TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

31 Ocak – 6 Şubat Haftası: Kova Yeniayı- Ekonomik hızlı gelişmeler

Yazının Giriş Tarihi: 31.01.2022 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.01.2022 08:17

Şubat ayına Salı sabahı saat 08:46’ de gerçekleşecek Satürn kavuşumlu Kova ayı ile başlıyoruz. Bu yeniayın özelliği geçen yıl aktif olan Satürn – Uranüs karesini tetiklemesidir. Yarım kalan işlerle ilgilenmek durumunda kalabiliriz. Satürn bize sorumluluklarımızı hatırlatırken bir taraftan etkili olacak Güneş-Uranüs karesi hızlı gelişmeleri ve hayatımızda yenilikleri ve yeni başlangıçları mümkün kılacak. Merkür bu hafta 4 Şubat’ a kadar geri hareketine devam etmekte; yeni deneyim ve başlangıçlar yapmak isterken daha mantık odaklı hareket edeceğiz ama tekrar kararlarımızın üzerinden geçmek fayda sağlayacaktır.

Toplumsal konular, özgürlük alanları, dijital para, insan hakları temaları ön plana çıkarken, internet, sosyal medya, uzay, teknoloji ve astroloji alanında yenilikler söz konusudur. Elektrik, elektrik kesintileri, hava yolları ile ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir.

