TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23-29 Mayıs Haftası: Motivasyonumuz yükseliyor

Yazının Giriş Tarihi: 23.05.2022 09:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.05.2022 09:42

Tutulma etkileri devam ederken bu hafta ticaret, hukuk, eğitim ve turizm konuları ön plana çıkmaktadır. Önemli iş toplantıları ve görüşmeler açısından cuma günü dışında verimli geçecek bu hafta yazdığım konularla ilgili de yapacağımız işlerde başarı sağlayabiliriz.

İletişim gezegeni Merkür pazartesi günü geri hareketine Boğa burcunda devam etmeye başlayacak. Özellikle parasal konularla ilgili kendimizi güvene alma ihtiyacımız artacak ve Kasım’ dan bu yana aldığımız kararları tekrar bir değerlendirme sürecine girebilir ve eksikliklerimizi daha rahat görebiliriz.

Çarşamba gününe geldiğimizde ise hareket gezegeni Mars Koç burcuna geçiş yapacak. Yaşam enerjimiz ve motivasyonumuz artarken hedeflerimizin peşinden mücadele isteğimiz artacak ve daha cesur yeni girişimler yapmaya başlayacağız.

Cuma günü Venüs – Plüton dik açısı aktif olacak; para piyasaları hareketlenebilir. Finansal konularda riskli hamlelerden kaçınmamız daha faydalı olur. Cumartesi günü gerçekleşecek Venüs Boğa geçişi ise parasal konularda sağlam ve kalıcı adımları destekleyecek.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Merkür İkizler burcundan çıkıp 4 Haziran’a kadar Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Kasım’ dan bu yana uğraştığınız parasal konularla ilgili değerlendirmeler yapabilirsiniz. Jüpiter’ in ardından çarşamba günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Daha tutkulu ve daha girişimci davranıp harekete geçeceksiniz. Fazla risk almamaya ve inatçı davranmamaya dikkat ederseniz kazançlı çıkarsınız ve başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmeye çalışın. Yeni planlar ve kısa seyahatler yapabilirsiniz. Bu hafta iletişim trafiğiniz yoğun geçecek. Cumartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 23 Haziran’ a kadar burada ilerleyecek. Potansiyellerinize daha fazla güvenmeye ve paranız bereketlenmeye başlıyor.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Merkür tekrar burcunuza geçiş yapıyor sevgili Boğalar. Kasım’ dan bu yana hayatınızla ilgili tüm alanları gözden geçirebilir ve kararlar almaya çalışabilirsiniz. Çarşamba günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Sizin 12.evinize geçeceği için enerjiniz ve motivasyonunuz biraz daha düşük olabilir, belirsiz durumlar yaşayabilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi ihmal etmeyin. Ama cumartesi günü Venüs burcunuza geçiş yapacak ve 23 Haziran’ a kadar burada ilerleyecek. Bu geçiş size güzellikler ve bereket katacak. İlişkilerinizde yaşayacağınız sevgi ve paylaşımlar sizi mutlu edecek. Parayla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte kilo almaya daha fazla açık olacaksınız.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Merkür burcunuzdan çıkıp 4 Haziran’a kadar Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Kasım’ dan bu yana ilgilendiğiniz konularla ilgili daha önce fark etmedikleriniz karşınıza çıkabilir ve yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Çarşamba günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Bu geçiş sizi hareketlendirecek. Arkadaş ve sosyal çevrenizle daha fazla vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Gelecek planlarınız ve girişimleriniz için çevrenizden güzel destek ve fırsatlar alabilirsiniz. İletişimi bol bu süreçte kısa seyahatleriniz artacak. Cumartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 23 Haziran’ a kadar burada ilerleyecek. Sizin 12.evinizde olacağı için ilişkilerinizi daha gizli yaşamak isteyebilirsiniz. Parayla ilgili konularda riskli davranışlarda bulunmamanızı tavsiye ederim, belirsiz durumlar oluşabilir. Hayatın akışına güvenin!

