TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

26 Eylül – 2 Ekim Haftası: Denge kurmaya başlıyoruz

Yazının Giriş Tarihi: 26.09.2022 10:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.09.2022 10:02

Yeni haftaya Terazi Yeniayı ile giriş yapıyoruz. Önümüzdeki 15 günlük süre zarfında hak, adalet, uyum, denge, ilişki ve ortaklık konuları ön plana çıkıyor. Satürn-Uranüs karesinin tekrar tetiklenmesiyle dünya genelinde toplumların hak ve adalet arayışında da artış olabilir.

Yeniay enerjisi yeni başlangıçları desteklese de Merkür geri hareketine devam ettiği için önemli karar ve başlangıçları haftaya bırakmamız daha uygun olacak. Güneş-Jüpiter karşıtlığı zaman zaman abartı hal ve tavırları ortaya çıkarabilir, fazla bencilce istekler yerine karşı tarafın da isteklerine saygı duyduğumuz vakit hem işlerimizde daha kolay ilerleyebilir hem de hedeflerimize daha kolay ulaşabiliriz. Yeni ortaklık ve iş birlikleri uygun süreçler ama Merkür’ ün 2 Ekim’ e kadar geri gitmesi geçmiş ve tamamlanması gereken konuları önümüze getirebilir.

