TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 22 – 28  Nisan Haftası: Dönüştürücü Dolunay

Yazının Giriş Tarihi: 22.04.2024 09:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 09:14

Haftaya Ay Terazi burcunda başlıyoruz; ilişkiler, diplomasi ve iş birliklerinin önemli olacağı bir haftaya giriş yapıyoruz. 24 Nisan‘ da Akrep burcunun 4 derecesinde Plütonyen bir Dolunay gerçekleşiyor, ülkemiz için oldukça önemli bu Dolunay Türkiye‘ nin Güneşiyle etkileşimli gerçekleşiyor.

Akrep enerjisi önemli değişim ve dönüşümleri ifade eder ve bunlarla bağlantılı krizleri de ortaya çıkarabilir dolayısıyla önümüzdeki 15 gün ekonomi ve finansal konular, bu alanlarda zorlu durumlar, görev değişiklikleri ve yapılacak yeni düzenleme ve değişimler ülkemiz gündeminde yer alabilir.

Dolunay haritasında Plüton ile oluşan dik açı 8. Evde finansal ve ekonomik konulara vurgu yapmaktadır. Vergi, borç, ödemeler, sigorta, tazminat, hazine, dış açık, borsa, para piyasaları ve Merkez Bankasıyla ilgili öne çıkacak gelişmeler yaşanabilir. Diğer ülkelerle iş birliği ve diplomaside bazı anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

Toplumsal konular, parayla alakalı aile içi tartışmalar ve yargı önünde paraya dayalı davaların görülmesi artabilir. Toplumda şiddete eğilim, cinsellikle ilgili durumlar gündeme gelebilir. Toprak hareketliliği oluşabilir. Sağlık konusunda kadın hastalıkları, üreme-boşaltım sistemi ve alt karın bölgesinde hassasiyetler artabilir.