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Merkür İkizler burcundan çıkıp 4 Haziran’a kadar Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Eski arkadaşlarınızla tekrar iletişim kurabilirsiniz. Kasım’ dan bu yana ilgilendiğiniz konularla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Çarşamba günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Çalışıyorsanız kariyer hayatınızda temponuz artabilir, hedefleriniz için mücadelenizi artırmak durumunda kalabilirsiniz. Çalışmıyorsanız da aile hayatınızda kendinizi daha rahat ifade etmeye başlayabilirsiniz. İş arıyorsanız mülakatlarda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Cumartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 23 Haziran’ a kadar burada ilerleyecek. İlişkilerinizde güzel bir sürece giriyorsunuz. Sosyal çevrenizden destek almak sizi sevindirecek. Aşk hayatınız renkleniyor.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Merkür İkizler burcundan çıkıp 4 Haziran’a kadar Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Kasım’ dan bu yana yaptığınız girişimlerle ilgili yeni değerlendirmeler yapabilirsiniz. Jüpiter’ in ardından çarşamba günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Hayatınızda yeni vizyonlar kazanacaksınız. Ticaret, hukuk, eğitim ve seyahat konularında güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz, mücadele ruhunuz ve tutkularınız artacak. Cumartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 23 Haziran’ a kadar burada ilerleyecek. Yaptığınız işlerde daha fazla takdir edilecek ve beğenileceksiniz. Kariyer hayatınızda terfi veya yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Girişimlerinizde başarılı sonuçlar sizi bekliyor. Ailenizle ilişkilerinizle daha uyumlu bir süreç başlıyor sevgili Aslanlar.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Merkür İkizler burcundan çıkıp 4 Haziran’a kadar Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Kasım’ dan bu yana hedefleriniz ve hayallerinizle ilgili değerlendirmeler yapabilir ve yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Yapacağınız girişimlerde özellikle 4 Haziran’ dan sonra destekleniyorsunuz. Çarşamba günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Ortaklı paranız, kredi ve ödemeler konusunda mücadelenizi artıracak ve daha tutkulu olacaksınız. Harcamalarınız bu süreçte artabilir. Sağlık konusunda baş bölgesi ve tansiyonunuza dikkat edin, bu süreçte aceleci hareketlerden kaçının. Cumartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 23 Haziran’ a kadar burada ilerleyecek. Hayattan daha fazla keyif almaya başlıyorsunuz. Eğitim almak veya vermek için uygun bir zaman. Bu süreçte yapacağınız seyahatler sizi besleyecek.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Merkür İkizler burcundan çıkıp 4 Haziran’a kadar Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Kasım’ dan bu yana ortaklı paranız, kredi, ödeme ve sağlık konularıyla ilgili yeni farkındalıklar kazanabilir ve yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Çarşamba günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. İkili ilişkileriniz hareketleniyor, tutkularınız artarken beraberinde tartışmaları da çoğaltabilir. Bekar Teraziler yeni bir ilişkiye başlayabilir. Bu süreç yeni iş birlikleri ve ortaklıklar için bereketli olacak. Bu hafta girişimleriniz açısından destekleniyorsunuz. Cumartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 23 Haziran’ a kadar burada ilerleyecek. Kredi, borç ve ödemeler konusunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda gelirlerinizi artıracak fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Merkür İkizler burcundan çıkıp 4 Haziran’a kadar Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Kasım’ dan bu yana ilişkileriniz ve iş birliklerinizle ilgili aldığınız kararları yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz.  Çarşamba günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Günlük temponuz hareketleniyor. İş hayatınızda mücadelenizi artırabilirsiniz. Sağlık konusunda baş bölgesi ve tansiyon rahatsızlıklarına dikkat edin. Sakarlıklara daha fazla açık olacaksınız. Cumartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 23 Haziran’ a kadar burada ilerleyecek. İlişkilerinizde sevgi dolu paylaşımlar sizi mutlu edecek, uyumunuz artacak. Ortaklıklardan yana şans sizden yana. Ayrıca paranızın da bereketlendiği bir süreç olacak sevgili Akrepler.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Merkür İkizler burcundan çıkıp 4 Haziran’a kadar Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Çalışma hayatınızda önceden başlattığınız projeler üzerinde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Size istikrar sağlayacak gelecek hedeflerinizle ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Günlük hayatınızda daha fazla denge sağlamak size iyi gelecek. Çarşamba günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Mücadele ruhunuz ve tutkularınız artacak. Girişimlerinizde başarılı sonuçlar elde edebileceğiniz bu süreçte kazançlarınızı artırabilirsiniz. Hayattan daha fazla keyif duymaya başlayacaksınız. Aşk hayatınız canlanıyor sevgili Yaylar. Cumartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 23 Haziran’ a kadar burada ilerleyecek. Çalışma hayatınız ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz güzelleşiyor. Bu geçişle birlikte iştahınız artabilir, kilo almaya daha açık olacaksınız.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Merkür İkizler burcundan çıkıp 4 Haziran’a kadar Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Kasım’ dan bu yana özellikle ilişkileriniz ve varsa çocuklarınızla ilgili ilgilendiğiniz konularla ilgili yeni değerlendirmeler yapabilir ve yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Çarşamba günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Aile ve evinizle ilgili konular hareketleniyor. Ailenizle önemli konular hakkında kararlar alabilir ve harekete geçebilirsiniz. Taşınma ve yer değişikliği gündeme gelebilir. Cumartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 23 Haziran’ a kadar burada ilerleyecek. Hayattan daha fazla tat almaya başlayacaksınız. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla uyum ve güzel paylaşımlarınız çoğalacak sevgili Oğlaklar.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Merkür İkizler burcundan çıkıp 4 Haziran’a kadar Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Kasım’ dan bu yana aile, ev ve emlak konularını tekrar değerlendirebilir ve yeni kararlar almak isteyebilirsiniz, alacağınız kararları 4 Haziran’ dan sonra netleştirmeniz size daha fazla fayda sağlayacak. Çarşamba günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilişkiniz hareketlenebilir zaman zaman tartışmalar da yaşayabilirsiniz. Bu süreçte seyahatlere daha fazla çıkabilirsiniz. Ticari girişimlerinizde mücadelenizi artırabilirsiniz ve başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Cumartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 23 Haziran’ a kadar burada ilerleyecek. Ev ve ailenizle ilişkilerinizde size bereket sağlayacak bu geçiş uyumu ve güzel paylaşımları artıracak. Ev dekorasyon işleri için de uygun bir süreç.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Merkür İkizler burcundan çıkıp 4 Haziran’a kadar Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Kasım’ dan bu yana düşündükleriniz ve aldığınız kararları tekrar değerlendirmek isteyebilirsiniz. İmza gerektiren işleri tamamlayabilirsiniz. Çarşamba günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Gelirlerinizi artırmak için daha hırslı ve tutkulu olacağınız bu süreçte yapacağınız girişimlerde olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Diğer taraftan harcamalarınızda kontrollü gitmenizi tavsiye ederim. Cumartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 23 Haziran’ a kadar burada ilerleyecek. Kendinizi daha rahat ifade etmeye başlıyorsunuz sevgili Balıklar. Yeni projeler ve anlaşmalar için bereketli bir süreçte olacaksınız. Yakın çevreniz, kardeş ve komşularınızla ilişkileriniz güzelleşiyor. Onlarla yapacağınız paylaşımlar sizi mutlu kılacak. Bekar Balıklar yeni bir ilişkiye başlayabilir.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.