TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

27  Mart – 2 Nisan Haftası: Beklenmedik gelişmeler

Yazının Giriş Tarihi: 27.03.2023 09:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.03.2023 09:34

Haftaya Merkür ve Jüpiter arasındaki olumlu açıyla başlıyoruz; kariyer, ticaret, hukuk, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ve seyahat konularında önemli fırsatlar ve haberler devrede olacak. Pazartesi ve salı günlerini önemli görüşme, toplantı, anlaşma ve sözleşmeler için değerlendirebilir, yapacağımız girişimlerde başarılı sonuçlar elde edebiliriz.

Koç Yeniayı ile başlatmak istediğimiz girişimlerde bu hafta Satürn desteği ile kalıcı ve uzun vadeli kararlar alabilir ve verimli çalışmalar yapabiliriz.

Perşembe ve cuma günleri Venüs-Uranüs kavuşuyor ve 8 Kasım ay tutulma derecesini tetikliyor dolayısıyla o günlerdeki konulara benzer olaylar yaşayabilir veya süregelen belirsizlikleri netleştirebiliriz. İlişki ve para konularında beklenmedik durumlar gelişebilir. Aynı zamanda kendi sınırlarımızı aşmak isteyebilir, farklı olana ve yeniliklere çekilebiliriz. Para piyasaları, borsa ve döviz kurlarında ani iniş veya çıkışlar gündeme gelebilir.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Mars 20 Mayıs’ a kadar Yengeç burcunda ilerlemeye başladı, hayatınızda ev ve ailevi konular ön plana çıkarken bu hafta alacağınız Satürn desteği ile bu alanlarda harekete geçebilirsiniz. Hafta başı Merkür-Jüpiter kavuşumu etkisiyle adım atmak istediğiniz veya yakın çevre, iletişim, satış, ticaret konularında size şans ve fırsatlar getirebilir. Hafta geneli çevrenizle konuşmalarınıza dikkat edin., pot kırmayın. Cuma günü Venüs ve Uranüs kavuşuyor; maddi konularda hızlı gelişmeler söz konusu.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Mars 20 Mayıs’ a kadar Yengeç burcunda ilerlemeye başladı, iletişim, yakın çevre, satış, eğitim konularında harekete geçeceksiniz. Bu hafta bu alana Satürn destek verecek dolayısıyla kalıcılığı olan konuşma, görüşme ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Hafta başı Merkür-Jüpiter kavuşumu yaratıcılığınızı artıracak, fikirlerinizi not alın. Cuma günü Venüs ve Uranüs kavuşuyor; iş hayatınızda güzel gelişmeler ve haberler alabilirsiniz. Aşk hayatınızda sürprizler gündeme gelebilir. Zaman zaman gergin hissedebilirsiniz bu sebeple kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Mars 20 Mayıs’ a kadar Yengeç burcunda ilerlemeye başladı, para ve kazanç konularında harekete geçmeye başlıyorsunuz özellikle bu hafta Satürn desteği ile ikilemde kaldığınız konularda sağlam kararlar alabilirsiniz. Bu süreçte potansiyellerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Hafta başı Merkür-Jüpiter kavuşumu etkisiyle sosyal çevrenizden şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Cuma günü Venüs ve Uranüs kavuşuyor; beklenmedik gelişmeler yaşayabilir ve haberler alabilirsiniz. Yine uzun zamandır sizi meşgul eden bir konu çözüme kavuşabilir.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Mars 20 Mayıs’ a kadar burcunuzda ilerlemeye başladı, son 7 aydır kendinizi tam olarak gösterememiş, işler istediğiniz gibi ilerlememiş olabilir şimdi enerjiniz yükselmeye başlıyor ve istekleriniz için harekete geçmeye başlıyorsunuz özellikle bu hafta Satürn desteği ile kendinizi daha kararlı hissedeceksiniz. Hafta başı Merkür-Jüpiter kavuşumu etkisiyle önemli görüşmeler yapabilir karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Cuma günü Venüs ve Uranüs kavuşuyor; arkadaş ve sosyal çevrenizde hızlı haber ve olaylar yaşayabilirsiniz. Sürpriz bir karşılaşma gündeme gelebilir. Para konularında karar almanız gereken bir durum oluşabilir.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Mars 20 Mayıs’ a kadar Yengeç burcunda ilerlemeye başladı, kendi benliğiniz ve bilinçaltı konularına daha fazla odaklanabilir, ruhsal sağlığınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bu hafta Satürn desteği ile artık zihinsel karmaşalarınıza bir son vermeye başlayabilir, size hizmet etmeyen düşünce ve davranış kalıplarınızı kalıcı bir şekilde bırakabilirsiniz. Hafta başı Merkür-Jüpiter kavuşumu etkisiyle kariyer, ticaret, eğitim, seyahat konularıyla ilgili güzel haberler alabilir veya bir fırsat karşınıza çıkabilir. Hafta geneli maddi konularla ilgili temkinli adımlar atmanızı tavsiye ederim. Cuma günü Venüs ve Uranüs kavuşuyor; kariyer ve sosyal çevrenizde hızlı gelişmeler ve sürprizler gündeme gelebilir.  

