TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

25 Nisan – 1 Mayıs Haftası: Yılın ilk tutulması gerçekleşiyor

Yazının Giriş Tarihi: 25.04.2022 10:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.04.2022 10:34

Yılın ilk tutulmasını yaşayacağımız yeni hafta da Merkür ve Neptün arasındaki olumlu açı iletişim, ticari girişim ve anlaşmalarımızda bizi destekleyecek. Doğru değerlendirebilirsek çeşitli fırsatlar karşımıza çıkabilir. Gökyüzünde Venüs’ ün Neptün ve Jüpiter ile kavuşumu ilişkilerde anlayışı ve yardımseverliği artırırken diğer taraftan aldanma ve uçlara savrulmamaya dikkat edelim.

30 Nisan’ da gerçekleşecek Uranüsyen Güneş tutulmasının etkileri 25 Ekim’ e kadar devam edecek ve bu tarihe kadar sonuçları görünür olmaya başlayacak. Başta ekonomik konular olmak üzere kararlar almamız gerekecek. Daha huzurlu ve güvende hissetmek için adımlar atmak isteyeceğiz. Kaynaklarımıza sahip çıkmayı, sağlam ve istikrarlı adımlar atmayı, kendimize güvenmeyi, kısa ve geçici hedefler değil uzun vadeli hedefler planlayabilirsek bu enerjiyi doğru kullanabiliriz. 30 Nisan ve sonrası 10 günlük sürede küçükte olsa bir adım atalım. İmkânımız varsa yatırım yapalım.

