TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3-9 Ocak Haftası: Yeni yıla hızlı başlangıçlarla giriş yapıyoruz

Yazının Giriş Tarihi: 03.01.2022 09:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.01.2022 09:03

Yılın ilk haftasında Uranüs destekli Oğlak Yeniayının etkilerini deneyimleyeceğimiz hafta genelinde hızlı başlangıçları ve sorunlarımıza yenilikçi çözümler bulabileceğiz. Bu hafta ekonomik göstergelerin oldukça hareketli olması, döviz ve kurlarda yükselişler söz konusu olabilir. Ekonomik yeni yapılandırıcı kararlar alınması ve iş dünyası üzerindeki etkilerini görebileceğimiz bir hafta bizi beklemektedir.

Hafta boyunca etkili olacak Venüs-Neptün altmışlık açıları daha dingin ve rahatlatıcı etkiler içinde barındıracak, affetme ve barış enerjileri yükselecek. İnsanlarla birlikteliklerimizde daha sabırlı olacağız ve sevginin iyileştirici gücünü hissedebileceğiz.

Merkür 14 Ocak' ta geri hareketine başlayacak bu hafta gölge günlerine girmeye başlıyoruz. O tarihten sonra alınan kararların yeni koşul ve durumlara göre tekrar bir gözden geçirilmesi gerekebilir.

