TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

24 - 30 Ocak Haftası: Ekonomi ve Finans Dünyasında Önemli Gelişmeler

Yazının Giriş Tarihi: 24.01.2022 09:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.01.2022 09:42

Hemen hafta başı Mars, 26 Ocak' ta geri giden Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıp 29 Ocak' ta Plüton ile kavuşacak. Aynı tarihte Venüs' ün Oğlak burcunda geri hareketini sonlandırmasıyla bu hafta ekonomi, finans ve iş dünyasıyla ilgili önemli gelişmeleri başlatacak etkidedir.

Oğlak burcu devlet, yöneticiler, kurumsal şirketler, bankalar, ekonomi ve finansı yönetmektedir ve aynı zamanda kural ve düzen getirmekle ilgili olduğundan yukarıdaki etkileşimler sonucunda yeni kararlar ve düzenlemeler yapılabileceğinin işaretçisidir.

Bireysel olarak öncelikle kariyer ve iş konularında aldığımız kararları tekrar bir gözden geçirme ve revizyon süreci olacak. Hareket gezegenimiz Mars' ın Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte daha kuralcı ve mesafeli düşünüp davranacağız.

Bu hafta özellikle 28 - 30 Ocak tarihlerinde etkili olacak Venüs' ün düz seyrine dönmesi, Merkür ve Plüton' un kavuşumu ve de Güneş-Uranüs kare açısı beklenmedik gelişmelerin olabileceğini, olanları esnek davranarak karşılayıp iletişimde baskıcı bir tutum ve fikirlerimizde ısrar etmek yerine üzerinde tekrar düşünüp yeni kararlar almamız ve esnek davranmamız daha uygun olacaktır.

Olumlu tarafıyla Venüs' ün tekrar düz hareketine dönmesiyle 19 Aralık' tan bu yana ilişki ve para konularında ortaya çıkan sorunlar artık daha rahat çözülecek, daha uzlaşmacı ve sağlam bir zemin oluşacaktır.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram/Youtube takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: Hemen hafta başı Mars Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart' a kadar burada ilerleyecek. Enerjiniz kariyer ve iş konularına yoğunlaşacak. Atmak istediğiniz adımları sistemli bir şekilde planlayabilir ve disiplinli bir şekilde çalışırsanız uzun vadeli sonuçlara ulaşabileceğiniz bir süreç başlıyor. 26 Ocak-4 Şubat arası Merkür de Oğlak burcuna geri dönüyor, bu sebeple kariyer, toplumsal statü alanınızda geçmişe dönük konular önünüze gelebilir, eksiklikleri görüp yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Yöneticileriniz veya aile büyüklerinizle de tekrar bazı konuşmalar yapmak durumunda kalabilirsiniz, bu süreçte yanlış anlaşılmalar artabilir. Özellikle 28-30 Ocak tarihleri arası fevri davranışlara ve iletişimde kırıcı konuşmamaya dikkat edin lütfen. Ayrıca finansal konularda bu tarihlerde riskli davranışlar almamanızı tavsiye ederim. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla aranızda maddi konularla ilgili bir anlaşmazlık çıkabilir. Gelecek proje ve planlarınızı gerçekleştirmek için acele edebilirsiniz daha sakin kalırsanız sağlam ama kalıcı adımlar atabilirsiniz.

