TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

31 Ekim – 6 Kasım Haftası: Beklenmedik durumlar

Yazının Giriş Tarihi: 31.10.2022 09:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.10.2022 09:08

Tutulma koridorları arasında bulunduğumuz bu hafta finansal ve ekonomi başta olmak üzere girişimlerimizde dikkatli olmamız gerek. Özellikle riskli içeren işler için hiç uygun bir hafta olmayacak.

Mars pazar günü 12 Ocak’ a kadar geri hareketine başladı. Bu geçiş işlerin daha yavaş akmasına sebebiyet verirken, iletişimi doğru yönetmekte zorlanabiliriz. Çıkar ve menfaat içeren davranışlar daha fazla görülebilir, pasif agresif bir yaklaşım tarzı benimseyebiliriz. Ticaret, eğitim, seyahat, turizm, ulaşım, satış-pazarlama ve internet/sosyal medya konularında sorunlar oluşabilir.

Hafta boyunca güney ay düğümünün sırasıyla Venüs, Güneş ve Merkür ile zorlu açıları ve Venüs-Uranüs karşıtlığı gerçekleşecek. İlişkiler ve parasal konularda eski konular önümüze çıkabilir; zorlanmalar, ani sorunlar, sıkıntılar ve bitişler eşliğinde kadersel gelişmeler deneyimleyebiliriz.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Yönetici gezegeniniz Mars retro hareketine başladı. 12 Ocak’ a kadar iletişimi yönetmekte zorlanabilirsiniz; kendinizi doğru ifade etmeye özen gösterin ve öfkeli iletişim dilinden sakının. Yakın çevre ve kardeşlerinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Girişimleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir, seçenekleri görüp sakin ve mantık odaklı hareket etmeye çalışın. Araç kullanırken ve seyahatlerde temkinli davranın. Tutulmaların ortasında olduğumuz bu hafta sırasıyla Venüs, Güneş ve Merkür güney ay düğümü ile kavuşum yapacak. Finansal kaynaklar ve parayla ilgili konularda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Duygusal iniş çıkışlar sizi zorlayabilir ama böylece sizi aşağıya çeken korku ve endişelerinizle yüzleşebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizi tavsiye ederim.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Mars retro hareketine başladı. 12 Ocak’ a kadar parasal konularda istediğiniz adımları atmakta zorlanabilir ve inisiyatif almak için gerekli motivasyonu bulamayabilirsiniz.  Masraf ve harcamalarınız artabilir ve gelir-gider dengesini oluşturmakta zorlanabilirsiniz. Değersizlik duygusuna kapılmayın. Tutulmaların ortasında olduğumuz bu hafta sırasıyla Venüs, Güneş ve Merkür güney ay düğümü ile kavuşum yapacak.  İkili ilişkileriniz ve iş birliklerinizde bazı krizler yaşayabilirsiniz. İlişki ve ortaklıklar yoluyla para kayıplarına dikkat edin. Burada size verilen mesaj artık ilişkilerde sizi zorlayan gölge yönlerinizle yüzleşip bunları bırakmanız ve size iyi gele içek olan ilişkilere yönelmeniz yönündedir.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Mars retro hareketine burcunuzda başladı. 12 Ocak’ a kadar zihniniz çok fazla çalışabilir; stres ve gerginliklere dikkat edin. İlişkilerinizde oluşabilecek iletişim sıkıntıları sizi pasif agresif yapabilir hem ruhsal hem de fiziksel sağlığınıza bu süreçte daha fazla özen gösterin ve her şeye yetişmek yerine dinlenmeye de vakit ayırın. Tutulmaların ortasında olduğumuz bu hafta sırasıyla Venüs, Güneş ve Merkür güney ay düğümü ile kavuşum yapacak. Kariyer hayatınızda bazı krizler ve maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Manipülatif davranmadan önünüze gelen olayları değerlendirip hayatınızdan çıkarmanız gereken kişi ve durumları fark edebilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Mars retro hareketine İkizler burcunda başladı. 12 Ocak’ a kadar enerjiniz ve motivasyonunuz daha düşük olabilir. Bu süreçte bağışıklık sisteminizi güçlendirin ve kontrollerinizi ihmal etmeyin. Girişimlerinizde istediğiniz gibi harekete geçemeyebilirsiniz bunun yerine tamamlanmanız gereken işlere odaklanmalı ve seçenekleri değerlendirerek akışta kalmanız fayda sağlayacak. Gizli düşmanlıklara dikkat edin. Tutulmaların ortasında olduğumuz bu hafta sırasıyla Venüs, Güneş ve Merkür güney ay düğümü ile kavuşum yapacak. Kiminizin aşk hayatınızda eski defterler açılabilir, eski aşklardan haberler gelebilir ya da ilişkilerinizde bazı bitişler yaşayabilirsiniz. Kiminiz çocuğu ile ilgili konu ve sorunlarla ilgilenmek durumunda kalabilir. Bu hafta size iyi gelmeyen takıntı ve gölge yönlerinizle yüzleşebilir ve geride bırakabilirsiniz. Maddi konularda riskli yatırımlardan uzak durmalısınız.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Mars retro hareketine İkizler burcunda başladı. 12 Ocak’ a kadar sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla bazı tartışma ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. İletişimsel anlaşmazlıklar artabilir. Bu süreçte kimseye borç vermemeniz daha uygun olacak. Gelecek planlarınızla ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir ve bunlara çözüm bulmakla uğraşabilirsiniz. Tutulmaların ortasında olduğumuz bu hafta sırasıyla Venüs, Güneş ve Merkür güney ay düğümü ile kavuşum yapacak. Ebeveynlerinizin sağlık koşullarıyla ilgilenebilirsiniz. Ailevi, ev, gayrimenkul ve geçmişe ait konularda bazı pürüzler ve krizler yaşayabilirsiniz. Bu alanlarda maddiyata dayalı temalar da gündeme gelebilir.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Mars retro hareketine İkizler burcunda başladı. 