TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 - 10 Temmuz Haftası: İstikrarlı ve güvenli adımlar

Yazının Giriş Tarihi: 04.07.2022 09:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.07.2022 09:05

İletişim ve mücadelemizi ortaya koyacağımız alanların değişeceği yeni bir haftaya giriş yapıyoruz. İletişim gezegenimiz Merkür Yengeç burcuna geçiş yaparken 19 Temmuz’ a kadar daha duygusal düşünüp konuşacağız ve duygusal kararlar almaya eğilimli olacağız.  Emlak, gıda ve turizm sektörüyle ilgili gelişmeler ön planda olacak. Aynı zamanda hareket gezegenimiz Mars Boğa burcuna geçiş yapacak. Para, finans, arazi ve toprak konularında mücadelemiz artacak. 20 Ağustos’ a kadar daha fazla istikrarlı ve sağlam adımlar atmak isteyeceğiz. Bu süreçte riskli yatırımlar yerine uzun vadeli sonuçlar alabileceğimiz girişimler fayda sağlayacak. İnatçı tutumlar işleri zorlaştırabilir.

Haftaya Ay Başak burcunda başlıyoruz. Bayram tatili öncesi işlerimizi organize temek ve düzen getirmek adına destekleyici olacak. Özellikle salı gününü girişim, görüşme ve toplantılarımız açısından değerlendirebiliriz. Cuma günü ticari ve finansal konularda temkinli davranalım, seyahatlerde gecikmeler yaşanabilir.

Bu vesile ile aileniz ve sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz güzel bir Kurban Bayramı dilerim.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Yoğun ve tamamlanması gereken işlere odaklanacağız bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Salı günü iletişim gezegenimiz Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor, 19 Temmuz’ a kadar ev ve ailevi konular üzerine daha fazla düşünebilir ve konuşabilirsiniz. Aynı gün hareket ve enerji gezegenimiz Mars Boğa burcuna geçiş yapacak ve 20 Ağustos’ a kadar ortaklı gelir kaynaklarınız, ödeme ve kredi gibi konularda mücadelenizi artıracak ve istikrarlı adımlar atmak üzere hareket edeceksiniz. Yalnız hesapta olmayan harcamalar oluşabilir. Hafta sonu sevdiklerinizle bir arada olmak ve rutinin dışına çıkmak sizi mutlu edecek.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Hafta başı günlük ve çalışma ortamınızdaki koşturmalarınız artabilir. Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor, 19 Temmuz’ a kadar yakın çevre ve kardeşlerinizle iletişiminiz artıyor. Ticari konular, sözleşme, eğitim ve kısa seyahatler açısından verimli bir süreç olacak. Aynı gün hareket ve enerji gezegenimiz Mars burcunuza geçiş yapacak, enerjiniz ve motivasyonunuz artıyor. 20 Ağustos’ a kadar hedeflerinize ulaşmak için istikrarlı ve kendinizden emin adımlar atmaya başlıyorsunuz. Gerek kariyer hayatınız gerekse ilişkileriniz hareketleniyor. Hafta sonu sevdiğiniz kişiyle birlikte vakit geçirmek sizi mutlu edecek ve güzel haberler alabilirsiniz. Fazla harcamalara dikkat edin.

 

 

