TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

29 Nisan – 5 Mayıs Haftası: İstikrar ihtiyacımız ön planda olacak

Yazının Giriş Tarihi: 29.04.2024 13:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 13:38

Haftaya Ay Oğlak burcunda giriş yapıyoruz. İş hayatı, finans, ekonomi, kariyer ve resmi işler haftanın öne çıkan konular arasında olacak.

Pazartesi günü Venüs yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçiş yapıyor ve önümüzdeki 3 hafta hem ilişkiler hem de maddi konularda güvenilir ve istikrarlı adımlar atmayı tercih edeceğiz. Paramızı doğru yönetmeye odaklanabilir ve harcamalarımızı düzenleyebiliriz. Yeme-içme, güzellik, moda, sanatsal konular, lüks tüketim, dekorasyon konulara daha çok harcama yapabiliriz. Bu süreçte altın ve petrol ile ilgili yükselişler devam edebilir.

Salı günü ise enerjimizi ve mücadele şeklimizi yöneten Mars yöneticisi olduğu Koç burcuna geçiş yapıyor. Kendimizden emin bir şekilde hareket etmek isteyeceğiz, cesur adımlar atabileceğimiz bu süreçte gölge yönüyle düşünmeden davranmaya daha fazla meyilli olabiliriz. Yeni iş ve girişimlerimiz için bu süreci değerlendirmenizi tavsiye ederim. Kaza ve sakarlıklara dikkat edelim.

Mars ve Neptün kavuşumu haftanın diğer önemli bir astrolojik hareketi. Çarşamba gününe kadar yanıltıcı etkiler, girişimlerin yavaşlaması ve hayal kırıklıklarına açık bir süreç devreye girmektedir dolayısıyla acele kararlar almamakta fayda var. Bazı bilinmeyen konular ve skandallar ortaya çıkabilir. Su, deniz ve aşırı yağış ile ilgili sıkıntı ve gündemler oluşabilir. Aynı zamanda bağışıklık sistemimizi düşürücü ve bağımlılıklarımızı artırıcı bir etkisi de olduğundan sağlıkla ilgili rahatsızlıklara, alerji ve gıda zehirlenmelerine de açıklık oluşuyor.

Çarşamba günü Venüs-Plüton dik açısı oluşuyor; maddi konularda zorlayıcı etkiler devreye girdiğinden para ve yatırımla ilgili dikkatli olalım ayrıca ilişkilerimizde güç ve ego mücadeleleri artabilir dolayısıyla sınırları zorlamayalım. Cuma günü ise önemli iş, başvuru ve görüşmelerimiz açısından destekleyici bir gün olacak.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Pazartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 3 hafta para ve kazançlarınıza odaklanıp verimli çalışmalar yapabilirsiniz. Hafta ortasına kadar etkili olacak Mars-Neptün kavuşumu kafanızı karıştırabilir, kolay aldanabilirsiniz. Her duyduğunuza hemen inanmayın ve önemli kararlar almayın aksi halde hayal kırıklıkları oluşabilir. Salı günü yönetici gezegeniniz Mars burcunuza geçiyor; 9 Haziran’ a kadar cesaret ve motivasyonunuz artarken iş ve girişimleriniz hızlanmaya başlıyor. Çarşamba günü maddi konulara dikkat edin.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Hemen hafta başı yönetici gezegeniniz Venüs burcunuza geçiyor önümüzdeki 3 hafta dikkatleri üzerinize çekebilir, ilişkilerinizde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İstek ve ihtiyaçlarınıza daha fazla odaklanıp, dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Hafta ortasına kadar etkili olacak Mars-Neptün kavuşumuyla arkadaş ve sosyal çevrenizde oluşabilecek aldanma ve hayal kırıklıklarına dikkat etmenizi tavsiye ederim. İş hayatınızda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Salı günü Mars burcunuza geçiyor; 9 Haziran’ a kadar ruhsal ve fiziksel sağlığınıza daha fazla yönelebilirsiniz. Cuma gününü önemli işleriniz için değerlendirebilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Pazartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 3 hafta özel ilişkilerinizi daha arka planda yaşamak isteyebilirsiniz. Yurtdışı, ticaret, hukuk ve eğitim konularında güzel haberler alabilirsiniz. Hafta ortasına kadar etkili olacak Mars-Neptün kavuşumuyla işle ilgili konularda yanılgı ve aldanmalara karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Salı günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor 9 Haziran’ a kadar arkadaş ve sosyal çevrenizle ilişkileriniz hareketlenebilir, etkinlik ve davetlere katılabilirsiniz ama fevri tepkiler vermemeye özen gösterin. Gelecek planlarınızla ilgili cesur adımlar atmaya başlayabilirsiniz

