TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 - 9 Ekim Haftası: Hızlanıyoruz

Yazının Giriş Tarihi: 03.10.2022 14:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.10.2022 14:13

Haftaya Ay Oğlak burcunda; sorumluluklarımız ve görev bilincimiz ön planda işlerimize konsantre olarak başlıyoruz. Son 3 haftadır geri giden iletişim gezegenimiz Merkür tekrar düz hareketine başladı ve bu hafta yavaş yavaş güç toplayacak. Ertelediğimiz ve karar veremediğimiz konularda netleşebilir, yeni karar ve adımlar atabiliriz. İletişim ve iletişim kanalları, ticaret, eğitim, seyahat konuları daha rahat ilerleyecek.

Hafta geneli yanıltıcı etkiler devrede olsa da hafta ortasından sonra özellikle cuma günü etkili olacak Merkür ve Plüton arasındaki olumlu görünüm önem verdiğimiz konularla ilgili görüşme ve konuşmalarımızı destekleyecek. Karşı taraf üzerine etkili bir intiba bırakabilir ve başarılı sonuçlar elde edebiliriz. Hafta geneli borsa ve piyasalarda beklenmedik yön değişiklikleri oluşabilir.

Pazar günü gerçekleşecek Koç Dolunayı cesaret ve motivasyonumuzu artırırken daha hızlı hareket etmeye başlayacağız!

