TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

30 Mayıs – 5 Mayıs Haftası: Sorumluluklarımız artıyor

Yazının Giriş Tarihi: 30.05.2022 08:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.05.2022 08:51

Haftaya İkizler Yeniayı ile başlıyoruz ve yöneticisi Merkür Boğa burcunda geri hareketine devam ederken Algol ile kavuşum halinde olacak. Bu hafta finans ve ekonomik konular, parayla ilgili mücadele gerektiren durumlar zorlayıcı olabilir. Ticaret, hukuk, yurtdışı bağlantılı işler, seyahat ve eğitim konuları haftanın ilk yarısı ön plana çıkarken girişimlerimizde destekleniyor olacağız ama acele kararlar almaktan kaçınmalıyız, kararsız kaldığımız konularda önümüzdeki haftayı beklemenizi tavsiye ederim.

Yeniay enerjisi ve geri giden Merkür 19 Kasım’ dan bu yana başta maddi ve finansal konularda yaptıklarımız ve yapamadıklarımızla ilgili tekrar bir değerlendirme ve eksiklikleri tamamlama vurgusu yapıyor. Bu hafta atacağımız adımların sonuçları haziran ortası belirginleşmeye başlayacak.

3 Haziran itibariyle iletişim gezegenimiz Merkür geri hareketini sonlandırıyor ve iletişim tekrar hızlanıyor. İletişimsel konular, bilgi alışverişi, eğitim, ticaret ve alım-satım konularında tekrar daha rahat hareket etmeye başlayacağız. Aynı zamanda zihnimizi daha kolay toparlayabilir ve daha net kararlar alabiliriz.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: 30 Mayıs İkizler Yeniayı Kasım’ dan beri aldığınız kararlara vurgu yapacak. Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilişkileriniz, değerleriniz ve parasal konularda yaptıklarınız yapamadıklarınızı değerlendireceksiniz. Zaman zaman karamsarlık hissedebilir ve iletişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Endişelere kapılmak yerine çözüme odaklanırsanız Mars ve Jüpiter burcunuzda mücadeleci ruhunuzu ve cesaretinizi artıracak. Aceleci ve abartı davranışlardan kaçının. Hafta ortası aile ve ev konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta geneli maddi konularda destekleniyorsunuz. Cuma günü Merkür geri hareketini sonlandırıyor. Kendinizi daha rahat ifade etmeye ve yakın çevrenizle daha uyumlu bir ilişki kurmaya başlayacaksınız. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde güzel paylaşımlar yaşayabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: 30 Mayıs İkizler Yeniayı para evinizde gerçekleşiyor. Geçen yıldan bu yana parayla ilgili aldığınız kararlarınızı ve girişimlerinizi tekrar değerlendireceksiniz. Yeniay yöneticisi Merkür burcunuzda geri hareketine devam ediyor. Bu değerlendirmeler neticesinde yeni kararlar ve yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 4 Haziran’ da Merkür’ ün geri hareketini sonlandırmasıyla daha net kararlar almaya başlayabilirsiniz. Yönetici veya aile büyükleriyle aranızda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Venüs burcunuza geçti maddi konular ve ilişkileriniz bu hafta ön planda olacak. Gelirlerinizi artıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta ortası arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve küçük organizasyonlar size iyi gelecek. Hafta sonu ev ve ailenize daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: 30 Mayıs günü burcunuzda bir yeniay gerçekleşecek. Aldebaran etkili bu yeniay geçen seneye vurgu yapıyor. Kasım’ dan bu yana aldığınız kararları, arkanızdan dönen işleri, bilinmeyen olayları ruhen veya fiziksel önünüze getirecek. Kulağa hoş gelmese de aslında ileriye gitmeniz için sizi yüklerinizden kurtarmak istiyor yeniay enerjisi. Bu hafta daha karamsar ve gergin hissedebilirsiniz. Endişeli bir ruh hali yerine korkularınızın içinden geçin, böylece istediğiniz yeni başlangıçları daha rahat yapacaksınız. Yönetici gezegeniniz Merkür 3 Haziran geri hareketini sonlandırıyor, bu tarih itibariyle daha rahat odaklanabilir ve netleşmeye başlayabilirsiniz. Kendinize, dış görünüşünüze ve ne istediğinize odaklanabilirsiniz. Hafta ortası parasal konular gündeminize gelebilir ve harcamalar yapabilirsiniz. Hafta sonu sevdiklerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: 30 Mayıs