İletişim gezegenimiz Merkür cumartesi günü İkizler burcuna geçiş yapacak ve 5 Temmuz’ a kadar bu burçta kalacak çünkü geri hareketini de burada yapacak. İletişim trafiğimiz yükselecek, öğrenme isteğimiz artacak, farklı fikirler arasında en doğruyu ararken kararsızlıklarımız artabilir ama daha rasyonel kararlar almaya başlayacağız.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Bu hafta biraz daha içe dönük, çevrenize karşı daha duyarlı ve anlayışlı olabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısından sonra Ay kapanma fazında olacak, işlerinizi tamamlamaya odaklanın. 30 Nisan Güneş tutulması parasal konularda yeni başlangıçları destekleyecek. Kaynaklarınızı nasıl daha olumlu kullanabileceğiniz yönünde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz, kendini değer ve özgüveni artırın ve potansiyellerinize güvenin. Cumartesi günü Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve geri hareketiyle birlikte 5 Temmuz’ a kadar bu burçta kalacak. İletişim trafiğiniz yoğun olacak, yakın çevrenizle ilişkileriniz yoğunlaşabilir, kısa seyahatler, eğitim, pazarlama ve sosyal medya konuları hayatınızda ön plana çıkabilir. Birçok konuyla aynı anda ilgilenebilir ve alternatifler arasında kalabilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: 30 Nisan’ da bu yılın ilk tutulması burcunuzda gerçekleşecek. Hayatınızda 2023 yılı sonuna kadar yepyeni sayfaların açılacağı bir sürece atım atıyorsunuz. Hayatınızda gerek iş gerekse ilişkilerinizde konfor alanınız ve istikrarınız ön planda olacak şekilde uzun vadeli planlar yapmak için destekleniyorsunuz. Tavsiyem küçükte olsa mutlaka size iyi gelecek bir adım atmanız ve yeni başlangıç yapmanız. Bu hafta arkadaş çevrenizle daha çok ilgilenebilirsiniz ve güzel destekler alabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısından sonra Ay kapanma fazında olacak, işlerinizi tamamlamaya odaklanın. Cumartesi günü Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve geri hareketiyle birlikte 5 Temmuz’ a kadar bu burçta kalacak. Parasal konularla ilgili yeni girişimlerde bulunmak isteyebilir, gelirinizi artırmak için yeni kaynaklar araştırabilir, iletişiminiz artacak ve yeni kararlar alacağınız bir sürece gireceksiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Bu hafta geleceğe dair yeni planlar yapmak isteyebilir ve güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Haftanın ikinci yarısından sonra Ay kapanma fazında olacak, işlerinizi tamamlamaya odaklanın. Ruhen ve bedenen fazlalıklardan arının. 30 Nisan Güneş tutulması 12.evinizde gerçekleşecek. Maddeden öteye sizin manevi dünyanızla ilgili olacak bu tutulma. Size ruhen iyi gelecek şeylere odaklanmanız faydalı olacak ve bunlar size birçok yeni farkındalık kazandıracak, şifalandıracak. Cumartesi günü Merkür burcunuza geçiş yapacak ve geri hareketiyle birlikte 5 Temmuz’ a kadar bu burçta kalacak. İletişiminiz artacak ve kendinizi daha rahat ifade etmeye başlayacaksınız. Sözleşme, alım-satım veya önemli kararlarınızı 10 Mayıs’ a kadar almanızı tavsiye ederim zira bu tarihte Merkür geri hareketine başlayacak.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Bu hafta sezgileriniz daha kuvvetli çalışacak ve maneviyatınız artacak. Ruhen size iyi gelen şeylerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısından sonra Ay kapanma fazında olacak, işlerinizi tamamlamaya odaklanın. 30 Nisan Güneş tutulması yapmak istediklerinizle ilgili yeni başlangıçlar, yeni gelecek hedefleri ve güvendiğiniz kişilerle uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden güzel destekler alabilir veya karşınıza fırsatlar çıkabilir. İlişkilerde uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Cumartesi günü Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve geri hareketiyle birlikte 5 Temmuz’ a kadar bu burçta kalacak. Bu süreçte önemli kararlar almak yerine biraz daha kendini içinize dönüp olan biteni gözlemek isteyebilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Bu hafta çevrenize daha anlayışlı ve yardımsever olacaksınız. Harcamalarınız artabilir. Sağlık konusunda beklediğiniz bir haber varsa alabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısından sonra Ay kapanma fazında olacak, işlerinizi tamamlamaya odaklanın. 30 Nisan Güneş tutulması kariyer ve evlilik hayatınızda destekleyici olacak. Yeni iş, başvuru yapabilir veya evlilik hayatınızda var olan sorunlarınız varsa bunları çözmek için adımlar atabilirsiniz. Cumartesi günü Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve geri hareketiyle birlikte 5 Temmuz’ a kadar bu burçta kalacak. Bu süreçte sosyal hayatınız hareketlenebilir, arkadaşlarınızla daha fazla iletişimde olabilir ve destek alabilirsiniz. Gelecek hedeflerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Bu hafta ilişkilerinizde uyumlu ve anlayış ön planda olacak. Haftanın ikinci yarısından sonra Ay kapanma fazında olacak, işlerinizi tamamlamaya odaklanın. 