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Pazartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 3 hafta arkadaş ve sosyal çevrenizle ilişkileriniz güçleniyor, kazançlarınızı artıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasına kadar etkili olacak Mars-Neptün kavuşumuyla bazı beklentileriniz karşılanmayabilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor 9 Haziran’ a kadar enerjinizi kariyer ve hedeflerinize yöneltiyorsunuz. Yeni iş ve görev fırsatları karşınıza çıkabilir ancak bu dönem fazla fevri ve aceleci davranabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Pazartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 3 hafta kariyer ve hedeflerinizle ilgili şanslı bir sürece giriyor ve dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Üstlerinizle ilişkileriniz güçlenirken verimli çalışmalar yapabilirsiniz. Hafta ortasına kadar etkili olacak Mars-Neptün kavuşumuyla maddi konularda önemli yatırımlardan ve borç konularından uzak durmanızı tavsiye ederim. Salı günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor 9 Haziran’ a kadar ticaret, hukuk, eğitim ve seyahat konuları hız kazanıyor; bu alanlarda yeni girişimler yapabilirsiniz. İletişimde tepkilerinizi doğru yönetmeye çalışın.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Pazartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 3 hafta hayata daha pozitif bakmaya başlıyorsunuz. Ticaret, hukuk, eğitim ve seyahat konularında karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Hafta ortasına kadar etkili olacak Mars-Neptün kavuşumuyla ilişki ve iş birliklerinizde beklentilerinizin karşılanmadığını hissedebilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor 9 Haziran’ a kadar para ve ortak maddi konularla ilgili işlerinizi hızlandırabilir, önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Pazartesi günü yönetici gezegeniniz Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 3 hafta ortak maddi kaynak ve finansal konularda şanslı bir sürece giriyorsunuz. Hafta ortasına kadar etkili olacak Mars-Neptün kavuşumuyla sağlığınıza daha fazla özen gösterip, bağışıklık sisteminizi güçlendirmenizi tavsiye ederim. Salı günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor 9 Haziran’ a kadar enerjinizi ilişki ve iş birliklerinize yöneltmeye başlıyorsunuz. Bu alanlarda hareketlenmeler ve önemli kararlar devreye giriyor.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Pazartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 3 hafta ilişkilerinizden yana şanslı ve sevildiğinizi hissedeceksiniz. Aynı zamanda iş birliklerinizden yana güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Taşınma gündeminiz varsa şimdi tam sırası. Hafta ortasına kadar etkili olacak Mars-Neptün kavuşumuyla bazı beklentileriniz karşılanmayabilir, yanlış kararlar almamaya dikkat edin. Salı günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor 9 Haziran’ a kadar enerjinizi çalışma hayatınıza, günlük rutinlerinize ve sağlık konularına yöneltmeye başlıyorsunuz. Çalışma temponuz artarken, bu alanlarda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Pazartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 3 hafta çalışma hayatınızda verimli bir sürece giriyorsunuz, güzel fırsatlar yüzünüzü güldürebilir. Yeni plan ve projelere başlayabilirsiniz. Devam eden bir sağlık sorununuz varsa yeni tedavi yöntemleri bulabilir ve şifalanabilirsiniz. Hafta ortasına kadar etkili olacak Mars-Neptün kavuşumuyla ev ve ailevi konularda aldanmalara açık olacaksınız, önemli kararlar almak için acele etmeyin. Evde su kaynaklı sorunlara dikkat edin. Salı günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor 9 Haziran’ a kadar aşk hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Hayattan daha fazla keyif almaya başlayabilir, yeteneklerinizi daha fazla ortaya çıkartabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Pazartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 3 hafta aşktan yana güzel bir sürece giriyor, kendinize ve ilişkinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Bekar Oğlaklar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Hafta ortasına kadar etkili olacak Mars-Neptün kavuşumuyla yakın çevrenizden hayal kırıklığına uğrayabilir veya beklediğiniz bir haber gelmeyebilir. Salı günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor 9 Haziran’ a kadar enerjinizi ev ve ailevi konulara yöneltebilirsiniz. Evle ilgili yapılması gerekenler, tadilat ve taşınma işlemleri için değerlendirebilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Pazartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 3 hafta ev ve ailenizle daha fazla vakit geçirebilir, yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Gayrimenkul konularında şanslı olacaksınız. Hafta ortasına kadar etkili olacak Mars-Neptün kavuşumuyla maddi kayıplara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Salı günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor 9 Haziran’ a kadar yakın çevrenizle iletişiminiz hızlanırken ticaret, satış, eğitim ve seyahat konularında girişimlerde bulunabilirsiniz ama ilişkilerinizde fevri tepkiler vermemeye dikkat edin.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Pazartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 3 hafta yakın çevrenizle ilişkileriniz güçleniyor, iletişim, satış, eğitim ve seyahat alanlarınızda şanslı bir sürece giriyorsunuz, kazançlarınızı artıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasına kadar etkili olacak Mars-Neptün kavuşumuyla sağlığınıza özen göstermenizi ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmenizi tavsiye ederim. Salı günü Mars Koç burcuna geçiş yapıyor 9 Haziran’ a kadar para ve kazançlarınızla ilgili konular hız kazanırken, cesur girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.