TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4-10 Nisan Haftası: Engeller oluşabilir

Yazının Giriş Tarihi: 03.04.2022 23:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.04.2022 11:25

Yeni haftaya Ay Boğa burcunda; maddi konular ve istikrar arayışımız ön planda başlıyoruz. Koç Yeniayının getirdiği hızlı iletişim ve hızlı karar alma dinamiği bu hafta devam ederken 5 Nisan Salı günü Mars ve Satürn Kova burcunda kavuşacak. Bu ikili en son 31 Mart 2020’ de kavuşmuştu ve Uranüs etkisiyle zorlu bir pandemi süreci ve kısıtlamaları yaşamıştık. Bu sefer etkisi bu kadar yoğun olmasa da bazı engelleri ve kural koyucu zorlukları karşımıza çıkarabilir.

5 Nisan akşam saatlerinde Venüs Balık burcuna geçiş yapacak ve 2 Mayıs’ a kadar burada kalacak. Hem ilişkiler hem de para konularında daha güzel ve akıcı bir süreç yaşayacağız. Hafta ortası itibariyle Merkür’ ün Satürn ve Mars’ a yapacağı açı; uzun vadeli kalıcı kararlar almamıza destek verecek. Özellikle yaşça büyük kişilerden veya yöneticilerden alabileceğimiz yardımları gösterir. Jüpiter desteği ile ticari, hukuki, ithalat/ihracat, eğitim, yurtdışı bağlantılı iş ve girişimlerimizde güzel fırsatlar yakalayabiliriz.

Hafta sonu Merkür-Plüton kare açısı devrede olacak. Daha gergin hissedebilir ve takıntılı düşünebilir, bir şeyleri oldurmaya çalışabiliriz. Israrcı davranışlar tartışmalara yol açabilir, farkında olalım.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Burcunuzda gerçekleşen yeniayın etkileri devam ediyor. Hayatınızla ilgili inisiyatif alabilir ve harekete geçebilirsiniz. Maddi konularda belirsizlikleriniz devam ediyor olabilir, hedefleriniz doğrultusunda denge sağlamaya çalışabilirsiniz. Pazartesi ve salı günü Mars ve Satürn kavuşumu sizi biraz baskılayabilir ve bazı engellere takılabilirsiniz. 5 Nisan akşam saatlerinden itibaren Venüs 2 Mayıs’ a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. İlişkilerinizde daha uyumlu ve fedakâr davranabilirsiniz. İlişkilerinizde var olan sorunlara çözümler bulabilir ve daha huzurlu hissedebilirsiniz. Hafta ortası itibariyle düşünceleriniz netleşmeye başlayacak; önemli görüşme, başvuru ve girişimler için değerlendirebilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Hafta sonu ailenize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Pazar günü daha gergin ve takıntılı hissedebilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Koç Yeniayı’ nın etkileri devam ederken biraz daha olayları gözlemleme konumunda olabilirsiniz. Hayata dair yapmak istedikleriniz ve gelecek planlarınızla ilgili kafa karışıklığınız ve belirsizlikleriniz devam edebilir. Kariyer ve ilişkilerinizle ilgili yeni bir yapılanma sürecine girdiniz, 30 Nisan burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulmasından sonra yeni hayat rotanız belirginleşecek. Pazartesi ve salı günü Mars ve Satürn kavuşumu sizi biraz baskılayabilir. 5 Nisan akşam saatlerinden itibaren Venüs 2 Mayıs’ a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. Sosyal çevre ve arkadaşlarınızla daha uyumlu ve güzel paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Bekar Boğalar yeni bir aşka başlayabilir. Hafta ortası itibariyle yapmak istediklerinizle ilgili fikir karmaşası yaşayabilir ve beklemediğimiz durumlar oluşabilir. Öfkelenip ani kararlar almayın.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Koç Yeniayı’ nın devam eden dinamik etkisi sosyal çevre ve arkadaşlarınızla iletişiminizi artırıyor. Kariyer ve evliliğinizde halen daha netleştiremediğiniz konular olabilir. Hayata dair yapmak istediklerinizle ilgili yeni bir karar alma ve düzen sağlama sürecindesiniz. Bu yönde pazartesi ve salı günü Mars ve Satürn kavuşumuyla gelecek planlarınız, ticari/hukuki konular, eğitim, seyahat veya yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili artık bazı kalıcı kararlar almaya başlayabilirsiniz. 5 Nisan akşam saatlerinden itibaren Venüs 2 Mayıs’ a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. Kariyer hayatınızda daha görünür olacak ve yöneticileriniz tarafından da güzel destekler alabileceksiniz. Bu süreçte kazancınızı artıracak gelişmeler oluşabilir. Hafta ortası itibariyle sosyal çevre ve arkadaşlarınızdan güzel destekler alabilirsiniz. Pazar günü endişelerinizi takıntı haline dönüştürüp uykularınızı kaçırmayın.