TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

28 Mart – 3 Nisan Haftası: Yeni başlangıçlar zamanı

Yazının Giriş Tarihi: 28.03.2022 08:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.03.2022 08:33

Gökyüzünde Koç enerjileri yükselmeye başlarken bu hafta 1 Nisan Cuma günü gerçekleşecek Şifalı Koç yeniayı bunu iyice taçlandıracak. Hızlı iletişim, hızlı kararlar ve hızla harekete geçmeye başlıyoruz.

Hafta başında Venüs-Satürn kavuşumu etkili olacak. İlişkilerde bazı sorunlar görülebilir ve maddi konularda engellerle karşılaşabiliriz yani hafta ortasına kadar ilişki ve parasal konularda zorluklar yaşayabiliriz. 1 Nisan Chiron kavuşumlu Koç Yeniayı ise sağlık başta olmak üzere tüm konularda yeni başlangıçlara bize yöneltecek. Özellikle arkadaş ve sosyal çevrenin destekleri ile daha motive ve cesur adımlar atmanın sevincini yaşayacağız.

Ekonomik koşullardaki zorluklar maalesef devam edecek. Yeniay haritasında Kova burcundaki Satürn’ e kavuşuma giden Mars’ ın 8.evde yer alması, Venüs ve Jüpiter arasındaki açı; enflasyon ve hayat pahalılığın artmaya devam edeceğine işaret etmektedir. Aynı zamanda 12 Nisan’ da Jüpiter ve Neptün ile kavuşumu fiyatlandırmadaki belirsizliklerin de devam edeceğine vurgu yapmaktadır.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Hem Güneş hem de Merkür burcunuzda, kendinizi göstermek ve fikirlerinizi paylaşmak için harika bir zaman, iletişim trafiğiniz çok artıyor. Arkadaş ve sosyal çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Hafta başı maddi koşullarınızı iyileştirmek için uzun vadeli planlar yapmak isteyebilirsiniz. Hafta ortası ise Ay Balzemik fazda olacağından işlerinizi tamamlamak için değerlendirebilirsiniz. 1 Nisan Yeniayı sizin burcunuzda gerçekleşecek. Önümüzdeki 10 gün boyunca hayatınızla ilgili tüm alanlarda ilişki, kariyer, aile vs. başlangıç ve girişimlerde destekleniyor olacaksınız. Yeniay etkisiyle geçmişe sünger çekebilir ve şifalandırabilirsiniz. Çevrenize zaman zaman fevri ve tepkisel davranabilirsiniz, daha kontrollü davranmanız sizin lehinize olur. Bu hafta zihniniz çok hızlı çalışacak, aklınıza gelen fikirleri not alın. Hafta boyunca acele hareket etmeyin çünkü sakarlık ve küçük kazalar oluşabilir.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Gökyüzündeki yükselen Koç enerjisi 12.evinizi etkilediği için biraz daha olanı biteni gözleme ve yeni farkındalıklar oluşturma zamanı olacak sizin için. Hafta ortası Ay Balzemik fazda işlerinizi tamamlamak ve fazlalıklardan arınmak için değerlendirebilirsiniz. 1 Nisan Koç Yeniayı geçmişinizi şifalandırmak konusunda size destek verecek. Öfke duymak yerine arınmayı seçin. Sağlığınızı ihmal etmeyin, baş ağrısı veya rahatsızlıklara daha yatkın olabilirsiniz, bağışıklık sisteminizi güçlendirin. Hayata dair ve kariyerinizle ilgili ne yapmak istediğinize odaklanabilir ve uzun vadeli kararlar almak ve planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Acele etmeyin çünkü 30 Nisan tarihinde burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması hayatınızda önemli yenilikleri ve başlangıçları sağlayacak. Haftanın son günü Güneş ve Merkür kavuşumu sizin yaratıcı fikirler sağlayabilir, rüyalarınızı da not alın.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Hayallerinizin peşinden gitmek için hızlanmaya başlıyorsunuz sevgili İkizler! Arkadaş ve sosyal çevrenizde yeni tanışmalar gündeme gelebilir. Hafta başı maddi konularla ilgilenebilir ve düzenleme yapabilirsiniz. Hafta ortasını ise Ay Balzemik fazda olacağından işlerinizi tamamlamak ve fazlalıklardan arınmak için değerlendirebilirsiniz. 1 Nisan Koç Yeniayı önümüzdeki 10 gün boyunca gelecek projelerinizle ilgili sizi cesur yeni adımlar atmaya teşvik edecek. Yeniay enerjisi sosyal çevrenizden destekler alabileceğinize işaret etmekte aynı zamanda hayallerinize kavuşmak için yeni koşullar oluşabilir. Geçmiş başarısızlıkları artık şifalandırma yeni başlangıçlar yapma vakti! İletişiminiz artıyor, hedeflerinize yönelik yeni eğitim veya pazarlama işlerini araştırabilirsiniz. Pazar günü Güneş-Merkür kavuşumu size ilham sağlayabilir, yaratıcı fikirleriniz oluşabilir.

