TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5 - 11 Aralık Haftası: Kavgacı Dolunay

Yazının Giriş Tarihi: 05.12.2022 09:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.12.2022 09:39

Pazartesi itibariyle etkilerini hissetmeye başlayacağımız haftanın en önemli gökyüzü olayı 8 Aralık tarihinde gerçekleşecek İkizler burcundaki dolunay olacak. Geri giden Mars’ ın yanı başında oluşacak dolunay iletişim, eğitim, seyahat, turizm, lojistik, gazeteciler ve medya sektörüyle yine ticaret ve anlaşmalarla ilgili olarak tartışmalara ve gerginliklere sebebiyet verebilir. İletişim ve hırsları iyi yönetmemiz gereken bir haftadayız.

Hafta boyunca etkili olacak Merkür ve Venüs’ ün Jüpiter ile kare açısı finansal konularda sıkıntılara yol açabilir. Artan enflasyon ve harcamaların artması söz konusu olurken para piyasaları, döviz ve borsada değişkenlikler yaşanabilir özellikle 7-10 Aralık tarihlerine dikkat edelim. Parayla ilgili girişimlerde dikkati olunması gereken bir süreçteyiz.

Güneş-Mars karşıtlığı yönetici ve otoritelerle gerginliklere yol açabilir, iletişimde sinirlerimize hâkim olmakta zorlanabiliriz. Sosyal medya mecralarında kesintiler, yanlış bilgi aktarımı veya söz sataşmaları ve de iletişim araçlarında sıkıntılar artabilir ve trafikte agresyon yükselebilir. Sakin ve dengeli davranmaya özen gösterelim.

