TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 3 – 9  Haziran Haftası: Bol iletişim ve hızlı gelişmeler

Yazının Giriş Tarihi: 03.06.2024 10:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 10:00

Hızlı ve dinamik geçecek Haziran ayına girdik. Hemen pazartesi günü iletişim gezegenimiz Merkür’ ün İkizler burcuna geçmesiyle birçok gezegen İkizler burcunda toplanıyor ve 6 Haziran günü yine İkizler burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Birçok fikir üreteceğiz, araştıracağız, analiz edeceğiz, bol bol iletişim kuracağız. Internet ve sosyal medyada bilgi akışı artacak. Ticari faaliyetler, eğitim, satış, pazarlama, tanıtım, sosyal medya ve seyahat işlerinin oldukça hızlanacağa bir sürece girdik.

Perşembe günü gerçekleşecek Yeniay önümüzdeki 15 gün boyunca bu alanlarda alacağımız karar ve başlangıçları destekliyor olacak yalnız yeniaya Satürn’ ün oluşturacağı dik açı sebebiyle işlerimizde bazı engel ve gecikmeler olasıdır, sabırla ve moralimizi bozmadan yapılması gerekenlere odaklanmalıyız.

Türkiye haritasında yeniay finansal ve ekonomik konulara vurgu yapıyor, bu alanlara dair yeni kararlar alınabilir ve uygulamalara geçilebilir. Dış borç, ödemeler, uluslararası ilişkiler konuları gündeme gelebilir. Öncesi de 4 Haziran günü Venüs Güneş ile kavuşuyor, bu etki finans ve parayla ilgili önemli durumları öne çıkartabilir. Bir yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte altında yükseliş gerçekleşebilir.

Bireysel olarak da bütçe planlaması ve parasal konuları düzenlemek için elverişli günler içinde olacağız. Emin olmadan ve acele etmeden kararlar almayın. Yeniayın Riegel sabit yıldızla birleşmesi kimilerine başarılı maddi kazançlar ve ticari anlaşmalar sağlayacak kimilerine ilişkilerinde sorunları çözme fırsatı.

Sağlık astrolojisinde İkizler burcu solunum, sinir sistem, el ve kol bölgesiyle ilişkilendirilir. Yeniayın 12. Eve denk düşmesiyle birlikte bu bölgelerde artan rahatsızlıklar gündeme gelebilir.

