TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

28 Kasım – 4 Aralık Haftası: Aldanmalara dikkat!

Yazının Giriş Tarihi: 27.11.2022 19:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.11.2022 19:13

İyi ve kötü etkilerin bir arada olacağı hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz. Bir taraftan Mars ve Venüs’ ün Satürn ile olumlu açıları gerçekleştirmek istediklerimizle ilgili cesaret ve hareketliliğimizi artırırken yapıcı adımlar atabiliriz diğer taraftan Merkür ve Venüs’ ün Mars karşıtlıkları tansiyonu yükseltebilir, fikir uyuşmazlığı ve tartışmalar yaşanabilir. Kendimizi bir ileri bir geri adım atarken bulabiliriz. İletişimde sıkıntılar oluşabilir, kaza ve sakarlıklara karşı temkinli olmalıyız. Bu sebeple hafta boyunca mantık odaklı ve sınırları zorlamamamız fayda sağlayacak.

Salı ve perşembe günleri gerginliklerden uzak durmalıyız, iş birlikleri ve ilişkilerde uyum yakalamakta zorlanabiliriz. Cuma günü Merkür ve Neptün arasındaki kare açı aldanma, aldatılma ve yanılgılara açıklık vereceğinden görüşme veya sözleşmelerde son derece dikkatli olunmasını tavsiye ederim aksi halde sonradan hayal kırıklıkları oluşabilir.

