TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 25 - 31 Mart Haftası: Yılın ilk Tutulması gerçekleşiyor

Yazının Giriş Tarihi: 25.03.2024 09:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 09:22

Pazartesi sabahı yılın ilk Ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşiyor. Terazi enerjisi ilişkiler, ilişkilerde alma-verme dengesi, hak ve adalet temalarına vurgu yapıyor. Tutulma haritasında yükselen İkizler burcu Aldebaran yıldızıyla kavuşumda; dürüstlük, doğruluk ve erdem sınavlarının bizleri beklediğini söyleyebilirim. Bir taraftan Nisan 2023’ den bu yana devam eden olayların sonuçlanmaya başlaması diğer taraftan ektiğini biçme zamanlarına işaret ediyor. Tutulmalar kadersel etkileri içinde barındırır ve bu tutulmanın etkilerini yaklaşık 6 ay boyunca deneyimleyeceğiz.

Merkür Koç burcunda dürüst ve dobra konuşmaları, Venüs-Satürn kavuşumu Balık burcunda ilişkilerde sınırların çizilmesi ve sağlam olmayan ilişkilerin ve iş birliklerin yol ayrımına gelineceğini göstermektedir tabi bazı ilişkiler daha da sağlamlaşacak. Yeni karşılaşmalar, yeni fırsatlar ve yeni başlangıçlar hayat yolculuğumuzda bize eşlik edecek. Güney ay düğümü Terazi burcunda geçmişten gerekli dersleri çıkarmalı, ne istediğimizi doğru belirlemeli, bencilce davranmadan harekete geçmeliyiz mesajı vermektedir. Plüton’ un tutulmaya güzel desteği bunları yapmak için gerekli cesaret ve motivasyonu verecek.

Türkiye haritasında tutulma 4. Evimize düşüyor bu da daha çok iç meseleler ve sınırlarımızdaki güvenlik konularına vurgu yapıyor. Haritamızdaki Mars’ ın tetiklenmesi sebebiyle güç çekişmeleri ve diplomasinin kolayca bozulabileceği bu süreçte dikkatli olunmalı ve stratejik davranılmalı.

Haftanın en verimli günleri Venüs ve Uranüs arasında kesinleşecek açının etkileriyle perşembe ve cuma günleri olacak. Bu günleri önemli iş, girişim ve görüşmeler için değerlendirebilirsiniz.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: 25 Mart Ay Tutulması içinde bulunduğunuz ilişkileri, iş birliklerinizi, evlilik ve duygusal hayatınızı sorgulatabilir. Üzerinde düşünecek, yeni kararlar alacak, bazı kişilerle yollarınızı ayıracak bazı yeni başlangıçlar yapacaksınız. İyi gitmeyen her türlü ilişkinizi sonlandırabilir, iyi giden ilişkilerinizi daha sağlam bir zemine taşıyabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, evlilik kararı alabilir, yeni bir işe başlayabilir veya hayatınızda yer değişikliği ve taşınma gündemleri oluşabilir. Önümüzdeki 6 aylık süreçte hukuksal konularda dikkatli adımlar atın. Kuzey ay düğümü sizin tarafınızda, isteklerinize kulak verin ve gereği için harekete geçin!