29 Eylül’ de Venüs’ ün yönettiği Terazi burcuna geçmesi ilişki ve para konularında bizi bir nebze rahatlatabilir, fırsat ve destekler alabiliriz. Bu hafta yatırımlar konusunda temkinli davranmaya devam etmeliyiz.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Haftaya Terazi Yeniayı etkileri ile başlıyorsunuz; ilişki, ortaklık ve iş birliklerinizde yeni gündem oluşabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz ama karşı tarafı da dinlemeyi ihmal etmeyin. İş ve kariyer hayatınızda güçlü destekler alabilirsiniz; güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hafta ortası maddi konularla ilgilenebilirsiniz. 29 Eylül itibariyle Venüs 23 Ekim’ e kadar Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkilerinizde ve ortaklıklarınızda uyumlu bir sürece giriyorsunuz, sevgi dolu paylaşımlar artacak aynı zamanda yapacağınız iş birliklerinizde kazancınızı artırabilirsiniz. Bekar Koçlar yeni birisiyle tanışabilir veya devam eden ilişkinizi bir adım öteye taşımak isteyebilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Haftaya Terazi Yeniayı etkileri ile başlıyorsunuz; çalışma ortamınız, sağlık ve günlük koşullarınız ön plana çıkıyor. Bu alanlarda yeni ve güzel gündemler oluşabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Hafta ortası ilişki ve iş birlikleriyle ilgilenebilirsiniz. 29 Eylül itibariyle Venüs 23 Ekim’ e kadar Terazi burcunda ilerleyecek, bu size iyi gelecek. Çalışma hayatınız ve çalışma arkadaşlarınızdan destekler görebilir ve sizi sevindirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla daha fazla ilgilenmeye başlayabilirsiniz ve şifalanabilirsiniz. Aynı zamanda daha fazla hayatın keyifli taraflarına yönelmek isteyebilir ve yeme-içme ihtiyacınız artabilir. Buna istinaden mide-sindirim sistemi rahatsızlıklarınız oluşabilir, temkinli davranın.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Haftaya Terazi Yeniayı etkileri ile başlıyorsunuz; aşk, çocuk ve hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşamaya başlayabilirsiniz. İlişkilerinizi güzelleştirebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken kısım ise arkadaş ve sosyal çevrenizde bencil ve ön yargılı tutumlardan uzak durmanız. 29 Eylül itibariyle Venüs 23 Ekim’ e kadar Terazi burcunda ilerleyecek. Yine aşk, çocuk ve yetenekleriniz ön plana çıkıyor. Bunlarla ve hayatınızda size mutluluk ve keyif verecek konularla daha çok ilgilenmek isteyeceksiniz. Bekar İkizler aşk olabilir ve yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi olanlar ise birlikteliklerinde uyum ve sevgilerini çoğaltabilir. Spekülatif piyasa veya borsada temkinli yatırımlar yapmak koşuluyla kazanç elde edebilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Haftaya Terazi Yeniayı etkileri ile başlıyorsunuz; ev, aile, taşınma ve gayrimenkul konularında yeni kararlar alabilir ve güzel gelişmeler yaşamaya başlayabilirsiniz. İlişkisi devam eden Yengeçler evlilik kararı alabilir. Kariyer ve hedeflerinize yönelik güzel fırsatlarla karşılaşabilir, zam, terfi veya yeni iş teklifi gibi durumlar oluşabilir. Dikkat etmeniz kısım ise abartı tavır ve davranışlardan uzak durmak. 29 Eylül itibariyle Venüs 23 Ekim’ e kadar Terazi burcunda ilerleyecek. Ailenizle ve evin içinde huzurunuz artabilir ve sevgi dolu paylaşımlar yapabilirsiniz. Eşya ve dekorasyon değişimi için uygun bir süreç olacak.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Haftaya Terazi Yeniayı etkileri ile başlıyorsunuz; yakın çevre, kardeş, ticaret, sosyal medya, sözleşme, proje, satış, pazarlama ve eğitim konularında yeni kararlar alabilir ve güzel gelişmeler gündeme gelebilir. Bu alanlarda güçlü destekler alabilirsiniz. Mantıklı hareket etmeli ve fazla iyimser davranarak boyunuzu aşacak işlere girmemenizi tavsiye ederim.  Aşk hayatınızda sizi olumlu yönde şaşırtacak durumlar oluşabilir. 29 Eylül itibariyle Venüs 23 Ekim’ e kadar Terazi burcunda ilerleyecek. Yakın çevre ve kardeşlerinizle uyumunuz artacak ve yapacağınız iş birliklerinden kazancınızı artırabilirsiniz. Kısa seyahat, ticari ortaklık ve eğitim konularında şanslı fırsatlar oluşabilir.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Haftaya Terazi Yeniayı etkileri ile başlıyorsunuz; maddi konularda yeni kararlar alabilir ve güzel gelişmeler yaşamaya başlayabilirsiniz, potansiyellerinizi daha fazla ortaya çıkarabilirsiniz. Bu süreçte yeni iş birlikleri gündeme gelebilir. Hafta ortasında yakın çevre, kardeş, kısa bir seyahat veya eğitim konusuyla daha fazla ilgilenebilirsiniz. 