TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

27 Eylül - 3 Ekim Haftası: Merkür geri hareketine başlıyor

Yazının Giriş Tarihi: 27.09.2021 10:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.09.2021 10:00

Haftaya pazartesi günü 27 Eylül' de Merkür' ün Terazi burcunda yılın son ve üçüncü geri hareketiyle başlıyoruz ve 18 Ekim' e kadar geri hareketi devam edecek. Merkür geri hareketinde başta iletişim olmak üzere iletişimle ilgili tüm işler, internet/sosyal medya, kısa yolculuklar, seyahatlerimizde bazı aksaklıklar ve yavaşlamalar oluşabiliyor. Bu süreçte yanlış anlaşılma ve karşımızdakinin söylediklerini de yanlış anlama fazlalaşır, dikkatimiz de daha fazla dağılabilir. Randevu ve toplantılarımızda yanlış planlamalar ve gecikmelerin olması da sıkça yaşanır. Bunun etkilerini en aza indirmek için yazdıklarımızı, plan ve programlarımızı iki defa kontrol etmek oluşabilecek sıkıntıları en aza indirebilecektir. Terazi burcunda özel ilişkilerimiz, iş, aile, arkadaş yani hayatta insanlarla temas ettiğimiz tüm noktalar ve onlarla yapılan iş birlikleri, ortaklıklar, sözleşme, anlaşmalar ve resmi imza gerektiren işler vurgulanmaktadır. Bunlarla ilgili eksikler ve tamamlanması gerekenlerle önümüzdeki 3 hafta ilgilenmek durumunda kalabiliriz.

29 Eylül' de Venüs-Neptün üçgen açısıyla; hayallerimiz ve isteklerimizin peşinden gitmek isteyebiliriz. Mutluluk duyguları kalbimize sararken, maddi konularda da olumlu gelişmeler mümkün. İlişkilerde duygularımız fazlasıyla yoğunlaşabilir ve bizi iyi hissettirecek gelişmeler yaşayabiliriz.

30 Eylül' de Güneş ve Satürn arasında güzel destekleyici bir açı oluşmakta. Gerek aile gerek iş konularında kendimizi gösterebileceğimiz ve güzel destekler alabiliriz. Mars ile Satürn zaten güzel bir etkileşim içindeydi şimdi Güneş' in de aralarına katılmasıyla geleceğe yönelik kalıcı adım ve gelişmeler yolumuzu aydınlatıyor olacak.

1 ve 2 Ekim günlerinde Merkür-Plüton ve Venüs-Jüpiter olumsuz açılarının etkileri devrede olacak. Önemli toplantı, görüşme ve maddi konularda karar almak için uygun değil.  Geçmişle ilgili konular karşımızdaki kişiyi incitmek veya üzerinde baskı yaratmak için kullanılabilir. Düşüncelerimiz adeta patlama noktasına gelebilir aman dikkat diyorum çünkü söylenen sözlerin geri dönüşü çok zor olacak. Öfke nöbetlerine açığız, lütfen sakin kalmaya özen gösterelim zira kaza ve sakarlıklara da açıklık var. Sadece kendi bakış açımızla değil karşımızdakini de anlamaya ve daha fazla empati yapmaya çalışmalıyız. Fazla harcamalara dikkat edelim.

