TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 - 29 Ocak Haftası: Fırsatları değerlendirelim

Yazının Giriş Tarihi: 23.01.2023 09:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.01.2023 09:07

Kova Yeniayı’ nın yeni başlangıçlarımızı destekleyeceği bu hafta yapacağımız girişimlerimizde başarılı sonuçlar elde edebilir ve işlerimizi büyütebiliriz. Güzel şans ve fırsatlar yakalayabileceğimiz bu haftayı mutlaka değerlendirelim!

Haftaya Venüs ve Satürn kavuşumuyla başlıyoruz; görev ve sorumluluk almamız gereken durumlarla karşılaşabilir, parasal konularda bazı engeller önümüze çıkabilir ama diğer taraftan pazartesi günü iş birlikleri konusunda görüşme ve anlaşmalar gerçekleştirebiliriz. Uranüs’ ün de geri hareketini sonlandırmasıyla hızlı gelişme ve değişimlere açık bir sürece giriyoruz.

Çarşamba ve perşembe günleri başta ticari faaliyetler olmak üzere finans, eğitim, yayıncılık, hukuk, yurtdışı bağlantılı işler ve seyahat konularında atacağımız adımlar yönünden şanslı olacağız, yeni fırsatlar yakalayabilir ve olumlu haberler alabiliriz.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Haftaya arkadaş çevrenize veya gelecek planlarınıza odaklanarak başlayabilirsiniz. Venüs ve Satürn kavuşumu bu alanlarda sorumluluk almanız gerekenleri karşınıza getirebilir. Pazartesi günü itibariyle Uranüs geri hareketini sonlandırıyor, böylece parasal konular, gelir ve kazançlarınızla ilgili değişimlerin olacağı bir sürece giriyorsunuz. Haftanın en şanslı günleri çarşamba ve perşembe olacak; sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cuma günü itibariyle Venüs Balık burcuna geçiyor önümüzdeki 3 hafta boyunca ilişkilerinizi daha gizli yaşamak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızın artacağı bu süreçte ruhsal ve fiziksel olarak arınıp şifalanabilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Haftaya kariyer hayatınız ve hedeflerinize odaklanarak başlayabilirsiniz. Venüs ve Satürn kavuşumu etkisiyle bu alanda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz, girişimleriniz başarılı sonuçlar getirebilir. Pazartesi günü itibariyle Uranüs geri hareketini sonlandırıyor, hayatınıza daha fazla hareket geldiğini gözlemleyeceğiniz ve değişimlere açık bir sürece giriyorsunuz. Haftanın en şanslı günleri çarşamba ve perşembe olacak; alacağınız destek ve fırsatlar sizi sevindirebilir. Cuma günü itibariyle Venüs Balık burcuna geçiyor önümüzdeki 3 hafta boyunca arkadaş ve sosyal çevrenizle ilişkileriniz yoğunlaşabilir ve aşk hayatınızda canlanmalar meydana gelebilir.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Haftaya ticaret, eğitim, sosyal medya gibi konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Venüs ve Satürn kavuşumu etkisiyle bu alanlarda daha fazla sorumluluk alabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Pazartesi günü itibariyle Uranüs geri hareketini sonlandırıyor, manevi olarak daha rahatlamaya başlıyor ve sezgilerinizin artacağı bir sürece giriyorsunuz, hayatınızdaki değişimler hızlanabilir. Haftanın en şanslı günleri çarşamba ve perşembe olacak; yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Cuma günü itibariyle Venüs Balık burcuna geçiyor önümüzdeki 3 hafta boyunca kariyer hayatınızda güzel gelişmeler ve maddi gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Haftaya para, finans ve sağlık konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Venüs ve Satürn kavuşumu etkisiyle bu alanlarda daha fazla sorumluluk alabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Pazartesi günü itibariyle Uranüs geri hareketini sonlandırıyor, arkadaş ve sosyal çevre hareketliliğiniz artabilir ve değişimler meydana gelebilir. Haftanın en şanslı günleri çarşamba ve perşembe olacak; parasal konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cuma günü itibariyle Venüs Balık burcuna geçiyor önümüzdeki 3 hafta boyunca arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilir, yurtdışı, ticaret, eğitim, seyahat konularında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Haftaya ilişki ve iş birlikleriyle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Venüs ve Satürn kavuşumu etkisiyle bu alanda daha fazla sorumluluk alabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Pazartesi günü itibariyle Uranüs geri hareketini sonlandırıyor, kariyer hayatınızda değişimlerin hızlanacağı bir sürece giriyorsunuz. Haftanın en şanslı günleri çarşamba ve perşembe olacak; güzel haber ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Cuma günü itibariyle Venüs Balık burcuna geçiyor önümüzdeki 3 hafta boyunca finans ve sağlık konularında güzel etkiler altında olacaksınız. Kredi, borç ve ödemelerle ilgili sorunlara çözümler bulabilir aynı zamanda ek gelirler elde edebilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Haftaya günlük rutinleriniz, çalışma hayatınız ve sağlık konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Venüs ve Satürn kavuşumu etkisiyle alacağınız görev ve sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Pazartesi günü itibariyle Uranüs geri hareketini sonlandırıyor, ticaret, hukuk, eğitim, yurtdışı ve seyahat konularının hızlanacağı bir sürece giriyorsunuz. Çarşamba ve perşembe günleri güzel bir haber alabilir veya karşınıza çıkan bir fırsat sizi sevindirebilir. Cuma günü itibariyle Venüs Balık burcuna geçiyor önümüzdeki 3 hafta boyunca ilişki ve iş birlikleri konusunda şanslı etkiler altında olacaksınız, ilişkilerinizdeki uyum ve paylaşımlarınız sizi mutlu edecek.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Haftaya aşk ve çocuk temalarıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Venüs ve Satürn kavuşumu etkisiyle bu alanda alacağınız görev ve sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Pazartesi günü itibariyle Uranüs geri hareketini sonlandırıyor, ortak maddi kaynaklarınız, kredi, borç ve ödeme konularında değişimlerin hızlanacağı bir sürece giriyorsunuz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerinizde güzel gelişmeler sizi mutlu edebilir. Cuma günü itibariyle Venüs Balık burcuna geçiyor önümüzdeki 3 hafta boyunca çalışma hayatınızda verimliliğiniz artabilir, günlük rutinlerinizi düzenleyebilir veya sağlığınıza daha fazla özen gösterebilirsiniz. Bu süreçte iştahınızda artış olabilir, kilo artışına dikkat edin.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Haftaya ev ve ailevi konulara odaklanarak başlayabilirsiniz. Venüs ve Satürn kavuşumu etkisiyle bu alanlarda daha fazla görev ve sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Pazartesi günü itibariyle Uranüs geri hareketini sonlandırıyor, ikili ilişkileriniz ve iş birliklerinizde yaşadığınız sıkıntıların ardından değişimlerin olacağı bir sürece giriyorsunuz. Çarşamba ve perşembe günleri sizi sevindirecek haberler alabilirsiniz. Cuma günü itibariyle Venüs Balık burcuna geçiyor önümüzdeki 3 hafta boyunca aşk hayatınız canlanıyor. Aynı zamanda çocuk konularıyla ilgili mutlu olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınız artıyor, kreatif işler yapabilirsiniz.