Önemli iş ve görüşmelerimizi gerçekleştirmek için destekleyici bir hafta bizi beklemektedir özellikle 4 Haziran gününü bu anlamda değerlendirebiliriz. Hafta sonu hem Güneş hem de Venüs’ ün Satürn ile oluşturacağı dik açı sebebiyle sakin ve sabırlı davranmakta fayda olacak.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Gökyüzünde gezegenler İkizler burcunda toplandı ve 6 Haziran’ da yine İkizler burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. İletişimin oldukça hareketleneceği bu evrede yakın çevrenizle daha sık görüşebilir, fikir alışverişi yapabilir ve ticari girişimlerinizi hareketlendirebilirsiniz. İş birlikleri ve anlaşmalar için destekleyici bir süreçtesiniz, Mars halen burcunuzda cesur adımlar atabilirsiniz. Yeni konuları araştırmak, eğitimlere katılmak ve seyahatlere çıkmak için değerlendirebilirsiniz. Bekar Koçlar yeni birisiyle tanışabilir, ilişkisi devam eden Koçlar yeni kararlar alabilir.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: 6 Haziran günü İkizler burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Gökyüzünde yoğun İkizler enerjisiyle birlikte bu yeniayla para konuları iyice ön plana çıkıyor. İş hayatınızda yeni başlangıçlar, çalıştığınız işte zam, terfi gibi durumlar oluşabilir veya da potansiyellerinizi değerlendirip kazançlarınızı artıracağınız alanlara adım atabilirsiniz. Ticari faaliyetler için destekleyici bir süreç. Yakın çevre, kardeş veya akrabalarınızdan destekler alabilir yeni planlar yapabilirsiniz. Katılmak istediğiniz bir eğitime başlayabilir veya seyahatler gündeme gelebilir.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Gezegenler burcunuzda toplaştı ve 6 Haziran’ da burcunuzda bir yeniay meydana geliyor. Hem kariyer hem özel hayatınıza dair önemli kararlar alabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş değiştirebilir, yeni bir iş kurabilir, zam veya yeni teklifler alabilirsiniz. Özel hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir, var olan ilişkinizi bir sonraki adıma taşıyabilirsiniz. Kimi İkizler yeni bir ilişkiye başlayabilir. Kendinizi rahat ifade edebilir ve yeni ortamlara girebilirsiniz. Seyahat planları, ticari faaliyetler, yurtdışı konuları veya eğitimler gündeme gelebilir.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Gökyüzünde İkizler enerjisi oldukça arttı ve 6 Haziran günü İkizler Yeniayı gerçekleşiyor. Sizin kadersel alanınızda oluşan bu yoğun enerji işlerin istediğiniz hızda gitmesini geciktiriyor olsa da akışa güvenmenizi ve bunda da bir hayır olduğunu anlatmaktadır. Korku ve endişeleriniz ortaya çıkabilir ama olumsuza kapılmadan bunları dönüştürecek gücün de içinizde saklı olduğunu hatırlayın. Bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz ama bunların ışığında yeni kararlar alabilir ve planlar yapabilirsiniz. Ruhsal ve fiziksel sağlığınıza özen göstermeniz için güzel bir süreçtesiniz. Sezgileriniz ve yaratıcılığınız oldukça yüksel çalışabilir. Acele etmeyin sizin döneminize az kaldı.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: 6 Haziran günü İkizler burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Gökyüzünde yoğun İkizler enerjisiyle birlikte bu yeniayla gelecek planlarınız için birçok fikir üretebilir ve hareketlenebilirsiniz. Arkadaş ve sosyal çevrenizle daha sık görüşebilir, onlardan destek alabilirsiniz. Kazançlarınızı artıracak fırsatlar karşınıza çıkabilir. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilirsiniz bekar Aslanlar yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkisi olan Aslanlar da partneriyle daha fazla zaman geçirebilir. Yeni iş girişimleriniz, ticari faaliyetler ve yurtdışı işleri için verimli bir süreçtesiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Gökyüzünde gezegenler İkizler burcunda toplandı ve 6 Haziran’ da yine İkizler burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Kendinizi rahatça ifade etmeye başlayabilir ve dikkat çekebilirsiniz. Kariyer, toplumdaki statünüz ve hedeflerinizi öne çıkaracak bir süreçte bulunuyorsunuz. Yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilir, iş değiştirebilir veya kendi işinizi kurabilirsiniz. Kazançlarınızı artıracak anlaşmalar yapabilirsiniz. Eğitimlere başlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz. Medeni hal değişikliği, taşınma ve yer değişikleri gündeme gelebilir.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: 6 Haziran günü İkizler burcunda bir yeniay gerçekleşiyor ve bu yeniay enerjisinden olumlu destekler alıyorsunuz. Hayata bakış açınızı genişletebilir ve yeniliklere kendinizi açabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir ve gelecek planlarınız için daha fazla çalışabilirsiniz. Ticari faaliyetler, hukuki konular, eğitimle ilgili işler veya yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa yeni kararlar alabilir ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Sınav veya akademik konularda başarılara imza atabilirsiniz. Seyahatler gündeme gelebilir.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: 6 Haziran günü İkizler burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Gökyüzünde yoğun İkizler enerjisiyle birlikte bu yeniayla ortak maddi kaynaklar ve finansal konular ön plana çıkıyor. Ödeme, kredi, miras, nafaka, tazminat gibi işleriniz varsa bunlarla ilgilenebilir, yatırımlar yapabilirsiniz. İş değişikliği veya yeni fırsatlar gündeme gelebilir aynı zamanda iş birlikleri veya ortaklarınızla kazançlarınız artabilir ama risklere dikkat edin. İlişkilerinizde daha tutkulu hissedebilir bazı bilmediğiniz gerçeklerle yüzleşebilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Birçok gezegen karşıt burcunuz İkizlerde toplaştı ve 6 Haziran günü burada bir Yeniay gerçekleşiyor. Sizin için ilişkiler, iş birlikleri ve anlaşmaların öne çıkacağı bir süreçte bulunuyorsunuz. Kimi yaylar yeni birisiyle tanışıp ilişkiye başlayabilir, kimi yaylar ilişkilerini bitirebilir. Aynı zamanda birlikte olduğunuz kişinin de hayatında değişimler gündeme gelebilir. Mesleki yönden yeni müşteriler, yeni iş birlikleri ve yeni anlaşmalar için verimli bir süreçtesiniz, kazançlarınızı artırabilirsiniz. Ticaret, hukuk, satış, pazarlama, yurtdışı, sosyal medya alanlarında yeni girişimler yapabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Gökyüzünde gezegenler İkizler burcunda toplandı ve 6 Haziran’ da yine İkizler burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Çalışma hayatınızın ve günlük rutinlerinizin hızlandığı bir süreç sizi bekliyor, bol bilgi akışı içinde bulunabilirsiniz. İş değiştirmek isteyen Oğlaklar iş bulabilir, birden fazla fırsatla karşılaşabilir. Yeni ticari faaliyetler, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, seyahat, sosyal medya ve projeler için destekleyici bir süreçtesiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin özellikle solunum yolları rahatsızlıklarına, alerjilere, el ve kol hassasiyetlerine dikkat edin.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: 6 Haziran günü İkizler burcunda bir yeniay gerçekleşiyor ve bu yeniay enerjisinden olumlu destekler alıyorsunuz. Hayattan daha fazla keyif almak isteyebilir, yeteneklerinizi daha fazla görünür kılabilirsiniz. Aşk hayatınızda partnerinizle size keyif verecek ortamlara gidebilir, seyahat planları yapabilirsiniz. İlişkilerinize dair yeni kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların hayatında özellikle eğitimle ilgili gelişmelere destek verebilirsiniz. Maddi konularda harcamalarınıza dikkat edin bazı pürüzlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: 6 Haziran günü İkizler burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Gökyüzünde yoğun İkizler enerjisiyle birlikte bu yeniayla ev ve ailevi konular ön plana çıkıyor. Ev kiralama, alım-satım, taşınma, tadilat gibi konular gündeminizde olabilir veya ebeveynlerinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Aile içinde önemli konuşmalar yapılabilir, sorunlara çözümler geliştirebilirsiniz. Kimi Balıklar aile ve kariyer hayatındaki sorumluluklarını dengelemeye çalışabilir, iş değişikliği ve evlilik kararı gibi konular gündeme gelebilir.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.