12 Ocak’ a kadar kariyer hayatınızı ilgilendiren konularla ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Aceleci davranmak yerine seçenekleri değerlendirip kararlar alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız ailevi konularda krizleri yönetmeniz gerekebilir. Tutulmaların ortasında olduğumuz bu hafta sırasıyla Venüs, Güneş ve Merkür güney ay düğümü ile kavuşum yapacak. Yakın çevre, kardeş ve akrabalarınızla ilişkilerinizde sıkıntılar gündeme gelebilir, ticaret, eğitim, seyahat ve projelerinizle ilgili aksilikler yaşayabilirsiniz. Size zarar veren ve kıskanan yakınlarınızla ilişkilerinizi kesebilirsiniz. İnat ve takıntı geliştirdiğiniz düşüncelerinizin farkına varıp bunları sonlandırabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Mars retro hareketine İkizler burcunda başladı. 12 Ocak’ a kadar ticaret, hukuk, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, seyahat konularında bazı yavaşlamalar ve sorunlar gündeme gelebilir. Bu süreçte iletişiminizi doğru yönetmeye çalışın ve aceleci davranmak yerine olan biteni gözlemlemeye çalışıp kararlar alın. Tutulmaların ortasında olduğumuz bu hafta sırasıyla Venüs, Güneş ve Merkür güney ay düğümü ile kavuşum yapacak. Parasal konularla ilgili bazı krizler ve sonlanmalar gündeme gelebilir. Bunların ışığında kendi değer ve potansiyellerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Riskli yatırımlar için uygun bir süreçte değilsiniz ve harcamalarınızı da dengede tutmaya çalışın.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Mars retro hareketine İkizler burcunda başladı. 12 Ocak’ a kadar maddi kaynaklarınız, borç, ödeme, ameliyat ve sağlık konularında mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Sağlığınıza ekstra özen gösterin. Bu süreçte istediğiniz gibi girişimler yapamayabilirsiniz. İletişiminizi doğru yönetmeniz önemli. Tutulmaların ortasında olduğumuz bu hafta sırasıyla Venüs, Güneş ve Merkür güney ay düğümü ile burcunuzda kavuşum yapacak. Hayata dair bakış açılarınızın değiştiği bu süreçte bazı krizler ve tamamlamalar yaşayabilirsiniz. Bir ilişkiyi tamamen sonlandırabilirsiniz veya yeni bir tanışma yaşayabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Mars retro hareketine İkizler burcunda başladı. 12 Ocak’ a kadar ilişki, ortaklık ve iş birliklerinizde mücadele etmeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz. İletişiminizde daha gergin ve tartışmacı olabilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde seçimlerinizi gözden geçirebilir ve seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Tutulmaların ortasında olduğumuz bu hafta sırasıyla Venüs, Güneş ve Merkür güney ay düğümü ile kavuşum yapacak. Bilinçaltınız ve ruhsal sağlığınızla ilgili korku ve endişelerinizle yüzleşebilir ve bunları sonlandırabilirsiniz. Bu hafta gizli saklı işler önünüze düşebilir ve arkanızdan konuşulanları duyabilirsiniz. Bir ilişkinizi bitirme kararı alabilir veya maddi bir krizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Mars retro hareketine İkizler burcunda başladı. 12 Ocak’ a kadar çalışma ortamınız ve çalışma arkadaşlarınızla iletişimsel sıkıntılar artabilir veya projeleriniz istediğiniz gibi ilerleyemeyebilir. Günlük koşturmalarınızı sizi yorabilir ve enerjiniz düşebilir. Bu süreçte sağlığınıza ekstra özen göstermenizi ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmenizi tavsiye ederim. Tutulmaların ortasında olduğumuz bu hafta sırasıyla Venüs, Güneş ve Merkür güney ay düğümü ile kavuşum yapacak. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla bazı sorunlar yaşayabilir, bazı krizler yönetmek durumunda kalabilir veya gelecek planlarınızın değiştiğini fark edebilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Mars retro hareketine İkizler burcunda başladı. 12 Ocak’ a kadar aşk hayatınız ve çocuk konularında mücadele etmeniz durumlar oluşabilir ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yeteneklerimizi tam olarak ortaya çıkaramayabilirsiniz. Bu süreç spekülatif yatırımlar/şans oyunları açsından hayal kırıklıkları yaşatabilir. Daha gergin ve agresif bir iletişim dili kullanmanız tartışma yaratabilir, sakin konuşmaya gayret edin. Tutulmaların ortasında olduğumuz bu hafta sırasıyla Venüs, Güneş ve Merkür güney ay düğümü ile kavuşum yapacak. Kariyer hayatınızda yönetici veya otorite figürleriyle sorun ve durum değişiklikleri ortaya çıkabilir ve bazı krizleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Mars retro hareketine İkizler burcunda başladı. 12 Ocak’ a kadar ev, aile, gayrimenkul ve geçmiş konular gündeminize gelebilir. Aile içi tartışma, gerginlik ve fikir ayrılıkları oluşabilir. Ebeveynlerinizin sağlık konularıyla veya evle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Tutulmaların ortasında olduğumuz bu hafta sırasıyla Venüs, Güneş ve Merkür güney ay düğümü ile kavuşum yapacak. Ticaret, hukuk, eğitim, seyahat veya yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bazı krizlerle mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu konularla ilgili bir tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsiniz. Hayata bakış açılarınızın ve inançlarınızın değiştiği bir süreçten geçiyorsunuz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.