29 Eylül itibariyle Venüs 23 Ekim’ e kadar Terazi burcunda ilerleyecek. Parasal konularda şanslı ve bereketli bir sürece giriyorsunuz; bu süreçte özellikle kadınlarla yapacağınız iş birliklerinde kazancınızı artırabilirsiniz. Yalnız gelir – gider dengenizi korumaya çalışın, farkında olmadan daha fazla tüketim yapabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Haftaya burcunuzda gerçekleşen Yeniay etkileri ile başlıyorsunuz; hayatınıza dair yeni kararlar alabilir ve güzel gelişmeler yaşamaya başlayabilirsiniz. İlişki ve iş birliklerinde bereketli bir sürece giriyorsunuz ama davranışlarınızı abartmamaya ve dengeli davranmayı ihmal etmeyin. Hafta ortası maddi konularla ilgilenebilirsiniz. 29 Eylül itibariyle Venüs 23 Ekim’ e kadar burcunuzda ilerleyecek. İlişkilerinizde uyum ve sevgi ön plana çıkıyor. Çekiciliğiniz ve kısmetleriniz artıyor; yeni ilişki başlangıçları gündeme gelebilir. Bu süreçte dış görünüş ve imaj değişiklikleri yapmak isteyebilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Haftaya Terazi Yeniayı etkileri ile başlıyorsunuz; 12.evinizde oluşacağı için zaman zaman enerjiniz düşebilir ama elde edeceğiniz farkındalıklarla şifa da beraberinde gelecek. Sağlığınıza daha fazla özen göstermenizi ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmenizi tavsiye ederim. Çevrenizden alacağınız destekler size moral verecek. Hafta ortası motivasyonunuz yükselmeye başlıyor. 29 Eylül itibariyle Venüs 23 Ekim’ e kadar Terazi burcunda ilerleyecek. Yine 12. ev alanınızda olacağı için ilişkilerinizi daha gizli yaşamak isteyebilir ve kendinizi karşı tarafa daha çok adayabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Haftaya Terazi Yeniayı etkileri ile başlıyorsunuz; gelecek hayalleriniz, sosyal ve arkadaş alanınızda güzel gelişmeler yaşayabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Bu kişilerden gelecek destekler yeni iş birlikleri yapmanıza ve kazancınızı artırmanızı sağlayabilir. İş hayatınızda sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. 29 Eylül itibariyle Venüs 23 Ekim’ e kadar Terazi burcunda ilerleyecek. Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde daha uyumlu ve paylaşımların artacağı bir sürece giriyorsunuz, arkadaş ortamında veya katılacağınız bir organizasyon/davette aşık olabilir ve yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Haftaya Terazi Yeniayı etkileri ile başlıyorsunuz; kariyer ve hedeflerinize yönelik yeni iş birlikleri ve kararlar alabilir, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalışmayan Oğlaklar ailevi konularda bu gelişmeleri yaşayabilir. Genel olarak kariyer ve aile hayatınızda denge kurmaya başlıyorsunuz. Yurtdışı, ticaret/eğitim, seyahat veya akademik konularda fırsatlar karşınıza çıkabilir ve destekler alabilirsiniz. İlişkilerinizde empati yapmayı ve isteklerinizi abartmamaya dikkat edin lütfen. 29 Eylül itibariyle Venüs 23 Ekim’ e kadar Terazi burcunda ilerleyecek. Kariyer hayatınızda yıldınız daha fazla parlamaya başlayabilir, yapacağınız iş birlikleri kazancınızı artırabilir. Beklediğiniz bir zam veya terfi durumu varsa bu süreçte gerçekleşebilir. İş arayanlar bu süreçte iş bulabilir.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Haftaya Terazi Yeniayı etkileri ile başlıyorsunuz; yurtdışı, ticaret/eğitim, seyahat veya akademik konularda yeni kararlar alabilir ve sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güçlü kişilerden destekler görebilirsiniz. Farklı kültür ve konular ilginizi daha fazla çekmeye başlayabilir. İlişkilerinizde bencil ve abartı davranışlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Hafta ortası iş ve kariyer konuları ön plana çıkıyor. 29 Eylül itibariyle Venüs 23 Ekim’ e kadar Terazi burcunda ilerleyecek. Ticari veya hukuksal konularda beklediğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu süreç yeni bir eğitime başlamak, merak ettiğiniz konularla ilgilenmek veya seyahate çıkmak için de uygun.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Haftaya Terazi Yeniayı etkileri ile başlıyorsunuz; maddi kaynaklarınız, ödeme, borç, vergi ve sağlık konularında güzel gelişmeler yaşamaya başlayabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Alacağınız destekler sizi sevindirebilir ama bu dönem fazla harcamalardan ve riskli yatırımlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. 29 Eylül itibariyle Venüs 23 Ekim’ e kadar Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkinizde tutku ve cinsellik daha fazla önem kazanmaya başlayacak. Bekar Balıklar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Sağlıkla ilgili sizin veya bir aile üyesinin devam eden bir süreci varsa şifa bulabilir. Kadınlarla yapacağınız iş birliklerinde kazancınızı artırabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.