TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 24 - 30 Haziran Haftası: Gerçekçi yaklaşımlar ve akılcı kararlar

Yazının Giriş Tarihi: 24.06.2024 09:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 09:08

Yeni haftamızda Oğlak Dolunayı’ nın etkilerini yoğun olarak hissetmeye devam ediyoruz. Bize sorumluluklarımızı hatırlatan bu dolunayla birlikte kariyer, iş ve hedeflerimize yönelik kararlar alabilir ve istikrarlı adımlar atmaya başlayabiliriz. 21 Temmuz tarihinde gerçekleşecek ikinci Oğlak Dolunayı ile şu an gündemimizde olan konularla ilgili nihai sonuçlar almaya başlayabiliriz. Oğlak enerjisi bu dönem ayaklarımızı yere sağlam basıp emek vermemiz gerektiğine işaret etmektedir, gerçekçi düşünmeli ve akılcı kararlar almalıyız.

Ülkemiz etkilerine gelince bankalar, vergi, sigorta, kurumsal şirketler, gıda, eğlence, çalışanlar, emekliler, gayrimenkul ile konular ve yeni yasal düzenlemeler gündeme gelebilir.

Gökyüzündeki Yengeç burcu etkisi ev ve ailevi konuları da öne çıkarırken aile – kariyer arasındaki düzeni de dengelemeye çalışacağımız bir süreçteyiz. Mars’ ın Boğa burcundaki yolculuğu devam ettiği için ekonomi ve finansal konulara odaklı, bütçe planlaması ve kazancımızı artırmaya yönelik girişimler yapmak isteyebilir ama bunlarda risk almaktan çok uzun vadeli ve kalıcı etkileri olmasına önem verebiliriz.

Çarşamba ve perşembe günleri Merkür ve Satürn arasında üçgen açı oluşuyor; önemli görüşmeler ve toplantılar için değerlendirebilir, yönetici veya güvendiğimiz kişilerden destekler alabiliriz. Bu günlerde mantıklı kararlar alabilir ve sağlam adımlar atabiliriz. İletişim, ticaret, finans ve eğitim konuları için de değerlendirebiliriz.

Cuma ve cumartesi günleri Merkür ve Chiron arasındaki kare açı sebebiyle ruhsal ve fiziksel sağlığımıza özen gösterelim, geçmiş konular önümüze gelebilir.

