TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

30 Ağustos - 5 Eylül Haftası: İletişim ve denge arayışı

Yazının Giriş Tarihi: 30.08.2021 15:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.08.2021 15:04

Bu haftaki gökyüzü hareketleri daha sakin ve keyifli bir hafta vadediyor. Ruh halimiz büyük ölçüde olgusal ve iletişim odaklı olup, başkalarıyla empati kurmak, farklı konuları kabul etmek normalden daha kolay olacak.

Gerektiğinde uzlaşmaya varıp bunu gösterme istekliliği önemli ölçüde arttığından, bu hafta her türlü görüşme ve müzakere için uygundur. Bu özellikle farklı bakış açılarını ve görüşlerini açıklığa kavuşturmak söz konusu olduğunda geçerlidir. Sözleşmelerin yanı sıra, fikirlerle ilgili tüm tarafların kabul edebileceği şekilde düzenleme imkânı bulabiliriz. Özel durumlarınızın yanı sıra vizyonlarınız, endişeleriniz ve planlarınız hakkında başkalarıyla konuşma fırsatını kullanmanızı tavsiye ederim. Bir konuda netseniz aynı zamanda gerçekçi ve adil kalırsanız, herkes için kabul edilebilir bir çözümün bulunma olasılığı yüksektir.

İlişkilerle ilgili durumlar ilk başta çok önemli görünmese de bu hafta alınması gereken önemli temel kararlar da var. Bunlar geleceğin rotasını belirliyor. Bu günlerde, Haziran 2020'deki olayların, kararların, ilhamların, vizyonların sonuçları önümüze gelirse, netleştirilmeli. Bu süreçte ilişkilerle ilgili umutların aynı zamanda korkuların ne olduğu netleşiyor. Tüm bu konularda o günden bugüne yaşanan gelişmeler ve bugüne kadar alınan yol üzerinde bir denge kurulmaktadır. Bazı durumlarda, ilk filizlenen tohumlar ve getirdiği başarılar artık görülebilir olacak. Yanlış varsayımları ve yanlış yolları tanımak ve hayal kırıklıklarıyla başa çıkmak önemlidir. Sonuç veya bulgular ne olursa olsun, bunlarla nasıl başa çıkacağınız, önümüzdeki aylarda olacaklar üzerinde belirleyici bir etkiye sahip olacaktır. Elde ettiklerinizi dikkatli bir şekilde ele alırsanız kazandıklarınızı pekiştirebilir ve genişletebilirsiniz. Hayal kırıklığı durumunda neler olup bittiğiyle yüzleşmeye, bundan ders çıkarmaya ve buna dayalı olarak daha ileri adımlar planlamaya hazır olanlar bile sonuç olarak bundan fayda sağlayabilir. Pasif agresif halinin çoğalacağı bu hafta, hayal kırıklığının öfke ve nefrete dönüşürse ve suçlu aranırsa işler zorlaşır. O zaman, daha verimli sonuçlar için halihazırda mevcut olan seçeneklerin yok edilme tehlikesi vardır.

Bu hafta boyunca etkisini hissedeceğimiz ama özellikle perşembe günü çok etkili olacak olan Mars-Neptün karşıt açısı; sağlığımıza dikkat etmemiz gerektiği konusunda uyarmaktadır. Mikrobik ve ateşli hastalıklar, mide ve bağırsak rahatsızlıkları ve enfeksiyonları ile Covid-19 salgınında daha fazla vaka sayısı artışı görülebilir. İlaç ve gıda zehirlenmeleri olabileceği gibi, su yoluyla buluşan hastalıklar, yağmur, sel ve denizlerle ilgili olay ve durumlar yine alkol ve uyuşturucuyla ilgili suçlar gündeme gelebilir.

Pazartesi gününe Ay İkizler burcunda başlıyoruz özellikle günün ikinci yarısını önemli görüşme ve konuşmaları yapmak ve yapılandırmak için faydalanabilirsiniz. Ay-Venüs üçgen açısı; akşam saatleri ilişkilerde uyum vadediyor. Salı günü dalgınlık, sakarlık ve aldanmalara karşı dikkatli olalım. Önemli girişimler yapmamak daha faydalı olabilir. Çarşamba günü Ay Yengeç' te ve Merkür ile oluşturduğu olumsuz açı yanlış anlaşılmalara ve ifade zorluklarına dikkat çekse de akşam saatleri bu etki dağılıyor, daha yapıcı oluyoruz.  Perşembe günü Mars-Neptün karşıt açısı kesinleşiyor, git gel yaşayacağımız ve kararsızlıklarımızın artacağı bugün önemli kararlar almamanızı tavsiye ederim. Yediğimize ve içtiğimize özen gösterip, bağışıklık sistemimizi güçlendirelim. Cuma günü, Ay ve Plüton karşılığı yaşayacağız, biraz takıntı biraz da güç mücadelelerini fazlalaştıracak ama akşam saati kesinleşecek Ay-Merkür olumlu açısı; iletişim yeteneğimizi artıracak ve uyumu yakalayabileceğiz. Cumartesi gününe geldiğimizde ise Ay-Satürn karşıtlığı bazı engelleyici durumlar karşısında karamsarlığımızı artırabilse de olumlu yönüyle düzeltilmesi gerekenleri görüp bu yönde değişimler planlayabiliriz. Haftanın son gününde Merkür ve Satürn arasındaki olumlu açı konuşma ve görüşmelerde istediğimizi sonucu almamız ve başarıya ulaşmamız konusunda büyük destek vermektedir. Uzun zamandır ertelediğiniz işlerinizle ilgili iletişime geçmek için değerlendirebilirsiniz.

Haftanın size sağlık ve güzellik getirmesini diliyorum, sevgiler

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.