 

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: İletişiminiz hızlanıyor sevgili Yengeçler. Hafta başı maddi konularla ilgili bir düzenleme yapabilirsiniz. Hafta ortası ise Ay Balzemik fazda olacağından işlerinizi tamamlamak ve fazlalıklardan arınmak için değerlendirebilirsiniz. 1 Nisan Koç Yeniayı önümüzdeki 10 gün kariyer, toplumdaki duruşunuz, aile-evlilik hayatınızda koşulları düzenlemek ve yeni başlangıçları destekleyecek. Toplum önünde başarılı işlere imza atabilirsiniz. Yine iş başvuruları, iş değişiklikleri ve görüşmeler yapabilir ve başarılı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Aile ve ev konularında var olan sorunlara kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Devam eden bir sağlık sorununuz varsa bu konuyla ilgilenebilir ve netleşme sağlayabilirsiniz. Pazar günü Güneş-Merkür kavuşumu size yaratıcılık katacak.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Gökyüzünde yükselen Koç enerjisi hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayacak sevgili Aslanlar. Hafta başı ilişkileriniz ve maddi konularla ilgili durgun bir akış söz konusu. Hafta ortası ise Ay Balzemik fazda olacağından işlerinizi tamamlamak ve fazlalıklardan arınmak için değerlendirebilirsiniz. 1 Nisan Koç Yeniayı ile önümüzdeki 10 gün boyunca ticari/hukuki konular, yurtdışı bağlantılı işler, seyahat, eğitim gibi konularda hızlanmaya başlayabilirsiniz. İstediğiniz başlangıçları yapmak için motive olacaksınız, iletişim trafiğinizi artırın ve girişimlerde bulunun. Zaman zaman fazla tepkisel davranabilirsiniz, sevdiklerinizi kırmamaya özen gösterin. Pazar günü Güneş-Merkür kavuşumu size yaratıcılık katacak.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Hafta başı iş ve maddi konularda durgun bir akış söz konusu, hafta ortası ise Ay Balzemik fazda olacağından işlerinizi tamamlamak ve fazlalıklardan arınmak için değerlendirebilirsiniz. 1 Nisan Koç Yeniayı ile önümüzdeki 10 gün boyunca maddi koşullarınızla ilgili yeni kararlar ve yeni başlangıçlar yapmak konusunda destekleniyor olacaksınız. Bu konularla ilgili düşünceleriniz ve iletişim trafiğiniz artabilir. Aynı zamanda aile ve sağlık konularıyla ilgili bazı krizleri yönetmeye devam edebilirsiniz. Duygusal iniş-çıkışlar yaşayabilirsiniz ama bunun geçmişten gelen koşullanmalar olduğunu idrak ederseniz kendinizi şifalandırabilirsiniz. Baş ağrılarına ve ateşli hastalıklara daha yatkın olabileceğinizden bağışıklık sisteminizi güçlendirmenizi tavsiye ederim. Pazar günü Güneş-Merkür kavuşumu sezgilerinizi yükseltecek.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Gökyüzünde yükselen Koç enerjisi ilişki ve iş birliklerini öne çıkartıyor sevgili Teraziler. Hafta ortası  Ay Balzemik fazda olacağından işlerinizi tamamlamak ve fazlalıklardan arınmak için değerlendirebilirsiniz. 1 Nisan Koç Yeniayı önümüzdeki 10 gün boyunca ilişkilerinizde yenilikleri ve yeni başlangıçları destekleyecek. Yeniay Chiron etkili olduğu için geçmişi daha fazla hatırlayabilir ama aynı zamanda eski yaraları şifalandırabilirsiniz. İlişkilerinizde iletişim kurarak ve empatiyi çoğaltarak birçok sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Bu süreçte yeni iş birlikleri ve ortaklıklar yapabilirsiniz özellikle uzun vadeli planlar yaparak ilerlemeniz sizin lehinize olur. Pazar günü Güneş-Merkür kavuşumu size yaratıcı fikirler katabilir.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Hafta ortası Ay Balzemik fazda olacağından işlerinizi tamamlamak ve fazlalıklardan arınmak için değerlendirebilirsiniz. 