kavuşacak yani geçmişe dair bir konuyla ilgilenmek ve bir tamamlanma etkisi hakimdir. Satürn ve Chiron arasındaki iyicil açısıyla; ailenizden yana güzel destekler sizi beklemektedir. Maddi ve kariyerinizle ilgili harekete geçmek isterseniz hafta ortasından sonra değerlendirebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde Venüs ve Neptün arasındaki iyicil açı; arkadaşlıklar, ilişki, sağlık ve maddi konulardan yana güzel fırsat ve iyileşmeleri sağlayabilir. Bu etkilerle hafta sonu daha huzurlu ve keyifli hissedebilirsiniz. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu: Bu hafta önce Güneş ardından Merkür sizin burcunuza geçecek. Sizin döneminiz başlıyor. Şimdiden mutlu yıllar diliyorum! Fikirlerinizi etrafınıza anlatmaya başlayacak ve yeni adımlar atmak isteyeceksiniz, artık harekete geçiyorsunuz. Güneş ve Merkür hemen hafta başı güney ay düğümüyle kavuşum yapacak kafa karışıklığı oluşturacak durumlar oluşabilir ama böylece geçmişe dair bir konuda netleşme sağlayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra yeni girişimler ve yeni kararlar adına size iyi gelecek güzel etkiler alıyorsunuz. Aşk hayatınızda ilişkilerden yana mutlu olacağınız gelişmeler oluşabilir, yine son derece yaratıcı olacaksınız. Hafta sonu Venüs ve Neptün arasında iyicil bir açı oluşacak. Aile ve maddi konulardan yana güzel fırsat ve iyileşmeleri sağlayabilir. Bu etkilerle hafta sonu daha huzurlu ve keyifli hissedebilirsiniz. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: Hemen hafta başı Güneş ardından da çarşamba günü Merkür Yay burcuna geçiş yapacak ve önümüzdeki 1 ay boyunca 12. Evinizden etki alıyorsunuz. 12.evimiz bizim aslında biraz kendimizi geri çektiğimiz, biraz daha izole olduğumuz alandır. Yani şöyle biraz daha dinlenip, neler oldu bitti deyip mukayese yaptığımız zamanlardır. Düşüncelerinizde daha çok kendinize odaklandığınız bir sürece giriyorsunuz. Hafta başı Güneş ve Merkür buraya geçtiğinde hemen güney ay düğümüyle kavuşum yapacak. Geçmiş belirsizliklerinizde bir tamamlanma enerjisi hâkim olacak. Hafta ortası ev, aile ve maddi konularınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde Venüs ve Neptün arasındaki iyicil açısının etkisiyle; arkadaş ve ilişkilerinizden yana sizi mutlu edecek güzel destekler alacaksınız. Hafta sonu keyifli ve akışında geçecek sevgili Oğlaklar. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Kovalar ve yükselen Kovalar: Bu hafta önce Güneş ardından Merkür Yay burcuna geçecek. Odağınız ve düşünceleriniz daha fazla sosyal çevre, arkadaşlarınız, hayalleriniz, umutlarınız, yapmak istedikleriniz üzerine yoğunlaşacak. Arkadaşlarınıza daha fazla vakit ayırabilir, daha fazla sosyalleşebilir ve aynı zamanda hayalleriniz için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Hafta başında geçmişe dair bir konuyla ilgili bir netleşme sağlayabilirsiniz. Satürn' den güzel destekler aldığınız bu hafta görüşmeler ve kalıcı adımlar atmak için değerlendirebilirsiniz. İlişkileriniz için de aynı şekilde destekleyicidir. Hafta sonuna geldiğimizde Venüs ve Neptün arasındaki iyicil açı daha akışında geçireceğiz bir cumartesi ve pazar gününe işaret etmektedir. Elinizden belki bir para çıkabilir ama onun dışında daha ılımlı ve sakin bir zaman dilimi olacak sizin için sevgili Kovalar. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Balıklar ve yükselen Balıklar: Pazartesi günü Güneş, çarşamba günü de Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Önümüzdeki 1 ay boyunca kariyeriniz ve toplumsal statünüzle ilgili konular gündeminize gelecek. Hedefleriniz doğrultusunda konuşmalar ve görüşmeler yapabilir, yeni ve cesur adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Hafta başı geçmişe dair belirsiz bir konuda netleşme sağlayabilirsiniz. Hafta ortası enerjiniz yüksek, iş ve maddi konularla ilgili bir hareketlenme içinde olacaksınız. Hafta sonuna geldiğimizde Venüs ve Neptün arasındaki iyicil açı; hayal dünyanızı harekete geçirecek güzel fırsatlar sunabilir aynı zamanda arkadaş ve sosyal çevrenizle de güzel vakit geçirebilirsiniz. Sevgiliniz veya eşinizle de romantik duygusal paylaşımlar sizi mutlu hissettirebilir sevgili Balıklar. Haftanız güzel geçsin

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.