Türkiye haritasının 8.evinde meydana gelecek yeniay borçlar, ödemeler ve kredi konusuna vurgu yapıyor, yeni zamlar söz konusu olabilir. Sürpriz gelişmeler ve yeni kararlar alınabilir. Şubat ayı ekonomik anlamda sıkıntılı bir sürece işaret ederken ekonomi, finans, banka ve dijital parayla ilgili yeni düzenlemeler yapılabilir.  Sağlık konusunda günlük hayata dair yeni tedbirler konuşulabilir. Bir taraftan da Mars-Jüpiter iyicil açısı yeni tedavi yöntemleri ve buluşlarına dikkat çekerken, bacak, baldır, sinir sistemi ve kan dolaşımı sistemiyle ilgili rahatsızlıklar artabilir.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram/Youtube takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Kova Yeniayı yeni girişimleriniz için destek verecek. Merkür geri hareketini 4 Şubat’ ta sonlandırıyor yani 5 Şubat itibariyle artık kararlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Bu etkiyi aynı zamanda sosyal çevreniz ve arkadaşlar konusunda da alıyorsunuz. Yeni bir sosyal çevreye girebilir, yeni ekip çalışmalarına başlayabilirsiniz. Hafta ortası kariyer, aile ve hedeflerinizle ilgili büyüme fırsatı yakalayacaksınız. Harekete geçin ve fırsatları yakalayın. Bunlar çok büyük etki yapmasa bile sizi motive edecek ve iyi gelecek etkiler olacaktır.  Cumartesi günü arkadaş veya sosyal çevrenizden maddi manevi bir destek veya birisine akıl danışabilir ve yardımını alabilirsiniz. Pazar günü acele hareketlerden kaçının, fevri tepkiler vermeyin, yönetici gezegeniniz Mars-Chiron ile kare açı yapıyor, baş ağrılarınız oluşabilir.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Kova Yeniayı kariyer, hedefleriniz, toplumdaki duruşunuz, kariyer ve aile arasındaki dengeyi oluşturmak gibi konularda yeniliklere ve yeni girişimlere işaret etmektedir. Yeniay sırasında Merkür retrosu da devam etmekte bu sebeple aldığınız kararların üzerinden geçip varsa eksikleri tamamlayıp 5 Şubat’ tan sonra harekete geçebilirsiniz. Hafta ortası itibariyle bu anlamda sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan destek alabilir, yeni fikirler oluşabilir ve kendinizden daha emin harekete geçebilirsiniz. Yeni bir seyahat ve eğitim fırsatı da çıkabilir karşınıza.  Cumartesi günü güvendiğiniz birisine akıl danışabilir ve o kişinin desteği sizde netleşmeleri sağlayabilir. Pazar günü biraz daha alıngan olabilirsiniz, olayları fazla kişiselleştirmeyin, aceleci davranışlardan sakının.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Kova Yeniayı inançlarınız, yaşam amacınız, yurtdışı bağlantılı işler, ticari girişim/hukuki işler, seyahat, eğitim, sosyal medya gibi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeniay sırasında Merkür retrosu devam etmekte o yüzden bu hafta maddi konular ve ödeme, kredi borç konularında eksiklikleri tespit edebilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren maddi konularla alakalı, kariyer hedeflerinizle ilgili güzel fırsat ve destekler alabilirsiniz. Bu bir büyüme enerjisidir, size iyi gelecek daha motive hissedeceksiniz. Cumartesi itibariyle yeniay enerjisiyle birlikte belirlediğiniz yönde adımlar atmak için daha disipline ve kendinizden emin adım atmak için gerekli güveni kendinizde bulmaya başlayacaksınız. Pazar günü ise Mars-Chiron karesi aktif olacak. O gün inatlaşmalardan ve fevri tepkilerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Acele hareketlerden kaçının.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Kova Yeniayı maddi konularda buna ailenizle, eşinizle veya ortağınız varsa onunla ortak maddi kazançlar dahil yeni başlangıçlar ve yeni girişimler konusunda destek veriyor. Ama Merkür retrosu devam ettiğinden, bu konularla ilgili birkaç pürüz çözmek zorunda kalabilirsiniz veya bazı yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. 5 Şubat itibariyle harekete geçmek için destekleneceksiniz. Özellikle hafta ortasından itibaren Mars-Jüpiter altmışlık açısı maddi konularda güzel fırsat ve destekleri karşınıza çıkarabilir, büyüme enerjisidir. Yeni bir ticari girişim, bir seyahat, bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Cumartesi aile büyüklerinizden veya güvendiğiniz bir kişiden olumlu güzel bir destek alabilirsiniz. Pazar gününe geldiğimizde Mars-Chiron karesi aktif. Kariyer konuları, hedeflerinizle ilgili, aileniz veya eşinizle aranızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Fevri tepkiler vermeyin.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Kova Yeniayı ilişkilerinizde yenilikler ve yeni başlangıçlara destek verecek. Yeniay özgürlük temasını anlattığından ilişkilerinizde şimdiye kadar sizi mutsuz eden koşulları tespit edip, daha çok kendiniz olabileceğiniz değişikliklere gidebilir ve yeni bir sayfa açabilirsiniz. Merkür retrosu devam ettiğinden çalışma ortamınız, günlük rutinleriniz veya sağlık konularında tamamlanması gereken konular olabilir, yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. 5 Şubat itibariyle artık daha rahat iletişim kurup ilerlemeye başlayacaksınız. Hafta ortası güzel bir Mars-Jüpiter altmışlık açısı oluşacak. Çalışma ortamında istediğiniz değişimleri yapmak veya gündeminizde sağlık teması varsa bu alanda size fırsatlar ve motivasyon verecek bu açı, büyüme enerjisidir. Cumartesi güvendiğiniz bir kişiden destek alabilirsiniz pazar günü ise Mars-Chiron karesi aktif. O gün acele hareket etmeyin, küçük sakarlık ve kazalara açıklık var.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Kova Yeniayı çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlıklarınız, günlük rutinleriniz ve sağlık koşullarınıza etki edecek. Bu alanlarda yenilikler yapacak ve yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Merkür retrosu devam ettiğinden aşk hayatınız, çocuklarınız veya yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak konusunda halletmeniz veya konuşmanız gerekenler oluşabilir, endişeleriniz devam edebilir ama 5 Şubat’tan sonra aldığınız kararlarda artık daha rahat harekete geçebileceksiniz. Hafta ortası Mars Jüpiter altmışlık açısı ikili ilişkilerden yana güzel destekler ve fırsatlar verecek. Bunlar sizi harekete geçiren motive edecek şeyler olacaktır. Cumartesi yeniayla başlayan yenilik enerjisi çalışma ortamı veya sağlık konularıyla ilgili bir netleşme sağlayabilir. İşinizde yöneticinizle yapacağınız bir konuşma veya sağlık temasıyla ilgili kararlar alabilirsiniz. Pazar günü Mars-Chiron kare açısı, maddi konularla ilgili endişe ve korkularınızı artırabilir, daha gergin hissedebilirsiniz. Aceleci davranışlara girmeyin lütfen.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Kova Yeniayı aşk hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz alanında olacak.  Bir yenilenme ve yeni bir sayfa açma enerjisidir. Yeni bir aşka yelken açabilir, bir hobinizi daha fazla görünür kılmaya karar verebilir veya çocuğunuz yoksa çocuk kararı alabilirsiniz. Yine çocuklarınız varsa onların hayatlarıyla ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Merkür geri hareketine devem ettiğinden ev, aile ve kariyer konularıyla ilgili bazı geçmiş konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ama 5 Şubat itibariyle artık daha rahat harekete geçmeye başlayabilirsiniz. Hafta ortası ailenizle yapacağınız konuşmalarda destekleyici bir etki olacaktır, birlikte hareket etme ve koşulları iyileştirecek bir etki yapacak. Cumartesi yeniayla gündeme gelen konularla ilgili kararlarınızı netleştirebilirsiniz. Pazar günü Mars-Chiron karesi aktif. Aileniz veya eşinizle sorunları büyütmeyin, fevri davranışlar yerine sakin davranın.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Kova Yeniayı aile ve ev alanınıza etki edecek. Aileniz veya ev konularıyla ilgili tadılat, kira/satış gibi konularda yenilikleri gösterir. Merkür 4 şubata kadar geri hareketine devam ediyor, bu tarihe kadar düşünceleriniz daha takıntılı olmaya devam edebilir, yakın çevrenizle bazı iletişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz ama hafta ortası etkili olmaya başlayacak Mars-Jüpiter altmışlık açısı kısa bir seyahat, bir eğitim fırsatı sunabileceği gibi, aşk hayatınız veya çocuğunuz varsa onunla ilgili güzel fırsat ve desteklere işaret etmektedir. Cumartesi günü ailenizden gelebilecek güzel bir desteğe işaret ediyor bu size iyi gelecek ve aldığınız kararı destekleyecek özellikte olacak. Pazar günü Mars-Chiron karesi aktif, trafikte dikkat edin, acele hareket etmeyin.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Kova Yeniayı sizi ticari girişimler, satış pazarlama konularında yenilikler konusunda destekleyecek. Yeni fikirler aklınıza gelebilir, uygulamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminiz artacak, kısa bir seyahat gündeme gelebilir. Merkür 4 Şubat’ a kadar geri hareketine devam ediyor, parasal koşulların üzerinden geçmek durumunda kalabilirsiniz. Eksik kalan konularla ilgilenebilirsiniz ama bunları da hallettikten sonra 5 Şubat itibariyle artık daha rahat harekete geçebilirsiniz. Cumartesi günü güvendiğiniz bir kişiyle fikirlerinizi paylaşabilir ve netleşebilirsiniz. Pazar günü Mars-Chiron kare açısı maddi koşullarla ilgili endişeleriniz artabilir, kaynaklarınızla ilgili içsel bir değerlendirme sürecine girebilirsiniz. Beklemediğiniz bir harcama da yapabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Kova Yeniayı para alanınızda gerçekleşecek. Gelirlerimizi nasıl artırırım, kazançlarımı nasıl çoğaltırım neyi nasıl yapmam lazım gibi düşünceler sizi meşgul edecek. Merkür geri hareketine 4 Şubat’ a kadar devam edecek bazı koşullar üzerinde tekrar düşünmek durumunda kalabilir veya eksiklikleri tespit edebilirsiniz. 5 Şubattan sonra aldığınız kararlarda daha rahat harekete geçebileceksiniz. Hafta ortası kısa seyahatler, yakın çevrenizden güzel bir destek, bir eğitim fırsatı karşınıza çıkabilir, iletişimizde kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Düşünce yapınıza da olumlu etkisi olacak, daha iyi ve motive hissedebilirsiniz. Cumartesi yeniay enerjisiyle birlikte aldığınız maddi konularla ilgili bir fikri netleştirebilirsiniz veya güvendiğiniz bir kişiden destek alabilirsiniz. Pazar günü ailenize fevri tepkiler vermeyin, daha ılımlı davranırsanız sorunlar büyümez yine evde o gün küçük sakarlıklara veya kesici aletler kullanırken dikkati olunuz. 

