TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

24-30 Mayıs Haftası: 2021 Yılı Tutulmaları başlıyor

Yazının Giriş Tarihi: 24.05.2021 09:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.05.2021 09:49

Yılın ilk tutulmasının gerçekleşeceği bu hafta birçok önemli gökyüzü hareketini içinde barındırmaktadır.  Hayatımızın tüm alanlarında iletişim ve hareketlilik gözlemlenecek. Bir taraftan özgüvenimiz yükselmişken bir taraftan kafa karışıklıkları devam etmekte. Bu hafta hem parasal ve ilişkiler alanında güzel fırsatlarla karşılaşabileceğimiz gibi bir taraftan hayal kırıklıkları yaşayabileceğimiz durumlar söz konusudur. Birçok konuda gerçekler ortaya çıkmaya başlarken, netlik kazanmaya başlayacağımız bir döneme giriyoruz. Gerçekçi bakış açısını ön planda tutmamız gereken bir süreçteyiz. Bu hafta para piyasalarında ani ve riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var.

23 Mayıs Pazar günü Satürn geri hareketine başladı ve son 5 aydır hayatımızda olanlarla ilgili hem bir farkındalık katacak hem de ilgili alanlarda hayatımızla ilgili özgürleşmemiz için gerekli tüm sorumlulukları almamız gerektiğini hatırlatacak. Tamamlanması gerekli konularla ilgili özverili ve disiplinli bir çalışma içerisine girmemiz gerekecek.

Yılın ilk tutulması 26 Mayıs Çarşamba günü Yay burcunun 5° sinde gerçekleşecek bir Tam Ay Tutulmasıdır. Bu aynı zamanda Ay' ın Dünya' ya yakınlığı sebebiyle bir Süper Ay' dır. Hayatlarımızda birçok tamamlanma, bırakma ve vazgeçişleri beraberinde getirecek olup, 10 Haziran Güneş Tutulması ile birlikte rotamız belirlenecek. 27 Mayıs  Perşembe günü Venüs-Neptün kare açısı sebebiyle; başta ilişkilerde olmak üzere gözümüzde büyüttüğümüz kişi ve durumlarla ilgili aldanma ve aldatılmalarla ilgili üzücü gerçeklerle karşılaşabiliriz. Merkür gezegeni de 30 Mayıs' ta başlayacağı geri hareketi için yavaşladığından zihinsel olarak kafa karışıklığımız artacak. Olan biteni değerlendirirken önyargısız bir tutum izlemekte zorlaşabilir.

Pazartesi ve Salı günleri her türden yoğun duygu ön plana çıkıyor. ''Ya hep ya hiç'' ilkesine göre ilerleme eğilimi ve bir konunun özüne inme isteği normalde var olan kolaylık ve açıklığı bir şekilde azaltacak. Özellikle Salı günü sarsıcı gelişmeler karşısında temkinli kalmamız gerekir. Akşam saatleri ilham ve yaratıcılık gerektiren işler için uygun bir zaman dilimi olacak.

Çarşamba günü Jüpiter etkili Ay Tutulması gerçekleşecek. Abartılı, ön yargılı ve kibirli davranışlar ve riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var. Perşembe günü ilişkilerde aldanma ve yanlış kararlara varabiliriz. Önemli iş ve görüşmelerinizi bugün yapmamanızı tavsiye ederim.

Cuma günü enerjiler biraz sakinleşmeye başlıyor. Ruh halimiz daha dingin ve olaylara daha gerçekçi bakmaya başlıyoruz. Cuma ve Cumartesi, hem ruhsal hem de fiziksel hayata düzen getirmek için iki güzel gündür. Acele etmeyin, neyin önemli olduğuna bağlı kalın, öncelikleri belirleyin ve adım adım ilerleyin. Sizin için doğru olmayan bir şeyi yapmak için acele etmeyin. O zaman bu günlerde netlik kazanabilir ve çok şey başarabilirsiniz. Sağlığınıza biraz dikkat edin, bilinçli ve dikkatli hareket mevcut gerginliği azaltabilir.

Pazar gecesi Merkür gezegeni geri hareketine başlayıp 23 Haziran' a kadar devam edecek. Bu, son iki haftanın (16 Mayıs' tan itibaren) temaslar, görüşmeler, bilgiler ve planlarla ilgili derinlemesine düşünme ve yeniden değerlendirme zamanının başlangıcıdır. Bu, mevcut olanı gözden geçirmek, açık soruları cevaplamak, yanlış anlamaları belirlemek ve düzeltmek için iyi bir fırsattır. Bununla birlikte özellikle güncel, kısa vadeli veya tamamen yeni konular söz konusu olduğunda, belirsizlik, hata ve yanlış anlaşılma riski önemli ölçüde artmaktadır. Bu süre zarfında doğru anlaşıldığımızdan emin olmalıyız. Pazar günü, arkadaşlar ve sosyal çevremizle fikir alışverişine girebilir, önemli olan konuları konuşma fırsatı yakalayabiliriz.

Mutlu Haftalar

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram takip: astrologjasminsurer_

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.