TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

6 - 12 Mart Haftası: Hızlı gelişmeler

Yazının Giriş Tarihi: 06.03.2023 09:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.03.2023 09:31

Bu haftaya Salı günü gerçekleşecek Uranüs ve Mars etkili Başak Dolunayı damgayı vuracak ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak.  Başak enerjisi çalışma ve günlük koşullarımızla ilgili bizi yoran ve iyi gelmeyen konuları bulup yeni bir düzen getirmekle ilgili olduğu gibi sağlığımıza da gerekli özeni göstermemiz gerektiğini vurgulamaktadır. Uranüs etkisiyle yaşayacağımız hızlı gelişme ve yeni fikirlerle harekete geçebiliriz.

Dolunay haritasında yükselen Aslan burcu lider ve yöneticilerle ilgili durumlara işaret ederken yükselen yöneticisi Güneş 8. eve yerleşmektedir. Ekonomi, finansal konular, ödeme ve vergilerle ilgili konular ön plana çıkarken EYT ile ilgili gelişmeler oluşabilir. 2.evde bulunan Ay, Mars’ tan aldığı zorlu açıyla halkın kazançları ve para konularında zorlanmaların devam edeceğine ve Başak enerjisi sebebiyle gıda fiyatlarında artışlara işaret etmektedir. Altın ve dövizde yükselme görülebilir.

Venüs-Jüpiter ve Chiron kavuşumunun 9.evde gerçekleşmesi dış ticaret, eğitim, üniversiteler konularında iyileşme ve destekler olabileceğini anlatmaktadır.

