TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

29 Kasım - 5 Aralık Haftası: Güneş tutulması gerçekleşiyor

Yazının Giriş Tarihi: 29.11.2021 11:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.11.2021 11:47

Haftaya güzel etkilerle başlıyoruz. Pazartesi sabah 07:39 civarı Merkür Güneşin kalbine yerleşiyor. Merkür Güneşin kalbine yerleştiğinde düşüncelerimiz, niyetlerimiz gerçek olur. Yine Yay burcunda olduğu için sezgilerimizin de güçlü olduğu bir gün olacak. Yazılı sözlü her türlü iş, yeni girişim ve başlangıçlar için değerlendirebiliriz.

Pazartesi ve salı günleri Venüs - Neptün, Merkür-Satürn 60° açıları ve Mars - Neptün üçgen açısı etkili olacak. Gerek ilişkiler gerekse para konularında destekleyici etkiler devrede. Çevremizle sevdiklerimizle uyum içinde olacağımız, yine daha yumuşak ve daha anlayışlı bir ruh hali içinde olacağız. Maneviyatımız, ilham, yaratıcılık, hayallerimiz ve sezgilerimiz yükselecek, her ne yaşıyorsak bir taraftan inancımız ve harekete geçmek için bize çok yüksek bir enerji vermese de daha oluruna bırakmak, sakince bir şeyleri planlamak ve küçükte olsa da adımlar atmamız için bize motivasyon verecek. Zaten bu hafta eğer ki önemli bir şeyleri yapmak için harekete geçmek isterseniz 4 Aralık sonrasını beklemenizi tavsiye ederim çünkü Ay Çarşamba gününden itibaren balzemik fazında olacak, yeni girişimler, yeni yatırımlar için pek uygun olmayacak. Bu dönemde bazı konular karanlıkta kalır, bilmediğimiz görmediğimiz öğeler işin içinde olur. Bu sebeple, bu haftayı da geçirip bir sonraki hafta daha olumlu bir şekilde harekete geçebilirsiniz, enerjiler destekliyor olacak.

1 Aralık tarihinde 25 Haziran' dan beri geri hareketinde bulunan Neptün düz hareketine geri dönecek, böylece tüm gezegenler artık düz seyrinde ta ki 19 Aralık' ta Venüs Oğlak burcunda geri hareketine başlayana kadar.

4 Aralık Cumartesi günü İstanbul saati ile sabah 10:42' de Yay burcunun 12 derecesinde bir Güneş tutulmamız gerçekleşecek. Tutulma haritasında ay tutulmasında olduğu gibi Oğlak burcu yükseliyor. Önümüzdeki 6 ay ekonomi teması ilk sırada olmaya devam edecek. Bireysel olarak yeni başlangıçları cesurca yapmamız konusunda destekleyicidir. Yay burcunun yöneticisi Kova burcunda; arkadaşlarımız, ekip çalışmalarımız bizim için daha önemli olacak, hayallerimizi gerçekleştirmek ileriye taşımak için uğraşacağız yine yurtdışı bağlantılı işler, seyahat, sosyal medya, ticaret, ithalat-ihracat, akademik eğitim, hukuki konularla ilgili de güzel etkiler içinde barındırmaktadır. Bu konularda girişimler yapmak isterseniz harekete geçebilirsiniz, güzel destekler alacaksınız. Bu tutulma aynı zamanda son 1,5 yıldır gündeminizde olan konularda da artık bir tamamlanma etkisi yapacak Tutulma sırasında Venüs ve Plüton 3 derece orb kavuşumu ilişkiler ve para konularında büyük köklü değişim ve dönüşümlerin de habercisi. İş ve finans dünyasında yeni düzenlemeleri beraberinde getirecek. Yine Neptün karesi bu tamamlamalar öncesi belirsizlikler ve önümüzü hemen net görememe durumlarının da olacağını vurgulamaktadır ama adım adım netleşmeler de olacak.