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğalar: Hafta başı Mars Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart' a kadar burada ilerleyecek. Ticari ve hukuki konular, eğitim hayatınız, yurtdışı bağlantılı konular ve seyahatler, sosyal medya ve yayıncılık gibi konularla ilgili yapmak istedikleriniz varsa artık daha disipline ve kalıcı adımlar atmak için harekete geçeceksiniz. Özellikle 26 Ocak-4 Şubat arası Merkür de Oğlak burcuna geri dönüyor, bu alanlarda eksikliklerinizi daha rahat görebilir ve düzeltebilirsiniz. Gecikmelerin oluşması da söz konusudur. Bu süreçte inanç ve bakış açılarınızda daha karamsar olabilir, bazı şeyler fazlasıyla sorgulamaya başlayabilirsiniz. 28-30 Ocak tarihlerinde beklenmedik gelişmeler sizi şaşırtabilir. 30 Aralık civarı ilgilendiğiniz bir konu tekrar karşınıza çıkabilir. Yine özellikle kariyer ve aile hayatınızda oluşacak gelişmeler sizi acele kararlar almaya itebilir ama lütfen esnek kalmaya özen gösterin.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Hafta başı Mars Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart' a kadar burada ilerleyecek. Eşiniz veya ortağınızla ortaklı paranız, ödemeler, krediler ve borçlar konusunda harekete geçmek isteyeceksiniz. Borçlarınızı yapılandırma, gelir-gider dengesini oluşturmak için uygun bir süreç olacak özellikle 26 Ocak-4 Şubat arası Merkür de Oğlak burcuna geri dönüyor, bu alanlarda eksikliklerinizi daha rahat görebilir ve düzeltebilirsiniz. Unutulmuş bir borç veya beklediğiniz bir parada gecikmeler oluşabilir. Kazançlarınızı artırmak için fikirlerinizi tekrar bir gözden geçirebilirsiniz, bugüne kadar yapmış olduğunuz hareket planınızda değişimler yapıp size daha fazla kazanç getirecek yeni yollar keşfedebilirsiniz. 28-30 Ocak tarihlerinde 30 Aralık civarı gündemde olan ilişkilerinizle ilgili veya maddi bir konu karşınıza çıkabilir, yine ticari, hukuki konular, eğitim, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili beklenmedik gelişme ve değişimler oluşabilir. Oluşacak gelişmeleri esnek karşılamanızı tavsiye ederim çünkü teslimiyet teması vurgulanıyor yani akışa güvenin, riskli davranışlara girmeyin.

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler: Hemen hafta başı Mars Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart' a kadar burada ilerleyecek. İkili ilişkileriniz ve varsa ortaklıklarınızda daha mantık odaklı ve kuralcı bir yaklaşım sergilemeye başlayacaksınız. Özellikle 26 Ocak-4 Şubat arası Merkür de Oğlak burcuna geri dönüyor, ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar ve iletişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Eski meseleleri kafanıza takabilir ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. 28-30 Ocak tarihlerinde ani kararlar almayın lütfen beklenmedik gelişme ve değişimler oluşabilir. Mesela maddi konularda bir gelişme sizi şaşırtabilir, ilişkiniz veya arkadaş çevrenizle aniden gerginlikler yaşayabilirsiniz bu da bazı kopma ve ayrılıklara yol açabilir. Fazlaca tepki vermemeye ve sakin kalıp üzerinde önce düşünüp karar almanız daha faydalı olacaktır.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: 24 Ocak' ta Mars Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart' a kadar burada ilerleyecek. Çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konularından etki alacaksınız. Günlük hayatınızda yoğun bir tempoya girebilirsiniz birden fazla işe yetişmeye çalışabilirsiniz. Bu sürecin en iyi şekilde üzerinden disiplinli hareket ederek gelebilirsiniz. Özellikle 26 Ocak-4 Şubat arası Merkür de Oğlak burcuna geri dönüyor, geçmiş konular önünüze gelebilir, eksiklikleri tespit edebilir veya gecikmeler oluşabilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişim sıkıntıları artabilir veya çalışma ortamınızla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz ama bunu 4 Şubat' tan sonra yapmanızı tavsiye ederim. Sağlığınızla ilgili ihmal ettiğiniz bir sorun tekrar ortaya çıkabilir, bu süreçte gerekli kontrollerinizi de yaptırın. 28-30 Ocak tarihlerinde ani kararlar almayın, beklenmedik gelişme ve değişimler oluşabilir. Özellikle işiniz ve ilişkilerinizde bu etkiyi yaşayabilirsiniz. Gergin ve tartışmacı bir yaklaşım yerine esnek davranmaya çalışın.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: 24 Ocak' ta Mars Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart' a kadar burada ilerleyecek. Aşk hayatınıza, varsa çocuklarınıza ve hobilerinize daha fazla vakit ayırmak isteyecek enerjinizi bu alanlara yönelteceksiniz. Ama özellikle 26 Ocak-4 Şubat arası Merkür de Oğlak burcuna geri dönüyor, geçmişe dair bazı konular önünüze gelebilir, eksiklikleri tespit edebilir veya gecikmeler oluşabilir. Partneriniz veya çocuğunuzla iletişimde yanlış anlaşılmalar ve daha kuralcı bir yaklaşım sergileyeme başlayabilirsiniz. Yaşam enerjinizi düşürmemeye çalışın. Özellikle 28-30 Ocak tarihleri arası 30 aralık civarı meşgul olduğunuz bir konu tekrar önünüze gelebilir ve yeni çözümler bulmak durumunda kalabilirsiniz. Baskıcı ve inatçı tutumlara girmeyin. Çalışma ortamınız veya sağlık konusuyla ilgili olarak beklenmedik gelişmeler oluşabilir. Yine ticari ve hukuki girişimleriniz, seyahat ve yabancı ülkelerle ilgili bir işiniz varsa değişimler söz konusu olabilir. Üzerinde düşünüp karar almak sizin için daha faydalı olacaktır. Esnek kalabilmek anahtar sözcüktür.

Sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler: Hafta başı Mars Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart' a kadar burada ilerleyecek. Enerjinizi daha fazla aile, ev ve yuva konularına yönelteceksiniz. 26 Ocak-4 Şubat arası Merkür de Oğlak burcuna geri dönüyor, geçmişe dair bazı anlaşmazlıklar ve konular önünüze gelebilir, eksiklikleri tespit edebilirsiniz. Evle ilgili bir tadilat, taşınma, kira/satış gibi işlemlerde gecikmeler oluşabilir. 4 Şubat' tan sonra bu girişimleri yapmanızı tavsiye ederim. Oğlak enerjisi daha karamsar düşünmeye itebilir, lütfen modunuzu fazla aşağıya çekmeyin. Onun yerine kariyer ve aile konularında uzun vadeli adımlar atmak için disipline bir şekilde çalışabileceğiniz ve sorumluluklarınızın bilincinde hareket ettiğiniz takdirde başarılı sonuçlara ulaşabileceğinizin farkında olun. Özellikle 28-30 Ocak tarihleri arası 30 aralık civarı meşgul olduğunuz bir konu tekrar önünüze gelebilir ve yeni çözümler bulmak durumunda kalabilirsiniz. Baskıcı tutumlardan kaçının lütfen. Yine beklenmedik harcamalar oluşabilir, bu günlerde riskli yatırımlar için de uygun olmayacak.

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrepler: 24 Ocak' ta Mars Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart' a kadar burada ilerleyecek. İletişiminizde daha kuralcı ve katı bir tutum sergileyebilirsiniz özellikle yakın çevre, kardeş ve akrabalarınızla daha mesafe içine girebilirsiniz. Özellikle 26 Ocak-4 Şubat arası Merkür de Oğlak burcuna geri dönüyor, yakın çevrenizle yanlış anlaşılmalar ve dargınlıklar yaşayabilirsiniz. Eğitim, ticari girişimeler, seyahat ve yazılı/sözlü işlerinizde gecikmeler oluşabilir veya eksik işlemler ortaya çıkabilir. Daha fazla mantık odaklı düşünmeye başlayacağınız için daha fazla uzun vadeli planlar yapabilir ve disipline olabilirsiniz. 4 Şubat' tan sonra daha rahat karar alabilir ve yukarıda saydığım işlerle ilgili harekete geçebilirsiniz. Bu hafta özellikle 28-30 Ocak tarihleri arası 30 aralık civarı meşgul olduğunuz bir konu tekrar önünüze gelebilir ve yeni çözümler bulmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizde veya aile, ev konularında beklenmedik gelişmeler ve durumlar oluşabilir. Daha esnek davrandığınızda daha doğru kararlar alabileceksiniz. Sakin bir iletişim tarzı sorunları büyütmeden çözmeye yardımcı olacaktır.

