TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

27 Haziran – 3 Temmuz Haftası: Aşırılıklardan uzak durun

Yazının Giriş Tarihi: 27.06.2022 11:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.06.2022 11:07

Haftaya Ay İkizler burcunda başlıyoruz. İletişim, eğitim, ticaret ve kısa seyahatler ön planda olacak. Çarşamba sabahı gerçekleşecek Yengeç yeniayı ev, aile, vatan ve güvenliğimize ait konuları ön plana çıkaracak. Çalışan ve memur zamları ile emlak, gayrimenkul ve sağlık konularıyla ilgili yeni kararlar gündeme gelebilir.

Türkiye haritasının yükselen derecesinde meydana gelecek Yengeç Yeniayı ülkemizi önemli ölçüde etkiliyor olacak. Satürn’ ün 8.evde geri hareketine devam ettirmesi ekonomik zorlukların devam edeceğine işaret etmektedir. Hafta sonu oluşacak Mars ve Plüton arasındaki dik açı dünya genelinde yangın ve saldırılara açıklık vermekte, askeri hareketlilik gözlemlenebilir.

Hafta ortası etkili olacak Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı finans ve para konularında olumlu gelişme ve fırsatları desteklese de etkili olacak Güneş-Jüpiter kare açısı abartı davranış ve riskli girişimlere karşı uyarmaktadır. Hafta sonu mümkün olduğunca sakin ve temkinli davranmakta fayda var.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Çarşamba sabahı gerçekleşecek Yengeç Yeniayı önümüzdeki 15 gün boyunca ev, aile ve aidiyet hissettiğiniz konularda alacağınız yeni kararları destekleyecek. Taşınma, ev alım-satımı, ebeveynler veya ailenizle ilgili konularda gelişmeler oluşabilir. Duygusal konuları gereğinden fazla abartmamaya çalışın. Hafta geneli iletişim, eğitim, pazarlama ve satış gibi konularda şanslı etkiler altında olacaksınız. Neptün’ ün 4 Aralık’ a kadar devam edeceği geri hareketi hayatınızda anlam yüklediğiniz tüm konuları içsel bir sorgulama yapmanıza etki edecek. Hafta sonu daha gergin hissedebilir ve çevrenize sert tepkiler verebilirsiniz. Tartışmalar kolayca alevlenebilir. Trafikte araç kullanırken dikkat edin.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Çarşamba sabahı gerçekleşecek Yengeç Yeniayı önümüzdeki 15 gün boyunca iletişim, eğitim, pazarlama, reklam ile ilgili yeni kararları alıp harekete geçmenizi destekleyecek. Kardeş ve yakın çevrenize daha korumacı yaklaşabilirsiniz. Maddi kazancınızı artıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sizi heyecanlandıracak fikirleri uygulamak için sabırsızlanabilirsiniz ama gerçekçiliği elden bırakmayın. Neptün’ ün 4 Aralık’ a kadar devam edeceği geri hareketi hayal ve gerçekleri sorgulamanıza etki edecek. Özellikle sosyal çevrenizi veya geleceğe dair isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Bu süreçte para konularında dikkatli olun, aldanmalara açık olacaksınız. Hafta sonu gerginlik ve tartışmalara karşı temkinli davranın.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Çarşamba sabahı gerçekleşecek Yengeç Yeniayı ile önümüzdeki 15 gün boyunca maddi konularda yeni kararlar almak isteyebilir ve adımlar atabilirsiniz. Bu yönde yapacağınız girişimleriniz verimli olacak, karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Kendi ihtiyaçlarınıza daha fazla odaklanacağınız bu hafta bu yönde harcamalar yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızda başkalarının yönlendirmeleriyle hareket etmeyin. Zaten Neptün’ ün 4 Aralık’ a devam edeceği geri hareketi iş hayatınızda olsun hayattaki hedeflerinizle ilgili olsun, beklentilerinizle ilgili içsel bir sorgulama yapmanıza etki edecek ve beklentilerinizin ne kadar gerçekçi olup olmadığını fark etmeye başlayacaksınız. Hafta sonu sabırsız ve fevri tepkiler vermeye açık olacaksınız, farkında olun. Arkadaş çevrenizde maddi bir konuyla ilgili gerginlik oluşabilir veya beklediğiniz bir para gelmeyebilir.