Haftanın genel etkilerinden size kısaca bahsettikten sonra şimdi haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Haftanız güzel geçsin, sevgiler

İnstagram/Youtube Takip: astrologyaseminsurer

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: Hafta başı kariyer ve ailenizle ilgili güzel gelişmelere açıksınız. Yay enerjileri hareketliliğinizi artırıyor, yeni fikirler yeni düşüncelere yoğunlaşabilirsiniz. Umutlarınız, hayalleriniz, para konularına daha fazla odağınızı verebilir, eğitim, seyahat, ticaret, sosyal medya konularıyla ilgili işlerle ilgilenebilirsiniz. Hafta başı Venüs ve Mars-Neptün açışları devrede olacağı için çevrenizle uyum içinde ve iyi hissedebilirsiniz. 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcunda etkileri 6 ay devam edecek bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma aynı zamanda son 1,5 yıldır gündeminizde olan konularda da artık bir tamamlanma etkisi yapacak ve aynı zamanda sizin için taşınma, yer değişikliği, yeni bir eğitime başlama, yeni bir ticari girişim, sosyal medya, iletişim veya bir seyahat planlama gibi gelişmeler yönünde harekete geçmenizi sağlayacak. Bazı belirsizlikler devam etse de yeni adımlar atmak için destekleniyorsunuz, adım attıkça da bu belirsizlikleriniz artık ortadan kalkacak. Arkadaş ve sosyal çevrenizden de güzel destekler alacaksınız. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burcu: Hafta başı ortak maddi kaynaklarınız, ödeme, borç, kredi, sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Mars-Neptün üçgen açısı devrede, daha sakin ve huzurlu hissedeceksiniz ve etrafınızdan güzel destekler de alabileceksiniz. 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcunda etkileri 6 ay devam edecek bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma aynı zamanda son 1,5 yıldır gündeminizde olan konularda da artık bir tamamlanma etkisi yapacak. Bu tutulma umutlarınızı ve inançlarınızı yükseltecek ve yeni başlangıçlara sebep olacak. Ortak kaynaklarınız mesela eşiniz veya ailenizle birlikte ortaklı maddi konular, yatırımlar, borçlarla ilgili güzel gelişmeler sizi beklemektedir. Belki borçlarınızı kapatacaksınız, kredi başvurunuz kabul olacak ya da bir miras konusunda gelişmeler lehinize olacak. Yine ailede bir kişinin sağlık sorunu varsa da onunla ilgili de çözüme odaklı gelişmeler yaşayacaksınız. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu: Hafta başı ikili ilişkiler ve ortaklık konularında iletişim trafiğiniz hızlanacak. Kariyer ve iş konularında ön plana çıkmaya başlayacaksınız ve güzel destekler alacaksınız. Maddi bir sorununuz varsa çözüm odaklı gelişmeler karşınıza çıkabilir. Bu hafta Venüs ve Mars' ın Neptün ile olumlu açıları devrede olacağı için daha huzurlu ve uyumlu hissedebilirsiniz. 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcunda etkileri 6 ay devam edecek bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma aynı zamanda son 1,5 yıldır gündeminizde olan konularda da artık bir tamamlanma etkisi yapacak. Sizler içinde ilişkiler alanında yeni başlangıçlara vesile olacak sevgili İkizler. Yeni bir ilişkiye başlama, yeni bir ortaklık kurma, yeni iş birlikleri sizi beklemektedir, güzel destekler alacağınız bir döneme giriyorsunuz bu da hayallerinize yaklaşmanıza güzel etkiler olacaktır. Aynı zamanda bir birlikteliğiniz veya ortaklığınız varsa o kişinin de hayatında güzel gelişmeler olması yüksektir. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler: Hafta başı çalışma ortamınız ve sağlık konularında hızlı bir iletişim getirecek. Olumlu haberler almanız ve gelişmeler sizi mutlu edecek. Çevrenizden ve ilişkilerden güzel destekler alacağınız bir haftadasınız. Venüs-Neptün ve Mars-Neptün açıları devrede olacağı için daha huzurlu hissedebilirsiniz. 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcunda etkileri 6 ay devam edecek bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma aynı zamanda son 1,5 yıldır gündeminizde olan konularda da artık bir tamamlanma etkisi yapacak ve sizin çalışma ortamınızda ve günlük rutinlerinizde yeni bir sayfa açmanız yönünde olumlu değişimlere işaret etmektedir. Güzel fırsatlar size gelecektir. Bazılarınız yeni bir işe başlayabilir, bazılarınız var olan çalışma ortamında olumlu dönüşümler yaratacak yeni anlaşma ve sözleşmelere varabilir. Çalışma arkadaşlarınızla da güzel destekler almanız mümkün. Sağlık konusuyla ilgili de iyileştirici etkidedir, bir rahatsızlığınız varsa güzel haberler alabilirsiniz veya sağlığınıza iyi gelecek beslenme alışkanlıklarına başlayabilirsiniz. Günlük temponuzda daha iyimser ve olumlu bir yaklaşım içinde olmaya başlayacaksınız. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: Hafta başı çalışma ortamınız ve sağlık konularıyla ilgili hızlı bir iletişim içinde olabilirsiniz. Ev ve aile konularında yapmanız gerekenler işler konusunda güzel destekler alıyorsunuz. Venüs-Neptün ve Mars-Neptün açıları devrede olacağı için daha sakin ve huzurlu etkiler alacaksınız. 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcunda etkileri 6 ay devam edecek bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma aynı zamanda son 1,5 yıldır gündeminizde olan konularda da artık bir tamamlanma etkisi yapacak. Bu tutulma size aşk hayatınız ve çocuklar konusunda güzel gelişmeler getirecek. Yeni flörtler, yeni ilişki başlangıçları, çocuğu olanlar çocuklarıyla ilgili sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilir, çocuğu olmasını isteyenler çocuk haberi alabilir. Yatırımlar konusunda girişimlerde bulanabilirsiniz. Yine yaratıcılığınız yükselecek, yeni hobiler yeni uğraşlar edinebilirsiniz.  Artık biraz daha hayatın keyifli yönlerini de yaşamak istediğiniz bir süreç başlayacak. Bazılarınız hayallerini tekrar canlandırabilir, hayata daha umutlu bakmaya başlayabilir ve bu yönde yenilikler yapmak isteyebilir. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Başak ve yükselen Başak burcu: Haftaya yakın çevreniz ve ailenizle iletişiminiz yoğun alacağı bir hızla başlıyorsunuz. Venüs-Neptün ve Mars-Neptün açıları sebebiyle; ev ve aile konularıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz ve yakın çevrenizle güzel haberler paylaşabilirsiniz. 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcunda etkileri 6 ay devam edecek bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma aynı zamanda son 1,5 yıldır gündeminizde olan konularda da artık bir tamamlanma etkisi yapacak ve yeni başlangıçlara sebep olacak etkidedir. Bu tutulma sizin ev ve aile alanlarınıza etki edecek. Yeni bir eve taşınma, yeni bir düzen kurma, evle ilgili tadilat-tamirat, ailenizle daha fazla vakit geçirmek, anne-babanızla ilgilenmek gibi etkiler devrede olacak, bu konularla ilgili güzel destekler alacaksınız. Sevdiklerinize karşı aidiyet duygularınız yükselebilir, çocukluğunuz ve geçmişinizi bu ara daha fazla hatırlayabilirsiniz ve şimdi de hayatınızda gerek aile gerekse iş konularında ne isteyip ne istemediğinize karar verip, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burcu: Hafta başı yakın çevreniz ve ailenizle iletişiminiz hareketli olacak. Kendinizi, fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Venüs-Neptün ve Mars-Neptün açıları uyumu ve yaratıcılığınızı artıracak.  4 Aralık Cumartesi günü Yay burcunda etkileri 6 ay devam edecek bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma aynı zamanda son 1,5 yıldır gündeminizde olan konularda da artık bir tamamlanma etkisi yapacak. Sizin için artık düşüncelerinizin netleşmeye başladığı ve belirsizliklerinizin yavaş yavaş ortadan kalkacağı bir süreç olacaktır. İş ve maddi konularda kararlar alabilirsiniz, ticari girişimler, yakın seyahatler, yeni sözleşmeler ve anlaşmalar yapacak ve güzel destekler alacaksınız. Çevreniz, kardeş ve akrabalarınızla belki yeni bir işe atılabilir veya yeni iş birlikler yapabilirsiniz, karşınıza güzel fırsatlar çıkacak.  Yine bu dönem yazılı sözlü işler için uygundur, internet üzerinde satış pazarlama işleriyle uğraşıyorsanız yeni girişimlerin size olumlu getirileri olacak. Aşk hayatınızda güzel ve şanslı etkiler aldığınızı da göreceksiniz sevgili Teraziler. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrepler burcu: burcu: Hafta başı finansal konularda olumlu karar ve haberler alabilirsiniz ve Venüs-Neptün ve Mars-Neptün açıları devrede olacağı için yakın çevrenizden destek ve uyum size iyi gelecek. 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcunda etkileri 6 ay devam edecek bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma aynı zamanda son 1,5 yıldır gündeminizde olan konularda da artık bir tamamlanma etkisi yapacak ve yeni başlangıçlara sebep olacak. Kaynaklarınızı değerlendirme, maddi kazançlarla ilgili yeni girişimler konusunda sizi destekleyici etkide olacak bu tutulma. Parasal konularda yeni girişimler yapmak konusunda çevreniz ve aileniz tarafından da destekleniyor olacaksınız. Harekete geçmekten korkmayın, güzel yenilikler sizi beklemektedir. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu: Hafta başı kendinizi ifade etmek, düşüncelerinizi paylaşma, yeni girişimler ve anlaşmalar konusunda hızlı bir iletişim trafiği içinde olabilirsiniz. Maddi konularınızla ilgili de öyle mi yapsam böyle mi yapsam gibi düşünceleriniz olabilir ama Venüs-Neptün ve Mars-Neptün açıları devrede olacağı için daha sakin ve keyifli hissedebilirsiniz. Bu hafta 4 Aralık tarihindeki Güneş tutulması sizin burcunuzda gerçekleşecek. Bu tutulma aynı zamanda son 1,5 yıldır gündeminizde olan konularda da artık bir tamamlanma etkisi yapacak. Son 1 aydır akrep enerjileri sizi biraz sıkıştırmış olabilir ama tutulmadan sonra hayata daha iyimser, daha kararlı ve enerjinizin yükseldiğini hissetmeye başlayacaksınız. Etkileri 6 ay sürecek bu güneş tutulması sizin burcunuzda hayatınıza dair önemli kararlar almanıza etki edecek. Tutulmayla birlikte güzel destekler alacaksınız, kararsızlıklarınız konusunda netleşmeleriniz başlayacak ve cesaretiniz artacak. Hayatınızın hemen alanında yenilikler ve gelişmeler sizi beklemektedir. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: Haftaya keyifli etkilerle başlıyorsunuz. Yakın çevreniz ve ailenizden güzel haberler alabilirsiniz. Venüs-Neptün ve Mars-Neptün açıları devrede olacağı için daha uyumlu ve huzurlu hissedeceksiniz. 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcunda etkileri 6 ay devam edecek bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma aynı zamanda son 1,5 yıldır gündeminizde olan konularda da artık bir tamamlanma etkisi yapacak ve yeni başlangıçlara sebep olacak etkidedir. Sizin 12.evinizde olacağı için biraz daha kendinizi akışa bırakmanız ve teslimiyet uygulayacağınız bir süreç olacak. Etrafı, olup biteni gözlemleyebilirsiniz, daha fazla iç dünyanızla ve maneviyatınızla ilgilenebilirsiniz. Yine çalışma ortamınızda güzel gelişmeler olması mümkündür. Eğer bir sağlık sorununuz varsa bu tutulmanın güzel ve iyileştirici etkileri olacaktır. Maddi kaynaklarla ilgili uzun vadeli planlar yapabilirseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Kovalar ve yükselen Kovalar: Hafta başı arkadaşlıklar, sosyal çevreniz, hayallerinizle ilgili güzel haberler ve gelişmeler alabilirsiniz. Venüs-Neptün ve Mars-Neptün açıları devrede, sizi daha huzurlu kılacak.  4 Aralık Cumartesi günü Yay burcunda etkileri 6 ay devam edecek bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma aynı zamanda son 1,5 yıldır gündeminizde olan konularda da artık bir tamamlanma etkisi yapacak ve yeni başlangıçlara sebep olacak etkidedir. Sizin yapmak istedikleriniz, hedefleriniz, hayallerinizle ilgili başlangıçlar konusunda sizi destekleyecek bu tutulma. Yine arkadaşlarınızdan veya ekip çalışmalarınızdan yana da çeşitli fırsatlar ve destekler alacaksınız. Girişimlerde bulunmaktan, bunlarla çevrenizle fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Size iyi gelecek gelişmeler olacak sevgili Kovalar, malum Satürn burcunuzda transit halinde zaman zaman sizi zorluyor. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Balıklar ve yükselen Balıklar: Hafta başı kariyerinde hedeflerinizle ilgili iletişimimiz ve hareketlenmeniz artabilir. Belki yöneticilerinizle konuşma ve görüşmeler yapabilir, kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Bu hafta Venüs-Neptün ve Mars-Neptün açıları da devrede olacağı için bu yönde çevrenizden destekleniyorsunuz. 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcunda etkileri 6 ay devam edecek bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma aynı zamanda son 1,5 yıldır gündeminizde olan konularda da artık bir tamamlanma etkisi yapacak. Size de kariyeriniz, toplumsal statünüzde yeni başlangıçları yapmanız yönünde etki edecek. Hem güzel destekler hem de artık emeklerinizin karşılığını almaya başlayacağınız bir süreç olacaktır. Yine aile ve yuva konularında da daha huzurlu ve keyifli etkiler içinde olacaksınız. Zaman zaman belirsizler oluşsa da kendinize güvenmeyi unutmayın. Haftanız güzel geçsin

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.