TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

6-12 Eylül Haftası: Şanslı bir Yeniay etkisi

Yazının Giriş Tarihi: 06.09.2021 13:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.09.2021 13:49

Zorlu Ağustos ayı enerjilerinin ardından bu hafta meydana gelecek Uranüs etkili Başak Yeniayı hayatımızda gerçekleştirmek istediklerimizle ilgili mantık odaklı bir bakış açısıyla şanslı etkiler sunmaya hazırlanıyor.

7 Eylül günü Başak burcunda 14° de gerçekleşecek Yeniay' da, Uranüs ani ve beklenmeyen olayların gezegeni olarak buraya yapacağı olumlu açısıyla yeniay enerjilerine şans katarak güzelleştirecek. Yeni hedeflerimizi belirlemek, planlamak ve harekete geçmek için uygun bir süreci başlatacaktır.  Uzun zamandır emek ve çaba sarf edenler mutluluk verici gelişmeler ile karşılaşabilir, gayretlerinin karşılığını almaya başlayabilirler. Bu yeniay sağlık, günlük rutinlerimiz, iş hayatımız ve hizmet sektörüyle ilgili yenilikleri de önümüze getirecek. Global düzeyde sağlık alanında özellikle Covid-19 aşılarıyla ilgili yeni gelişmeler ve tedavi yöntemleri ortaya çıkabilir. Bunun yanında halk ve toplumların özgürlük mücadelelerine, bilim ve teknoloji alanında da yeniliklere tanıklık edeceğiz.

Başak yeniayı günlük rutinler, sağlık ve beslenme alışkanlıklarımızla da bağlantılı olacak. İhmal edilen sağlık kontrollerini yaptırmak, beslenme alışkanlıklarını değiştirmek ve bunlarla ilgili yeni başlangıçlar için de uygun bir süreç olacaktır. Zararlı alışkanlıkları bırakmak için de Başak enerjisi güzel bir destek sunacak.

10 Eylül tarihinde Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak. Akrep enerjisi yoğun duygularla bağlantılıdır. Tüm ilişki alanlarımızda biraz daha dramatik davranmaya başlayabilir ve ortaya olumsuz sonuçlar çıkarabiliriz. Takıntılı hallerin, sahiplenme ve kıskançlığın çoğalması güç mücadelelerini fazlalaştıracak. Olumlu yönüyle tutkuların ve duyarlılığın artması sonucu eş veya sevgilimize daha fazla vakit ayırmaya çalıştığımızda ve gerekli ilgiyi gösterebildiğimizde uzun süreli ilişkilere yeni bir ilişki dinamizmi katabiliriz. Aile, arkadaş ve sosyal çevremizde öncesinden daha derin konuşmalar yapabiliriz. Bu aradaki bağları güçlendirmeye yardımcı olacak.

Pazartesi günü Merkür ve Satürn' ün olumlu açısı devrede, fikirlerimizle ilgili netleşmek, karar almak, aile büyükleri ve üstlerimizden destek almak konusunda değerlendirebilir. İşlerimizi ile ilgili iletişime geçip başarılı sonuçlar alabiliriz. Öğleden sonra Venüs-Jüpiter olumlu açısı bu girişimler için daha destekleyici. Günün ilk yarısı Venüs-Plüton kare açısı özel ilişkilerde gerginliklere, kıskançlık ve güç mücadelelerine açıklık vermekte. Aman dikkat! Sınırları zorlamayalım.  Salı günü gece saat 03:52' de gerçekleşen Başak Yeniayının etkileri önümüzdeki 15 gün boyunca yeni başlangıçlar, başta iş ve sağlık konularında güzel destekler sunacak. Olabildiğince bu süreci değerlendirelim, kararlarımızı disiplinli ve verimli bir şekilde uygulamaya koyalım. Öğleden sonra Ay-Neptün açısı belirsizlikler yaratabilir, emin olmadığımız konularda yanılgılara açığız. Çarşamba günü Merkür' ün, yaralı şifacı Chiron ile karşıtlığını yaşayacağız. Çevremizdeki kişilerin söylediklerinden daha fazla etkilenebilir ve alınganlık gösterebiliriz, sıklıkla yanlış anlaşıldığımızı hissedebiliriz. Bizlerin de iletişim kurarken bunu dikkate alması ve insanların özel alanlarına fazla müdahale etmememiz daha doğru olacak. Perşembe gününün ilk yarısını iletişimle ilgili her türlü işimizi kolaylıkla halledebiliriz. Günün ikinci yarısı durumları fazla zorlamayalım aksi halde tartışma ve zıtlaşmalar doğurabilir. Cuma günü ilişkilere dikkat! Özel ilişkilerde duygusal yoğunluklar artacağından Ay-Satürn kare açısının etkisiyle beliren durumlar karşısında karamsarlık hissedebiliriz. İş konularında bazı aksilikler çıkabilir. Cumartesi sabahı daha gergin enerjiler hakim ama öğleden sonra uyumu yakalıyoruz, anlaşmak daha kolay olacak. Konuşmalar, görüşmeler için değerlendirebiliriz. Pazar günü ise Ay - Jüpiter kare açısı abartı istek, davranış ve harcamalara eğilim vermekte, farkında olalım.

Haftanın size sağlık ve güzellik getirmesini diliyorum, sevgiler

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.