TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

25-31 Ekim Haftası: Aldanmalara açığız!

Yazının Giriş Tarihi: 25.10.2021 10:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.10.2021 10:07

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlayarak başlamak istiyorum. Koç Dolunayının etkilerinin hissedilmeye devam edeceği bu haftaya Ay İkizler burcunda başlıyoruz. İletişim, internet/sosyal medya, seyahatler, ticari faaliyetler, eğitim-öğrenim, pazarlama faaliyetlerinin ön plana çıkacağı bu hafta 27 Ekim Çarşamba günü netleşecek Venüs-Neptün kare açısı ilişkiler ve para konularında hayal kırıklıkları ve aldanmalara açıklık vermekte. İdealize edilen kişilerin beklentilerimizi karşılayamaması veya para konularında beklediğimiz sonuçları getirmemesi gibi durumlar yaşanabilir. Özellikle bu hafta riskli yatırımlar yapmak ve tanımadığınız insanlara güvenip yeni girişimlerde bulunmak için hiç uygun değil. Dolandırıcılıklara dikkat! Perşembe günü Jüpiter desteği ilişkiler ve maddi konularda güzel fırsatları ve gelişmeleri getirecek, o günü değerlendirelim. Cuma ve Cumartesi otorite konumdaki kişiler, eril figürler, aile büyükleri veya yaşça büyük kişilerden engeller karşımıza çıkabilir. O günlerde önemli toplantılar ve girişimler için zorlayıcı koşullar ortaya çıkabilir. Aynı gün Mars 13 Aralık tarihine kadar Akrep burcuna geçiş yapacak. Para ve parasal konular için vereceğimiz mücadele artacak. Mars Akrep' te para piyasaları, finansal konular, bankalar, ödemeler, vergiler, krediler ile ilgili yeni yaptırım ve kararları aynı zamanda bu alanlarda zorlukları beraberinde getirebilir. Hem bireysel hem de dünya astrolojisinde ekonomi, finans konularının ön plana çıktığı bir süreç olacaktır. Global olarak bu alanlarda mücadele ve gerginlikler fazlasıyla görülmeye başlanabilir.

Haftanız güzel geçsin, sevgiler

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Haftalık burç yorumlarını kısaca değerlendirdim, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: 27 Ekim günü gerçekleşecek Venüs-Neptün kare açısı, hayallerinizle ilgili ya da arkadaş ve sosyal çevrenizde sizi hayal kırıklığına uğratacak, güveninizi zedeleyecek durumlarla karşılaşmanıza etki edebilir. Mesela bir arkadaşınızın size söz verdiği desteği vermemesi, yaptığınız parasal bir yatırımın, ticari bir girişimin umduğunuz sonuçları sağlayamaması veya yurtdışından beklediğiniz bir haberin olumsuz sonuçlanması gibi durumlar oluşabilir. Aile büyüklerinizle özellikle kadın figürlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Haftanın güzel açısı Venüs-Jüpiter desteği ise yeni bir fırsatı karşınıza çıkaracak, ilişkilerinizde de güzel etkiler sunacaktır. Hafta sonunda etkisini yaşayacağımız Güneş-Satürn kare açısı; maddi konularla ilgili, bunların içinde eşinizle ortak paranız, dış kazançlarınız, ödemeler, borç, kredi, nafaka, miras gibi alanlarda bazı kalıcı adımlar atmak ve yeni kararlarınızı uygulamak isteyebilirsiniz ama bazı engelleyici koşullar biraz karamsarlığa kapılmanıza sebep olabilir. Ama hiç üzülmeyin çünkü Mars 30 Ekim gününden itibaren 13 Aralık tarihine kadar yukarıda bahsettiğim parasal alanlarınızda bulunacağı için hızlı gelişmeleri ve hareketlenmeleri sağlayacak. İlişkinizde maddi konularla alakalı tartışmalar çoğalabilir, lütfen fazlaca sinirlenmeden ilişkileriniz içinde dengeyi bulmaya çalışın sevgili Koç ve yükselen Koç burcu. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burcu: 27 Ekim günü gerçekleşecek Venüs-Neptün kare açısı, harcamalarınızı artırabilir veya da parayla ilgili konularda bir an da şansınız olumsuz yöne dönebilir. Yine maddi getirisinin yüksek olacağına inandığınız ortaklı bir parayla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu hafta aldanmalara açık olacağınız için pembe gözlükleri takıp, riskli adımlar atmamanızı tavsiye ederim. Jüpiter desteği size kariyerinizle veya toplumsal statünüzle ilgili güzel bir fırsatı sunabilir. Hafta sonunda etkisini yaşayacağımız Güneş-Satürn kare açısı; ilişkilerinizle ilgili bazı sıkıntıları gündeme getirebilir. Belki eşiniz veya partneriniz bir konuyu takıntı haline getirip, kıskançlık yapabilir veya kendisiyle maddi bir konuyla alakalı engelleyici bir durum yaşarsınız. İş yerinizde patron veya yöneticilerinizle bir konuda anlaşmazlık oluşabilir. Her ne olursa bu etki altında karamsarlığa kapılabilirsiniz. Kendinizi üzmek yerine nasıl daha yapıcı ve kalıcı adımlar atabilirim diye düşünürseniz önünüze çıkan engeli rahatlıkla aşabilirsiniz. Mars 30 Ekim gününden itibaren 13 Aralık tarihine kadar ilişkiler alanınızda hareketlenmeleri beraberinde getirecek. İlişkideki derinliğiniz ve tutkularınız yoğunlaşacak. Bu tutkulu enerji tartışmaları da alevlendirebilir. Sevdiğiniz kişiye açılmakta çekingen kalıyorsanız veya da birlikteliğinizi resmiyete taşımak istiyorsanız bu dönem kendinizde gerekli cesareti bulacaksınız. Buradaki yaşam enerjiniz var olan tüm sorunlara aşmaya büyük bir destek verecek, aynı zamanda ilişkilerinizde maddi konularla alakalı yeni adımlar da atabilirsiniz. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu: 27 Ekim günü gerçekleşecek Venüs-Neptün kare açısı, ikili ilişkilerinizde bazı aldanmalara açıklık vermekte. Yeni tanışacağınız kişilere hemen güvenmeyin, önce iyice bir tanımaya çalışın. Yine ikili ilişkileriniz, ortaklık veya meslek hayatınızla ilgili maddi manevi bazı belirsiz durumlar yaşayabilirsiniz. Ama hemen ardından Venüs-Jüpiter desteği ikili ilişkilerinizde veya arkadaşlıklarınızda güzel bir fırsatı karşınıza çıkarabilir. Bu ticaret, eğitim, hukuk, yayıncılık veya medya alanlarında maddi bir kazanç olabileceği gibi kuracağınız bir bağlantı sayesinde sizin için yakalayacağınız önemli bir fırsatı gösterebilir. Hafta sonunda etkisini yaşayacağımız Güneş-Satürn kare açısı; çalışma ortamınızda ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili kendinizi biraz baskı altında veya da tüm yükü siz sırtlanıyormuş gibi hissettirebilir. Bu sizi daha depresif yapabilir, sağlığınızla alakalı da bu hafta daha özenli olun lütfen, rutin kontrollerinizi yaptırın. Mars 30 Ekim gününden itibaren 13 Aralık tarihine kadar iş alanızda bulunacak. Enerjiniz yükseliyor sevgili İkizler. Bu da hem iş hem de günlük yoğunluklarınız artıyor demek. İş arayan İkizler bu süreçte istedikleri işi bulabilir, işi olanlar ise daha hırslı bir şekilde çalışmaya başlayabilir. Çalışma arkadaşlarınızla daha fazla tartışmaya açık olacağınız için zaman zaman aranızdaki gerginlikler artabilir. Yüksek bir tempoya geçeceğiniz için fark etmeden kendinizi yorabilirsiniz, dinlenmeye de zaman ayırmaya çalışın. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burcu: 27 Ekim günü gerçekleşecek Venüs-Neptün kare açısı, iş yeriniz, çalışma arkadaşlarınız ve kariyerinizle ilgili aldanmalara ve güven sorunlarına sebep olabilir. Bu kişilerin verdiği sözleri tutmaması, sizde hayal kırıklıklarına yol açabilir. Bu hafta yeni kararlar almamanızı tavsiye ederim. Sağlığınızla ilgili biraz daha sağlıksız beslenmeye açıksınız özellikle tatlı tüketiminiz fazlalaşabilir. Hemen ardından Venüs-Jüpiter desteği size beklediğiniz bir kredinin çıkması veya bir ödemenin gelmesini sağlayabilir. Hafta sonunda etkisini yaşayacağımız Güneş-Satürn kare açısı; ilişkinizde yalnız bırakılmış sanki araya anlamsız bir mesafe girmiş gibi hissedebilirsiniz. Çocuğu olanlar ise çocuklarıyla bu hafta sonu ilişkilerinde biraz daha disiplinli biraz da mesafeli davranabilir.