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor, 19 Temmuz’ a kadar para ve gelirinizle ilgili konular zihninizi daha çok meşgul edecek ve yeni kazanç yolları arayabilirsiniz. Bu süreçte ev ve ailenize daha fazla harcama yapabilirsiniz. Aynı gün hareket ve enerji gezegenimiz Mars Boğa burcuna geçiş yapacak. 20 Ağustos’ a kadar enerjiniz biraz düşebilir ve çabuk yorulabilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirin. Bu süreçte enerjinizi olumlu kullanmak önem arz edecek. Arkadaşlarınızla parasal konular ön plana çıkabilir. Daha pasif agresif davranabilirsiniz, duygularınıza kendinizi fazla kaptırmadan mantığınız ön planda sakin adımlar atmanız size fayda sağlayacak. Hafta sonu sizi sevindirecek gelişme veya haberler alabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Hafta başı iletişim trafiğiniz yüksek olacak. Salı günü Merkür 19 Temmuz’ a kadar burcunuzda ilerlemeye başlayacak artık kendinizi daha rahat ifade etmeye başlıyorsunuz. Fikirlerinizi daha rahat hayata geçirebilir ve ilişkilerinizden daha fazla verim alabilirsiniz. Aynı gün hareket ve enerji gezegenimiz Mars Boğa burcuna geçiş yapacak. 20 Ağustos’ a kadar gelecek planlarınız için mücadelenizi artırabilir ve istikrarlı adımlarla ilerleyebilirsiniz. Arkadaş ve sosyal çevrenizle hareketliliğiniz artacak. Bu süreçte arkadaşlarınızla fazla inatlaşmamaya çalışın çünkü tartışmalara daha açık olacaksınız. Hafta sonu hayatın keyifli yönleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz ama fazla para harcamamaya dikkat edin. Çevrenizden güzel haberler alabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Hafta başı maddi konularla ilgili işlerinizi düzenlemek adına verimli olacak. Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor, 19 Temmuz’ a kadar kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte yanlış anlaşılmamak için net iletişim kurmaya özen gösterin aksi halde alınganlıklar oluşabilir. Aynı gün hareket ve enerji gezegenimiz Mars Boğa burcuna geçiş yapacak. 20 Ağustos’ a kadar kariyer ve iş hayatınızda mücadelenizi artırabilir, hedeflerinizin peşinden daha istikrarlı ilerlemeye başlayabilirsiniz. Çalışmayan Aslanlar kendilerini iyi hissettirecek yenilikler yapabilir. Yalnız bu süreçte gereksiz inatlaşmalardan uzak durun. Hafta sonu sevdiklerinizle bir arada olmak isteyeceksiniz. Arkadaş çevrenizden güzel haberler alabilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Haftaya iletişimi hızlı bir giriş yapıyorsunuz. Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor, 19 Temmuz’ a kadar duygusallığınız ön plana çıkacak. Arkadaşlarınızla daha fazla konuşabilir ve görüşebilir, eski günleri yad edebilirsiniz. Ama insanlardan fazla beklenti içinde olabilir ve alınganlıklar gösterebilirsiniz. Aynı gün hareket ve enerji gezegenimiz Mars Boğa burcuna geçiş yapacak. 20 Ağustos’ a kadar ticaret, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, sosyal medya gibi konularla daha fazla ilgilenebilir ve mücadelenizi artırabilirsiniz. Bu süreçte gereksiz inatlaşmalardan uzak durun. Hafta sonu aile ve yakın çevrenizle daha fazla vakit geçirebilir, güzel haberler alabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor, 19 Temmuz’ a kadar iş ve kariyeriniz adına iletişiminiz hızlanıyor ve önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Alacağınız kararlar daha fazla duygusallık içerebilir ve iletişiminizde daha fazla alıngan davranabilirsiniz. Yeni iş görüşmeleri açısından verimli bir süreç olacak. Aynı gün hareket ve enerji gezegenimiz Mars Boğa burcuna geçiş yapacak. 20 Ağustos’ a kadar ortaklı maddi kaynaklar, kredi ve ödemelerle ilgili daha fazla mücadele etmeye başlayabilirsiniz. Bu konularla ilgili dikkatli ilerleyin ve gelir gider dengesini kontrol edin. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin. Hafta sonu aile ve sevdiklerinizle güzel paylaşımlar sizi mutlu edecek.