7 Mart günü Satürn önümüzdeki 2,5 yıl hareket edeceği Balık burcuna geçiş yapıyor ve yeni bir döngüye giriyoruz. Satürn Balık burcunda ilerlerken su yolu ile bulaşan hastalıklar, su sorunları, kuraklık ve denizlerle ilgili sorunlar gündeme gelmeye başlayacak. Diğer konu başlıkları hastalıklarda ve psikolojik rahatsızlarda artış, hastane ve hapishane konuları, sağlık sektörüyle ilgili sorunlar, ilaç tedariğinde sıkıntılar, yeni bulunan ilaç ve tedavi yöntemleri, bağımlılık konuları, mülteciler, din ve inanç konuları, spiritüel ve mistik konular, sanat, müzik ve sinema sektörüyle ilgili gelişmeler olacak.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Dolunay enerjisiyle yeni haftaya başlıyorsunuz. Önümüzdeki 15 gün boyunca çalışma ortamınız, günlük rutinleriniz, sağlığınız ve evcil hayvanlarla ilgili konu başlıkları ön plana çıkıyor. Bu alanlarda sizi yoran yıpratan durumlar ortaya çıkabilir, yakın çevrenizle iletişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Bu alanları düzenleyip yeni bir yol haritası çizmeniz sizi rahatlatmaya başlayacaktır. Bu süreç ihmal ettiğiniz sağlık kontrollerini yaptırmanız veya yeni bir diyete başlamanız için sizi desteklemektedir. Parasal konularda sürpriz kazançlar sizi sevindirebilir.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Salı günü Başak burcunda bir dolunay meydana gelecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak. Aşk hayatınız, çocuklar, yetenekleriniz ve yatırım konuları ön plana çıkıyor. Bu alanlarda belirsiz durumlar netleşmeye başlayabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler ve alacağınız güzel haberler sizi sevindirebilir, bekar Boğaların yeni bir aşk kapısını çalabilir ama maddi konularda dikkatli olmanızı tavsiye ederim, beklenmedik harcamalar çıkabilir.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Dolunay enerjisiyle yeni haftaya başlıyorsunuz. Önümüzdeki 15 gün boyunca ev, aile, geçmiş, gayrimenkul konuları ön plana çıkıyor. Bu alanlarda tamamlamanız ve ilgilenmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. Taşınma, tadilat vs için uygun bir süreç. Ailenizle fikirsel görüş ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Geçmiş duygusal yaralarınızla yüzleşip şifalandırabilirsiniz. Bu süreçte daha gergin hissedebilirsiniz kendinize hem ruhen hem fiziken dinlenecek vakit ayırın. Çevrenizden alacağınız beklenmedik destekler sizi sevindirecek.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Salı günü Başak burcunda bir dolunay meydana gelecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak. Eğitim, pazarlama, seyahat ve projelerle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Yine yakın çevrenizden güzel destekler alabilir, harekete geçebilirsiniz. Bu süreçte iletişim sıkıntıları yaşayabilir, aksilikler ve tartışmalar oluşabilir, alınganlıklar sergileyebilirsiniz. Trafikte temkinli olun lütfen. Gerginlik ve uyku sorunlarınız artabileceğinden üzerinizdeki stresi dengelemeye çalışın.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Dolunay enerjisiyle yeni haftaya başlıyorsunuz. Önümüzdeki 15 gün boyunca para, kazanç, değer ve potansiyellerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor. Bu alanlardaki belirsizlikleriniz belirli hale gelmeye başlayabilir, yeni bir yol haritası çıkarabilir ve kazançlarınızı artırmak için harekete geçebilirsiniz. İşle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve destekler alabilirsiniz. Yalnız arkadaş ve sosyal çevrenizle gerginlik ve fikir ayrılıkları oluşabilir, ani tepkiler yerine dengeli hareket etmeniz fayda sağlayacak.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Salı günü burcunuzda bir dolunay meydana gelecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak. Hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili bir tamamlanma sürecine giriyorsunuz. Alacağınız yeni kararlarla geleceğe yönelik yeni planlamalar yapabilirsiniz. Ticaret, eğitim, yurtdışı, sosyal medya konularıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve harekete geçebilirsiniz. Kariyer ve hedeflerinizle ilgili daha hassas ve stresli hissedebilirsiniz. Acele etmeden dengede kalırsanız en doğru kararları alabilirsiniz. Sağlık kontrolleri yaptırmak ve diyete başlamak için uygun bir süreç olacak.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Dolunay enerjisiyle yeni haftaya başlıyorsunuz. Önümüzdeki 15 gün boyunca daha fazla yalnız kalmak ve kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Son zamanlarda yaşadıklarınızın muhasebesini yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Manevi olarak size iyi gelecek konularla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızda belirsizlik yaşadığınız konular belirgin hale gelebilir. Yurtdışı, eğitim, ticaret, hukuk, sosyal medya gibi konularda stresli durumlar ortaya çıkabilir ve bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Salı günü Başak burcunda bir dolunay meydana gelecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak. Gelecek planlarınız, arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili konu başlıkları ön plana çıkıyor. Gelecek projelerinize yönelik belirsiz durumlarla ilgili kararlar almaya başlayabilir ve harekete geçebilirsiniz. Bu süreçte daha fazla sosyalleşebilir ve yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Yalnız ortak maddi kaynaklar, ödeme, borç, kredi gibi konularda sizi strese sokan durumlar oluşabilir, bu konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Dolunay enerjisiyle yeni haftaya başlıyorsunuz. Önümüzdeki 15 gün boyunca kariyer ve hedeflerinizle ilgili konular ön plana çıkıyor. İş arıyorsanız yeni bir işe başlayabilir veya kariyer hayatınızla ilgili belirsiz durumlarla ilgili netleşme ve tamamlanmalar yaşayabilir, bu gelişmelerin ışığında harekete geçebilirsiniz. Çalışma ortamınızla veya sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler sizi sevindirebilir. İlişki ve iş birliklerinizde iletişim sıkıntılarına dikkat edin, tartışmalar oluşabilir.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Salı günü Başak burcunda bir dolunay meydana gelecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak. Yurtdışı, ticaret, hukuk, eğitim, sosyal medya gibi konularda olumlu gelişmeler yaşayabilir ve işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu süreçte hayatın anlamını ve inançlarınızı sorgulayabilir ve bu konularla ilgili araştırmalar yapıp destekler alabilirsiniz. Yeni bir aşk hayatınıza girebilir veya yeni bir hobi edinebilirsiniz. Çalışma ortamındaki gerginliklere dikkat edin ve sağlığınızı gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin. Acele hareketlerden kaçının.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Dolunay enerjisiyle yeni haftaya başlıyorsunuz. Önümüzdeki 15 gün boyunca ortak maddi kaynaklar, ödeme, borç, kredi gibi konularla ilgilenmeniz gereken durumlar oluşabilir veya belirsizlikler varsa tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Risk içeren yatırımlar yapmanızı tavsiye etmiyorum. Bu süreci maddi konularda geleceğe yönelik yeni planlamalar için değerlendirebilirsiniz. Alacağınız sürpriz bir destek sizi sevindirebilir. İlişkilerinizde tepkisel davranmanız tartışma yaratabilir, sakin olmaya özen gösterin.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Salı günü burcunuzda bir dolunay meydana gelecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak. İlişki, evlilik, iş birlikleri ve ortaklık konularında belirsizlikler yaşıyorsanız bu süreçte netleşmeye başlayacaksınız. İlişkilerinizde ne istediğiniz üzerine düşünüp yeni kararlar alabilir, sizi yoran yıpratan insanlarla yol ayrımına gidebilirsiniz. Ev ve ailevi konularda stresli durumlar oluşabilir, gerginlik hissedebilirsiniz. Projelerinizle ilgili harekete geçmeye başlayabilir ve çevrenizden destekler alabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.