İkizler Yeniayı 12.evinizde gerçekleşiyor. Yeniay enerjisi bilinmeyen konular, arkanızdan dönen işler, gizli düşmanlıkları önünüze getirebilir ya da endişe ve karamsarlıklarınız artabilir. Kasım’ dan bu yana gelecek hedefleriniz ile ilgili belirsiz konuları önünüze ve aklınıza getirecek. Maddi konularda zorlanmalar, aile büyükleriyle fikir ayrılıkları veya sağlık teması istediğiniz gibi adım atmanızı engelliyor olabilir ama Merkür’ ün 3 Haziran’ da geri hareketini sonlandırmasıyla zihninizi daha rahat toparlamaya ve kararlarınızda netleşmeye başlayacaksınız. Yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Ertelediğiniz sağlık konuları varsa kontrol yaptırmak ve tedavi süreçleri için uygun. Ayrıca meditasyon ve ruhsal çalışmalar size bu süreçte iyi gelecek. Hafta sonu parayla ilgili konularda destekleniyor olacaksınız.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: 30 Mayıs İkizler Yeniayı Kasım’ dan bu yana hedefleriniz için aldığınız kararları tekrar bir değerlendirmenizi sağlayacak. Mars ve Jüpiter kavuşumu eğitim, seyahat veya ticari girişimleriniz için gerekli cesareti sunarken bir taraftan da Satürn dik açısı yöneticileriniz veya aile büyüklerinizle fikir ayrılıkları ve çözüme kavuşturulmayan konuları önünüze getirebilir. Bu hafta istediğiniz adımları atamayabilir ve iletişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz ama üzülmeyin Merkür’ ün 3 Haziran’ da geri hareketini sonlandırmasıyla kendinizi önümüzdeki haftadan itibaren daha rahat ifade etmeye ve daha net kararlar almaya başlayabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir ve sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Hafta ortası kendinize vakit ayırmak size iyi gelecek. Hafta sonu Ay burcunuza geçiyor ve enerjinizi yükseltiyor. Sevdiklerinizle organizasyonlar yapmak sizi keyifli kılacak.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: 30 Mayıs İkizler Yeniayı kariyer, hayattaki duruşunuz ve yapmak istediğiniz girişimler ile ilgili tekrar bir değerlendirme yapmanız gerekebilir. Satürn dik açısı daha fazla karamsar ve endişeli hissetmenize etken olsa da Merkür’ ün 3 Haziran’ da geri hareketini sonlandırmasıyla kendinizi önümüzdeki haftadan itibaren daha rahat ifade etmeye ve önünüzdeki engelleri daha rahat görüp net kararlar almaya başlayabilirsiniz. Yeni iş teklifleri ve yeni başvurular için destekleniyorsunuz. Hafta ortası sosyalleşmek ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek ruhunuza iyi gelecek. Hafta sonu biraz daha fazla kendinizle kalmak, meditasyon ve ruhsal çalışmalar denge bulmanızı kolaylaştıracak.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: 30 Mayıs İkizler Yeniayı ticari/hukuki konular, yurtdışı bağlantılı işler, seyahat, sosyal medya, eğitim gibi konularda yeni başlangıçlarınızı destekliyor. Yalnız yönetici Merkür geri hareketine devam ettiği için Kasım’ dan bu yana yaptıklarınız yapamadıklarınızla ilgili önünüze halen sorun yaratan maddi veya sağlıkla ilgili konularda çözüm bekleyen konuları halletmeniz gerekebilir. Satürn dik açısı kendinizi baskı altında ve iletişim sıkıntılarına yol açabilir, duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz ama Merkür’ ün 3 Haziran’ da geri hareketini sonlandırmasıyla zihninizi daha rahat toparlayabilir ve daha net kararlar almaya başlayabilirsiniz. Hafta ortası yapacaklarınıza ve işlerinize daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Hafta sonu sosyalleşmek ve sevdiklerinizle vakit geçirmek sizi keyiflendirecek.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: 30 Mayıs İkizler Yeniayı ortaklı maddi kaynaklar, kredi, borç, ödemeler ve de ailevi sağlık konularına işaret ediyor. Demek ki bu konularla ilgili Kasım’dan bu yana bu konularla ilgili hem ailevi hem de ikili ilişkilerinizde sorunların çözümü için sizi destekleyecek. Satürn dik açısı sizi daha karamsar, endişeli yapabilir ve anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz ama Merkür’ ün 3 Haziran’ da geri hareketini sonlandırmasıyla düşüncelerinizi daha rahat toparlayabilir ve önünüzdeki seçenekleri daha rahat görmeye başlayabilirsiniz. Hafta ortası ev ve ailenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu kısa seyahatler ve hayallerinize odaklanmak size iyi gelecek.