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Kova Yeniayı hayatınıza dair tüm alanlarda yenilikler ve yeni başlangıçlar konusunda destekliyor. Halen  Merkür geri hareketine devam ettiğinden geçmişe dayalı bazı konu ve detaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Merkür 12. Evinizde transitte olduğundan zaman zaman enerjiniz, modunuz daha düşük olabilir, karamsarlığınız artabilir ama 5 Şubat itibariyle aldığınız kararlarda netleşeceksiniz ve harekete geçmeye başlayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra parasal konularla ilgili güzel fırsat ve destekler alabilirsiniz. Pazar günü Mars-Chiron kare açısı yakın çevrenizle bazı küçük sorunlara iletişim sıkıntılarına işaret etmekte. Sakin davranıp, ani tepkiler vermeyin, küçük sakarlıklara da dikkat edin.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Kova Yeniayı 12.evinizde gerçekleşeceğinden daha fazla kendinizle kalmak, olan biteni gözlemlemek bazı şeyleri düşünmek ve geleceğinize dair daha özgür hissedebileceğiniz yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Merkür geri hareketine devam ettiğinden hayalleriniz, gelecek planlarınıza dair yeni kararlar alacağınız bir süreç olacak. Yine sosyal çevreniz, arkadaş ve ekip çalışmalarıyla ilgili kiminle devam edeyim etmeyim gibi düşünebilirsiniz. 5 Şubat itibariyle kararlarınızda artık net olacak ve harekete geçebileceksiniz. O zamana kadar enerjinizi toparlama kendinizi şarj etme olarak düşünün. Hafta ortası size iyi gelecek fırsatlar ve destekler karşınıza çıkabilir, motive olacaksınız. Yine Cumartesi günü kendinizle ilgili edineceğiniz bir farkındalık sizi daha kararlı kılabilir. Pazar günü Mars-Chiron karesi devrede olacak. Maddi koşullarınız üzerine düşünebilirsiniz ama endişelerinize kapılmayın. Haftanız güzel geçsin

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.