TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

28 Şubat – 6 Mart Haftası: Balık Yeniayı fırsatlar sunacak

Yazının Giriş Tarihi: 28.02.2022 10:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.02.2022 10:03

Hem manevi hem maddi enerjilerin iç içe geçtiği yoğun bir haftaya giriyoruz.  Hafta boyunca etkili olacak Merkür-Satürn kavuşumu bize sorumluluklarımızı hatırlatacak ve kararlı adımlar atmamıza teşvik edecek. Diğer taraftan 2 Mart Çarşamba akşamı gerçekleşecek Jüpiter kavuşumlu Balık Yeniayı son aylara nazaran iyicil ve şifalandırıcı etkileri beraberinde getirecek. Yeniay haritasında yükselen Terazi burcu ve 3 Mart’ ta Venüs, Mars ve Plüton’ un kavuşumu başta ikili ilişkiler olmak üzere her türlü ilişkimizde yeniden yapılandırıcı enerjiler taşıyacak. Güneş ve Uranüs arasındaki etkileşim sorunlara yenilikçi fikirlerle yeni çözüm olasılıkları sağlayacak. Özellikle 3-4 Mart günleri çatışma ve yıkıcı davranışlardan uzak durmalıyız. Global olarak ekonomik, politik ve askeri zorluklar artabilir! 6 Mart’ ta hem Mars hem Venüs Kova burcuna geçiş yapacak, Nisan ortalarına kadar toplumsal adalet ve eşitliğin ve insan haklarının öneminin daha fazla ortaya çıkacağı bir sürece giriyoruz.

Yeniay haritasında iş hayatı, çalışma koşulları ve sağlık konuları ön plana çıkıyor. Bu süreçte iş veren-çalışan, sendika, çalışma koşulları, yeni iş başlangıçları, terfi, mesleki konularda değişiklikler konularına vurgu yapmakta. Salgınla ilgili dikkati elden bırakmamız gerekiyor, sayılarda yükselmeler devam edebilir. Sağlık konusunda ayrıca karaciğer, şeker, hormonlarla ilgili rahatsızlıklar oluşabilir yine ayak bölgesi ayakta şişkinlikler veya vücudun ödem toplaması gibi etkiler oluşabilir.  Yediklerimize içtiklerimize dikkat etmemiz gereken bir zamandayız zehirlenmeler ve alerjik reaksiyonlara daha fazla açık olacağız. Denizlerle ilgili konular, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sebebiyle Boğazlar konusunun ön plana çıkması yine gemi kazaları, boğulmalar, göç ve mülteciler ile ilgili konular gündemi meşgul edebilir.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram/Youtube takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç: 2 Mart Jüpiter kavuşumlu Balık yeniayı ruhsal yaralarınızı iyileştirmenize yardımcı olacak.  İlahi destekler alabileceğiniz bu dönemde yaratıcılığınız ve geleceğe dair yapmak istedikleriniz ile ilgili önemli farklılıklar kazanabilirsiniz.  Sürpriz gelişmeler sizi mutlu edecek. Bu dönem affetme ve yardımlaşma konusu ön plana çıkıyor; kırgın veya dargın olduğunuz kişilerle barışabilirsiniz. Sezgileriniz açık ve haberci rüyalar görebilirsiniz.  Merkür-Satürn kavuşumu üzerinizde daha fazla baskı hissetmenize yol açabilir ve 3 Mart Venüs, Mars ve Plüton kavuşumu kariyer ve gelecek hedeflerinize dair köklü bir değişim yapmanızı sağlayacak. Haftanın ikinci yarısı yöneticileriniz, otorite figürleri veya ebeveynlerinizle ilgili konular önünüze çıkabilir ve çözüm bulmak zorunda kalabilirsiniz. Fazla kontrolcü davranmayın, kendinizi yeniye açın.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: 2 Mart Balık Yeniayı hayalleriniz, gelecek projeleriniz ile ilgili yeni başlangıçlar yapmanıza destek verecek. Geleceğe pozitif bakmaya başlayacaksınız, kariyeriniz adına güzel bağlantılar kurabilir ve güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Sosyal çevre ve arkadaşlıklardan da önemli yardımlar ve destekler görebilirsiniz. Yeniay enerjilerini isteklerinizi hayata geçirmek için değerlendirebilirsiniz. Ekip çalışmalarında başarı sağlayabilirsiniz ve yeni iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Merkür-Satürn kavuşumu üzerinizde daha fazla baskı hissetmenize yol açabilir ve 3 Mart Venüs, Mars ve Plüton kavuşumu ticari, eğitim, yurtdışı bağlantılı işlerde bazı sorunlara yol açabilir, fazla kontrolcü davranmayın. Dengeli bir şekilde ilerlediğiniz takdirde başarılı  çözümler bulabilir istediğiniz yönde kalıcı bir etki  sağlayabilirsiniz.