Mars 30 Ekim gününden itibaren 13 Aralık tarihine kadar aşk hayatınıza ihtiras ve tutkuyu getirecek. Bu süre zarfında yalnız olan yengeçler aşık olabilir, derin bir ilişkiye başlayabilir. Aşk hayatınızda hızlı bir süreç sizi beklemektedir sevgili Yengeçler. Tutkuların ve duyguların yoğunlaşmasıyla birlikte biraz daha kıskanç ve sevdiğiniz kişiye karşı takıntılı davranabilirsiniz. Çocuk isteyen Yengeçler ise güzel bir bebek haberi alabilir.  Spora başlamayı veya sevdiğiniz bir hobiyle ilgilenmeyi uzun zamandır ötelediyseniz artık başlayacaksınız. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: 27 Ekim günü gerçekleşecek Venüs-Neptün kare açısı, aşk hayatınızda biraz şüpheci biraz daha kıskanç davranmanıza sebep olabilir. Belki sevdiğinizin size verdiği bir sözü gerçekleştirmemesi veya aldatıldığınıza dair şüpheler birden bire ortaya çıkabilir ve kafanıza takabilirsiniz. Hemen ardından gerçekleşecek Venüs-Jüpiter desteği moralinizi yükseltecek gelişmeleri ve fırsatları size sunacak. Hafta sonunda etkisini yaşayacağımız Güneş-Satürn kare açısı; ailenizle özellikle otorite konumundaki kişilerle baba veya büyükbaba gibi, engelleyici bazı durumlar yaşatabilir. Belki onlardan beklediğiniz maddi bir desteği alamayacaksınız ya da aldığınız kararları onaylamayacaklar. Her türlü kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de biraz daha içe dönüp, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Mars 30 Ekim gününden itibaren 13 Aralık tarihine kadar ev, aile, yuva ve güvenlik alanınızda bulunacak. Ailenizle daha fazla ilgilenmek, ev alımı-satımı veya taşınma gibi ilgilenmeniz gereken konular oluşabilir. Sevdiklerinize karşı daha korumacı olacağınız için zaman zaman aile içinde tartışma ve fikir ayrılıkları oluşabilir. Kendinize de vakit ayırmayı unutmayın sevgili Aslanlar. Böylece kendinizi de analiz edip, neler hissedip yaşadığınızı anlamlandırabilirsiniz. Maddi konularda farkında olmadan bütçenizin dışına çıkabilirsiniz, harcamalarınıza dikkat edin lütfen. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Başak ve yükselen Başak burcu: 27 Ekim günü gerçekleşecek Venüs-Neptün kare açısı, hem ailenizde hem de özel ilişkinizde bazı hayal kırıklıkları yaşatabilir. Verilen bir sözün tutulmaması, bir yalanın ortaya çıkması gibi konular güveninizi kırabilir. Maddi anlamda beklediğiniz bir parayı alamayabilirsiniz. Harcamalarınıza bu hafta lütfen edin. Bu hafta önemli kararlar almamanızı tavsiye ederim zira kafanız çok karışık. Hemen ardından gerçekleşecek Venüs-Jüpiter desteği moralinizi yükseltecek gelişmeleri ve fırsatları size sunacak. Hafta sonunda etkisini yaşayacağımız Güneş-Satürn kare açısı; yakın çevre, kardeş ve akrabalarınızla aranıza biraz mesafe sokmak isteyebilirsiniz veya tam onlardan istediğiniz desteği görmemenin karamsarlığına da kapılabilirsiniz ama üzülmeyin çünkü Mars 30 Ekim gününden itibaren 13 Aralık tarihine kadar iletişim evinizde bulunacak. Fikirleriniz ve düşüncelerinizi gerçekleştirmek için harekete geçmek isteyeceğiniz, yakın çevreniz, kardeş ve akrabalarınızla iletişiminizin hızlanacağı bir süreç olacaktır. Onlara daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden kazanç sağlayacak girişimler için de tam zamanı. Kısa seyahatler ve eğitim konuları da gündeminizde yer alacak. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burcu: 27 Ekim günü gerçekleşecek Venüs-Neptün kare açısı, özel ilişkiniz ve yakın çevrenizle ya çok hayalci ya da tam tersi fazla şüpheci davranabileceğinize işaret etmekte. Bu sebeple bu hafta önemli kararlar almamanızı tavsiye ederim. Hemen ardından gerçekleşecek Venüs-Jüpiter desteği ile aile ve aşk hayatınızda oluşacak güzel bir gelişme sizi mutlu edebilir. Kısa bir seyahate çıkabilirsiniz veya bir eğitime başlayabilirsiniz. Hafta sonunda etkisini yaşayacağımız Güneş-Satürn kare açısı; parasal konularda bazı engelleri gündeme gelebilir. Spekülatif piyasalar veya borsayla ilgileniyorsanız belki zarar edebilirsiniz veya kendinize ya da çocuğunuz için yapmanız gereken bir harcama sizi zorlayabilir. Mars 30 Ekim gününden itibaren 13 Aralık tarihine kadar para evinizde bulunacak. Kaynaklarınızı en olumlu haliyle kullanmak ve maddi kazancınızı artırmak için cesurca yeni girişimlerde bulunmaya ve mücadele vermeye başlayacaksınız. Potansiyellerinizi tamamıyla ortaya koyacağınız bu dönem çabalarınız sonuçsuz kalmayacaktır sevgili Teraziler. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burcu: 27 Ekim günü gerçekleşecek Venüs-Neptün kare açısı, harcamalarınıza dikkat etmeniz konusunda uyarıyor. Keyfi harcamalarınız olabileceği gibi çocuğunuza da yapacağınız harcamalar sonradan sizi zorlayabilir. Bu hafta yeni kişilerle tanışırsanız onları fazlaca idealize edebilirsiniz, kendinizi hemen kaptırmamaya ve her söylediklerine inanmamaya çalışın lütfen, yoksa sonrası hayal kırıklıkları oluşabilir. Hemen ardından gerçekleşecek Venüs-Jüpiter desteği ile aile ve ev alanında oluşacak güzel bir gelişme sizi mutlu edebilir. Hafta sonunda etkisini yaşayacağımız Güneş-Satürn kare açısı; sizi ailevi konularda biraz daha mesafeli durmanıza yol açabilir. Belki aileniz tarafından tam olarak desteklenmediğinizi veya yalnız bırakıldığınızı hissedebilirsiniz ama unutmayın bu geçici bir etki. Mars 30 Ekim gününden itibaren 13 Aralık tarihine kadar sizin burcunuzda bulunacak. Enerjiniz yükseliyor, her ortamda enerjinizle fark ediliyor olacaksınız sevgili Akrepler. Hayatınızın temel noktalarında hızlanmalar oluşacak. Dolayısıyla ilişkileriniz de yoğunlaşıyor. Daha tutkulu ve daha derin hissedeceksiniz ama gereksiz kıskanç ve takıntılı tavırlara girmeyin lütfen. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Yay ve yükseleni Yay burcu: 27 Ekim günü gerçekleşecek Venüs-Neptün kare açısı, ailesel ve parasal konularda biraz daha belirsiz koşullar içinde bulunmanıza etki edebilir. Belki ailenizden beklediğiniz maddi veya manevi bir desteği alamayıp, hayal kırıklığı yaşamanız da mümkün ama hemen ardından gerçekleşecek Venüs-Jüpiter desteği yakın çevrenizden gelecek güzel bir fırsat ve gelişme sizi mutlu edebilir. Hafta sonunda etkisini yaşayacağımız Güneş-Satürn kare açısı; yakın çevreniz, kardeş veya akrabalarınızla sizi baskı altında hissettirecek durumlar, biraz mesafe içine girmenize etki edebilir. Söylediklerinizin tam anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz.