Hafta sonu hem ilişkiler hem de para konularında güven zedeleyici durumlar oluşabilir mümkünse önemli kararlar alınmasını tavsiye etmiyorum. Bu sebeple özellikle hafta ortasından itibaren finansal konu ve yatırımlarda ekstra temkinli olmalıyız.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Hafta geneli Mars ve Venüs’ ün Satürn ile yapacağı olumlu açılar kendinize güveninizi ve harekete geçme enerjinizi yükseltecek, adım atmak istediğiniz alanlarda kalıcı adımlar atabilirsiniz. Diğer taraftan Merkür ve Venüs’ ün Mars karşıtlığı tartışmalara açıklık verebilir, insanlarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs’ ün Neptün ile oluşturacağı kare açı sebebiyle aldanmalar ve kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz özellikle imza gerektiren işlerde veya yapacağınız görüşmelerde dikkatli olmanızı tavsiye ederim zira sonradan hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Hafta geneli Mars ve Venüs’ ün Satürn ile yapacağı olumlu açılar size parasal konularda güzel bir destek veriyor. Gelirlerinizi artırmak ve potansiyellerinizi daha fazla ortaya çıkarabileceğiniz işlere başlamak açısından harekete geçebilirsiniz ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Diğer taraftan Merkür ve Venüs’ ün Mars karşıtlığı çevrenizle inatlaşma ve fikir ayrılıkları yaşamanıza sebep olabilir. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs’ ün Neptün ile oluşturacağı kare açısı sebebiyle yanılgılara açık olacaksınız. Özellikle alacak-verecek, borç, ödeme ve yatırımlar konusunda çok temkinli davranmanızı öneririm, bilmediğiniz ve güvenmediğiniz kişi ve kurumlarla iş yapmayın.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Hafta geneli Mars ve Venüs’ ün Satürn ile yapacağı olumlu açılar adım atmak istediğiniz her alanda güzel bir destek sunuyor. Uzun zamandır ertelediğiniz veya cesaret edemediğiniz alanlarda harekete geçmeye başlayabilir ve güzel gelişmeler elde edebilirsiniz. Hafta geneli Merkür ve Venüs’ ün Mars karşıtlığı ilişkilerinizde tartışmalara açıklık verebilir, sakin davranmanız fayda sağlayacak. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs’ ün Neptün ile oluşturacağı kare açısı sebebiyle kafa karışıklıkları ve belirsizlik hissedebilirsiniz, ikili ilişkilerinizde hayal kırıklıkları oluşabilir, hafta sonu acele kararlar almamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Hafta geneli Mars ve Venüs’ ün Satürn ile olumlu açıları gerçekleşiyor. Mars sizin 12. Evinizde retro olarak hareket ettiği için hedeflerinizi tekrar gözden geçirebilir, eksikliklerinizi tamamlayabilir, nasıl hareket etmek istediğinizi planlayabilir ve yapılandırabilirsiniz. Hafta geneli Merkür ve Venüs’ ün Mars karşıtlığı çalışma ortamınızda fikir ayrılıkları yaşamanıza sebebiyet verebilir veya projelerinizde aksilikler yaşanabilir. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs’ ün Neptün ile oluşturacağı kare açısı sebebiyle iş koşullarınızda ve günlük rutinlerinizde belirsizlikler oluşabilir, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. Kafa karışıklığı, dalgınlık ve unutkanlık oluşabilir, temkinli davranın. Enerjiniz daha düşük olabilir, bağışıklık sisteminizi güçlendirmeyi ihmal etmeyin.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Hafta geneli Mars ve Venüs, Satürn ile olumlu açılar gerçekleştiriyor. Gelecek hayalleriniz için harekete geçebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yaşayacağınız olumlu gelişmeler sizi cesaretlendirirken, arkadaş ve sosyal çevrenizle ilişkileriniz kuvvetlenebilir. Hafta geneli Merkür ve Venüs’ ün Mars karşıtlığı ilişkilerinizde veya çocuğunuzla tartışmalara açıklık verebilir, fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs’ ün Neptün ile oluşturacağı kare açısı sebebiyle fazla harcamalar yapabilirsiniz, gelir – gider dengenizi korumaya ve bilmediğiniz işlere para yatırmamaya dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Hafta geneli Mars ve Venüs’ ün Satürn ile yapacağı olumlu açılar kariyer hayatınız ve hedeflerinizle ilgili yapmak istediğiniz girişimlerle ilgili size gerekli cesareti ve harekete geçme enerjisini sunuyor. Yapacağınız işlerde kalıcı ve başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Hafta geneli Merkür ve Venüs’ ün Mars karşıtlığı zaman zaman aile ve iş konularında denge sağlamanızı zorlaştırabilir ve tartışmalar oluşabilir. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs’ ün Neptün ile oluşturacağı kare açısı sebebiyle ikili ilişkilerinizde gerek iletişim gerekse davranışlarda belirsizlik ve güvensizlik hissedebilirsiniz, temkinli davranın.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Hafta geneli Mars ve Venüs’ ün Satürn ile yapacağı olumlu açılar ticaret, hukuk, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, sosyal medya ve seyahat konularında veya gelecek vizyonunuzla ilgili yapmak istediklerinizle ilgili sizi destekliyor, olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz yalnız hafta geneli Merkür ve Venüs’ ün Mars karşıtlığı sizi daha telaşlı ve gergin yapabilir, çevrenizle tartışmalar oluşabilir. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs’ ün Neptün ile oluşturacağı kare açısı sebebiyle imza gerektiren işlerde dikkatli olmanızı tavsiye ederim aynı zamanda zihinsel karışıklığınız ve dalgınlıklarınız artabilir özellikle trafikte dikkatli hareket edin.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Hafta geneli Mars ve Venüs’ ün Satürn ile yapacağı olumlu açılar ev ve aile konularında yapacağınız işlerde sizi destekliyor. Ev değişikliği, dekorasyon değişimi, taşınma veya ev düzeninde yenilikler yapabilirsiniz. Hafta geneli Merkür ve Venüs’ ün Mars karşıtlığı parasal konularda dengesizlikler oluşturabilir. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs’ ün Neptün ile oluşturacağı kare açısı sebebiyle ilişkilerinizde kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz aynı zamanda parasal harcamalarınız da artabilir. Hafta sonu ilişki ve para konularında acele kararlar almamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Hafta geneli Mars ve Venüs’ ün Satürn ile yapacağı olumlu açılar kendinizle ilgili yapmak istedikleriniz konusunda her ne kadar Mars geri harekette de olsa destekliyor. Hafta geneli Merkür ve Venüs’ ün Mars karşıtlığı sebebiyle iş ve ilişkiler konusunda tartışmalar ve fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz, gergin hissedebilirsiniz ama genel olarak kendinizi rahatça ifade edebildiğiniz iletişimi yüksek bir hafta yaşayacaksınız. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs’ ün Neptün ile oluşturacağı kare açısı neticesinde duygusal olarak geçmişe ve anılara gidebilirsiniz, ev ve aile konularıyla ilgilenebilirsiniz. Kafa karışıklığı ve dalgınlıklar oluşabilir.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Hafta geneli Mars ve Venüs’ ün Satürn ile yapacağı olumlu açılar parasal konularda yapmak istediklerinize dair hangi yöne gideceğiniz konusunda kararlar almanızı ve potansiyellerinizi daha fazla ortaya çıkarmak için sizi destekliyor, istikrarlı adımlar atabilirsiniz. Hafta geneli Merkür ve Venüs’ ün Mars karşıtlığı sebebiyle daha gergin ve huzursuz hissedebilir hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs’ ün Neptün ile oluşturacağı kare açı neticesinde de daha duygusal ve endişeli hissedebilirsiniz. Sizin sezonunuza az kaldı sevgili Oğlaklar, az sabır, işleriniz daha rahat ilerlemeye başlayacak. Perşembe itibariyle sezgileriniz ve rüyalarınız güçlenebilir. Gereksiz harcamalar oluşabilir, ipin ucunu kaçırmamaya dikkat edin.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Hafta geneli Mars ve Venüs’ ün Satürn ile yapacağı olumlu açılar sizi gelecek hayallerinizle ilgili atacağınız adımlarda destekliyor. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan güzel destekler alabilirsiniz. Aşk ve flört enerjileriniz de aktif, yeni birisiyle tanışabilirsiniz. Hafta geneli Merkür ve Venüs’ ün Mars karşıtlığı sebebiyle acele hareket ve kararlar almamanızı tavsiye ederim, tartışmalardan uzak durun. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs’ ün Neptün ile oluşturacağı kare açı neticesinde yapacağınız anlaşma, sözleşme ve projelerde belirsizlik ve sonradan hayal kırıklıkları oluşabilir. Cumartesi günü keyfi harcamalarınız artabilir.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Hafta geneli Mars ve Venüs’ ün Satürn ile yapacağı olumlu açılar kariyer ve hedeflerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir ve sizi ileriye taşıyacak istikrarlı adımlar atabilirsiniz. Hafta geneli Merkür ve Venüs’ ün Mars karşıtlığı sebebiyle daha telaşlı ve gergin hissedebilirsiniz, karar değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs’ ün Neptün ile oluşturacağı kare açı neticesinde belirsiz ve kararsız hissedebilirsiniz, motivasyon düşüklüğü oluşabilir. Cumartesi iştahınız daha açık olabilir ve tembellik yapmak isteyebilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.