Haftanız güzel geçsin, sevgiler

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Haftalık burç yorumlarını kısaca değerlendirdim, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: İlişkiler konusunda dikkatli olmanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Bu haftada koşulları çok zorlamamanızı tavsiye ederim. Merkür retrosuyla birlikte insanlarla iletişim problemleriniz artabilir ve yanlış anlaşılmaların sonucunda ipler gerilebilir. 18 Ekim' e kadar hem iş hem özel ilişkilerinizi bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bu hafta olumlu gelişmeler ve destekler mümkün ama fazlaca risk almanız sizi kayıplara uğratır. Eleştirilere bu dönem daha fazla maruz kalabilirsiniz. Hemen karşılık vermeden önce kimin ne kadar haklılık payı var diye düşünün ve olabildiğince sinirlerinize hakim olun aslında biraz geri çekilme ve dıştan bir gözle objektif olarak durum ve olayları incelemeye çalın. Sağlığınıza dikkat edin. Uyum içinde hareket etmek sizi bu süreçte kazançlı çıkaracak.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burcu: Bu hafta Merkür' ün geri hareketiyle, birlikte çalıştığınız iş ve sağlık alanınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekecek sevgili Boğalar. İş ortamında ve iş arkadaşlarınızla uyumsuzluklar, yanlış anlaşılmalar artabilir ve fikir ayrılıkları sizi yorabilir. Daha stratejik ve dengeli bir tutum izlemenizi tavsiye ederim. İş değişikliği düşünürseniz hemen acele etmeyin veya iş teklifleri de alabilirsiniz ama hemen karar vermemenizi etraflıca düşünüp 18 Ekim' den sonra nihai bir karar almanızı tavsiye ederim. Çünkü bu süreçte atacağınız imzalarda sonradan sıkıntıların oluşması yüksel olasılıktadır. Yurtdışı bağlantılı, ticari, hukuksal veya eğitimle ilgili işleriniz varsa bazı pürüzler çıkabilir onlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlar oluştururken çok yaratıcı fikirler gelebilir, bunların da üzerinde düşünüp sonrası harekete geçebilirsiniz. Önceden yaşadığınız bir sağlık sorunu tekrar nüksedebilir lütfen gerekli kontrolleri yapmayı ihmal etmeyin.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu: Güneş Terazi burcuna geçtiği için çok güzel destek açıları alıyorsunuz ve Merkür retrosuna rağmen daha göz önünde olacağınız, hayat enerjinizin de canlanacağı bir süreçtesiniz. Bu hafta kariyer alanınızla ilgili belirsizlik yaşadığınız konularda olumlu veya olumsuz geri dönüşler alabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Sinirleriniz bu hafta biraz zorlanabilir, insanlarla münakaşalara girmemeye çalışın. 18 Ekim' e kadar maddi konularla ilgili bazı pürüzler ortaya çıkabilir. Bu unutulmuş bir kredi ödemesi veya bir vergi borcu olabilir. Yönetici gezegeniniz Merkür aşk, çocuk ve yaratıcılık evinizde gerilemeye başlayacak. Eski bir aşkınız sizinle tekrar iletişime geçmek isteyebilir, aniden karşınıza çıkabilir veya şimdiki partnerinizle bazı anlaşmazlıklar tekrar gündeme gelip bu konular üzerinde konuşmanız gerekebilir. Olabildiğince kendinizi net anlatmaya çalışın ve karşınızdaki kişiyi de doğru anladığınızdan emin olun.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burcu: Bu hafta fazla duygusal davranıp insanlarla ilgili hayal kırıklıkları hissediyor olmanız olası ama burada acaba duygularınızı ne kadar karşı tarafa doğru aktarabildiğinize odaklanmanızı tavsiye ederim. İnsanlarla yaptığınız iş birliklerinde bazı sorunlar ortaya çıkarsa lütfen sakin bir iletişim dilini seçip, konuyu iki tarafın lehine olacak şekilde çözmeye çalışın. Ev, yaşam alanı, aile ve ebeveynlerle ilgili bazı durumlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hayatın mecburiyetleri dışında bu hafta sizi daha fazla mutlu eden şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz ama harcamalarınıza lütfen dikkat edin farkında olmadan keyfi harcamalarınızı artırabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: Bu hafta uzun zamandır ertelediğiniz yarım kalan işlerle ilgili görüşme ve toplantılar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yazılı sözlü işler ve tamamlanması gerekenler önünüze gelebilir. Son günlerde maddi konular ve ödemelerle ilgilenmiş olabilirsiniz. Ama artık 18 Ekim' e kadar yeni girişimlerden uzak durmanızı ve imza gerektiren yeni bir anlaşma ve sözleşme imzalamamanızı tavsiye ederim. Merkür' ün geri hareketi süresince kendinizi tam olarak anlatamadığınızı ve anlaşılmadığınızı fark edebilirsiniz. Ama yakın çevreniz, kardeşleriniz veya akrabalarınızla ilgili çözülmemiş bir sorun varsa bunların çözümüyle ilgilenebilirsiniz. Bu dönem özellikle maddi konularda fazlaca risk almayın. Yakın seyahatlerde bazı pürüzler ortaya çıkabilir lütfen her şeyi iki defa kontrol edip yola çıkın İş arkadaşlarınızla bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz lütfen uyumlu bir iletişim tarzına dikkat edin.