Sevgili ikizler ve yükselen ikizler: 2 Mart  Balık Yeniayı kariyer evinizde gerçekleşecek. Yeni iş başlangıçları, işyerinizde terfi, görev değişimi veya iş değiştirme gibi  fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gelecek hedeflerinizi gözden geçirmek için doğru bir zaman. Daha önce fark etmediğiniz detayları görmeye başlayabilirsiniz ve  bu yönde yenilik  ve yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.  Merkür-Satürn kavuşumuyla üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. 3 Mart Venüs, Mars ve Plüton kavuşumu maddi harcamalar veya ortaklı paralarınızda köklü bir değişime sebep olabilir. Olayları fazlaca kontrol altında tutma isteğiniz size zarar verebilir daha fazla akışta kalmaya gayret edin. Böyle yaptığınız takdirde özellikle maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gelebilir, ortak kazançlarınızla ilgili bir sorunu halledebilirsiniz. 

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: 2 Mart Balık Yeniayı ile hayata daha iyimser baktığınız kişisel gelişiminiz, eğitim, yolculuk, sosyal medya yurtdışı bağlantılı işler, ticari- hukuki konularla ilgili önemli fırsatlar yakalayacağınız bir süreci başlatıyor. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir seyahat varsa Bununla ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir, vizyonunuz ve bakış açılarınızı genişletecek eğitimlere katılabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve sezgilerinizin artacağı bu süreçte kariyerinizde yakından ilgilendiren yenilikçi işlere imza atabilirsiniz.  Maddi-manevi destekler alabilirsiniz. 3 Mart Venüs, Mars ve Plüton kavuşumu ikili ilişkilerinizde baskıcı ve kontrolcü tavırlarınızı artırabilir. Karşı tarafa anlayış geliştirdiğiniz taktığında takdirde sorunlara olumlu çözümler bulabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: 2 Mart Balık Yeniayı maddi konularla ilgili size güzel fırsatlar sunabilir ve destekler alabilirsiniz. Şans yüzünüze gülecek. İlişkilerde destekleniyor olacaksınız. Maddi kazançlarınızı arttırabilir, bunları büyütecek imkanlar yakalayabilirsiniz özellikle ortaklı paralarınız konusunda da güzel bir gelişme mümkün. Tazminat, vergi, nafaka, sigorta konuları ile ilgili beklediğiniz bir haber varsa da bu süreçte istediğiniz sonucu alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Sıra dışı fikirlerinizle yeni çözümler geliştirebilirsiniz. 3 Mart Venüs, Mars ve Plüton kavuşumu çalışma ortamınızda köklü bir değişim yapmanızı sağlayabilir, sağlığınızla ilgili yeni bir düzenleme yapabilirsiniz.

 Sevgili Başak ve yükselen Başak:2 Mart Balık Yeniayı ikili ilişkiler ve ortaklık alanınızda gerçekleşiyor.  Yeniay etkisiyle yeni tanışmalar, ilişkisi devam edenlerin ilişkiyi resmiyete taşıma kararı alması yine var olan sorunları barışçıl bir şekilde çözüme kavuşturacak bir süreç olacak. İlişkilerinizle ilgili şifalandırıcı ve iyileştirici etkiler devrede. Bu dönem iş birlikleri için de uygundur, karşınıza maddi kazanımlarımızı arttıracak imkanlar çıkabilir. Merkür – Satürn kavuşumuyla üzerinizde baskı hissedebilirsiniz, endişelerinize kapılmayın. 3 Mart Venüs, Mars ve Plüton kavuşumu partneriniz veya çocuğunuzun sağlık sorunuyla ilgilenebilir ve yeni bir tedavi yöntemi bulabilirsiniz. Çalışma ortamınızda ve çalışma arkadaşlarınızla iletişim sıkıntılarına dikkat edin zaman zaman yanlış anlaşılmalar oluşabilir.

Sevgili  Terazi ve yükselen Terazi: 2 Mart Balık Yeniayı günlük işleriniz, çalışma ve sağlık alanınızda gerçekleşecek. Eğer yeni bir işe başlamak için bekliyorsanız müjdeli haberi alabilir yine size mutluluk verecek ve kazancınızı arttıracak yeni iş teklifleri alabilirsiniz. İş seyahatleri, terfi atama gibi konular gündeme gelebilir. Sağlığınızla ilgili devam eden rahatsızlıklarınız varsa artık bununla ilgili de iyileştirici etkiler devreye giriyor. Merkür-Satürn kavuşumuyla üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Partneriniz veya çocuğunuza fazlaca eleştirel davranabilirsiniz. 3 Mart Venüs, Mars ve Plüton kavuşumu ev ve aile konularında köklü bir değişimi sağlayabilir. Aile ve kariyer arasında dengeyi kurmaya çalışıyor olabilirsiniz ve bu da zaman zaman daha gergin olmanıza yol açabilir.  Bu süreçte spor veya size iyi gelen uğraşlara daha çok vakit ayırın.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: 2 Mart Balık Yeniayı aşkta mutluluk vaat ediyor. Bekar olan akrepler aşık olabilir ve yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkisi olanlar da sorunlarını artık karşılıklı anlayışı geliştirerek çözebilir ve küslükleri bitirebilir. Yaratıcılığınızın sezgilerinizin artacağı bu süreçte duygularınız yoğunlaşacak, daha romantik ve özverili davranışlarda bulunmaya başlayabilirsiniz.  Çocuk sahibi olmak isteyen akrepler de müjdeli haberi alabilirler. Hayal gücünüz yeniay enerjileriyle yükselecek, hayallerinize ulaşmak için adımlar atabilirsiniz yeni başlangıçlar sizi beklemekte.  Yalnız 3 Mart Venüs, Mars ve Plüton kavuşumu yakın çevre, kardeş veya akrabalarınızla bir sorunu gündeme getirebilir, iletişimde sert söylemler yapmamaya dikkat edin böylelikle bu sorunları tamamen dönüştürmeye başlayabilirsiniz.  Düşüncelerinizin içinde kaybolmak ve takıntı haline getirmek yerine artık bunları sıfırlayıp yeni bir başlangıç yaparsanız bu gelişmeler sizi özgürleştirecek ve daha mutlu hissetmeye başlayacaksınız. 