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Koç Yeniayı’ nın dinamik etkisi kariyer ve aile gündeminizi hareketlendiriyor. Gelecek planlarınızla ve maddi koşullarınızla ilgili belirsizlikleriniz devam edebilir ve ikisi arasında denge kurmaya çalışabilirsiniz. Sizin veya ailenizde bir sağlık konusu oluşabilir ve ameliyat gündemi oluşabilir. Pazartesi ve salı günü Mars ve Satürn kavuşumu etkisiyle uzun vadeli finansal kararlar almanız gerekebilir. 5 Nisan akşam saatlerinden itibaren Venüs 2 Mayıs’ a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. Hayallerinize ulaşmak için güzel adımlar atabilir ve destek alabilirsiniz. Ticari girişimleriniz, eğitim ve seyahatle ilgili bir konu gündeminizdeyse güzel gelişmeler oluşabilir. Bekar Yengeçler yeni bir aşka başlayabilir. Hafta ortası itibariyle kariyer, aile ve maddi konularla ilgili konuşmalar yapabilir ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. Pazar günü daha gergin ve takıntılı hissedebilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Koç Yeniayı’ nın dinamik etkisi iletişim ve girişimlerinizde destek verecek. Kariyer ve aile arasında yeni bir denge kurmaya çalışabilirsiniz. Pazartesi ve salı günü Mars ve Satürn kavuşumuyla ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. 5 Nisan akşam saatlerinden itibaren Venüs 2 Mayıs’ a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. Bu süreçte maddi konularla ilgili güzel gelişmeler ve çözümler bulabilir, destekler alabilirsiniz, yeni kaynaklar yaratabilirsiniz. Hafta ortası itibariyle işiniz ve çalışma ortamınızla daha fazla ilgilenebilir uzun vadeli planlar yapmak isteyebilirsiniz. Pazar günü endişeli hissedebilirsiniz, konuları gereksiz takıntı yapmayın.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Koç Yeniayı’ nın devam eden dinamik etkisi odağınızı maddi konularla ilgili yeni kararlar ve yeni girişimlere yönlendirmektedir. Kariyer, aile ve sağlık konularını bir arada yönetmeniz gereken bir süreç içindesiniz. Günlük rutinler sizi yorabilir. Özellikle Pazartesi ve salı günü Mars ve Satürn kavuşumuyla bu alanda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. 5 Nisan akşam saatlerinden itibaren Venüs 2 Mayıs’ a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. İkili ilişkilerinizde daha duygusal ve uyumlu paylaşımlar oluşacak. Bekar Başakların aşk hayatı canlanabilir. Hafta ortası itibariyle iş ve maddi konularla ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz yine var olan sorunlara kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Pazar günü daha gergin hissedebilirsiniz. Endişelerinizi fazlaca büyütmeyin.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Koç Yeniayı’ nın devam eden etkisi ilişki, iş birliği ve varsa ortaklık konularınızı gündeminize taşıyor. Maddi konularla ilgili yeni bir yapılanma süreci içindesiniz ve yeni kaynaklar oluşturmaya çalışabilirsiniz. Özellikle pazartesi ve salı günü Mars ve Satürn kavuşumuyla bu konularda kendinizi biraz baskılanmış hissedebilirsiniz. 5 Nisan akşam saatlerinden itibaren Venüs 2 Mayıs’ a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. Çalışma ortamınız ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizi iyileştirecek bu etkiyle yeni kazançlar elde edebilirsiniz. Günlük rutinleriniz daha kolay ilerleyecek. Devam eden bir sağlık sorununuz varsa güzel gelişmeler oluşabilir. Hafta ortası itibariyle maddi konularla ilgili uzun vadeli ve kalıcı kararlar alabilirsiniz.  Pazar günü aile içinde bazı konular açılabilir ve gergin hissedebilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Koç Yeniayı’ nın devam eden etkisi günlük temponuzu hareketlendirdi. Çalışma ortamınızla ilgili yeni kararlar ve düzenlemeler yapabilirsiniz. Baş ağrıları ve tansiyon sorunlarına bu hafta daha açıksınız. Pazartesi ve salı günü Mars ve Satürn kavuşumuyla ev ve aile konularında kalıcı kararlar alabilir veya bir sorunu çözmeye çalışabilirsiniz. 