TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5 - 11 Temmuz Haftası: İlişkiler ön plana çıkıyor

Yazının Giriş Tarihi: 05.07.2021 10:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.07.2021 10:27

Zorlu bir haftanın ardından, daha olumlu gelişmeleri içinde barındıran bir haftaya başlıyoruz. Haftanın başında 6 Temmuz' da yılda bir kere gerçekleşen Güneş-Sirius kavuşumu gerçekleşecek; olumlu niyet, istek ve dualarımızın kabulü ve beraberinde bereket, bolluk ve şans getirileceğine inanılmaktadır. Bu hafta ilişki konuları ön planda olacak ve bizi daha fazla meşgul edecek. Yine 10 Temmuz Yengeç Yeniayı aile, güvenlik, sevgi kavramlarınızı ön plana çıkartacak olup, hem maddi hem de ilişkilerde olumlu gelişmeleri beraberinde getirmeye hazırlanmaktadır.

Haftaya iyicil Venüs-Ay Düğümleri açısıyla başlıyoruz, bu açı ve Venüs' ün hafta genelinde gerçekleştireceği diğer açılar, bize hafta genelinde ilişki ve para konularıyla daha fazla meşgul olacağımızı anlatmaktadır. 8 Temmuz' da Merkür' ün de artık gölge günlerinin de tamamen bitmesiyle fikirler ve projelerle ilgili olarak netlik kazanmaya başlayacağız. Özellikle anlaşma veya sözleşmelerle ilgili, aynı zamanda değerler, ilişkiler ve ortaklıklar konularında, önemli olaylar, deneyimler ve süreçler beklenmelidir. Ama bu hafta da Merkür-Neptün kare açısının tetiklenmesiyle; kafa karışıklıklarına, aldanmalara ve yalan haberlere karşı temkinli olmaya devam etmeliyiz. Bununla birlikte, diğer konularda, gelişmeler, yaratıcı bir fikrin, bir amacın veya başlangıçta amaçlanan bir vizyonun gerçekte uygulanamayacağını ve buna göre ya vazgeçilmesi ya da yeniden düzenlenmesi gerektiğini ortaya koyabilir. Hafta ortası kesinleşecek Satürn-Venüs karşıtlığı, bu olumlu beklentilere ve fırsatlara ek olarak, bazı engellemeler, hayal kırıklıkları ve aksiliklerin de olabileceğine işaret etmekte. Bunu, ilgili bir konuyu veya projeyi yeniden incelemeye, gerçek duruma uyarlamaya ve yeniden düzenlemeye davet olarak görün. Her durumda, şaşırtıcı gelişmeler ve dönüşümleri beraberinde getirebilir. Eskiyi bırakmayan, değişime açık olmayanların veya fazla aceleci olup durum ve koşulları kabullenmekte zorlanan kişilerin dirençle karşılaşacağı bu süreç, kendinden emin, dürüst bir iletişim kurabilen ve hakkaniyetle davranış sergileyebilenlerin, geleceğe sağlam adımlarla gidebilmesini sağlayacaktır.

Pazartesi günü hayattan daha fazla keyif alabileceğiz. Güneş-Uranüs iyicil açısı; güzellik, aşk ve para konularında güzel durum ve fırsatları beraberinde getirebilir. Yaratıcı enerjinin yüksek olacağı bir gün. İş görüşmeleri ve toplantılarda önemli sonuçlar almak için destekleyici bir gün. Salı günü her duyduğumuza inanmayalım. Özellikle sahtekarlıklara karşı dikkatli olmamız gereken bir gün. Aldanma ve aldatılmalara açıklık var. İlişkilerde doğru anlaşıldığımızdan ve doğru anladığımızdan emin olalım çünkü kafa karışıklığı ve hayal kırıklıklarına açık bir gün. Üzerine Çarşamba günü Venüs-Satürn karşıt açısı; ilişkilerde kendimizi yalnızlaştırma ve güvensizlik hissini artırabilir. Perşembe günü ise ilişkilerde ani kopuşları ve bitişleri getirebilir. Güvende olma ile özgür olma isteğinin karşı karşıya geldiği bugün ani kararlar almayalım. Artan hassasiyet Cuma günü de belirsiz duyguları ve görünüşte küçük şeylere beklenmedik şekilde şiddetli tepkilere yol açabilir. Para konularında da ani riskli girişimlerde bulunmayalım. Cumartesi gecesi Yengeç Yeniayı gerçekleşecek ve uzun zamandır hasret kaldığımız güzel enerjileri ve olumlu gelişmeleri sağlayacak. Başta kalbimiz olmak üzere ailemiz ve sevdiklerimizle bağlantımızı güçlendirip, sevindirici ve olumlu duyguları artıracak. Önceliklerimizi daha net fark etmeye başlayacağız. Pazar günü Merkür Yengeç burcuna geçecek ve 28 Temmuz' a kadar daha sevgi dolu ve samimi ama biraz da alıngan bir iletişim formuna geçiş yapacağız.

Mutlu ve sağlıklı bir hafta dilerim.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.