Sevgili Başak ve yükselen Başak burcu: Yönetici gezegeniz Merkür geri hareketine başladığı için siz de direkt etki alıyorsunuz. Bu bağlamda özel hayatınızla ilgili belirsizlikleriniz varsa lütfen 18 Ekim' den sonra karar almanızı tavsiye ederim. Detaylara kendinizi fazlaca kaptırıp farkında olmadan kolay çözüm yollarını görmezden gelip, işleri kendinize fazlaca zorlaştırabilirsiniz. Aslında düzen yaratayım derken düzensizlikler oluşabilir. Bu dönem insan ilişkilerinizde sizi zorlayan, yanlış anlaşılmalara sürükleyen davranışlarınıza bakabilir ve analiz edebilirsiniz. Geliriniz, maddi kazançlarınız, iş yapma şekliniz, kaynaklarınızı nasıl kullandığınız, insanlarla ortak yaptığınız işler ve iş birliklerini tekrar masaya yatırmanız gerekebilir ve bunun sonucunda insanlarla tekrar bunların üzerinde konuşup 18 Ekim' e kadar yeni yol haritaları belirleyebilirsiniz. Ama maddi kararlar almayın, yeni bir borca girmeyin lütfen. Fikirlerinizi maddi kazanca dönüştürdüğünüz harika bir zamandasınız, Yakın çevrenizden güzel destek ve haberler alabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burcu: Merkür bu hafta burcunuzda geri gitmeye başlıyor. Tam bazı şeyler hızlanmaya başlarken birdenbire yavaşladığını göreceksiniz. Ama size tavsiyem bunu bir yenilgi olarak görmeyip tam tersi geriye bakıp aldığınız kararları tekrar bir gözden geçirme ve gördüğünüz hataları tespit edip düzeltmesini sağlayabilir ve yarım kalan işlerin tamamlanma süreci diyebiliriz. Özellikle yeni kararlar almak, imza atmak için uygun bir süreçte değilsiniz. Bir ortaklık veya iş birliği düşünüyorsanız bu süreçte bazı sıkıntılar oluşabilir, bu yönde yeni bir girişimde ancak 18 Ekim sonrası bulunmanızı tavsiye ederim. Gelirlerinizde bu hafta bir artış olabilir, güzel bir haber alabilirsiniz. Ev ve aile içerisinde, eş ve aile üyeleriyle bazı yanlış anlaşılmalar, tartışmalara yol açabilir, lütfen doğru anladığınızdan ve anlaşıldığınızdan emin olun çünkü hafta başı aile içinde oluşabilecek yanlış anlaşılmalar mümkündür lütfen fazla öfkeli davranmayın.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burcu: Merkür' ün geri hareketiyle birlikte düşünceleriniz daha fazla geçmişe ve geçmişte yaşananlara takılabilir. Geçmişten kişiler ve hesaplaşmalar önünüze gelebilir veya affedemediğiniz kırgınlık ve öfkelerinizi fark edebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle bazı yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Zihinsel olarak da daha karışık hissedebileceğiniz bu süreçte kendinize daha fazla vakit ayırmanızı tavsiye ederim Yine sağlığınızı ihmal etmeyin, uyku düzeninize ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye çalışın.  Size bu süreçte biraz daha inzivada kalmak iyi gelecektir. İş hayatınız ve maddi konularda da isteğiniz sonuçlar gerçekleşmiyorsa koşulları fazlaca zorlamayın, 18 Ekim' e kadar geriye dönük bir analiz ve eksikleri tamamlama süreci olarak kullanın.