25 Nisan itibariyle Merkür Koç burcunda retrosunu bitiriyor; gölge günleri bir süre devam etse de genel olarak iletişim kanalları açılıyor. Kararsız kaldığımız noktalarda daha rahat kararlar almaya açık olacağız.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: 24 Nisan’ da gerçekleşecek Akrep Dolunayı derin duyguları ortaya çıkarabilir. Geçmişle vedalaşıp yaralarınızı iyileştirebilir, maddi-manevi bir dönüşüm sağlayabilirsiniz. İlişkilerdeki şüphe ve kontrol isteğinizle yüzleşip ilişki dinamiklerinizi yeniden oluşturabilirsiniz. Parayla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilir, yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Borç almak-vermek, kefil olmak konularında dikkatli olmanızı tavsiye ederim, beklenmedik harcamalar oluşabilir. Sağlığınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: 24 Nisan’ da gerçekleşecek Akrep Dolunayı etkisiyle ilişkilerinizi sorgulayacağınız ve değerlendireceğiniz bir sürece girebilir, dönüşümden geçebilirsiniz. Kararsız kaldığınız konularda netlik kazanabilir, bir ilişkinin bitişine veya başlangıcına karar verebilirsiniz. Kendinizi baskı altında hissettiğiniz durumlarla ilgili değişim başlatabilirsiniz. Kariyer hayatınızda sizi zorlayan koşullardan kendinizi özgürleştirici adımlar atmak isteyebilir, daha adil bir tutum talep edebilir, bu yönde anlaşma ve iş birliklerini sonlandırabilirsiniz. Yaşanacak gelişmeler yeni başlangıçlara vesile olacaktır.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: 24 Nisan’ da gerçekleşecek Akrep Dolunayı iş hayatınız, günlük koşullarınız ve sağlık konularını ön plana çıkarıyor. İş yerinizde gerginlikler yaşayabilir ya da çalışma koşullarınızla ilgili üzerinizde baskı hissedebilirsiniz bunlara istinaden yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, resmi konular ve parayla ilgili işlerde dikkatli davranın. Günlük koşullarınızı daha organize hale getirebilirsiniz. Sağlığınızla daha fazla ilgilenebilir, yeni tedaviler bulabilirsiniz. Bu süreçte yeni bir diyete veya spora başlayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa onun sağlığıyla ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: 24 Nisan’ da gerçekleşecek Akrep Dolunayı aşk hayatınız, çocuklar ve yaratıcılığınızı ilgilendiren konuları ön plana çıkarıyor. İlişkilerinizde duygusal yoğunluklarınız ve tutkularınız artabilir. Partnerinizle sorunlar yüzeye çıkabilir ve önemli bir dönüşümden geçebilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında önemi gelişmeler oluşabilir, kimi Yengeçler çocuk sahibi olmaya karar verebilir. Yaratıcılığınızın yükseleceği bu süreçte özgün işler ortaya çıkarabilir, sınırlarınızı kaldırıp hayattan daha fazla zevk almaya başlayabilirsiniz. Spekülatif yatırım ve borsa konularında dikkatli adımlar atmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: 24 Nisan’ da gerçekleşecek Akrep Dolunayı ev, gayrimenkul ve ailevi konuları ön plana çıkarıyor. Aile içi eski sorunlar gündeme gelebilir veya uzun süredir devam eden konular bir sonuca bağlanabilir. Ev-yer değişikliği, ev düzenlemeleri, tadilat ve taşınma durumları oluşabilir. Duygusal yoğunluklarınız artabilir, aile kökleri ve çocukluğunuza dair önemli bilgiler öğrenebilir ve bunlarla yüzleşip şifalanabilirsiniz. Yaşam alanınızda daha fazla huzur isteyebilir ve bu yönde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. İlişkilerinizde daha samimi ve derin bağlar geliştirmek isteyebilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: 24 Nisan’ da gerçekleşecek Akrep Dolunayı düşüncelerinizde önemli bir değişimi harekete geçirebilir, bakış açılarınızı geliştirebilirsiniz. Sizi aşağıya çeken düşüncelerinizi fark edip dönüştürebilirsiniz. İletişiminizde daha derin konuşmalar yapma ihtiyacı duyabilirsiniz yalnız insanlarla zaman zaman anlaşmazlık veya yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Yakın çevre, kardeş ve akrabalarınızla ilişkileriniz ön planda olurken kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Ticaret, eğitim ve sosyal medya işleriyle ilgili yeni kararlar alıp düzenlemeler yapabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: 24 Nisan’ da gerçekleşecek Akrep Dolunayı para ve kaynaklarınızla ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Maddi konularda üzerinizde baskı hissedebilir veya ani harcamalar çıkabilir. Kendinize verdiğiniz değer konusunda önemli bir farkındalık geliştirebilirsiniz. Finansal güvenliğiniz için yeni düzenlemeler yapabilir, kendi değer ve potansiyellerinizi değerlendirip yeni kararlar alabilirsiniz. Bunları geliştirdiğiniz ölçüde yeni kazanç kapılarını aralayabilirsiniz. Maddi konularda dikkatli adımlar atmanız gereken bir süreç, risklerden uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: 24 Nisan’ da burcunuzda gerçekleşecek Dolunay kimliğiniz, ihtiyaç ve isteklerinizle ilgili önemli bir dönüşüm sürecine işaret ediyor. Bu süreçte duygusal yoğunluklarınız artabilir ama sizi aşağıya çeken takıntı ve gölge yönlerinizle yüzleşip içsel olarak özgürleşebilirsiniz. İlişkilerinizde ve iş hayatınızda baskı ve güç mücadelelerini doğru yönetirseniz geleceğe doğru güçlü adımlar atabilir, daha önce cesaret edemediklerinizi şimdi gerçekleştirecek gücü bulmaya başlayabilirsiniz. Dış görünüşünüz ve imaj değişikliği yapmak isteyebilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: 24 Nisan’ da gerçekleşecek Akrep Dolunayı kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bilinçaltınızda bastırdığınız korku ve endişeler ortaya çıkabilir, duygusal dalgalanmalar hissedebilirsiniz. Hem ruhsal hem fiziksel sağlığınıza daha fazla özen göstermenizi tavsiye ediyorum, bilincinizi geliştirdiğiniz ölçüde ruhsal bir uyanış yaşayıp dönüşüm yaşayabilirsiniz. İç sesinize kulak vermeye başlayabilir, gücünüzü artırabilirsiniz. Gizli kalmış yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Çalışma hayatınızda bazı aksilikler yaşanabilir buna istinaden yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: 24 Nisan’ da gerçekleşecek Akrep Dolunayı gelecek hedeflerinizi gözden geçirecek gelişmeleri ön plana çıkarabilirken arkadaş ve sosyal çevrenizle ilişkilerinizde dönüşümler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizi yapıcı bir şekilde yönetmeye önem verin. Maddi konularla ilgili kriz yaratan durumlar meydana gelebilir veya fazla harcamalar oluşabilir. Toplum/topluluk için bir şeyler yapmak isteyebilir, yeni grup ve ekip çalışmalarına katılabilir ve buralarda aktif bir rol üstlenebilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: 24 Nisan’ da gerçekleşecek Akrep Dolunayı kariyer ve hedeflerinizi ön plana çıkarıyor. Bu konularla ilgili stresli ve baskı altında hissedebilirsiniz ama aslında iş hayatınızda daha fazla görünür olmaya başlayabilir, itibarınızı güçlendirebilirsiniz. Üst ve patronlarınızla oluşacak gerginlik ve anlaşmazlıkları yapıcı bir şekilde yönetmeye çalışın. Kimi Kovaları iş veya görev değişikliği bekliyor, bu doğrultuda önemli kararlar alabilirsiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye odaklanmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: 24 Nisan’ da gerçekleşecek Akrep Dolunayı hayata bakış açınız, yurtdışı, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk ve satış, medya gibi konuları ön plana çıkarıyor. Geleceğinizle ilgili endişeli hissedebilirsiniz ama yeni bakış açılarınızla birlikte daha önce cesaret edemediğiniz adımları atmaya başladığınızda karşınıza yeni fırsat ve kazançların çıktığını deneyimleyebilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını almaya başlayabilir ve hak edişler yaşayabilirsiniz. Endişe ve korkularınızın üzerine çıkıp inançlarınızı olumlu yönde dönüştürebilirsiniz. Yukarıda saydığım alanlarda gelişme ve yeni başarılar yaşayabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.