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Mars 20 Mayıs’ a kadar Yengeç burcunda ilerlemeye başladı, arkadaş ve sosyal çevreniz hareketlenmeye başlarken, gelecek projeleriniz için harekete geçmeye başlayabilirsiniz. Bu hafta Satürn desteği ile verimli çalışmalar yapabilirsiniz ama olumsuz düşüncelere kendinizi kaptırmayın. Hafta başı Merkür-Jüpiter kavuşumu etkisiyle ev ve maddi konularda güzel haberler alabilirsiniz. Cuma günü Venüs ve Uranüs kavuşuyor; hayatınızda farklı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Zaman zaman gergin ve sıkılgan hissedebilirsiniz, hafta sonu kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Mars 20 Mayıs’ a kadar Yengeç burcunda ilerlemeye başladı, kariyer ve hedeflerinizle ilgili daha rahat harekete geçmeye başlıyorsunuz. Bu hafta Satürn desteği ile çabalarınızı karşılığını alabilir, uzun vadeli ve kalıcı adımlar atabilirsiniz. Hafta başı Merkür-Jüpiter kavuşumu etkisiyle ilişki ve iş birliklerinizde güzel haberler alabilir ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Cuma günü Venüs ve Uranüs kavuşuyor; parasal konularda ani durumlar oluşabilir veya harcamalarınız artabilir. Maddi risklerden uzak durmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Mars 20 Mayıs’ a kadar Yengeç burcunda ilerlemeye başladı, hayattan daha fazla keyif almak istediğiniz ve ufkunuzu genişletmek istediğiniz bir süreç başlıyor. Ticaret, yurtdışı, eğitim, satış konularında harekete geçebilirsiniz. Bu hafta Satürn desteği ile yeni ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. Hafta başı Merkür-Jüpiter kavuşumu etkisiyle iş konularında güzel bir fırsat karşınıza çıkabilir, beklediğiniz bir haber gelebilir. Cuma günü Venüs ve Uranüs kavuşuyor; ilişki ve iş birliklerinizde beklenmedik durumlar ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Mars 20 Mayıs’ a kadar Yengeç burcunda ilerlemeye başladı, maddi konularınız ön plana çıkacak ve sorunları çözmek için harekete geçebileceksiniz. Aynı zamanda iç dünyanızla daha fazla ilgilenebilir, ruhunuzu keşfe çıkabilir ve size iyi gelmeyen şeyleri tespit edip dönüştürebilirsiniz. Satürn bu hafta aldığınız kararlarınızda size destek verecek. Hafta başı Merkür-Jüpiter kavuşumu etkisiyle ilişki ve iş birliklerinden yana şanslı olacaksınız. Cuma günü Venüs ve Uranüs kavuşuyor; iş hayatınızda ani gelişmeler ve haberler gündeme gelebilir.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Mars 20 Mayıs’ a kadar Yengeç burcunda ilerlemeye başladı, ilişki ve iş birlikleri alanınız hareketlenmeye başlıyor. Duygusal gelgitler yaşayabileceğiniz bu süreçte bu hafta Satürn’ den aldığınız destek ile olaylara daha objektif bakabileceksiniz. Hafta başı Merkür-Jüpiter kavuşumu etkisiyle ev ve ailevi konularda güzel gelişmeler yaşayabilir veya bir fırsatı karşınıza çıkabilir. Cuma günü Venüs ve Uranüs kavuşuyor; ilişkilerinizde özgürlüğünüze daha düşkün davranabilir ve sıkılgan hissedebilirsiniz. Ani ayrılık veya yeni bir tanışma gündeme gelebilir.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Mars 20 Mayıs’ a kadar Yengeç burcunda ilerlemeye başladı, günlük rutinler, sağlık ve iş alanınız hareketlenmeye başlıyor. Bu alanda yapmak istediğiniz değişiklikleri ve yenilikleri gerçekleştirebilirsiniz. Bu hafta Satürn size gerekli kararlılığı katacak. Hafta başı Merkür-Jüpiter kavuşumu önemli görüşme ve toplantılarınızı destekliyor, karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir, şans sizin tarafınızda. Cuma günü Venüs ve Uranüs kavuşuyor; ev ve aile hayatınızda beklenmedik bir durum ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aile içinde bir konuyla ilgili fikir ayrılıkları oluşabilir.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Mars 20 Mayıs’ a kadar Yengeç burcunda ilerlemeye başladı, aşk hayatınız canlanmaya ve yaratıcılığınız artmaya başlıyor. Yaşam enerjiniz yükselirken kendinizi daha motive hissedeceksiniz özellikle bu hafta Satürn gerekli istikrarı sağlayacak. Hafta başı Merkür-Jüpiter kavuşumu etkisiyle güzel bir haber veya fırsat sizi sevindirebilir. Cuma günü Venüs ve Uranüs kavuşuyor; yakın çevrenizle ani durumlar oluşabilir veya ticaret, eğitim, seyahat, satış konularıyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.