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: 30 Mayıs İkizler Yeniayı ilişki ve ortaklıklar konusuna vurgu yapıyor. Yeniay yöneticisi Merkür geri hareketine devam ediyor ve 19 Kasım ay tutulma derecesini tetikliyor. O zamandan bu yana yaptıklarınız yapamadıklarınızla ilgili bir değerlendirme yapıp var olan sorunları artık çözüme kavuşturmanız gerekebilir. Satürn dik açısı sizi daha karamsar yapabilir ve maddi sorunlar karşınıza çıkabilir ama Merkür’ ün 3 Haziran’ da geri hareketini sonlandırmasıyla önünüzdeki seçenekleri daha rahat görebilir ve Mars-Jüpiter kavuşumu etkisiyle daha cesur ve kararlı adımlar atmaya başlayabilirsiniz.  Var olan ilişkinizle önemli kararlar alabilir veya yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni ortaklıklar ve iş birlikleri için önümüzdeki haftayı beklemenizi tavsiye ederim. Hafta sonu yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir ve kısa seyahatler gündeminize gelebilir.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: 30 Mayıs İkizler Yeniayı çalışma ortamınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili alanda gerçekleşiyor. Bu konularla ilgili Kasım’ dan bu yana aldığınız kararlar, maddi koşullarınızla ilgili devam eden sorunlarınız varsa önünüze getirecek. Diğer taraftan emeklerinizin karşılığını da almaya başlayabilirsiniz. İhmal ettiğiniz sağlıkla ilgili rahatsızlıklarınız varsa bu hafta gerekli kontrollerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim. Merkür’ ün 3 Haziran’ da geri hareketini sonlandırmasıyla kendinizi daha rahat ifade edebilir ve daha net kararlar alabileceksiniz. Mars-Jüpiter kavuşumu etkisiyle daha cesur ve kararlı adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Hafta ortası ilişkilerinize daha fazla odaklanabilirsiniz ve partnerinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Hafta ortası maddi konular gündeminizde olabilir, ortak kazançlı işleri, kredi ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: 30 Mayıs İkizler Yeniayı aşk hayatınız, çocuklarınız yetenekleriniz ve hayattan keyif aldığınız alanda gerçekleşecek. Yeniay yöneticisi Merkür geri hareketine devam ediyor ve 19 Kasım ay tutulma derecesini tetikliyor. O zamandan bu yana ev ve aile konularında yaptıklarınız yapamadıklarınızla ilgili bir değerlendirme yapıp var olan sorunları artık çözüme kavuşturmanız gerekebilir. Satürn dik açısı aile büyükleriyle fikir ayrılıkları gündeme getirebilir. Zaman zaman daha karamsar hissedebilirsiniz ama Merkür’ ün 3 Haziran’ da geri hareketini sonlandırmasıyla kendinizi daha rahat ifade edebilir ve yeni çözüm yolları bulabilirsiniz. Bu hafta inatçı tutumunuz gerginliklere yol açabilir, daha esnek davranmaya çalışın. Hafta ortalarında günlük koşturmalarınız fazla olabilir ve yapılacak işleri toparlamaya çalışabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin ve dinlenmeye vakit ayırın. Hafta sonu sevdiklerinizle uyumlu ve güzel paylaşımlar sizi mutlu edecek.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: 30 Mayıs İkizler Yeniayı ev ve aile alanınızda gerçekleşecek. Yeniay yöneticisi Merkür geri hareketine devam ediyor ve 19 Kasım ay tutulma derecesini tetikliyor. Yakın çevre, kardeş ve ailenizle ilgili yaşadığınız fikir ayrılıkları varsa bunlar tekrar gündeme gelebilir ve çözüm bulmak için uğraşabilirsiniz ya da kararsızlık yaşadığınız konularda artık net kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta karamsarlıklarınız artabilir ama Merkür’ ün 3 Haziran’ da geri hareketini sonlandırmasıyla önünüzdeki seçenekleri daha rahat görmeye başlayacak ve daha net kararlar almaya başlayacaksınız. Evle ilgili tadilat, taşınma, alım satım gibi işleriniz varsa hız kazanacak. Hafta ortası daha duygusal hissedebilirsiniz. Hafta sonu enerjiniz yükselecek, sevdiklerinizle dışarıda vakit geçirmek veya spor yapmak size iyi gelecek.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.