Mars 30 Ekim gününden itibaren 13 Aralık tarihine kadar sizin bilinçaltı evinizde bulunacak. Son haftalara nazaran enerjinizde bir azalma veya da daha fazla yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bu dönem psikoloji, spiritüel ve derin konuları araştırmak ve öğrenmek isteyebilirsiniz. Yine bu dönem parasal kayıplara açık olacağınızdan riskli veya sizi zorlayacak yatırımlar yapmamanızı, emin olmadığınız kişilere kefil olmamanızı tavsiye ederim. Gizli düşmanlıkların artacağı bir dönem içinde olacağınızdan her şeyi herkesle paylaşmayın lütfen. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: 27 Ekim günü gerçekleşecek Venüs-Neptün kare açısı, yakın çevrenizde özellikle kadınlardan yana bazı hayal kırıklıkları ve aldanmalar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Arkanızdan edilen bir söz veya davranışı duyabilirsiniz. Yine bu hafta fazlaca iyimser davranıp, borç verirken dikkatli olun lütfen, yanılma payınız yüksek olabilir. Hemen ardından gerçekleşecek Venüs-Jüpiter desteği maddi olarak sizi mutlu edecek bir fırsatı karşınıza çıkarabilir. Hafta sonunda etkisini yaşayacağımız Güneş-Satürn kare açısı; ilişki ve parasal konularla ilgili sizi biraz karamsar yapabilir ve baskı altında hissedebilirsiniz.  Mars 30 Ekim gününden itibaren 13 Aralık tarihine kadar sizin sosyallik ve arkadaş evinizde bulunacak. Daha fazla arkadaşlarınızla vakit geçirebilir ve organizasyonlarda bulunabilirsiniz. Ekip çalışmalarında güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Aynı zamanda kendi işiniz varsa kazancınızı artıracak eylemlerde bulabilirsiniz, hayallerinizin peşinden gitmek isteyeceğiniz bir dönem başlıyor sevgili Oğlaklar. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Kova ve yükselen Kova burcu: 27 Ekim günü gerçekleşecek Venüs-Neptün kare açısı, arkadaşlık ilişkilerinizde parasal bir kayba neden olabilir. Belki güvendiğiniz bir arkadaşınıza borç verdiniz ama borcunu geri ödeyemeyeceğini öğreneceksiniz veya birlikte bir iş yapacaktınız ama bunun gerçekleşmeyeceğini öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda bu hafta fazla iyimser davranıp önemli sözler vermenizi tavsiye etmiyorum. Hemen ardından gerçekleşecek Venüs-Jüpiter desteği ilişki ve parasal konularda güzel gelişmeler yaşatabilir. Hafta sonunda etkisini yaşayacağımız Güneş-Satürn kare açısı; parasal bir konuyla ilgili baskı altında ve karamsar hissetmenize etken olabilir. Belki iş yerinizde bir terfi veya zam artışı bekliyordunuz ve yöneticinizden istediğiniz desteği alamayacaksınız ama üzülmeyin çünkü Mars 30 Ekim gününden itibaren 13 Aralık tarihine kadar sizin kariyer evinizde bulunacak. Mesleğinizde ilerlemek, toplumsal statünüzü yükseltmek için güçlü bir enerji içinde olacaksınız, rekabet ve mücadele gücünüz artıyor. Enerjiniz yükseleceği için zaman zaman tepkisel davranışlarınızda artabilir, bunu dengelediğiniz sürece hayat amaçlarınıza ulaşmak için harika bir dönem giriş yapıyorsunuz. Bu süreçte fazla çalışmaktan zaman zaman ailenizi ihmal edebilirsiniz. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Balık ve yükselen Balık burcu: 27 Ekim günü gerçekleşecek Venüs-Neptün kare açısı, aile ve kariyer alanınızda bazı belirsizliklere ve hayal kırıklıklarına yol açabilir. Bu hafta işinizle ilgili önemli kararlar almamanızı tavsiye ederim zira sonradan işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Hemen ardından gerçekleşecek Venüs-Jüpiter desteği ilişki ve parasal konularda güzel bir fırsatı karşınıza çıkarabilir. Hafta sonunda etkisini yaşayacağımız Güneş-Satürn kare açısı; eğitim, ticari, medya, yurtdışı bağlantılı veya hukuksal konularda ilerlemenizi engelleyecek ve sizi baskı altında hissettirecek bir olay yaşayabilir ve bu maddi bir kayba yol açabilir. Veya da bu alanlarda beklediğiniz gelişmeler sizin beklediğiniz gibi olmayabilir. Ama hiç üzülmeyin çünkü Mars 30 Ekim gününden itibaren 13 Aralık tarihine kadar az evvel söylediğim alanlarda enerjinizi ve motivasyonunuzu artıracak sevgili Balıklar. Yaşam enerjinizin de yükseleceği bu dönem hem kariyer hem de ilişkilerinize güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Bekar olan Balıklar aşık olabilir ve yeni bir ilişkiye başlayabilir. Hayattan daha fazla keyif almak, çocuğunuz varsa onunla daha çok vakit geçirmek, hobilerinizle ilgilenmek veya spora başlamak isteyebilirsiniz. Haftanız güzel geçsin

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.