TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23-29 Ağustos Haftası: Mantığımız ön planda olmalı

Yazının Giriş Tarihi: 24.08.2021 09:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.08.2021 09:51

Pazar günü gerçekleşen Kova Dolunayının etkilerini yaşayacağımız bir haftaya giriş yapıyoruz. Karşılaşacağımız durum ve olaylar bizi gerçekliklerle yüzleştirebilir ve bu yönde Merkür-Uranüs olumlu açısı yeni ve farklı çözümler bularak, bizleri ileriye taşıyacak adımlar atmamız konusunda destek verecek.

Haftanın ilk gününde Güneş Başak burcuna geçiş yapacak, gökyüzünde toprak elementi ağırlığını daha fazla hissetmeye başlayacağımız bu süreçte, iş ve sağlık konuları ön planda olacak; aldığımız kararları uygulamak ve detaylar üzerinde verimli çalışmak için harekete geçmemizi sağlayacak. Önceden ihmal ettiğimiz veya ötelediğimiz konular önümüze gelebilir ve bazı hayal kırıklıkları oluşturursa da, artık bunların üzerinde çalışma ve düzenleme vakti gelmiş demektir. Uzun zamandır emek verenlerin de ödüllerini almaya başlayacağı bir süreç başlıyor. Venüs ve Satürn arasındaki olumlu açı; ilişkiler ve ortaklıklar konusunda bizlere güzel ve kalıcı destekler vermeye başlayacak.

Haftanın ilk yarısında Merkür-Neptün karşıtlığı düşüncelerimizde ve alacağımız kararlarda mantığı ön planda tutmamız gerektiğini aksi halde yanlış kararlar alabileceğimizi ifade etmekte, aldanmalara dikkat! Merkür ve Plüton arasındaki olumlu açı bunu yapabildiğimiz ölçüde değişim ve başarıları beraberinde getirecek.

Pazartesi gününe Ay Balıkta sezgilerimiz ve duygularımız ön planda başlayacağız. İlişkiler açısından güzel destekler var yalnız öğleden sonra etkili olacak Ay-Mars karşıtlığı fevri çıkışlara karşı bizi uyarmaktadır. Salı günü Merkür - Neptün karşıtlığı etkinleşiyor ve Ay günün büyük çoğunluğunda boşlukta olacak. Bu sebeple önemli kararlar alınmaması gereken bir gün. Kafa karışıklıkları, dalgınlık ve aldanmalara açıklık var. Çarşamba günü Venüs-Chiron karşıtlığı ilişkilerde yanlış anlaşılmaları ve incinmelere karşı uyarmaktadır. Karşı tarafı fazla zorlamamalı ve ani kararlar almamalıyız. Perşembe günü Merkür-Plüton üçgeni başta iş hayatı olmak üzere yazışma, konuşma ve görüşmelerde karşı tarafı ikna edici ve başarılı sonuçlar almamız konusunda destek vermekte. Cuma günü iş konularında yine güzel destekler var, girişimlerimizde olumlu sonuçlar elde edebiliriz. Akşam saatlerinde gerginliklerimiz artabilir, dengede kalmaya çalışalım. Cumartesi günü Ay Boğa burcunda ve Uranüs ile kavuşacak. Beklenmedik haber ve durumlar program değişikliklerine yol açabilir. Akşam saatlerindeki Ay ve Mars üçgen açısı enerjimizi ve motivasyonumuzu yükseltecek. Pazar gününe geldiğimizde ise Güneş ve ay düğümleri kare açısı iletişimde zıtlaşmalara yol açabilir, öğleden sonra enerjiler yumuşuyor ve tekrar başta iletişimde olmak üzere rahat bir enerji akışı başlıyor.

Haftanın size sağlık ve güzellik getirmesini diliyorum, sevgiler

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.