Pazartesi gününü önemli görüşme, toplantı ve iş birlikleri için değerlendirebiliriz ama finansal konularda belirsizlikler bizi zorlayabilir. Salı günü sosyalleşmek ve fikir alışverişi yapmak için uygun bir gün olacak. Sorumluluklarımızın bilincinde yapıcı adımlar atabiliriz. Çarşamba yüksek enerjili bir gün, fiziksel güç gerektiren işleri kolaylıkla halledebiliriz yalnız Ay boşlukta ilerleyeceği için yeni girişimler açısından uygun olmayacak. Yaratıcılığımızın artacağı bir gün olacak. Perşembe günü Ay-Jüpiter kavuşumu şans ve fırsatları karşımıza çıkaracak, manevi enerjilerin ortaya çıkacağı bir gün bizi bekliyor. Yapmak istediğimiz yenilikler konusunda destekleniyoruz. Cuma günü ikili ilişkilerde var olan sorunları çözümleyebileceğiz. Sezgilerimiz güçlü ama gerçeklikleri göz ardı etmemeliyiz. Akşam saatlerinde yapacağımız girişim ve konuşmalarda başarı sağlayabiliriz. Hafta sonu Merkür-Chiron altmışlık açısı devrede olacak. Cumartesi günü finansal konularda, yazılı sözlü işlerimizde ve konuşmalarımızda iyileştirici etkiler devrede olacak. Pazar akşamı ilişkilerde fazla duygusal tepki vermemeye çalışalım aksi halde kırgınlıklar oluşabilir.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram/Youtube takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: 2 Ocak' ta gerçekleşen Oğlak Yeniayı kariyer ve statünüzle ilgili yeni başlangıçlara işaret etmekte. Bu hafta kariyerinizdeki fırsatları değerlendirmek, yeni görüşmeler yapmak, iş başvuruları yapmak veya da yöneticilerinizle kariyerinizle ilgili konuşmak için destekleniyorsunuz. Hızlı gelişmeler söz konusu olacak. Yeni bir işe başlayabilirsiniz ya da yeni bir göreve atanabilirsiniz. Maddi olarak da sizi kazanç fırsatları sunacak. Aldığınız kararlarda uzun vadeli düşüneceksiniz. Ama Merkür 14 Ocak' ta geri hareketine başlayacak yani alınan kararların yeni koşul ve durumlara göre tekrar bir gözden geçirilmesi gerekebilir. Hafta içi geçerli olacak Venüs-Neptün altmışlık açısı sizi daha dinginleştirecek bir ruh haline sokacak. Kariyerinizle ilgili yöneticilerinizle güzel bir paylaşım, anlaşılıyor olmak size iyi gelecek. Olayları biraz daha akışında yaklaşıp size güzel fırsatların sunulduğunu görebileceksiniz. Hafta sonu güzel haberler alabilir veya yapacağınız konuşmalar size iyi gelebilir.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burcu: 2 Ocak' ta gerçekleşen Oğlak Yeniayı yurtdışı bağlantılı işler, ticaret, hukuk, eğitim, seyahat gibi konularda size güzel destekler getiriyor. Bu hafta boyunca bu alanlarda yeni girişimler yapmak için değerlendirebilirsiniz. Yeni bir eğitime yazılmak veya seyahate çıkmak için harika bir haftasınız. Ticari girişim yapmak isterseniz de uygun bir hafta olacak. Bu hafta karşınıza çıkan fırsatları ertelemeyin değerlendirin, girişimleriniz ve yeni başlangıçlar adına sizin için son derece faydalı olacak. Merkür 14 Ocak' ta geri hareketine başlayacak yani alınan kararların yeni koşul ve durumlara göre tekrar bir gözden geçirilmesi gerekebilir. Hafta içi geçerli olacak Venüs-Neptün altmışlık açısı sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla güzel bir uyum yakalamanızı sağlayacak. Onlar tarafından destek görecek ve paylaşımlarımız size çok iyi gelecek. Hafta sonu konuşmalarınızda ve alacağınız haberlerde iyileştirici etkiler devrede olacak.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: 2 Ocak' ta gerçekleşen Oğlak Yeniayı maddi konularla veya sağlık konusunda size güzel gelişmeleri sunacak. Bu hafta uygulama alanı bulacaksınız. Maddi konularda rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda da iyileştirici etkiler devrede olacak. Merkür de Kova burcuna geçti, buradan da güzel destek alıyorsunuz. Merkür 14 Ocak' ta geri hareketine başlayacak yani alınan kararların yeni koşul ve durumlara göre tekrar bir gözden geçirilmesi gerekebilir. Vizyonunuzu geliştirecek eğitimler araştırmalar yapabilir, yazılı sözlü işlerinizde başarılar elde edebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, ticari girişimler ve hukuki süreçlerle ilgili güzel etkiler alıyorsunuz. Sosyal medya üzerinden işler yapıyorsunuz bu süreçte daha rahat ilerleyebileceksiniz. Bu hafta içi geçerli olacak Venüs-Neptün altmışlık açısı kariyerinizle ilgili güzel etkiler sunacak. Yöneticilerinizle daha uyumlu hareket edebilir, kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. İşinizle ilgili sizi rahatlatacak maddi veya manevi destekler size iyi gelecek sevgili İkizler. Son haftalara nazaran bu hafta daha iyi hissedeceksiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burcu: 2 Ocak' ta gerçekleşen Oğlak Yeniayı ilişkileriniz veya iş birlikleriniz konusunda yeni bir başlangıç etkisi yapmakta. Bu hafta var olan ilişkilerinizde bir canlanma etkisi yaratacak. Geçmiş sorunları halledip geleceğe dair yeni kararların alınması da söz konusu. Aynı zamanda yeni ortaklıklar veya iş birliklerine girebilirsiniz, orijinal düşüncelerinize maddi kazanca çevirmek için de uygun bir zaman dilimi olacak. Eşinizle ortak paranız, ortaklı kazançlarınız, ödeme, borç ve kredi konularında sorunlarınıza yenilikçi çözümler bulacağınız bir haftadasınız. Sizin veya ailede birisinin sağlık sorunu varsa tedavi yöntemleriyle ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Venüs geri hareketine devam ediyor, ilişki ve para temalarını tekrar gözden geçireceğiniz ve toparlayacağınız bir hafta sizi beklemektedir. Bu hafta içi geçerli olacak Venüs-Neptün altmışlık açısı ilişkilerinizde maneviyatınızı ve anlayışınızı güçlendirecek olumlu yönde etki edecek sevgili Yengeçler. Hafta sonu iletişiminiz olumlu olacak, kendinizi rahat ifade edebilir ve iyileştirici etkiler alacaksınız.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: 2 Ocak' ta gerçekleşen Oğlak Yeniayı çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konusunda size bir yenilenme enerjisi katacak. İşyerinizde yeni düzenlemeler, yenilikler, çalışma arkadaşlarınızla yeni bir düzen kurma adına sizi destekleyecek. Sağlık konusunda yeni bir diyete başlayabilir veya yeni bir beslenme programına geçiş yapabilirsiniz. Günlük rutinleriniz konusunda sizi yoran vaktinizi çok alan işleri de eleyebilir ve minimum seviyeye nasıl düşürebileceğinizi konusunda düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu hafta Ortaklaşa alınan kararlar size daha faydalı olacak. İş birlikleri ve sözleşmeler adına da harekete geçebilirsiniz. Merkür 14 Ocak' ta geri hareketine başlayacak yani alınan kararların yeni koşul ve durumlara göre tekrar bir gözden geçirilmesi gerekebilir. Bu hafta içi geçerli olacak Venüs-Neptün altmışlık açısı maddi konularda güzel fırsatlara ve olumlu gelişmelere işaret etmektedir. Hafta sonu iletişim kanalarınız açık, iyileştirici etkiler devrede olacak.