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Hafta başında işlerinizi düzenlemek adına verimli olacak. Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor, 19 Temmuz’ a kadar ticaret, hukuk, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, medya veya seyahat konularıyla daha fazla ilgilenebilir ve yeni fikirleriniz oluşabilir. Aynı gün hareket ve enerji gezegenimiz Mars Boğa burcuna geçiş yapacak. 20 Ağustos’ a kadar ilişkilerinizde tutku, hırs ve inatçılığınız artabilir. İş birliği yaptığınız konularda maddi konulara dikkat edin, gerginlikler oluşabilir. Bu süreçte sağlam ve istikrarlı adımlar atmanız lehinize olacak. Hafta sonu daha mutlu ve keyifli hissedeceksiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor, 19 Temmuz’ a kadar parayla ilgili konularla, kredi veya ödemelerinizle daha fazla meşgul olabilir yeni kaynaklar yaratmak üzere fikirlerinizi hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Bu ailenizle ilgili parasal konuları da içermektedir. İletişiminizde daha duygusal olacağınızdan alınganlıklara açık olacaksınız, bu sebeple konuları mantığınızla değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Aynı gün hareket ve enerji gezegenimiz Mars Boğa burcuna geçiş yapacak. 20 Ağustos’ a kadar iş hayatınızda daha fazla mücadele etmeye başlayacaksınız. Maddi konularla ilgili tartışmalar yaşayabilirsiniz. İstikrarlı ve emin adımlar atarak bu süreci değerlendirin. Sağlığınızı bu süreçte ihmal etmeyin. Hafta sonu sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelecek.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor, 19 Temmuz’ a kadar ilişkileriniz ön plana çıkacak. Daha duygusal ve karşınızdaki kişiye empati duygunuz yükselecek ama alınganlıklara dikkat edin. Aynı gün hareket ve enerji gezegenimiz Mars Boğa burcuna geçiş yapacak. 20 Ağustos’ a kadar aşk hayatınız, çocuklarınız, yetenekleriniz ve hayattan keyif aldığınız konularla daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Zaman zaman daha inatçı tutumlar münakaşaları artırabilir. Bu süreçte maddi konularda riskli yatırımlar yerine sağlam adımlarla ilerlemenizi tavsiye ederim. Hafta sonu sevdiğiniz kişilerle bir arada olmak sizi mutlu edecek.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor, 19 Temmuz’ a kadar günlük rutinleriniz, çalışma ortamınız ve sağlık koşullarınız ön plana çıkacak. Yeni iş görüşmeleri ve yeni projeler odağınızda olacak. Çalışma arkadaşlarınızla daha uyumlu hareket edebilirsiniz ama alınganlıklara dikkat edin. Aynı gün hareket ve enerji gezegenimiz Mars Boğa burcuna geçiş yapacak. 20 Ağustos’ a kadar ev, yuva ve ailevi konularla ilgili harekete geçebilirsiniz. Bu süreçte aile içinde maddi konular daha fazla gündeme gelebilir ve gerginlikler oluşabilir. Ev değişikliği, tadilatı ve taşınma konuları gündeminizdeyse yorucu geçebilir. Evin içinde veya kesici aletlerle oluşabilecek sakarlık ve kazalara dikkat edin. Hafta sonu aile ve sevdiklerinizle bir arada olmak sizi mutlu edecek ve güzel haberler alabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor, 19 Temmuz’ a kadar aşk hayatınız ve çocuklarınızla duygusal bağınız ve iletişiminiz artacak ama alınganlıklarınız da oluşabilir. Yaratıcılığınızın ve sezgilerinizin artacağı bir süreç olacak. Aynı gün hareket ve enerji gezegenimiz Mars Boğa burcuna geçiş yapacak. 20 Ağustos’ a kadar yakın çevreniz, kardeş ve akrabalarınızla mücadeleniz artabilir. İnatçı tutumlarınız gerginlikler oluşturabilir. Satış, pazarlama, reklam ve eğitim gibi konularda başarılı sonuçlar elde edebilir ve kazancınızı artırabilirsiniz. Bu süreçte trafikte temkinli araç kullanın lütfen. Hafta sonu sevdiklerinizle yapacağınız organizasyon veya tatil planları sizi keyiflendirecek.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.