5 Nisan akşam saatlerinden itibaren Venüs 2 Mayıs’ a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. Bu transit ilişkilerinizi güzelleştirecek ve sizi iyi hissettirecek. Sizi mutlu eden şeylerle daha fazla ilgileneceksiniz. Hafta ortası itibariyle ev ve ailevi konularda uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Ev kiralama, alım-satımı, tadilat için de uygundur. Pazar günü biraz da gergin hissedebilirsiniz, endişelerinizi fazla büyütmeyin.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Koç Yeniayı’ nın devam eden etkisi iletişim ve motivasyonunuzu artırıyor. Pazartesi ve salı günü Mars ve Satürn kavuşumuyla çalışma ortamınız, sağlık ve günlük rutinlerinize bir düzen getirmeye çalışabilirsiniz. 5 Nisan akşam saatlerinden itibaren Venüs 2 Mayıs’ a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. Evle ilgili düzenlemeler ve ailevi ilişkilerinizi güzelleştirebileceğiniz bir süreç başlıyor sizin için sevgili Yaylar. Hafta ortası itibariyle yakın çevreniz, kardeşinizle güzel konuşmalar yapabilir, olumlu bir etkileşim yaşayabilir veya kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Bir eğitime katılmayı veya sosyal medya üzerinden bir girişim yapmak isterseniz de bu yönde karar alıp harekete geçebilirsiniz. Pazar günü daha gergin hissedebilirsiniz, sakin hareket etmenizi tavsiye ederim.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Koç Yeniayı’ nın devam eden etkisi ev ve ailevi konuları gündeminize taşımaktadır. Bu alanlarda yenilikler yapmak konusunda destekleniyorsunuz. Pazartesi ve salı günü Mars ve Satürn kavuşumuyla maddi konularda biraz baskılanmış hissedebilirsiniz. 5 Nisan akşam saatlerinden itibaren Venüs 2 Mayıs’ a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. Bu süreç yakın çevre ve kardeşinizle ilişkilerinizi ve paylaşımlarınızı güzelleştirecek. Düşüncelerinizi daha rahat ifade edebilir aynı zamanda sosyal medya üzerinden kazancınızı artırabilirsiniz. Kısa seyahat fırsatları oluşabilir veya bir eğitime başlayabilirsiniz. Hafta ortası itibariyle evinizde maddi konularla ilgili kalıcı kararlar almak isteyebilirsiniz. Pazar günü daha takıntılı ve inatçı davranabilirsiniz, fevri hareketler tartışmalara yol açabilir.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Koç Yeniayı’ nın devam eden etkisi hızlı düşünmenizi ve hızlı kararlar alıp harekete geçmenizi desteklemektedir. Düşüncelerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Pazartesi ve salı günü Mars ve Satürn kavuşumu etkisiyle hayatınızla ilgili uzun vadede kalıcı kararlar almak isteyebilirsiniz. 5 Nisan akşam saatlerinden itibaren Venüs 2 Mayıs’ a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. Maddi konularda hem verimlilik hem de hareketlilik sağlayacak. Kazancınızı artıracak yeni kaynaklar yaratabilirsiniz. Bir taraftan gelirleriniz artarken harcamalarınız da artabilir, dengelemeye çalışın. Hafta ortası itibariyle hedeflerinizle ilgili iletişim kurup güzel destekler alabilirsiniz. Pazar günü daha endişeli ve gergin hissedebilirsiniz. Baskın davranışlardan uzak durun lütfen.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Koç Yeniayı’ nın devam eden etkisiyle maddi koşullarınızı iyileştirmek için yeni girişimlerde bulunmak isteyebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Pazartesi ve salı günü Mars ve Satürn kavuşumuyla hayatınızla ilgili uzun vadede adımlar planlayabilirsiniz.5 Nisan akşam saatlerinden itibaren Venüs 2 Mayıs’ a kadar ilerlemek üzere burcunuza geçecek. Bu transit size çeşitli şans ve fırsatlar sağlayacak. İlişkilerinizde ilgi odağa olmaya başlayacaksınız aynı zamanda dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Kilo almaya daha yatkın olacaksınız, tatlı isteğiniz artabilir. Hafta ortası itibariyle maddi konularla ilgili uzun vadede kalıcı kararlar alabilir veya maddi bir konuyla ilgili güzel bir haber alabilirsiniz. Pazar günü daha endişeli ve takıntılı hissedebilirsiniz, kendinizi düşüncelerinize fazla kaptırmayın.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.