Sevgili Başak ve yükselen Başak burcu: 2 Ocak' ta gerçekleşen Oğlak Yeniayı size aşk hayatınız, flört, çocuklarınız veya hobilerinizle ilgili güzel bir yenilenme enerjisi getirecek. Bu hafta bu konularla ilgili istikrarlı başlangıçlar yapabilirsiniz, güzel haberler alabilirsiniz. Venüs geri hareketine devam ediyor, ilişkilerde değer kavramı, neyi isteyip neyi istemediğimiz üzerine düşündüğümüz bu süreçte bu hafta ilişkilerinizde ılımlı etkiler hâkim olacak sevgili Başaklar. Kendinizi ifade etme ve anlatmak için destekleniyorsunuz. Merkür 14 Ocak' ta geri hareketine başlayacak yani alınan kararların yeni koşul ve durumlara göre tekrar bir gözden geçirilmesi gerekebilir. Bu konularla daha fazla ilgileneceksiniz. Bu hafta içi geçerli olacak Venüs-Neptün altmışlık açısı ilişkilerinizde affetme ve karşılıklı anlayış ve empati duyguları yükselecek. Hafta sonunda sorunlarınızı çözüm getirecek konuşmalar yapabilir ve güzel haberler alabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burcu: 2 Ocak' ta gerçekleşen Oğlak Yeniayı size ev, aile ve yuva konularında bir yenilenme enerjisi katacak size. Bu hafta bu alanlarda ve maddi konularla ilgili sorunlara yapıcı kesin çözümler bulabileceksiniz. Ailenizle bu hafta sorun teşkil eden konularda bir uzlaşmaya varabilir, finansal sorunlarınız için harekete geçebilir, çözümler bulabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz veya bir yeteneğinizi daha çok sergilemek için cesaret bulacaksınız. Çocuklarınızın geleceğine bu süreçte daha fazla odaklanabilir, yine onlarla daha keyifli vakit geçirmeye başlayabilirsiniz. Bu hafta içi geçerli olacak Venüs-Neptün altmışlık açısı ev ve yuvanızda karşılıklı empatiyi yükseltecek, sevgi dolu paylaşımları sağlayacak. Daha bir huzurlu hissedeceksiniz sevgili Teraziler. Hafta sonu güzel konuşmaların iyileştirici etkilerini görüyor olacaksınız.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burcu: 2 Ocak' ta gerçekleşen Oğlak Yeniayı yakın çevreniz, kardeş, akraba, yakın seyahatler, ticari girişimler, sosyal medya pazarlama konularında bu hafta yeni girişimler adına destekleniyor olacaksınız. İlişkilerle ilgili yepyeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Uzun vadeli mantıklı kararlar da alacağınız için sözlü yazılı işleriniz ve iletişim konularında da başarılar elde edebileceğiniz bir haftasınız. Yakın çevrenizle güzel paylaşımlar ve sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Ailenizle daha fazla meşgul olmaya başlayacaksınız. Evle ilgili yapılması gereken konular varsa kira ve tadilat gibi bunlarla da ilgilenebilirsiniz. Bu hafta içi geçerli olacak Venüs-Neptün altmışlık açısı sosyal çevrenizde sevgiyi ve empatiyi yükseltecek etkiler sunacak. Gerek arkadaşlarınız gerekse ilişkilerinizde affetme ve barış rüzgarları esecek. Hafta sonu iletişiminiz iyileştirici etkiler içinde barındıracak, bu size iyi gelecek sevgili Akrepler.

