TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

25 - 31 Aralık Haftası: Yılın son Dolunayı

Yazının Giriş Tarihi: 25.12.2023 13:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.12.2023 13:39

2023 yılını yavaşça uğurlamaya hazırlanırken yılın son haftasına Ay İkizler burcunda başlıyoruz. İletişim trafiğimizin oldukça yüksek olacağı hafta geneli geri giden Merkür ve Neptün arasındaki dik açı yanılgı, kandırılma ve yanlış anlaşılmalara açıklık verebileceğinden yapıcı ve net iletişim kurmaya özen gösterelim, durumlara gerçekçi bakmaya çalışalım. Geri hareketine devam eden Merkür yeni yıl öncesi eksiklerin giderilmesi ve tamamlanması gereken işlerle yoğun bir şekilde ilgileneceğimizi göstermektedir.

Yılın son dolunayı 27 Aralık Çarşamba günü Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Ev, aile ve duygusal konuları ön plana çıkaracak dolunay sürecine Satürn ve Jüpiter’ in destekleyici açıları eşlik etmektedir böylece kararlı davranışlarımızla başarı sağlayabilir, önemli destekler alabiliriz.

Mars sınır dışı hareketine devam ederken bu hafta Neptün ile dik açısı kesinleşiyor, 28 ve 29 Aralık öne çıkan tarihler olurken 10 Ocak’ a kadar finansal ve ekonomik mücadelelere dikkat çekmektedir. Borsa, para piyasaları ve ticareti ilgilendiren konularda iflas ve kayıplar oluşabileceğinden olabildiğince dikkatli olunması gerekir! Plüton 21 Ocak’ ta Kova burcuna geçmeden önce son derecesinde kurumsal şirketlerin zarar, kapanma veya işten çıkarma haberlerini duyabiliriz.

Dolunaya eşlik eden güzel etkiler de hafta boyunca bize eşlik edecek.  Güneş ve Jüpiter arasındaki üçgen açı hafta genelinde kariyer, finans, ticaret, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ve seyahat konularında şans ve fırsatlar elde edebileceğimize, yaptığımız iş ve girişimlerde büyüme etkisi yakalayabileceğimize vurgu yapmaktadır. İş birlikleri açısından destekleyici bir etkiyi de Mars’ ın ay düğümleri ile uyumlu açısıyla sağlayabiliriz.