Türkiye haritasının 12.evine denk düşecek bu dolunay sağlık ve salgın hastalıklar konusunda dikkati olmamız gerektiği konusunda uyarıyor.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: 8 Aralık tarihinde gerçekleşecek İkizler Dolunayı hem düşüncelerinizde hem de iletişimsel faaliyetlerinizde sizi harekete geçiriyor. Önümüzdeki 15 gün boyunca yakın çevre, kardeş ve akrabalarınızla fikir alışverişleri yapabilir, reklam, satış, pazarlama alanlarında girişimlerinizi görünür kılmaya başlayabilir ve aynı zamanda projelerinizi tamamlayabilirsiniz. Çevrenizden güzel destekler alıyorsunuz yalnız kırıcı konuşmamaya özen gösterin aksi halde tartışmalar çıkabilir. Günlük koşturmacanızda ve trafikte acele hareket etmekten kaçının.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: 8 Aralık tarihinde gerçekleşecek İkizler Dolunayı para evinizde gerçekleşiyor. Önümüzdeki 15 gün boyunca kazançlarınızla ilgili potansiyellerinizi ortaya çıkarmanızı engelleyen konularla ilgili yeni değerlendirmeler yapabilir ve belirsiz konuları tamamlayabilirsiniz. Gelir-gider dengesini sağlayabilir ve ödemeleri tamamlayabilirsiniz. Kazançlarınızı artıracak yeni gelir yolları bulabilirsiniz ama aynı zamanda borç alma verme ve yatırım konularında temkinli hareket etmelisiniz. Bu konularla ilgili iletişim dilinizde kırıcı konuşmamaya özen gösterin.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: 8 Aralık tarihinde burcunuzda gerçekleşecek Dolunay hem iş hem de ilişkiler alanınızdaki konuları gündeme getiriyor. Önümüzdeki 15 gün boyunca ilişkilerinizde başlangıç veya bitiş kararları alabilirsiniz. Kariyerinizde belirsiz durumlar yaşayabilirsiniz ama acele kararlar almayın çünkü sonradan pişmanlık duyabilirsiniz. Parasal konularda yeni stratejiler geliştirebilirsiniz. Sakin kaldığınız sürece size farkındalık katacak bu süreçte iletişiminizi dengeli kurmaya özen gösterin. Dış görüşünüzde yenilik yapmak isteyebilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: 8 Aralık tarihinde gerçekleşecek İkizler Dolunayı 12.evinizde gerçekleşiyor dolayısıyla önümüzdeki 15 gün boyunca içsel olarak huzursuz ve endişeli hissettiğiniz konularla ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz, rüya ve sezgileriniz artacak. Bilmediğiniz, duymadığınız veya belirsiz konuların görünür olmaya başlayacağı bu süreçte zaman zaman gergin hissedebilirsiniz ama tartışmalardan uzak durun. Dengede kalırsanız sizi aşağıya çeken olumsuz düşünce ve durumlardan özgürleşmeye başlayabilirsiniz. Enerjinizin normalden daha düşük olduğunu ve yorgunluk hissedebilirsiniz, bağışıklık sisteminizi güçlendirin ve uyku düzeninize dikkat edin.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: 8 Aralık tarihinde gerçekleşecek İkizler Dolunayı gelecek projelerinizle ve sosyal çevrenizle ilgili belirsiz konularla ilgili önümüzdeki 15 gün boyunca netlik ve tamamlamalar yaşayabilirsiniz. Zaman zaman arkadaşlarınızla iletişimsel gerginlikler yaşayabilirsiniz fevri tepkiler vermeyin aksi halde tartışmalara davetiye çıkarırsınız. Sosyal bağlantılarınızdan kazançlarınızı artıracak yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişki ve çocuklarınızla ilgili konularda yaşanan gelişmelerin ışığında yeni kararlar alabilirsiniz. Dernek, organizasyon ve ekip çalışmalarına katılabilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: 8 Aralık tarihinde gerçekleşecek İkizler Dolunayı önümüzdeki 15 gün boyunca kariyer hayatınızda belirsiz konuları görünür hale getirmeye başlıyor. Tatminsiz olduğunuz alanlarla ilgili yeni kararlar alabilir veya yeni görevler gündeme gelebilir. Zaman zaman fazla iş yükü sebebiyle kendinizi stres altında hissedebilirsiniz ama sakin ve dengeli hareket etmeye özen gösterin. Çalışmayan Başaklar ise eşin ailesi ile ilgili konularda sorunları çözmeye çalışabilir. Bu süreçte aceleci olmayın ve kendinize de zaman ayırmaya çalışın.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: 8 Aralık tarihinde gerçekleşecek İkizler Dolunayı önümüzdeki 15 gün boyunca yurtdışı, ticaret, hukuk, eğitim ve seyahat konularında yaşadığınız belirsizlikler varsa netleşmeler sağlamaya başlayacaksınız. Hayata dair inanç ve hayat amacınızla ilgili yeni değerlendirmeler yapabilirsiniz. Çevrenizle fikirsel çatışmalar ve iletişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz, karşınızdakini de anlamaya çalışın ve sabırsız hareket etmemeye özen gösterin. Çıkacağınız seyahatlerde gecikmeler veya iletişim araçlarınızda sorun veya arızalar oluşabilir. Sağlığınıza özen gösterin ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmeyi ihmal etmeyin.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: 8 Aralık tarihinde gerçekleşecek İkizler Dolunayı önümüzdeki 15 gün boyunca maddi kaynaklar, borç ve ödeme konularıyla daha fazla ilgilenmenizi ve yeni kararlar almanızı destekleyecek. Maddi konular sebebiyle stresli hissedebilir ve çevrenizle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İletişiminizde sakin konuşmaya özen gösterin böylece sorunları daha rahat çözebilirsiniz. Harcamalarınızı dengeleyebilir ve gelir-gider dengesini yeniden yapılandırabilirsiniz. Sağlık konusuyla ilgili bir gündeminiz varsa bir tedavi sürecine başlayabilir veya ameliyat olmaya karar verebilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: 8 Aralık tarihinde gerçekleşecek İkizler Dolunayı önümüzdeki 15 gün boyunca ilişki ve ortaklıklar alanınızı hareketlendiriyor. Memnun olmadığınız konularla ilgili netleşmeye başlıyorsunuz. Yalnız olan Yaylar yeni bir ilişkiye başlama kararı alabilir veya sıkıntılı devam eden ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Aynı şekilde iş birlikleri ve ortaklıklar konusunda da sorunları çözmeye çalışabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Bu süreçte gergin ve stresli hissederseniz, fevri ve sabırsız davranışlarınızı dengelemeye çalışın.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: 8 Aralık tarihinde gerçekleşecek İkizler Dolunayı etkisiyle önümüzdeki 15 gün boyunca günlük rutinleriniz, çalışma hayatınız ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Bu alanda devam eden sıkıntılı durumlar varsa netlik ve tamamlamalar oluşabilir. Yeni bir iş veya görev değişimi yaşayabilir veya yeni projelere başlayabilirsiniz. Maddi konularda güzel gelişmeler sizi sevindirebilir. İçsel gerginlik ve stres enerjinizi düşürebilir bu sebeple sağlığınıza özen göstermeye ve kendinize zaman ayırmaya çalışın. Sağlık kontrolleri, spor veya yeni bir beslenme programı için uygun bir süreç olacak.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: 8 Aralık tarihinde gerçekleşecek İkizler Dolunayı etkisiyle önümüzdeki 15 gün boyunca aşk ve çocuklarınız ile ilgili konularda yaşadığınız belirsizlikler varsa netlik kazanmaya başlıyorsunuz. Aşk hayatınızda yeni bir ilişkiye başlayabilir veya adını koyabilirsiniz. Aynı şekilde sizi yoran bir ilişkinizi de sonlandırabilirsiniz. Çocuğunuzla bu süreçte daha fazla ilgilenebilir ve yaşanan gelişmeler neticesinde yeni kararlar alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı artıracak yeni uğraş veya hobilere başlayabilirsiniz. Bu süreçte harcamalarınız ve yatırım konularında dikkatli olmanızı tavsiye ederim. İletişimsel anlaşmazlık ve gerginliklere dikkat edin.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: 8 Aralık tarihinde gerçekleşecek İkizler Dolunayı önümüzdeki 15 gün boyunca ev ve ailevi konularda gelişmelere işaret ediyor. Ev alım-satımı, kiralama, taşınma veya tadilat konuları gündeme gelebilir. Yine aile içerisinde anlaşmazlık yaşanan konular konuşulabilir veya aile bireylerinin hayatlarında gelişmeler oluşabilir. İletişimde anlaşmazlık ve gerginliklere açık bir dolunay süreci olduğundan kendinizi sakin ifade etmeye çalışın ve acele kararlar almayın. Bazılarınız içinse aile ve kariyer hayatını dengelemeye çalışacakları bir süreç olacak.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.