1 Nisan Koç Yeniayı önümüzdeki 10 gün boyunca çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konusunda koşullarınızı iyileştirebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Daha cesur ve motive adımlar atmaya hazır hissedeceksiniz. Mesela çalışma ortamınızda istediğiniz değişiklikleri yapabilir, gündelik temponuzu düzenleyebilir veya sağlık konusunda bir sıkıntınız varsa yeni tedavi yöntemleri bulabilirsiniz.  Spora başlamak için de uygun bir zaman. Sağlık konusunda baş bölgesi ve tansiyon sorunları gündeme gelebilir. Pazar günü Güneş-Merkür kavuşumu size yaratıcı fikirler katabilir.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Gökyüzünde yükselen Koç enerjisi inisiyatif alıp size hareketlendirecek sevgili Yaylar. Hafta başı maddi konularla ilgilenebilir ve düzenleme yapabilirsiniz. Hafta ortası Ay Balzemik fazda olacağından işlerinizi tamamlamak ve fazlalıklardan arınmak için değerlendirebilirsiniz. 1 Nisan Koç Yeniayı önümüzdeki 10 gün boyunca aşk hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilir, çocuğunuz varsa onunla daha fazla ilgilenebilir veya hobilerinizle ve yeteneklerinizle daha fazla görünür olmaya başlayabilirsiniz. Yeniay enerjisi Chiron etkili olduğundan geçmiş yaralarınızı iyileştirmek için şifalandırıcı bir destek verecek. Koşullarınızı iyileştirmek için gerekli motivasyonu sahip olacak ve cesur adımlar atabilirsiniz. Pazar günü Güneş-Merkür kavuşumu size yenilikçi fikirler sağlayabilir.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Hafta başı parasal konularla ilgilenebilirsiniz ve hafta ortası ise Ay Balzemik fazda olacağından işlerinizi tamamlamak ve fazlalıklardan arınmak için değerlendirebilirsiniz. 1 Nisan Koç Yeniayı önümüzdeki 10 gün boyunca ev ve aile konularında koşulları iyileştirmek ve yeni başlangıçlar yapmanız için size destek sağlayacak. Yeniay Chiron etkili olduğu için ailede geçmiş sorunları şifalandırıcı bir etkiye sahip olacak. Aile üyeleriyle geçmiş üzerine sünger çekip yeni bir sayfa açabilirsiniz. Evle ilgili kira, alım-satım, eşya değişimi gibi konular da gündeminize gelebilir ve harcama yapabilirsiniz. Pazar günü Güneş-Merkür kavuşumu size yenilikçi fikirler sağlayabilir.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: İletişiminizin yoğun olacağı bir hafta sizi bekliyor sevgili Kovalar. Hafta başı maddi konularla ilgilenebilir ve yeni bir düzenleme yapabilirsiniz. Hafta ortası Ay Balzemik fazda olacağından işlerinizi tamamlamak ve fazlalıklardan arınmak için değerlendirebilirsiniz. 1 Nisan Koç Yeniayı önümüzdeki 10 gün boyunca yakın çevreniz, kardeş, akrabalarınızla geçmişe dayalı sorunları konuşabilir ve yeni bir sayfa açabilirsiniz. Eğitim, seyahat, pazarlama, evrak, sosyal medya konularıyla daha fazla ilgilenebilir ve yenilikler yapabilirsiniz veya teknolojik bir alet satın alabilirsiniz. Pazar günü Güneş-Merkür kavuşumu size yenilikçi fikirler sağlayabilir.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Hafta başı maddi konularda durgun bir akış söz konusu, hafta ortası ise Ay Balzemik fazda olacağından işlerinizi tamamlamak ve fazlalıklardan arınmak için değerlendirebilirsiniz. 1 Nisan Koç Yeniayı ile önümüzdeki 10 gün boyunca maddi koşullarınızı iyileştirmek için yeni kararlar ve yeni başlangıçlar konusunda destekleniyor olacaksınız. Uzun zamandır cesaret edemediğiniz hamleleri gerçekleştirmek için daha kararlı hareket edebilir ve inisiyatif alabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin, Mars 12.evinizde zaman zaman sizi yorgun hissettirebilir ve baş ağrıları yapabilir. Pazar günü Güneş-Merkür kavuşumu sezgilerinizi ve hayal gücünüzü yükseltecek, rüyalarınızda önemli mesajlar alabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.