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Merkür’ ün bu hafta düz hareketine dönmesiyle çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, günlük ve sağlık koşullarınızla ilgili son haftalarda ertelediğiniz ve tamamlanmanız gerekenlere odaklanıp yeni kararlar almaya başlayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra özellikle cuma günü başkaları üzerinde ikna gücünüz artacak, önemli görüşme ve toplantılar için değerlendirebilirsiniz. Yakın çevrenizden gelen her söze inanmamanız fayda sağlayacak aksi halde yanılgı ve hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Pazar gecesi burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek. Hayatınızla ilgili özellikle ikili ilişkilerinizde önemli kararlar alabilirsiniz, bu alacağınız kararlar sizi şifalandıracak güçte olacak. Dolunay enerjisi baş bölgesinde hassasiyetlerinizi artırabilir.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Merkür’ ün bu hafta düz hareketine dönmesiyle aşk hayatınızda yaşanan belirsizlik ve kararsızlıklar son bulmaya başlayacak. Çocuklarınız varsa ertelediğiniz konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı artık daha rahat sergileyebileceksiniz. Hafta ortasından sonra özellikle cuma günü kendinizi kararlı bir şekilde ifade edebilir ve istediğiniz desteği alabilirsiniz. Maddi konularla ilgili kimsenin etkisi altında kalmamanızı tavsiye ederim aksi halde yanlış kararlar alabilirsiniz. Pazar gecesi Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. 12.evinizde olacak bu dolunay biraz içe dönmenize sebebiyet verebilir ve kendinizi farkındalıklarınızla şifalandırabilirsiniz. Aynı zamanda ilişki ve arkadaşlıklarınızda daha önce bilmediğiniz konu ve sırları önünüze çıkartabilir.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Merkür’ ün bu hafta düz hareketine dönmesiyle ev ve aile konularında ertelediğiniz veya kararsız kaldığınız konularla ilgili yeni kararlar almaya başlıyorsunuz. Hafta ortasından sonra özellikle cuma günü ev, aile veya maddi konularda yapacağınız girişimlerde önemli başarılar elde edebilir veya önemli destekler alabilirsiniz. Kariyer hayatınıza daha fazla odaklanmak isteyecek ve hangi yöne gideceğiniz konusunda kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Pazar gecesi Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz ön plana çıkacak, onlarla daha fazla bir araya gelebilirsiniz. Aynı zamanda gelecek hayallerinize doğru attığınız adımlar ivme kazanacak.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Merkür’ ün bu hafta düz hareketine dönmesiyle iletişim ve iletişim kanallarınız normale dönmeye başlıyor ve daha rahat bir şekilde karar almaya başlıyorsunuz. Satış, pazarlama, halkla ilişkiler, seyahat, eğitim gibi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Hafta ortasından sonra özellikle cuma günü yakın çevre veya çalıştığınız kişilerle fikir birlikleri ve ortak projeler yapabilirsiniz. Bu hafta başkalarının ne söylediğinden çok kendinizin ne istediğine odaklanmanızı tavsiye ederim. Pazar gecesi Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Kariyer ve hedeflerinize daha fazla yönelip cesur hamleler yapabilirsiniz ve sorunlara çözümler bulabilirsiniz. Üstlerinizle yapacağınız görüşmeler başarı vaat ediyor. Dolunay enerjisinde aile arasında bir konu hakkında gerilim yaşamanıza sebep olabilir.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Merkür’ ün bu hafta düz hareketine dönmesiyle para ve parasal konularda kararsız kaldığınız konularda yeni kararlar almaya ve adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra özellikle cuma günü üstleriniz veya çalışma arkadaşlarınızı ikna etmek istediğiniz bir konu varsa başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Pazar gecesi Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor ve ticaret, hukuk, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, seyahat konularını ön plana çıkartıyor. Bu alanlarda önemli haber veya destekler alabilirsiniz. Bu hafta yakın çevrenizle özellikle maddi konularda yapacağınız anlaşma veya işlerde yanılma payınız yüksek olduğundan temkinli davranmanızı öneririm.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Merkür’ ün bu hafta düz hareketine dönmesiyle hayatınızla ilgili hareketlenmeler devreye girecek. Kararsız kaldığınız konularda önünüzü daha rahat görebilir ve yeni kararlar almaya başlayabilirsiniz. Bu hafta aile veya ikili ilişkilerinizde bazı beklentileriniz karşılanmayabilir ama hafta ortasından sonra özellikle cuma günü sevgilinizi veya çocuğunuzu sizin için önemli bir konu hakkında kolaylıkla ikna edebilirsiniz, yapacağınız konuşmalar istediğiniz gibi sonuçlanabilir. Pazar gecesi Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor ve maddi konuları ön plana çıkartıyor. Bu alanda karşınıza çıkacak sorunla ilgilenmek durumunda kalabilir ve yeni bir rota çıkarmanız gerekebilir.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Merkür’ ün bu hafta düz hareketine dönmesiyle ertelediğiniz konular üzerine düşünmeye başlayabilir ve yeni kararlar almaya başlayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra özellikle cuma günü ev ve aile konularında karşınızdaki kişileri ikna edebilir ve var olan bir sorunu çözebilirsiniz. Bu hafta çevrenizdeki kişilerden çok fazla etkilenmemenizi tavsiye ederim, ne istediğinize kendiniz karar verin. Pazar gecesi Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. İlişki ve ortaklıklar alanınızda gerçekleşecek bu dolunay bazı hassas durumları önünüze getirebilir. Aynı zamanda ilişkilerinizde evlilik yönünde karar alabilir, önemli iş birliklerine başlayabilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Merkür’ ün bu hafta düz hareketine dönmesiyle gelecek hedeflerinizle ilgili ertelediğiniz konularda yeni kararlar almaya başlayabilir, sosyal çevre ve arkadaşlarınızla var olan sorunlarınızı daha rahat çözmeye başlayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra özellikle cuma günü fikirlerinizde destek görebilir ve destek alabilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi bugüne planlayabilirsiniz. Bu hafta maddi konularda ve harcamalarınızda temkinli ilerlemenizi tavsiye ederim. Pazar gecesi Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Çalışma hayatı ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili bazı değişimler ve tamamlamalar sizi bekliyor. Kendi isteklerinize daha fazla odaklanabilir ve kararlar alabilirsiniz. Sağlık konusunda devam eden bir rahatsızlığınız varsa tedavinin olumlu gittiği yönünde gelişme ve şifalandırıcı etkiler devrede olacak.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Merkür’ ün bu hafta düz hareketine dönmesiyle kariyer ve hedeflerinize yönelik yaşadığınız belirsizlikler artık sonlanmaya başlıyor ve daha rahat kararlar almaya başlayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra özellikle cuma gününü önemli görüşme ve toplantılarınız için değerlendirebilirsiniz, parasal konularda yaşayacağınız bir gelişme sizi sevindirecek. Bu hafta arkadaş çevrenizle fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Pazar gecesi Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Aşk hayatınız, çocuk, yeteneklerinizle ilgili harekete geçebilirsiniz. Enerjiniz ve motivasyonunuz artacak, bu alanlarda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Merkür’ ün bu hafta düz hareketine dönmesiyle ticaret, hukuk, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, seyahat konularında ertelediğiniz konularda artık yeni kararlar alabilir ve hız kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişiler sizi bir konuda yanıltabilir ve hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra özellikle cuma günü ikna kabiliyetiniz yüksek olacak, önemli görüşmeler için değerlendirebilirsiniz. Pazar gecesi Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Ev ve ailevi konularda gündeme gelecek sorunlarla ilgilenmek durumunda kalabilir, anne-babanızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu dönem bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmenizi tavsiye ederim.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Merkür’ ün bu hafta düz hareketine dönmesiyle maddi kaynaklarınız, kredi, ödeme, sağlık konularında önünüzü daha rahat görmeye ve yeni kararlar almaya başlayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra özellikle cuma günü maddi konularla ilgili girişimleriniz başarılı sonuçlanabilir. Bu hafta kimsenin aklına uyup parasal yatırımlar yapmamanızı tavsiye ederim. Pazar gecesi Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Dolunay enerjisi yakın çevre, kardeş, akrabalarınızla bazı sorunları önünüze getirebilir ve bunlara çözüm bulmak durumunda kalabilirsiniz. Bu süreçte iletişiminiz çok hareketleniyor ve isteklerinizi çok net bir şekilde ifade edebilirsiniz yalnız karşı tarafın isteklerine de saygı duymaya özen gösterin. Satış, pazarlama, eğitim, seyahat, ticaret konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Merkür’ ün bu hafta düz hareketine dönmesiyle ikili ilişkilerinizde kendinizi daha rahat ifade etmeye ve var olan sorunlara çözümler bulmaya başlıyorsunuz. İlişkilerinizde ve iş birliklerinizde yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu hafta ev ve aile konularında bazı yanılgılara açık olabilirsiniz. Hafta ortasından sonra özellikle cuma günü çevrenizden önemli destekler alabilirsiniz. Pazar gecesi Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Para evinizde gerçekleşecek bu dolunayla yeni gelişme ve haberler alabilirsiniz. Kazançlarınızı artıracak yeni yollar bulabilirsiniz, daha cesurca girişimlerde bulunabilir ve başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.