TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

30 Ocak – 5 Şubat Haftası: Hızlı ve sürpriz gelişmeler

Yazının Giriş Tarihi: 30.01.2023 08:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.01.2023 08:57

Haftaya Güneş ve Mars arasında oluşan güzel etkileşimle başlıyoruz özellikle hafta ortasına kadar yapmak istediklerimiz ve hedeflerimizle ilgili harekete geçebiliriz. Merkür-Uranüs üçgen açısı yenilikçi fikirlerimizi paylaşmak için bizi desteklerken; iletişim, ticaret, seyahat ve teknolojiyle ilgili işlerimizi tamamlayabiliriz.

Haftanın ikinci yarısı Güneş ve Uranüs kare açısı etkisi başlıyor özellikle 2-3-4 Şubat tarihlerine dikkat edelim. Döviz, borsa, altın, kripto ve para piyasalarında iniş çıkışlar ve dalgalanmalar oluşabilir. Ayrıca doğa olayları veya deprem hareketliliği gözlemlenebilir.

5 Şubat Aslan Dolunayı Uranüs’ ten aldığı olumsuz etkiyle önümüzdeki 15 gün süresince beklenmedik durumları önümüze getirebilir; finansal konularda ani harcamalar gündeme gelebilir. Diğer taraftan yaz aylarından beri belirsiz olan konularda sürpriz gelişmeler ve netleşmeler yaşayabiliriz.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Pazartesi, salı ve çarşamba günleri iletişimsel konular, yakın çevre, proje, satış, dijital işler, eğitim veya seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ev ve ailevi konular ön plana çıkıyor. 5 Şubat Aslan Dolunayı etkisiyle aşk hayatınızla ilgili konularda gelişmeler yaşayabilir ve bunların ışığında yeni kararlar alabilirsiniz. Aynı zamanda çocuklarınızın hayatı ile ilgili de almanız gereken karar ve sorumluluklar oluşabilir. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Bu süreçte harcamalarınıza dikkat edin, para konularında aceleci kararlar almayın.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Pazartesi, salı ve çarşamba günleri para ve gelirlerinizle ilgilenebilir, planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iletişimsel konular ve yakın çevreyle ilişkileriniz ön plana çıkıyor. 5 Şubat Aslan Dolunayı etkisiyle ev, aile ve gayrimenkul konularıyla ilgili gelişme ve tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Tadilat, taşınma gibi işleriniz varsa bu süreçte işlerinizi halledebilirsiniz. Zaman zaman gergin hissedebilir ve fevri çıkışlar yapabilirsiniz, dengede kalmaya çalışın.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kendi isteklerinize odaklanabilir ve yapmak istedikleriniz için harekete geçebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri parasal konular ve maddi kaynaklarınızla ilgilenebilirsiniz. 5 Şubat Aslan Dolunayı etkisiyle iletişim, yakın çevre, kardeş, satış, dijital işler, eğitim ve seyahat konularıyla ilgili gelişme ve tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu süreci bu alandaki işlerle ilgilenmek için değerlendirebilirsiniz. Yakın çevrenize karşı gerginlik hissedebilir ve isyankâr davranışlar sergileyebilirsiniz. İletişim araçlarınızda bazı sıkıntılar oluşabilir.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kendi iç dünyanıza daha fazla çekilebilir ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri enerjiniz yükseliyor ve kendi istekleriniz için harekete geçebilirsiniz. 5 Şubat Aslan Dolunayı etkisiyle para ve gelirlerinizi ilgilendiren konularla ilgilenebilir ve gelişmelerin ışığında yeni kararlar alabilirsiniz. Kendi potansiyellerinizi ortaya çıkarabileceğiniz yeni kazanç yolları araştırabilirsiniz. Harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirmek ve yeni planlamalar yapmak için dolunay sizi destekliyor. Arkadaş ve sosyal çevrenizde ani gelişen durumlar sizi gerginleştirebilir, sakin kalmaya özen gösterin.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Pazartesi, salı ve çarşamba günleri gelecek planlarınız, arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendinize daha fazla vakit ayırmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. 5 Şubat burcunuzda gerçekleşecek Dolunay etkisiyle hayatınıza dair tüm alanlarda kendi isteklerinize daha fazla yöneleceksiniz. İlişkilerinizi gözden geçirip duygusal gelgitler yaşayabilirsiniz. Kariyer ve hedefleriniz ile ilgili beklenmedik durumlar tahammül seviyenizi zorlayabilir. Tüm bu gelişmelerin ışığında yeni kararlar alacağınız bir süreçtesiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyer ve hedeflerinize odaklanabilir ve harekete geçebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri arkadaşlarınızla vakit geçirebilir ve sosyalleşebilirsiniz. 