Kolaylıkla gelen bir hafta geçirmenizi dilerim

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: 27 Aralık’ ta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı ev ve ailevi konuları ön plana çıkarıyor. Belirsiz veya beklemede olan konularla ilgili netice almaya başlayabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eve ve ailenize daha çok vakit ayırabilir, aile içi sorunları masaya yatırabilir ve çözümler geliştirebilirsiniz.  Yeni yıla girerken tamamlanması gereken konularla ilgilenebilir, hayatınıza bir çeki düzen verebilirsiniz. Dolunaya eşlik eden Güneş ve Jüpiter arasındaki üçgen açı kariyer ve hedeflerinizle ilgili güzel haberler alabileceğinize ve fırsatlarla karşılaşabileceğinize işaret etmektedir. Venüs-Neptün üçgeni ise akışta kalmanızı kolaylaştırırken beklediğiniz destekleri getirebilir.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: 27 Aralık’ ta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı aklınızdaki fikirleri gerçekleştirmek ve düşüncelerinizi ifade etmek için sizi destekleyecek. İletişim, ticaret, satış, medya, pazarlama, eğitim ve seyahatle ilgili konularda beklediğiniz haberleri alabilir, eksikleri tamamlayıp girişimlerde bulunabilirsiniz. Geçmişle bağlantılı sürüncemede kalan konular sonuca bağlanabilir. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Neptün ile oluşturacağı üçgen açı etkisiyle ilişkilerinizi düzenleyebilir, uyum yakalayabilirsiniz. Dolunaya eşlik eden Güneş ve burcunuzda bulunan Jüpiter arasındaki üçgen açı ise karşınıza çeşitli fırsatlar çıkarabilir, şans sizinle olacak.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: 27 Aralık’ ta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı para evinizde gerçekleşiyor. Maddi konularda beklediğiniz bir haberi alabilir veya bu konularda somut ve kalıcı kararlar alıp uygulayabilirsiniz. Gelir-gider dengesi veya ödemelerinizi ilgilendiren konulara bir düzen getirmeye çalışabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür geri hareketine devam ediyor, tamamlanması gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Dolunaya eşlik eden Güneş ve Jüpiter arasındaki üçgen açı yüzünüzü güldürecek gelişmeler olabileceğine ve güzel fırsatlarla karşılaşabileceğinize işaret etmektedir. Venüs ve Neptün arasındaki üçgen açı da iş ve maddi konularda sizi destekleyecek.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: 27 Aralık’ ta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ile yılı tamamlıyoruz. Kişisel istek ve ihtiyaçlarınıza odaklanabileceğiniz dolunay sürecinde hem iş hem de ailevi konulara dair tamamlanması gereken konuları bir sonuca bağlayabilir, yapmanız gerekenlerle ilgili bir yol haritası belirleyebilir ve somut adımlar atmak üzere harekete geçebilirsiniz. Dolunaya eşlik eden Güneş-Jüpiter ve Venüs-Neptün arasındaki üçgen açı duygusal olarak sizi zorlayan konularla ilgili gerekli gücü sizi sağlayabilir ve sevdiklerinizden güzel destekler alabilirsiniz. Ticaret, hukuk, eğitim, yurtdışı ve seyahatle ilgili konularda güzel gelişmeler sizi sevindirebilir.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: 27 Aralık’ ta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bu sebeple dinlenmek ve yalnız kalıp olup biteni değerlendirmek isteyebilirsiniz. Geçmişe dair bir konu zihninizi meşgul edebilir ve çözüme kavuşturmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte hem ruhsal hem fiziksel sağlığınızla daha fazla ilgilenmek sizi iyi gelecek. Terapi ve tedavi almak istiyorsanız şimdi tam vakti. Dolunaya eşlik eden Güneş-Jüpiter ve Venüs-Neptün arasındaki üçgen açı iş ve maddi konulara dair yüzünüzü güldürebilecek güzel bir habere veya desteğe işaret etmektedir.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: 27 Aralık’ ta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı etkisiyle gelecek planlarınıza dair sürüncemede kalan konularla ilgili gelişmeler yaşayabilir ve yapmak istediklerinize dair gerekenleri yerine getirebilirsiniz. Arkadaş ve sosyal çevrenizden alacağınız destekler sizi mutlu ederken yönetici gezegeniz Merkür geri hareketine devam ediyor böylece eskiden başlattığınız işleri de tamamlayabilir, bir sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz.  Dolunaya eşlik eden Güneş-Jüpiter ve Venüs-Neptün arasındaki üçgen açı aile ve ilişkilerinizle ilgili karşılaşabileceğiniz güzel bir fırsata da işaret etmektedir.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: 27 Aralık’ ta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı kariyer ve hedeflerinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. İş değiştirmek, görev değişikliği veya iş bulmakla ilgili gündemleriniz oluşabilir. Daha fazla sorumluluk alabilir, üzerinize düşeni gerçekleştirmek için kararlı hissedebilirsiniz. Aile, ev veya taşınma konuları ile gündemleriniz varsa sonuçlanabilir. Yönetici gezegeniniz Venüs’ ün Neptün ile oluşturacağı üçgen açı daha huzurlu hissetmenizi sağlayabilirken dolunaya eşlik eden Güneş-Jüpiter üçgen açısı da aile ve ilişkilerinize dair sizi sevindirecek şans ve fırsatlara işaret etmektedir.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: 27 Aralık’ ta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı duygularınızı yoğunlaştırabilir, hayata dair anlam ve inancınızı sorgulayabilir ve sizi yoran geçmiş inanç kalıplarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Dolunaya eşlik eden Güneş ve Jüpiter arasındaki üçgen açı ilişkilerinizde kararsız kalınan bir konuyu sonuca bağlayabilir, devam mı tamam mı kararı alabilirsiniz. Bekar Akrepler uzaklardan veya medya aracılığıyla birisiyle tanışabilir. Yurtdışı, eğitim, ticaret, hukuk, sosyal medya, seyahatle ilgili işleriniz varsa gelişmeler yüzünüzü güldürebilir, sizi sevindirecek güzel destekler alabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: 27 Aralık’ ta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı finansal konuları ön plana çıkarıyor. Borç, kredi ve ödemelerinizle ilgili beklemede olan konularla ilgili sonuçlar almaya başlayabilir, bu konulara yeni bir düzen getirmek isteyebilirsiniz. İş ve maddi konulara dair alacağınız güzel bir destek veya karşınıza çıkacak bir fırsat sizi sevindirebilir. Dolunay bastırdığınız korku ve endişelerinizi ortaya çıkarabilir ama dolunaya eşlik eden Güneş-Jüpiter ve Venüs-Neptün arasındaki üçgen açı etkileri hafifletecek. Korkularınızla yüzleştikçe hafiflediğinizi fark edeceksiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: 27 Aralık’ ta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı ilişki, evlilik ve iş birliklerinizi ön plana çıkarıyor. Geçmişe dair bir konuyla yüzleşebilir, var olan bir sorunu masaya yatırabilir ve sonuca bağlayabilirsiniz. Emek verdiğiniz iş, sözleşme ve projelere dair güzel gelişmeler yaşayabilir yine çevrenizden alacağınız güzel destekler sizi sevindirebilir. Dolunaya eşlik eden Güneş-Jüpiter ve Venüs-Neptün arasındaki üçgen açı yaşam keyfinizi artırabilir ve karşılaşabileceğiniz fırsatlar yüzünüzü güldürebilir.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: 27 Aralık’ ta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı iş hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konularını ön plana çıkarıyor. Bu alanlarda sürüncemede kalan konularla ilgili beklediğiniz haberleri alabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte günlük temponuz artabilir ve yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Geçmişe dair iş ve projeler üzerinde çalışabilir, eksikleri giderebilirsiniz. Sağlık konusuyla ilgili bir gündeminiz varsa doğru bir tedavi karşınıza çıkabilir ve iyileşme etkileri hızlanabilir. Dolunaya eşlik eden Güneş-Jüpiter ve Venüs-Neptün arasındaki üçgen açı hafta geneli aile ve kariyer hayatınıza dair olumlu fırsat ve destekler alabileceğinize işaret ediyor.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: 27 Aralık’ ta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı etkisiyle yılı güzel gelişmeler ve hayattan daha fazla keyif alarak kapatabilirsiniz. Kendi hayatınıza dair isteklerinize öncelik vermek isteyebilir, sizi üzen geçmiş konulara bir sünger çekebilirsiniz. Aşk hayatınızda yüzünüzü güldürecek fırsatlarla karşılaşabilir, bekar Balıklar yeni ve uzun süreli bir ilişkiye başlayabilir. Çocuk bekleyenler ise beklenilen haberi alabilir. Burcunuzda bulunan Neptün ve Venüs arasında aynı zamanda Güneş ve Jüpiter arasında oluşan üçgen açı hafta boyunca karşılaşabileceğiniz maddi-manevi şans ve fırsatlara işaret etmektedir.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.