Sevgili Yay ve yükseleni Yay burcu: Bu hafta ise işiniz ve geleceğe dair belirsiz konular üzerinde düşünmek için değerlendirebilirsiniz. Ve özellikle bu hafta karşınıza çıkan fikir ve kişilere lütfen ön yargılı davranmayın çünkü bunlar size yol gösterecek niteliktedir zaten sezgileriniz bu hafta çok yüksek olacak bunu lütfen bastırmayın. Hafta sonuna doğru güzel destekler alabilirsiniz. Merkür geri hareketi sizi arkadaş, sosyal çevre, geleceğe dair projeler ve kendi işiniz varsa elde ettiğiniz kazançlar evinizde etkili olacak. Bu dönem bunlarla ilgili tekrar bir gözden geçirme süreci olacak ama yenilikler yapmayı planlıyorsunuz 18 Ekim sonrasına bırakmanızı tavsiye ederim. Arkadaş ve sosyal çevrenizde geçmişteki konular açılabilir ve bazı sıkıntılara yol açılabileceği gibi uzun zamandır görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara ve iletişimsel sıkıntılara dikkat edin.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: Bu hafta özellikle çalışma hayatınız çok aktif olacak, her şeyin üstesinden gelmek için yeterli enerjiye sahipsiniz ama sağlığınızı ihmal etmeyin fazla kendinizi yorabilirsiniz. Aile ve özel ilişkilerinizde hafta içinde sevindirici gelişmelerle karşılaşabilirsiniz ama iletişim kurarken uyum odaklı olmayı ihmal etmeyin. Merkür' ün geri hareketi sizin kariyer ve iş evinizde gerçekleşecek. 18 Ekim' e kadar önemli girişimler ve değişimler yapmamanızı tavsiye ederim. Belki iş değişikliği veya pozisyon değişikliğini düşünebilirsiniz, yöneticileriniz veya iş konularındaki sözleşmelerle ilgili bazı pürüzler oluşabilir. Eski çalışma arkadaşlarınızla da bir araya gelip yeni projeler üzerinde çalışabilirsiniz. Kariyer hayatınıza dair önemli kararları 18 Ekim' den sonra almanızı tavsiye ederim.

Sevgili Kova ve yükselen Kova burcu: Yaratıcılığınızın artacağı bir haftadasınız. Fikirleriniz önemseniyor, ilişkileriniz ve sosyal hayatınız hareketleniyor. Maddi konularla ilgili bazı mücadeleler vermiş olabilirsiniz ve bu yönde karar almak son günlerde kafanızı yormuş olabilir. Şimdi ise Merkür' ün geri hareketi sizin yabancılar, uzak kültürler, seyahatler, eğitim, ticari ve hukuksal alanlar evinizde gerçekleşecek. Eğer bu alanlarda girişimleriniz varsa şimdi bunlarla ilgili tamamlayıcı prosedürlerle ilgilenmek ve eksiklikleri tamamlamak durumunda kalabilirsiniz. Bu süreçte yapılan sözleşmelerde bazı sıkıntılar oluşursa lütfen fevri davranmayın ve ani kararlar almayın.18 Ekim' e kadar seyahate çıkarken bazı olumsuz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Mesela ulaşım araçlarında gecikmeler, iptaller, pasaportunuzun veya bavulunuzun kaybolması gibi durumlar oluşabilir. Bu hafta endişelerinizi bir kenara bırakırsanız sevdiklerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz ve onlardan güzel destekler de alabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık burcu: Bu hafta enerjiniz yavaş yavaş yükselmeye başlarken, sağlığınıza gereken önemi gösterin. Bağışıklığınızı güçlendirin ve uyku düzeninize dikkat edin lütfen. Bu hafta en başta kendinize inancınızı yükseltin, kendi üzerinizde baskı kurmayın ve iletişimde kırıcı olmamaya çalışın. Aile ve sevdiklerinize kalbinizi açarsanız güzel destekler alabilirsiniz. Merkür' ün geri hareketi sizin ortak para alanlarınızda gerçekleşecek; eşinizle ortak paranız dışında borçlar, ödemeler, nafaka, miras konularını içermektedir. Bazı eski borçlar ortaya çıkabilir veya yeni bir yapılanma yapabilirsiniz. Evli olan Balıklar eşlerin gelirleriyle ilgili bazı düzenlemeler yapabilirler. Miras veya tazminat yoluyla beklediğiniz bir para varsa 18 Ekim' e kadar bununla ilgili bir netleşme olabilir. Bu süreci maddi kaynaklarınızı gözden geçirme süreci olarak değerlendirebilirsiniz ama yeni bir kredi çekmek, maddi bir borca girmemenizi ve de kimseye kefil olmamanızı tavsiye ederim.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.