5 Şubat Aslan Dolunayı 12. Evinizde gerçekleşeceğinden kendi içinize dönmek ve son süreçte yaşadıklarınızın değerlendirmesini yapmak isteyebilirsiniz. Bazı planladığınız konularda aksilikler yaşayabilirsiniz, esnek davranmaya çalışın. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızla ilgilenmek için dolunay sizi destekliyor. Belirsizlik yaşadığınız konularda gelişme ve tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ticaret, yurtdışı, hukuk, dijital işler, eğitim ve seyahat konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyer ve hedeflerinizle ilgilenebilirsiniz. 5 Şubat Aslan Dolunayı etkisiyle gelecek planlarınız, arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili yaşanacak gelişmelerin ışığında yeni kararlar alabilirsiniz. Bu süreçte daha fazla sosyalleşebilir ama aynı zamanda bazı kişileri de hayatınızdan çıkarabilirsiniz.  Aşk hayatınızda belirsizlik yaşadığınız konularda netleşmeye başlayabilir ve ciddi kararlar alabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ortak maddi kaynaklarınız, finans veya sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ticaret, yurtdışı, hukuk, dijital işler, eğitim ve seyahat konuları ön plana çıkıyor. 5 Şubat Aslan Dolunayı etkisiyle kariyer hayatınız ve hedeflerinizle ilgili tamamlanma ve netleşme yaşayabilirsiniz. Sizi engelleyen konuları tespit edip yeni kararlar alabilirsiniz. İş arayanlar iş bulabilir veya beklediğiniz haberi alabilirsiniz. İlişki ve iş birliklerinizdeki sorumluluk veya sorunlar moralinizi bozabilir ve gergin hissedebilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkileriniz ve iş birlikleri konuları ön plana çıkıyor. Perşembe ve cuma günleri ortak maddi kaynaklarınız, finans ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. 5 Şubat Aslan Dolunayı etkisiyle ticaret, hukuk, dijital işler, eğitim ve seyahat konularıyla ilgili gelişme ve tamamlamalar yaşayabilir aynı zamanda hayata dair inanç ve amacınızı sorgulayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ani program değişiklikleri tahammülünüzü zorlayabilir ve gergin hissedebilirsiniz. Dengede kalmaya ve iletişimi doğru yönetmeye çalışın.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Pazartesi, salı ve çarşamba günleri çalışma hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ilişki ve iş birlikleriniz ön plana çıkıyor. 5 Şubat Aslan Dolunayı etkisiyle ortak maddi kaynaklarınız, kredi, ödeme, vergi, nafaka gibi konular hakkında gelişme ve tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte ani harcamalar oluşabilir, riskli yatırımlar yapmayın. Sağlığınızla ilgili ihmal ettiğiniz kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. İlişkilerinizde iletişimsel gerginlikler gündeme gelebilir. Dengeli ve esnek davranmak size fayda getirecek.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Pazartesi, salı ve çarşamba günleri aşk ve çocuk konuları ön plana çıkıyor. Yaratıcılığınız daha yüksel olacak. Perşembe ve cuma günleri günlük rutinleriniz ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. 5 Şubat Aslan Dolunayı ilişki, ortaklık ve iş birliklerinizle ilgili gelişme ve tamamlanmaları beraberinde getiriyor. Bu konularla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.  Ev ve ailevi konularda beklenmedik durumlar tahammülünüzü zorlayabilir ve gerginlik yaşayabilirsiniz. Elektronik aletlerde arızalar oluşabilir.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ev ve ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri aşk, çocuk ve hayatta size keyif verecek konular ön plana çıkıyor. 5 Şubat Aslan Dolunayı etkisiyle günlük rutinlerinizi yeniden düzenlemek veya sağlığınıza daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda size yük olan durumları fark edebilir ve denge kurmaya çalışabilirsiniz. Bu süreçte yakın çevrenizle iletişimsel gerginlikler gündeme gelebilir, ilişkilerinizi dengeli yönetmeye çalışın. Planlarınızda beklenmedik değişiklikler veya elektronik aletlerde sorunlar oluşabilir. Trafikte temkinli hareket edin.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.