Yükselen Yay ve yükselen Yay: 2 Mart  Balık Yeniayı ev ve aile alanınızda gerçekleşecek. Kendinizi güvende ve huzurlu hissetmek, geçmiş ve gelecek arasında bir değerlendirme yapmak isteyebilirsiniz.  Bu süreçte ev veya toprakla ilgili konular, evin alım-satımı, kira, tadilat, taşınma, aile içi ilişkilerde de var olan sorunlar çözüme kavuşabilir. Yönetici gezegeniniz Jüpiter ‘ in iyileştirici ve şifalandırıcı etkileri size destek verecek. İş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Merkür – Satürn kavuşumuyla yakın çevrenizle yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir ve fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. 3 Mart Venüs, Mars ve Plüton kavuşumu maddi kazançlarınızı artıracak köklü bir değişimi sağlayabilir. Para kazanma ve harcama dengesini yeniden oluşturabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: 2 Mart  Balık Yeniayı ile yenilikçi ve orijinal fikirler, yaratıcı çalışmalar yapabileceğiniz bir süreç başlıyor sizin için. Özellikle bu yeni fikirler size maddi manevi yeni kazançlar da sağlayabilir yine kısa seyahatler ve yeni bir eğitime başlama gibi konularda ilgilenebilir ve adım atabilirsiniz. Yakın çevre ve sevdiklerinizle ilişkilerinizde  uyumu yakalayabilir ve onlardan da güzel destek ve yardımlar alabilirsiniz.   3 Mart Venüs, Mars ve Plüton kavuşumu maddi konularda endişe ve korkularınızı artırabilir, bunlara kapılmamaya çalışın. Bunun yerine bu enerjiyi maddi kazançlarınızı arttıracak yeni yollar bulmak için değerlendirirseniz güzel sonuçlar elde edebilirsiniz, sizi hedeflerinize yakınlaştıracak güzel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.  

Sevgili Kova ve yükselen Kova: 2 Mart Balık Yeniayı paranızın bereketini artıracak. Bu süreçte yeni gelir kaynakları  bulabilir ve kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Gizlediğiniz bir yeteneğinizi ortaya çıkarabilir ve  kazancınızı artıracak yeni işbirlikleri veya yatırım fırsatları ve destekler bu süreçte gündemimize gelebilir. Yeniay enerjileri kendi değerinizin daha fazla farkına varmanızı sağlayacak. 3 Mart Venüs, Mars ve Plüton kavuşumu  sizi daha fazla karamsar hissettirebilir, artık içinizde sakladığınız korku ve endişelerinizi şifalandırma vakti geldi. Başkalarına yardım etmekte sizi iyi gelecek. Kendinizi geçmiş acı tecrübelerden özgürleştirin. Sağlıkla ilgili bir konu gündeminizde ise bununla ilgili güzel haberler alabilirsiniz.


Sevgili Balık ve yükselen Balık: 2 Mart Yeniayı burcunuzda gerçekleşiyor. Hayatınızla ilgili yeni adımlar ve kendinizi göstermek için güzel destekler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerden yana güzel destek ve yardımları size sunacak.  Bu süreçte daha fazla dışa dönük olmaya başlayabilirsiniz yeni sosyal ortamlara girmek isteyebilirsiniz ve yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz ilişkisi devam eden Balıklar evlenme kararı alabilir ve yalnız olan bekar Balıklar da yeni ilişkilere başlayabilirler.  Vizyonunuzu geliştiği bu dönemde hayalleriniz ve hedefleriniz için adım atmaya başlayabilir ve ilahi destekleri hissedebilirsiniz. Yalnız 3 Mart Venüs, Mars ve Plüton kavuşumu gelecek projelerinizle ilgili size yeni bakış açıları kazandırabilir ve değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yine arkadaşlarınızla bazı sorunlar gündeme gelebilir, kontrolcü bir tutum yerine esnek davranmaya çalışın ve karamsarlığa kapılmayın. Enerjinizi her daim yüksek tutun.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.