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: 25 Mart Ay Tutulması önümüzdeki 6 ay boyunca iş ve meslek seçimlerinizi gözden geçirmenize etki edecek. Bu süreçte istediğiniz iş değişimlerini yapabilir, beklediğiniz yerlerden haberler gelebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendi işini kurmak isteyenler çok çalışarak ve sorumluluk alarak bunu başarabilir. Kurumsal iş hayatında olanlar çalışma ortamı ve çalışma arkadaşlarıyla ilgili değişimlere tanık olabilir. Uğraştığınız bir sağlık sorunu varsa yeni tedavi yöntemleri bulabilir, şifalanabilirsiniz. Yeni beslenme alışkanlıkları ve spora başlayabilirsiniz, fiziksel görüntünüzde değişimler yapabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: 25 Mart Ay Tutulması kendi potansiyellerinizi geliştirmenize ve yeteneklerinizi ortaya çıkarmanıza destek verecek. Böylece sesinizi daha geniş kitlelere duyuracak, maddi manevi kazanç ve fırsatlar elde edebileceksiniz. Aşk hayatınızda önemli değişimler oluşmaya başlayacak; yeni bir ilişkiye başlayabilir, evlilik kararı alabilirsiniz. Sizi yoran geçmiş ilişki kalıplarına son noktayı koyabilir, mutluluğunuzun peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Hayallerinizi hatırlayın ve harekete geçin! Çocuğu olmayan İkizler çocuk sahibi olmaya karar verebilir, çocuğu olanlar ise onların hayatlarıyla ilgili mutluluklarına destek olabilir.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: 25 Mart Ay Tutulması aile ve kariyer hayatınıza dair önemli değişimlere vurgu yapıyor. Sizi aşağıya çeken geçmiş duygusal kalıplardan özgürleşmeye başlıyorsunuz. Aile içinde alınması gereken kararlar, destek olunması gereken durumlar oluşabilir. Ev, gayrimenkul ve miras konuları gündeme gelebilir. İlerlemek ve hedeflerinize ulaşmak için sorumluluklarınız artabilir. Kimi yengeçler iş değişikliği sebebiyle düzenini değiştirebilir kimi yengeçler evlenmeye karar verebilir kiminiz ise iyi gitmeyen ilişkinizi sonlandırabilir. Ebeveynlerin sağlık konularıyla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: 25 Mart Ay Tutulması kendinizi geliştirmek, hayatınızdaki yönünüzü yeniden belirlemek ve bu yönde bakış açılarınızı değiştirerek yeni kararları gündeme getirebilir. Yeni bir eğitime başlayabilir, bir ticari girişim yapabilir, yurtdışına yerleşebilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz. İletişimde duygusal hassasiyetler artabilir, yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Yakın çevreniz, kardeş ve akrabalarınızla ilişkilerinizi dengelemeye çalışabilirsiniz, bazılarıyla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Bazı plan ve projelerinize hayata geçirmek için gerekli cesareti kendinizde bulabilirsiniz. Hukuksal bir mücadeleniz devam ediyorsa nihai bir karara bağlanabilir.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: 25 Mart Ay Tutulması önümüzdeki 6 boyunca kazanç ve gelirlerinize dair önemli gelişmelere vurgu yapıyor. Bu alanda yeni değerlendirmeler yapabilir ve gelir kaynaklarınızı artırmak için çeşitli girişimlerde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizde maddi konularda hakkınızı daha fazla aramaya başlayabilir, hakkınızı alamadığınız iş birliklerini bitirebilir veya hukuksal süreçler sonuçlanabilir. Yarım bıraktığınız projelerinizi tamamlayabilir, iş yapış şeklinizde değişimlere gidebilirsiniz. Yeni iş birlikleri ve anlaşmalar gündeme gelebilir.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: 25 Mart Ay Tutulması burcunuzda gerçekleşiyor; hayatınızda önemli değişimler önümüzdeki 6 ay boyunca etkilerini gösterecek. Dengenizi bozan unsurları belirleyecek ve hakkınızı talep etmeye başlayacaksınız. İş değiştirebilir, yeni bir işe başlayabilir veya yer değişikliği yapabilirsiniz. Sizi yoran her türlü ilişkiyi sonlandırabilir diğer taraftan yeni başlangıçlar da yapabilirsiniz. Anneniz ve ailenizle ilgili gündemler oluşabilir. Bekar Teraziler evlilik kararı alabilir, çocuk sahibi olmayı düşünenler güzel haberler alabilir. İmajınızı yenileyebilir, sağlığınıza daha fazla önem verebilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: 25 Mart Ay Tutulması ruhsal ve fiziksel sağlığınızı iyileştirmek için fırsatlar sunuyor. Geçmişle ilgili önemli yüzleşmeler sağlayacak durumlar hayatınızda oluşabilir. Bilinçaltınızda ilişkilere dair bastırılan kaygı ve endişeler ortaya çıkabilir, duygusal hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Bunları göz ardı etmeden korkularınızın üzerine giderseniz geçmişi şifalandırabilir, dönüşüm sağlayabilir ve sağlıklı ilişkiler kurmaya başlayabilirsiniz. Bu dönem terapi ve tedavilerden yardım alabilirsiniz. Bekar Akrepler yeni bir ilişkiye başlayabilir. Yeni günlük rutinler oluşturabilir, çalışma hayatınızda düzenlemeler yapabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: 25 Mart Ay Tutulması gelecek planlarınızla ilgili yeni gelişmelere vurgu yapıyor. Önümüzdeki 6 ay boyunca hayallerinizin peşinden gitmek için harekete geçebilir, güzel fırsat ve desteklerle karşılaşabilirsiniz. Kimi Yaylar kendi işini kurabilir. Yeteneklerinizi daha fazla sergileyip, kazancınızda artış yaşayabilirsiniz. Yeni sosyal çevrelere girebilir, organizasyonlara katılabilir ve dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Toplumsal projelerle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarınız bitebilir, bekar Yaylar yeni bir aşka yelken açabilir.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: 25 Mart Ay Tutulması kariyer ve aile hayatınızı öne çıkartan gelişmelere işaret ediyor. Hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. Önümüzdeki 6 ay boyunca iş hayatınızda değişimlere gidebilir, yeni bir kariyere adım atabilirsiniz. Yeni proje ve iş birliklerine başlayabilirsiniz. Kendi işini kurmak isteyen Oğlaklar harekete geçebilir, maddi gücünüzü artırabilirsiniz. Kimi Oğlaklar ilişki/evlilik noktalayabilir kimi Oğlaklar evlilik kararı alabilir. Yer değişimi, taşınma, ebeveyn olma gibi gündemler yine söz konusudur.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: 25 Mart Ay Tutulması hayatın anlamını sorgulayacağınız, inanç ve bakış açılarınızı değiştireceğiniz bir sürece işaret ediyor. Bu değişimlerin sonucunda yeni eğitim ve öğrenim konularına merak sarabilir, yurtdışına seyahat edebilir ve kendinizi geliştirecek fırsatları değerlendirebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabileceğiniz bu süreçte önemli destek ve fırsatlarla karşılaşabilir, yeni anlaşma ve iş birlikleri yapabilirsiniz. Ticaret, hukuk, sosyal medya, reklam ve yayıncılık gibi konularda başarı elde edebilirsiniz. Taşınma ve yer değişikliği gündeme gelebilir.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: 25 Mart Ay Tutulması ortak maddi kaynakları, finans ve yatırım konularına vurgu yapıyor. Önümüzdeki 6 ay boyunca maddi durumunuz, ödeme, kredi, borç, vergi, tazminat ve mirasla ilgili konularda yeni değerlendirmeler yapabilir, iş birliklerinizi gözden geçirilebilirsiniz. Devam eden bir hukuki sürecininiz varsa başarıyla sonuçlanabilir. Eşinizin işiyle ilgili gündemler oluşabilir. Yurtdışı bağlantılı işler ve ticaretle ilgili önemli fırsat ve desteklerle karşılaşabilirsiniz. Diğer taraftan önemli bir içsel dönüşüm yaşayabilirsiniz. Korkularınızla yüzleştikçe şifalanacaksınız.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.