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu: Hafta başı Mars Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart' a kadar burada ilerleyecek. Enerjinizi daha fazla para konularına yönelecek. Gelir ve kazançlarınızı artırmak için sorumluluklarınızın bilincinde, mantıklı ve kararlı bir şekilde harekete geçeceksiniz. Yalnız 26 Ocak-4 Şubat arası Merkür de Oğlak burcuna geri dönüyor, bu sebeple parasal konularda bazı gecikmeler oluşabilir veya da gelirlerinizi nasıl artıracağınız üzerinde tekrar düşünmek isteyebilirsiniz. Alacağınız kararları 4 Şubat' tan sonra daha rahat uygulamaya başlayacaksınız. Bu hafta özellikle 28-30 Ocak tarihleri arası 30 aralık civarı meşgul olduğunuz bir konu tekrar önünüze gelebilir ve çözmek durumunda kalabilirsiniz. Harcamalarınız da artabilir. Yine yakın çevreniz, çalışma ortamınız veya sağlık konularında beklenmedik gelişmeler oluşabilir, değişimler gerçekleşebilir. Kendinizi zihinsel olarak fazlaca yormamaya çalışın. Esnek davranırsanız daha doğru gözlem yapabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: 24 Ocak' ta Mars sizin burcunuza geçiş yapacak ve 7 Mart' a kadar burada ilerleyecek. Artık yaşam enerjiniz yükseliyor, birkaç haftadır enerjiniz daha düşüktü. Artık harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ama 26 Ocak-4 Şubat arası Merkür de sizin burcunuza geri dönüyor hem kariyer hem aile hem de ilişkilerinizle ilgili tekrar bir değerlendirme sürecine gireceğinizi gösteriyor. Eski meseleler tekrar açılabilir ve çözmek durumunda kalabilirsiniz. 4 Şubat' a kadar karar almakta acele etmeyin sonrası daha rahat bir akış olacak. Bu süreçte biraz daha karamsar hissedebilirsiniz ama enerjinizi fazla düşürmemeye çalışın. Bu hafta özellikle 28-30 Ocak tarihleri arası 30 aralık civarı meşgul olduğunuz bir konu tekrar önünüze gelebilir, fevri çıkışlar yapmamaya çalışın lütfen. Maddi konularla alakalı birlikte olduğunuz kişi veya varsa çocuğunuzla ilgili gelişmeler de mümkün.

Sevgili Kovalar ve yükselen Kovalar: Mars hemen pazartesi günü Oğlak burcuna geçiş yapıyor ve 7 Mart' a kadar burada ilerleyecek. Sizin bilinçaltı evinize etki edeceği için bu süreçte bastırdığınız korku ve endişeleriniz artabilir. Merkür de 26 Ocak-4 Şubat arası Oğlak burcuna geri döneceğinden daha depresif ve karamsar düşünmeye yatkın olacaksınız. Lütfen zihninizi bu süreçte sakinleştirmeye çalışın ve enerjinizi fazlaca düşürmeyin, vakit buldukça kendinize zaman ayırın ve dinlenin. Bu tarihler arasında geçmiş konular ve arkanızdan çevrilen işlerle ilgili gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Bu hafta özellikle 28-30 Ocak tarihleri arası 30 aralık civarı meşgul olduğunuz bir konu tekrar önünüze gelebilir, fevri çıkışlar yapmamaya çalışın lütfen. Özgürlük isteğiniz bu birkaç gün artabilir, ilişki ve ailenizle ilgili beklenmedik ve sürpriz durumlar gerçekleşebilir. Sabit bakış açısı yerine yeniye ve dönüşüme açık olursanız gelişmeleri lehinize çevirebilirsiniz.

Sevgili Balıklar ve yükselen Balıklar: Hafta başı Mars Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart' a kadar burada ilerleyecek. Enerjinizi gelecek plan ve projelerinize kendi işiniz varsa bu alana daha fazla yöneltmeye başlıyor ve harekete geçmek istiyorsunuz. Yalnız 26 Ocak-4 Şubat arası Merkür de Oğlak burcuna geri dönüyor, geriye dönük bazı planlarınızı tekrar gözden geçirmek durumunda kalabilir ve sosyal çevreniz/arkadaşlarınızla bazı iletişim krizleri ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Yine eski arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Bu hafta özellikle 28-30 Ocak tarihleri arası 30 aralık civarı meşgul olduğunuz bir konu tekrar önünüze gelebilir, baskı hissedebilirsiniz. Özellikle yakın çevre, kardeş, akrabalarınızla ilgili ilginç gelişmeler oluşabilir ya da arkanızdan çevrilen işleri öğrenebilirsiniz. Daha fazla özgürlük ihtiyacınız artabilir ve karamsar düşünmeye meyilli olabilirsiniz. Zihninizi fazlaca olumsuza odaklayıp enerjinizi fazla düşürmeyin. Oluşacak gelişmeleri sakin karşılarsanız en doğru şekilde kararlar alabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.