Pazar gününe geldiğimizde Merkür ve Uranüs arasında kesinleşecek uyumlu açıyla yeni bakış açıları geliştirebilir ve aklımıza gelen farklı fikirlerle sorunlara değişime yönelik çözümler geliştirebiliriz. Elektrik, elektronik ve teknolojik araç ve gereç alımı için değerlendirebiliriz.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Hafta geneli Oğlak Dolunayı’ nın etkilerini deneyimleyeceksiniz. Bu hafta ev-aile hayatınızla ilgilenebilir ve maddi konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Çarşamba gününe kadar Venüs-ay düğümleri kare açısı aktif olacak; ilişkiler ve parayla ilgili mevzular öne çıkabilir, hafta ortası itibariyle de Merkür-Satürn üçgeniyle kendi istekleriniz için kendinizi ifade edebilir, kararlar alabilir ve adımlar atabilirsiniz. Hafta sonu etkili olacak Merkür – Uranüs üçgeniyle sevdiklerinizle bir arada olmak isteyebilir ve sosyalleşebilirsiniz. Aklınıza farklı fikirler gelebilir, not almanızı tavsiye ederim.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Oğlak Dolunayı etkileri tüm haftaya yayılıyor. İletişim ve yakın çevrenizle ilişkileriniz ön planda olurken maddi konulara dair kararlar alabilir ve harekete geçebilirsiniz. Çarşamba gününe kadar Venüs-ay düğümleri kare açısı aktif olacak; ilişkilerinize dair fazlaca fedakârlık ve taviz verdiğiniz konuları görebilir ve önemli farkındalıklar edinebilirsiniz. Hafta ortası itibariyle de Merkür-Satürn üçgeniyle gelecek planlarınız ve hedeflerinize daha rahat yönelebilir, akılcı kararlar alabilir ve güvendiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Hafta sonu etkili olacak Merkür-Uranüs üçgeniyle rutinin dışına çıkmak ve farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Hafta boyunca Oğlak Dolunayı etkileri devam edecek. Bu hafta maddi konularla ilgilenebilir ve kaynaklarınızı artırmak için yeni yollar araştırabilirsiniz. Pazartesi gününden çarşamba gününe kadar Venüs-ay düğümleri kare açısı aktif olacak; sosyal çevreniz ve gelecek planlarınıza dair belirsizlik hissedebilirsiniz ama ihtiyaçlarınızı öne çıkarabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri Merkür-Satürn üçgeni etkisiyle kariyerinize dair görüşmeler yapabilir ve destek alabilirsiniz. Hafta sonu Merkür-Chiron kare açısı aktif olacağından beklediğiniz bir parayı alamayabilir veya ilişkilerinizde bir pürüz ortaya çıkabilir. Geçmişi daha fazla düşünebilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Bu hafta Oğlak Dolunayı etkileri sizin için ilişkiler ve iş birlikleri konularını ön plana çıkarıyor ve bunlarla ilgili önemli farkındalıklar veya gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çarşamba gününe kadar Venüs-ay düğümleri kare açısı aktif olacak; güzellik işlemleri ve alışveriş konuları için tavsiye etmiyorum, memnun kalmayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri Merkür-Satürn üçgeniyle geleceğinize dair önemli konular üzerinde düşünmek, tavsiyeler ve kararlar almak için değerlendirebilirsiniz. Hafta sonu Merkür-Chiron kare açısı etkisiyle anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz, kendinizi karamsarlığa kaptırıp enerjinizi düşürmeyin.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Oğlak Dolunayı etkileri tüm haftaya yayılıyor. Hafta geneli enerjiniz ve motivasyonunuz yüksek olmayabilir, ailede bir sağlık konusuyla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba gününe kadar Venüs-ay düğümleri kare açısı aktif olacak; yakın çevreniz, kardeşlerinizle önemli konuşmalar yapabilir ve parasal bir konu ön plana çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri Merkür-Satürn üçgeni devreye giriyor; istikrarlı kararlar almak ve planlar yapmak için değerlendirebilirsiniz. Hafta sonu Merkür-Chiron kare açısı etkisiyle iletişimsel sorunlara ve yolculuklarda dikkat edin.