 

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Hafta başı yakın çevrenizle iletişiminiz yüksel olacak sevgili Yaylar, yakın çevre, kardeş veya bir projeyle ilgili daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Pazartesi günü itibariyle Uranüs geri hareketini sonlandırıyor; çalışma hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konularında yaşadığınız sıkıntıların ardından bu alanda hızlı değişimlerin olacağı bir sürece giriyorsunuz. Çarşamba ve perşembe günleri güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Cuma günü itibariyle Venüs Balık burcuna geçiyor önümüzdeki 3 hafta boyunca ev ve ailevi konularda daha huzurlu ve keyifli hissedeceksiniz. Ev tadilatı, dekorasyonu veya taşınma için uygun bir süreç olacak.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Haftaya para ve gelirlerinize odaklanarak başlayabilirsiniz. Venüs ve Satürn kavuşumu etkisiyle bu alanda sorumluluklarınız ön plana çıkabilir, yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Pazartesi günü itibariyle Uranüs geri hareketini sonlandırıyor; aşk hayatınızla ilgili sıkıntılar yaşadıysanız artık bu alanda değişimler hızlanacak. Hayattan daha fazla keyfi almaya başlayabilir, yeni hobilere başlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ev ve aile konularla ilgili güzel bir haber alabilir veya fırsat elde edebilirsiniz. Cuma günü itibariyle Venüs Balık burcuna geçiyor önümüzdeki 3 hafta boyunca iletişiminiz artıyor; aşk, yakın çevre, satış, dijital işler, eğitim ve seyahat konularında şanslı etkiler altında olacaksınız.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Haftaya kendinize odaklanarak başlayabilirsiniz, son zamanlarda sağlığınızı ihmal ettiyseniz kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Hayatınızda aldığınız sorumluluklarınızı gözden geçirebilir ve yüklerinizi azaltmak isteyebilirsiniz. Pazartesi günü itibariyle Uranüs geri hareketini sonlandırıyor; ev ve ailevi konularda gelişmelerin ve değişimlerin hızlanacağı bir sürece giriyorsunuz. Çarşamba ve perşembe günleri güzel bir haber veya fırsat sizi mutlu edebilir. Cuma günü itibariyle Venüs Balık burcuna geçiyor önümüzdeki 3 hafta boyunca iletişiminiz artıyor; parasal konularda şanslı etkiler altında olacaksınız. Geliriniz artabilir veya kazançlarınızı artıracak yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Haftaya biraz içe dönük başlayabilirsiniz, görev ve sorumluklarınız üzerinizde baskı yaratabilir. Pazartesi günü itibariyle Uranüs geri hareketini sonlandırıyor; iletişim, yakın çevre, satış, dijital işler, eğitim ve seyahat konularında gelişmelerin ve değişimlerin olacağı bir sürece giriyorsunuz. Çarşamba ve perşembe günleri parasal konularda sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Cuma günü itibariyle Venüs burcunuza geçiyor önümüzdeki 3 hafta boyunca kendinize daha fazla odaklanabilir, dış görüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Çekiciliğiniz artacak sevgili Balıklar! İlişkilerinizde mutlu ve keyifli paylaşımlar yaşayabilir, daha fazla sosyalleşebilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.