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Hafta ortasına kadar enerjiniz daha düşük olabilir ve yorgun hissedebilirsiniz ama çarşamba sabahı burcunuzda gerçekleşecek Yeniay önümüzdeki 15 gün boyunca hayatınızla ilgili gerek maddi konular gerek iş ve özel hayatınıza dair yapaklarınızla ilgili kararlar alabilir ve harekete geçmeye başlayabilirsiniz. Bu hafta kariyer ve aile hayatınızda duygusal abartı tepkiler verebilirsiniz. Neptün’ ün 4 Aralık’ a kadar devam edeceği geri hareketi hayatınıza kattığınız anlam, ticaret, eğitim, hukuk veya yurtdışı bağlantılı iş konularında bunlardan hangisi ön planda ise bazı pürüzlerle sizi yüzleştirebilse de nerelerde yanlış yaptığınızı algılamanıza olanak sağlayacak. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde tartışmalara açık olacaksınız, lütfen acele kararlar almayın ve fevri davranışlara karşı temkinli olun.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Neptün’ ün 4 Aralık’ a devam edeceği geri hareketi sırasında ortaklı maddi kaynaklarınız, ödemeler ve borç konularında daha gerçekçi olmaya başlayabilir ve nerelerde fazla hayalperest davrandığınızı fark edebilirsiniz. Çarşamba sabahı gerçekleşecek Yengeç Yeniayı sizin için yeni kararlar alıp harekete geçmek açısından uygun bir süreç olmayacak, biraz daha beklemenizi öneririm. Özellikle hafta ortasına kadar daha duygusal hissedebilir ve enerjiniz daha düşük olabilir. Ticaret/hukuk, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, seyahat konularında bir gündeminiz varsa güzel haberler alabilirsiniz. Bu hafta maddi bir konu veya arkadaşınızın bir sorunuyla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu trafikte dikkatli olun ve tartışmalardan uzak durun.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Neptün’ ün 4 Aralık’ a kadar devam edeceği geri hareketi sırasında ilişki ve ortaklıklar konusunda ne kadar gerçekçi ne kadar hayalperest olduğunuzla ilgili farkındalıklar edinebilirsiniz. Çarşamba sabahı gerçekleşecek Yengeç Yeniayı etkisiyle önümüzdeki 15 gün boyunca gelecek projeleriniz ile ilgili yeni kararlar alıp harekete geçebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir ve güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer veya maddi konuların ön planda olacağı bu hafta olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz ama fazla harcamalara dikkat edin. Hafta sonu partneriniz veya çocuğunuzla gerginliklere açık olabilirsiniz, sakin ve dengede kalmaya çalışın.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Haftaya maddi kaynaklar ve parasal konularla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Neptün’ ün 4 Aralık’ a kadar devam edeceği geri hareketi sırasında gündelik hayatın koşturmaları, sağlık durumunuz, çalışma ortamınızla ilgili yeni farkındalıklar kazanabilir ve yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz.  Çarşamba sabahı gerçekleşecek Yengeç Yeniayı önümüzdeki 15 gün kariyer veya aile hayatınızla ilgili alacağınız yeni karar ve adımlarınızı destekleyecek. Aynı zamanda karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Hafta sonu aileniz veya sevdiğiniz kişiyle gerginliklere ve tartışmalara açık olacağınız için sakin hareket ettiğiniz takdirde konular gereğinden fazla büyümeyecektir.