30 Nisan Güneş tutulması hayalleriniz ve hedeflerinizle ilgili yeni başlangıçlar konusunda destek verecek. Bu yeni bir eğitim, sosyal medya ile bağlantılı bir iş, yurtdışıyla bağlantılı iş veya da ticari/hukuki bir girişim de olabilir. Cumartesi günü Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve geri hareketiyle birlikte 5 Temmuz’ a kadar bu burçta kalacak. Bu süreçte hedeflerinize yönelik yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda değişim yapmak için yeni başvurularda bulunabilirsiniz. Çok fazla fikir üretebilir ve alternatifler arasından yeni kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Bu hafta gündelik hayatınızda biraz daha yavaşlamak isteyebilirsiniz. İş ortamız ve iş arkadaşlarınızla güzel gelişmeler oluşabilir. Sağlık konusunda beklediğiniz bir haber varsa olumlu sonuçlanabilir. Haftanın ikinci yarısından sonra Ay kapanma fazında olacak, işlerinizi tamamlamaya odaklanın. 30 Nisan Güneş tutulması ortaklı paranızla ilgili alacağınız kararlar konusunda sizi desteklemektedir. Yatırım veya kredi konusunda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Cumartesi günü Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve geri hareketiyle birlikte 5 Temmuz’ a kadar bu burçta kalacak. Bu transit size iyi gelecek. Kendinizi daha rahat ifade edebilecek ve ikna kabiliyetiniz de yükselecek. Eğitim, sosyal medya, seyahat, ticari ve hukuki konularda destekleyici olacak.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Bu hafta sezgileriniz ve yaratıcılığınız zirve yapacak. Aşk hayatınızda veya çocuğunuz varsa onunla güzel paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısından sonra Ay kapanma fazında olacak, işlerinizi tamamlamaya odaklanın. 30 Nisan Güneş tutulması ilişkiler alanınızda yeni başlangıçları destekleyecek. Bekar olanlar yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkisi devam edenler ise ilişkilerini daha sağlam bir zemine taşıyabilir. Ticari olarak yeni bir ortaklığa da başlayabilirsiniz. Cumartesi günü Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve geri hareketiyle birlikte 5 Temmuz’ a kadar bu burçta kalacak. Finansal kaynaklarınız, maddi yatırımlarınız ve geleceğe dair planlarınızla zihinsel olarak daha fazla odaklanmaya başlayabilirsiniz. Bunlarla ilgili iletişiminizi artırıp yeni kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Bu hafta ev ve ailevi konularda güzel paylaşımlar sizi bekliyor. Haftanın ikinci yarısından sonra Ay kapanma fazında olacak, işlerinizi tamamlamaya odaklanın. 30 Nisan Güneş tutulması gündelik hayatınızı ve sağlık hayatınızı düzenlemek konusunda sizi destekleyecek. Size hizmet etmeyen ve iyi gelmeyen alışkanlıkları bırakma vakti. Çalışma ortamınızda daha kalıcı ve istikrarlı hedefler belirlemeye başlayabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Cumartesi günü Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve geri hareketiyle birlikte 5 Temmuz’ a kadar bu burçta kalacak. İlişki ve ortaklık konusunda yeni fikirler ve yeni başlangıçlar gündeminize gelebilir. Yeni anlaşmalar ve iş birlikleri sizi bekliyor.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Bu hafta yakın çevreniz, kardeş, akraba vs. anlayış ve paylaşımlarınız artacak. Haftanın ikinci yarısından sonra Ay kapanma fazında olacak, işlerinizi tamamlamaya odaklanın. 30 Nisan Güneş tutulması aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızla ilişkinizi güçlendirecek. Tutulma enerjisi alacağınız yeni kararlarda destek verecek. Bu süreçte başlayacağınız yeni bir ilişki uzun vadeli olacak. Cumartesi günü Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve geri hareketiyle birlikte 5 Temmuz’ a kadar bu burçta kalacak. Gündelik temponuz hareketlenecek ve iletişiminiz artacak. İş hayatınızda yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Bu hafta başı maddi kaynaklarınızı artırmak isteyebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısından sonra Ay kapanma fazında olacak, işlerinizi tamamlamaya odaklanın. 30 Nisan Güneş tutulması kariyer, ev ve ailevi konularda sizi destekleyecek. Ev tadilatı, alım-satım veya aile büyükleriyle bir konuda uzlaşma sağlayabilirsiniz. Cumartesi günü Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve geri hareketiyle birlikte 5 Temmuz’ a kadar bu burçta kalacak. Çocuklarınızın eğitim hayatı ile ilgili yeni kararlar alabilir veya onlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde iletişim trafiğiniz hareketlenebilir. Aynı zamanda yeni bir hobiye de başlayabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Bu hafta Venüs, Jüpiter ve Neptün burcunuzda kavuşum yapacak. Bereketli bir dönemdesiniz ama enerjinizi düşürmemeye çalışın. Haftanın ikinci yarısından sonra Ay kapanma fazında olacak, işlerinizi tamamlamaya odaklanın. 30 Nisan Güneş tutulması hayatınıza dair uzun vadeli planlarınızı ve kararlarınızı destekleyecek. Bu yönde alacağınız kararlar doğrultusunda adım atmaya cesaret edin. Çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Cumartesi günü Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve geri hareketiyle birlikte 5 Temmuz’ a kadar bu burçta kalacak. Ev ve ailevi konulara zihnen daha çok odaklanacaksınız. Taşınma, kiralama ve alım-satım gibi konular gündeminize gelebilir, ailenizle daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.