TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4-10 Ekim Haftası: Marsiyen Terazi Yeniayı

Yazının Giriş Tarihi: 04.10.2021 13:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.10.2021 13:12

Yeni bir haftadan Merhaba sevgili okuyucular.

Hareketli ve dinamik bir hafta bizi bekliyor. 6 Ekim' de gerçekleşecek Marsiyen Terazi Yeniayı ve aynı gün Plüton' un düz seyrine dönmesi, 7 Ekim' de kadar Akrep' in son derecelerinde transitte olması, 8 Ekim' de Güneş-Mars kavuşumu ve 10 Ekim' deki Mars-Merkür kavuşumu hafta boyunca dinamizmi yüksek tutacak. Bu hafta geçmişe dair birçok konu ve kişi önümüze gelebilir, ilişkilerde krizler ve yanlış anlaşılmalar zorlayacak etkide. Bunları yoluna koymak için mücadelemizi artırmamız gerekecek. Tüm alanlarda adaleti ve dürüstlük için mücadele vereceğiz. Terazi Yeniayı' nın mottosu; ilerlemek istiyorsan mücadelenden vazgeçme ama karşı tarafı da hakkaniyetli ol!

Ay Başak burcunda haftaya başlıyoruz, sağlık teması ön plana çıkıyor. Planlı ve programlı olanlar bu hafta daha kazançlı çıkacak. Önemli toplantı ve görüşmeleriniz için Pazartesi ve Salı günlerini değerlendirmenizi tavsiye ederim. Merkür geri hareketine devam ederken gökyüzü hareketleri bu hafta iletişim sıkıntılarına vurgu yapmakta. Yanlış anlaşılmalar ve tepkisel davranışlar gerginlik çıkartabilir. Bir de Venüs 4-5-6-7 Ekim tarihlerinde Akrep' in son derecelerinde yani karşı tarafa güç uygulama isteği, takıntı halleri hem özel hem de iş ilişkilerini zorlayacak türden. Riskli davranış ve yatırımlar için uygun bir hafta da değiliz.