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Çarşamba sabahı gerçekleşecek Yengeç Yeniayı önümüzdeki 15 gün boyunca ticaret/hukuk, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, medya, seyahat konularıyla ilgili bir işiniz varsa yeni karar ve başlangıçları destekleyecek. Neptün’ ün 4 Aralık’ a kadar devam edeceği geri hareketi sırasında partneriniz, çocuğunuz veya kendi yeteneklerinizi baskıladığınız konular ile ilgili hem gerçekçi olduğunuz hem görmezden geldiğiniz davranış kalıplarınızı ve bakış açılarınızı fark etmeye başlayacaksınız. Hafta sonu iletişimde yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Yakın çevrenizle gerginliklere karşı temkinli olun ve sakin davranın.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Haftaya ikili ilişkiler ve iş birlikleriniz ön planda başlıyorsunuz. Çarşamba sabahı gerçekleşecek Yengeç Yeniayı önümüzdeki 15 gün boyunca maddi kaynaklarınızla ilgili yeni karar ve adımlarınızı destekleyecek. Ortaklı para, ödeme, kredi veya miras konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Neptün’ ün 4 Aralık’ a kadar devam edeceği geri hareketi sırasında ev ve ailevi konularda neleri görmezden geldiğinizi nelere gerçekçi baktığınızı algılamanıza ve önemli fark edişleri sağlayacak. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde gerginliklere açık olacağınızdan çabuk sinirlenebilirsiniz, sakin ve dengede kalmanız durumları büyütmeyecek. Aynı zamanda fazla harcamalar da oluşabilir.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Çarşamba sabahı gerçekleşecek Yengeç Yeniayı önümüzdeki 15 gün boyunca ilişkiler veya ortaklıklarınızda alacağınız yeni karar ve başlangıçları destekleyecek. Uzun süreli birlikteliğiniz varsa evlenme kararı alabilirsiniz. Aynı zamanda ailevi önemli bir karar alabilir veya taşınmayı düşünüyorsanız bu süreci değerlendirebilirsiniz.  Bu hafta duygularınız ön planda olacak. Neptün’ ün 4 Aralık’ a kadar devam edeceği geri hareketi sırasında kardeş/yakın çevrenize olan yaklaşımlarınızı değerlendirmenize olanak sağlayacak. Nerelerde fazlaca fedakârlık yaptığınızı nerelerde gerçekçi davrandığınızı fark edeceksiniz. Hafta sonu daha gergin hissedebilir, aileniz ve sevdiğiniz kişiyle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz, temkinli davranın.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Çarşamba sabahı gerçekleşecek Yengeç Yeniayı önümüzdeki 15 gün boyunca iş ve çalışma ortamınızla ilgili alacağınız karar ve adımları destekleyecek.  Yeni bir işe başlamak için uygun bir süreçtesiniz. Sağlığınızla ilgili de önemli kararlar alabilirsiniz. Bekar Kovalar yeni birisiyle tanışabilir, ilişkisi olan Kovalar ise birlikte yapacakları bir plan ile ilişkilerini güçlendirebilir. Neptün’ ün 4 Aralık’ a kadar devam edeceği geri hareketi sırasında gelirleriniz ve parasal konularda ne kadar gerçekçi ne kadar hayalperest olduğunuzla ilgili yüzleşebilir, önemli farkındalıklar edinebilirsiniz. Hafta sonu yakın çevrenizle gerginlikler ve tartışmalara açık olacaksınız, temkinli davranın. Planlarınızda değişimler meydana gelebilir, yolculuklarda dikkatli olun.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Hafta ortasına kadar ev ve ailevi konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çarşamba sabahı gerçekleşecek Yengeç Yeniayı önümüzdeki 15 gün boyunca aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili alacağınız yeni karar ve başlangıçları destekleyecek. Bu hafta yaratıcılığınız yüksek olacak, yapacağınız işlerde verim alacaksınız. Neptün’ ün 4 Aralık’ a kadar devam edeceği geri hareketi sırasında kişiliğiniz ve hayatınıza dair yaptığınız tercihlerin hangilerinde gerçekçi hangilerinde hayalperest davrandığınızı fark edebilirsiniz. Hafta sonu arkadaş ve sosyal çevrenizle maddi konularla ilgili dikkatli davranın. Daha gergin ve tartışmalara açık olabilirsiniz, münakaşalara girmeyin.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.