Sevgili Yay ve yükselen Yay burcu: 2 Ocak' ta gerçekleşen Oğlak Yeniayı parasal konularda kaynaklarınızı en olumlu kullanmak adına uzun vadeli yeni başlangıçları bu hafta yapmanız mümkün olacak, bu yönde kararlı bir şekilde yol alabileceksiniz. Maddi konularda yeni alacağınız kararlarda ve yapacağınız hamlelerde bu hafta destekleniyor olacaksınız. Düşünceleriniz para ve paranızı nasıl daha fazla arttırabileceğiniz üzerine yoğunlaşacak, geleceğe dair yenilikçi fikirlerle hareket etmek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizden de bu anlamda iş birlikleri ve destekler söz konusu olacaktır. Yazılı sözlü işler, başvurular ve sözleşmeler adına da destekleniyorsunuz. İlişkilerinizde ve para konularında koşulları daha iyi nasıl daha iyi bir hale getiririm üzerine konuşmalar ve fikir birlikleri yapacaksınız. Bu hafta içi geçerli olacak Venüs-Neptün altmışlık açısı aile ve yakın çevrenizden güzel destekler alacağınızı, karşılıklı empati ve sevginin yükseleceğini anlatmakta. Hafta sonu kendinizi rahatça ifade edebileceksiniz, iyileştirici etkiler devrede olacak.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: 2 Ocak' ta burcunuzda yılın ilk Yeniayı gerçekleşti ve bu hafta hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir, yeni başlangıçlar yapabilir ve bu yönde destekleniyor olacaksınız. Daha çok uzun vadeli düşündüğünüz, hedeflerinize ulaşmak için değerlendirmeler yaptığınız bu süreçte yeniay enerjisiyle birlikte aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilgili de geleceğe yönelik yeni kararlar ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yine var olan hobinize tekrar zaman ayırmaya karar verebilirsiniz. Venüs geri hareketine 29 Ocak' a kadar devam edeceği için sıfırdan yeni bir ilişkiye başlamak için bu tarihe kadar beklemenizi, ilişkisi olanlar için de var olan sorunları çözmek için değerlendirmenizi tavsiye ederim. Kariyerinizle ilgili de tekrar bir gözden geçirme ve beklentilerinizi yenilemek için değerlendirebilirsiniz. Bu hafta içi geçerli olacak Venüs-Neptün altmışlık açısı yakın çevrenizle empatinin yükseleceğini kendinizi daha rahat hissettirecek paylaşımlar yapacağınızı göstermekte. Hafta sonu ailenizle güzel konuşmalar iyileştirici etkiler içinde barındırıyor olacak.

Sevgili Kova ve yükselen Kova burcu: 2 Ocak' ta gerçekleşen Oğlak Yeniayının etkilerini bu hafta deneyimleyeceğiz. Son zamanlarda gözlemlediklerinizin sonucunda hayatınızın tüm alanlarında gerek ilişkileriniz gerekse kariyerinizle ilgili yeni kararlar ve yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğinizi ve bu yönde de güzel destek alacağınızı göstermekte.  Uzun vadeli düşünüyorsunuz ve buna göre de harekete geçeceksiniz ama Şubat ayı ile birlikte arkanızda destek rüzgarlarını daha fazla alacaksınız. Biraz daha bu ayı gözlemek, kararlarınızı netleştirmek için değerlendirebilirsiniz zira Merkür de artık sizin burcunuza geçiş yaptı ve 14 Ocak' da geri hareketine başlayacak alınan kararlarda eksikler veya tekrar üzerinden geçilmesi gereken durumlar oluşacak. Daha çok ben ne istiyorum üzerine odaklanacaksınız. Bu hafta içi geçerli olacak Venüs-Neptün altmışlık açısı maddi konularla ilgili sizi rahatlatacak gelişmeler sunabilir. Ama harcamalarınızı arttırmamaya dikkat edin.

Sevgili Balık ve yükselen Balık burcu: 2 Ocak' ta gerçekleşen Oğlak Yeniayının etkilerini bu hafta yaşayacağız. Yeniaylar tohum atma zamanlarıdır ve bu yeniay Uranüs' ten güzel bir açı aldığı için hızlı başlangıçları beraberinde getirecektir. Hayalleriniz, gelecek projelerinizle ilgili bu hafta yeni kararlar ve yeni adımlar atabilirsiniz. Yine bu hafta sosyal çevreniz, ekip çalışmaları ve arkadaşlarınız daha fazla ön plana çıkacak ve onlardan güzel destekler alabilirsiniz. Önümüzdeki haftadan itibaren daha fazla olup biteni gözlemenizi tavsiye ediyorum çünkü Merkür de 14 Ocak itibariyle geri hareketine başlayacak ve aldığınız kararlarda değişiklikler ve fikir değişimlerini yaşayabilirsiniz. Bu hafta içi geçerli olacak Venüs-Neptün altmışlık açısı sizi hayallerinizde destekleyecek kişi ve koşulları karşınıza çıkarabilir. Arkadaş ve sosyal çevrenizle karşılıklı empati ve anlayış duyguları yükselecek, güzel paylaşımlar yapabilirsiniz. Hafta sonu güzel konuşmalar iyileştirici etkileri içinde barındırıyor olacak.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.