Haftanız güzel geçsin, sevgiler

Instagram Takip: astrologyaseminsurer

Haftalık burç yorumlarını kısaca değerlendirdim, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: Bu hafta yoğun ve enerjik bir hafta sizi beklemektedir. 6 Ekim' de gerçekleşecek Terazi Yeniayı sizin karşıt burcunuzda gerçekleşecek ve ilişkilerinizde sorunları tetiklese de daha kararlı ve cesur davranmaya başlayacaksınız. Hem ilişkilerinizde hem de iş ortaklıklarınızda yeni gelişmeler olumlu yönde sizi heyecanlandıracak. Chiron' da burcunuzda ve Marsla karşıt açı oluşturmakta. İkili ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri ve talepleri sizi zorlamaya ve kararlar almaya yöneltebilir. Kariyer, meslek ve aile hayatınızda da bazı zorlanmalar olabilir. Bu hafta bu konularla ilgilenmek, istediklerinizi sağlayabilmek için neleri değiştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Eğer ki ticaret, seyahat ve eğitim konularında beklediğiniz haberler varsa bu alanlarda olumlu gelişmeleri bu hafta itibariyle bekleyebilirsiniz. Sağlık konusuna gelirsek de sinirsel gerginlikler baş, migren, bel ve sırt ağrıları oluşabilir. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burcu: 6 Ekim' de gerçekleşecek Terazi Yeniayı iş hayatınız, gündelik rutinleriniz ve sağlık evinizde gerçekleşecek. İş ortamınızda veya çalışma arkadaşlarınızla ilgili yeniden belirecek eski bir konuyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda bu alanlarda olumlu yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sağlık alanında ise eski veya kronik rahatsızlığınız nüksedebilir, bel, böbrek, mesane veya sırt ağrılarınız oluşabilir. Gerekli kontrolleri yaptırıp, yeni tedavilere başlayabilirsiniz. Bu hafta sağlık konusuna dikkat edin ve sağlığınızı lütfen ihmal etmeyin. Yeniay sırasında alacağınız etkiyle; aile büyükleri, ticaret/hukuk, seyahat veya eğitim konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.  İlişkilerde daha olumlu ve başta maddi konularla ilgili daha yapıcı davranmaya başlayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Venüs' ün 7 Ekim' de Yay burcuna geçmesiyle; 5 Kasım' a kadar ortaklı paralar ve finansal konularda; ki bu yatırım, krediler veya miras konuları da olabilir, bunlarla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Hafta sonu ise arkadaş ve sosyal çevrenizden eski konu ve kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu: Hızlı gelişmelere açık bir hafta sizi beklemektedir. 6 Ekim' de gerçekleşecek Terazi Yeniayı aşk, yaratıcılık ve çocuk evinizde gerçekleşecek. Kendinize güveniniz ve cesaretiniz artacağı için bu alanlarda olumlu adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Hafta sonunda bu konularla ilgili alacağınız haber veya farkındalıklarınıza dikkat edin lütfen. Yeniay sırasında alacağınız etkiyle; borç veya ödeme yapmak veya geçmiş korkularınız veya endişelerinizle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Bunu olumsuz düşünmeyin aslında yeni bir sayfa açmanız için bu gereklidir. Venüs' ün 7 Ekim' de Yay burcuna geçmesiyle ilişkilerinizde daha olumlu ve iyimser bir sürece giriyorsunuz. 5 Kasım' a kadar yurtdışı bağlantılı veya farklı bir kültürden gelen insanlarla tanışabilirsiniz ve güzel ilişkiler ve iş birlikleri doğabilir. Fikir ve düşüncelerinizi hızlıca gerçekleştirebileceğiniz bir süreçtesiniz, değerlendirin. Sağlık konusunda boyun ve bel ağrılarına ve alerjilere dikkat edin lütfen. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burcu: 6 Ekim' de gerçekleşecek Terazi Yeniayı sizin aile, yuva ve güvenlik evinizde gerçekleşecek. Belki yeni bir ev almayı veya taşınmayı düşünebilirsiniz ama Merkür geri harekette olduğundan hemen acele etmeyin ve 20 Ekim' den sonra harekete geçin. Ailenizle ilgili de önünüze gelen konularda daha kararlı ve cesur davranmaya başlayacaksınız. Aile ve kariyer hayatınızdaki denge ve uyumu yakalamaya çalışacağınız bir hafta sizi beklemektedir. Venüs 7 Kasım itibariyle Yay burcuna geçecek, iş ortamınız ve iş arkadaşlarınızla birlikte 5 Kasım' a kadar daha olumlu ve iyileştirici etkiler altına girmeye başlayacaksınız sevgili Yengeçler. Eğer sağlık sıkıntılarınız varsa bu süreçte size iyi gelecek olumlu bir tedaviye başlayabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde ise daha rahatınız ön planda olacak şekilde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz ama tembellik enerjisine kendinizi kaptırmamaya gayret edin. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: 6 Ekim' de gerçekleşecek Terazi Yeniayı sizin iletişim, düşünceleriniz, yakın çevre, kardeş evinizde gerçekleşecek. Geçmişe dair konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz ve bu alanlarda kendinize daha fazla güvenerek ve cesaretler yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Tartışmacı bir tutum sergilemek yerine uyumu odaklı davranmanız konuların gereğinden fazla büyümesine engel olacaktır. Fikirlerinizi hayata geçirmek, kısa seyahatler, iletişim ve sosyal medyada satış ve pazarlamaya yönelik girişimler veya da yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz ama Merkür' ün geri harekette olduğunu unutmayıp detayları iyice gözden geçirmenizi ve acele karar almamanızı tavsiye ederim. Özellikle sözleşme imzalamanız gerekirse mümkünse 20 Ekim sonrasını bekleyin. Yeniay sırasında alacağınız etki sebebiyle; iş yerinde, çalışma arkadaşlarınızla veya sağlığınızla ilgili bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Venüs 7 Ekim itibariyle Yay burcuna geçecek ve 5 Kasım' a kadar aşk hayatınız, yaratıcılığınız ve çocuklarınızla ilgili daha olumlu ve iyimser gelişmelere açık olacaksınız. Hafta sonunda yeni bakış açıları elde etmenize sağlayacak haber ve farkındalıklarınız oluşabilir. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Başak ve yükselen Başak burcu: 6 Ekim' de gerçekleşecek Terazi Yeniayı sizin para ve kaynaklarınız evinizde gerçekleşecek ve bu alanda bazı olumsuzluklar yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır hayatınızı yoluna sokmak için emek sarf ettiniz ve artık maddi olarak emeklerinizin karşılığını almak ve kendinize daha fazla güvenmeye başladığınız için de yeni cesur adımlar atmak isteyeceksiniz. Yönetici burcunuz Merkür geri harekette olduğu için lütfen acele kararlar almayın örneğin bu hafta bir şeylere kızıp işten istifa etmek isteyebilirsiniz ama sonradan bu kararınızdan pişman olabilirsiniz. Bu gibi önemli kararları 20 Ekim sonrasına bırakmanızı tavsiye ederim. Harcamalarınıza da bu hafta dikkat edin lütfen. Venüs 7 Ekim itibariyle Yay burcuna geçiş yapacak ve 5 Kasım' a kadar aile, yuva ve güvenlik alanlarınızda kendinize daha huzurlu ve iyimser hissetmeye başlayacaksınız. Burada belki ailenizle ilişkileriniz belki de evinizde mutlu edecek gelişmeler size iyi gelecek. Hafta sonunda parasal konularda ilgili önemli haber ve farkındalıklar elde edebilirsiniz. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burcu: 6 Ekim' de gerçekleşecek Terazi Yeniayı sizin kendi evinizde gerçekleşecek. Hayatınızda çok önemli olaylara gebesiniz. Hem özel ilişkilerinizde hem iş ortaklıklarınızda bazı yüzleşmeler, eski konuların açılması, maddi manevi neyi ne kadar hak ediyorum gibi konular sizi meşgul edecek. Bu alanda kendinizi daha cesur ve kararlı hissedeceğiniz için yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz, daha talep kar olabilirsiniz ama Merkür geri harekette olduğundan lütfen yeni kararları uygulamaya koymadan iyice üzerinde düşünmenizi ve mümkünse 20 Ekim sonrası kararınızı netleştirmenizi tavsiye ederim. Bazı şeyleri zorlamanız ilişkilerde istemediğiniz sonuçları getirebilir. Yeniay sırasında alacağınız etki sizi; aile, yuva ve güvenlik alanlarınızla ilgili konularla ilgilenmek durumunda bırakabilir. Aile üyeleriyle gerginlikler oluşabilir, sakin ve dengede kalmaya çalışın lütfen. 7 Ekim' de Venüs Yay burcuna geçiş yapacak ve 5 Kasım' a kadar iletişim, sosyal medya, yakın çevre, kardeş, kısa seyahatler, eğitim konularında olumlu gelişmeler yaşayabilir ve buna istinaden daha iyimser hissedebilirsiniz. Hafta sonunda hayatınıza dair önemli haber ve durumlar oluşabilir. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burcu: 6 Ekim' de gerçekleşecek Terazi Yeniayı bilinçaltında gizli kalmış duygular, kızgınlık ve suçluluk duygularıyla yüzleştirip, bunları artık noktalamayı beraberinde getirecek. Kendinizi daha kararlı hissedip artık bunların üstesinden gelebilirsiniz. Bu hafta özellikle hafta sonu eskiye dair eski düşmanlıklar veya arkanızdan çevrilen işleri ortaya çıkarabilir ve bunlarla ilgili mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Mars da bu alanda olduğu için içsel gerginlikleriniz daha fazla pasif agresif olmanıza etki edebilir ve psikosomatik kaynaklı sağlık sorunları gündeme de gelebilir. Yeniay sırasında alacağınız etki, düşünce ve fikirlerinizde bazı dengesizlikler, ne yapacağını bilmeme hali oluşturabilir. Lütfen kendinize baskı yapmayın özellikle hafta sonu bu konularla ilgili alacağınız bazı haber ve farkındalıklar olayları daha net görmenizi sağlayacak. Sağlığınıza bu hafta özellikle dikkat edin lütfen. Venüs 7 Ekim tarihinde Yay burcuna geçiş yapacak ve 5 Kasım' a kadar parasal ve kaynaklarınızı doğru şekilde kullanmanızda olumlu gelişmelere sebep olacak, bu yönde iyimserliğiniz artacak. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Yay ve yükseleni Yay burcu: Bu hafta yoğun ve koşturmalı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. 6 Ekim' de gerçekleşecek Terazi Yeniayı sizin gelecek planlarınız, hayalleriniz ve arkadaş evinizde gerçekleşecek. Kendinizi daha kararlı ve cesur hissedeceğiniz için bu alanlarda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz ama bu konularda geçmişe dair bir konu veya kişi karşınıza çıkabilir ve bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ama bu konuyu hallettikten sonra geleceğe daha rahat ilerleyebileceksiniz. Merkür geri hareketine devam ettiği için imzalamanız gereken sözleşme tarzı gibi evrakları da mümkünse iyice analiz edip, 20 Ekim sonrası imzalayın. Yeniay sırasında alacağınız etki, maddi bir sorunu önünüze getirebilir. Venüs 7 Ekim itibariyle burcunuza geçiş yapacak ve 5 Kasım' a kadar sizi daha iyimser hissettirecek gelişmeler sunacak. İlişkilerinizin daha canlanacağı bu süreçte daha fazla keyifli hissedeceksiniz. Hafta sonu oluşacak farkındalıklarınız önünüzü daha net görmenizi sağlayacak. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: Bu hafta enerjik ve hedeflerinize ulaşmak için yoğun bir tempoda olacaksınız. 6 Ekim' de gerçekleşecek Terazi Yeniayı sizin kariyer, meslek ve geleceğe dair hedefleriniz alanınızda olacak. Bu alanda yeni başlangıçlar için önünüze fırsatlar gelse de arka planda bunun için mücadele etmeniz gerekebilir. Daha cesur ve kararlı hissedeceğiniz bu süreçte ani kararlar almadan önce enine boyuna düşünmenizi tavsiye ederim zira Merkür geri hareketinde ve geçmişe dair bazı sorunları tetikleyebilir. Mesela işinizden ayrılmayı düşünürsünüz ama çalıştığınız yer size zorluklar çıkarabilir veya aileniz bu kararınızı desteklemeyebilir. Yeni ay sırasında alacağınız etkiyle; aile, ilişki ve kariyer dengesini oturtmaya çalışabilir ve burada da bazı tartışmalar gündeme gelebilir. 7 Ekim tarihinde Venüs' ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte 5 Kasım' a kadar para ve ilişkiler konusunda biraz daha içe dönük bir enerji içine girebilirsiniz. Yaptıklarınızı biraz daha gizli tutup, gözlem içerisine girebilirsiniz. Hafta sonunda ailevi veya meslek konularında bazı haberler alabilir ve önemli farkındalıklar elde edebilirsiniz. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Kova ve yükselen Kova burcu: Bu hafta yoğun geçecek bir haftaya başlıyorsunuz. 6 Ekim' de gerçekleşecek Terazi Yeniayı sizin ticari, hukuki, seyahatler, medya ve akademik konular ve yurtdışıyla bağlantılı işler evinizde gerçekleşecek. Bu alanlarda daha cesur adımlar atmak isterken, geçmişten gelen bazı durumlar önünüze engel olarak çıkabilir ve bununla ilgili mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni ay sırasında alacağınız etki sebebiyle; geçmişte sizi zorlayan konular veya korkularınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. 7 Ekim tarihinde Venüs Yay burcuna geçiş yapacak ve 5 Kasım tarihine kadar sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, içinde bulunduğunuz topluluklardan yana olumlu gelişmeler iyimserliğinizi yükseltebilir ve hayallerinize ulaşmak için güzel destekler alabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebilirsiniz ve bu buluşmalardan güzel fırsatlar da ortaya çıkabilir. Hafta sonunda uzaklardan beklediğiniz bir haber alabilirsiniz. Haftanız güzel geçsin.

Sevgili Balık ve yükselen Balık burcu: 6 Ekim' de gerçekleşecek Terazi Yeniayı sizin ortak paralar evinizde gerçekleşecek. Burası eşinizle ortak paranız dışında, kredi, borç, ödemeler, nafaka, miras gibi alanları içermektedir. Bu alanlarda kendinizi daha cesur hissedeceksiniz ve yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Belki ek gelir elde etmek için yeni girişimlerde bulunmak istiyorsunuz ama Merkür geri hareketinde olacağı için düşünmeden karar almayın, aynı zamanda geçmişten bazı pürüzler karşınıza çıkabilir ve bunları halletmek adına bir mücadele içerisine girebilirsiniz.  Sizin veya eşinizin sağlık sorunu varsa ameliyat gündeme gelebilir. 7 Ekim tarihinde Venüs Yay burcuna geçiş yapacak ve 5 Kasım tarihine kadar kariyeriniz, mesleğinizi ve toplumsal statünüzle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve ailenizden de güzel destekler alabilirsiniz. Kariyerinizde bir terfi veya maaş artışı gibi sevindirici fırsatlar da önünüze gelebilir. Hafta sonu ödemelerinizle ilgili bir haber alabilirsiniz. Haftanız güzel geçsin.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.