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Hafta boyunca Oğlak Dolunayı etkileri devam edecek. Diğer taraftan arkadaş ve sosyal çevrenizle ilişkilerinizin ön planda olacağı bir hafta sizi bekliyor. Çarşamba gününe kadar Venüs-ay düğümleri kare açısı aktif olacak; bir para mevzuyla veya bir kadın arkadaşınızın sorunuyla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri Merkür-Satürn üçgeni devreye giriyor; uzun vadeli düşünebilir ve mantıklı kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu Merkür-Chiron kare açısı etkisiyle geçmiş konular aklınıza gelebilir veya geçmişe dair konularla ilgili konuşmalar yapabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Oğlak Dolunayı etkileri tüm haftaya yayılıyor. Hafta geneli ev ve ailevi konularla ilgilenebilir, kariyer ve hedeflerinizle ilgili cesur adımlar atmak isteyebilirsiniz. Çarşamba gününe kadar Venüs-ay düğümleri kare açısı aktif olacak; ilişkileriniz veya maddi konularla ilgili yaşayacağınız gelişmelere dair bazı kararlar alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri Merkür-Satürn üçgeniyle kendinizi rahat ifade edebilir veya uzun vadeli bir işin başlangıcını yapabilirsiniz. Hafta sonu Merkür-Chiron kare açısı etkisiyle geçmişi daha fazla düşünebilir ve ilişkilerinizdeki değer kavramını sorgulayabilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Oğlak Dolunayı etkileri tüm haftaya yayılıyor. Yeni konular araştırmak, eğitimlere başlamak ve seyahate çıkmak isteyebilirsiniz. Partnerinizin akrabalarıyla ilgili konular ön plana çıkabilir. Çarşamba gününe kadar Venüs-ay düğümleri kare açısı aktif olacak; işinizle ilgili kararlar alabilir veya yeni tanışmalar gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri Merkür-Satürn üçgeni devreye giriyor; önemli konuşmalar yapmak veya istikrarlı adımlar atmak için değerlendirebilirsiniz. Hafta sonu Merkür-Chiron kare açısı etkisiyle iletişimsel anlaşmazlıklara dikkat edin. Baş ağrısı, migren ve mide hassasiyetleri oluşabilir.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Hafta geneli Oğlak Dolunayı’ nın etkilerini deneyimleyeceksiniz. Hafta geneli finansal konular ve ödemeler odağınızda olabilir. Çarşamba gününe kadar Venüs-ay düğümleri kare açısı aktif olacak; kendinizin veya ailede bir kadının sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Diğer taraftan istek ve ihtiyaçlarınızı değerlendirmeye alıp yeni rotalar belirleyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri Merkür-Satürn üçgeniyle önemli konularla ilgili mantıklı kararlar alabilir ve aile büyüklerinizin desteğini görebilirsiniz. Hafta sonu Merkür-Chiron kare açısı etkisiyle geçmişe dair bazı konularla yüzleşebilir ve farkındalıklar edinebilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Bu hafta burcunuzda gerçekleşen Dolunayın etkileri devam ediyor. Hayatınıza dair tüm alanlarda önemli değerlendirmeler yapmak ve kararlar almak evresindesiniz. Çarşamba gününe kadar Venüs-ay düğümleri kare açısı aktif olacak; ilişkileriniz veya maddi konulara dair gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri Merkür-Satürn üçgeniyle sağlam ve yapıcı kararlar alabilir veya yeni adımlar atabilirsiniz. Hafta sonu Merkür-Chiron kare açısı etkisiyle geçmiş ev ve ailevi konular konuşulabilir ve yüzleşmeler yaşanabilir.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Hafta geneli Oğlak Dolunayı’ nın etkilerini deneyimleyeceksiniz. İş ve aile hayatınıza dair konular hafta boyunca odağınızda olacak. Pazartesiden çarşamba gününe kadar Venüs-ay düğümleri kare açısı aktif olacak; kendi ihtiyaçlarınızı daha fazla önemseyip ilişkilerinizde ortaya koyabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günlerini Merkür-Satürn üçgeni etkisiyle önemli görüşmeler yapmak ve kararlar almak için değerlendirebilirsiniz. Hafta sonu Merkür-Chiron kare açısı devrede olacak. Zihnen karışık hissedebilir, iletişim konularında pürüzler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Oğlak Dolunayı etkileri tüm haftaya yayılıyor. Hafta geneli iletişim trafiğiniz yoğun olabilir, yakın çevrenizle ilişkileriniz ve yolculuk konuları ön plana çıkabilir. Pazartesiden çarşamba gününe kadar Venüs-ay düğümleri kare açısı aktif olacak; ilişkilerinizdeki ihtiyaçlarınızı değerlendirebilirsiniz. Bu günlerde güzellik ve estetik işlemleri yapmanızı tavsiye etmiyorum, sonuçtan memnun kalmayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri Merkür-Satürn üçgeni etkisiyle mantıklı kararlar almak ve istikrarlı adımlar atmak için değerlendirebilirsiniz. Hafta sonu Merkür-Chiron kare açısı devrede olacağından fazla harcamalar gündeme gelebilir.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.