TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 6 – 12 Mayıs Haftası: Fırsat Getiren Yeniay

Yazının Giriş Tarihi: 06.05.2024 09:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 09:31

Haftaya Ay Koç burcunda başlıyoruz; hareketli ve dinamik bir hafta bizi bekliyor. Salı günü oluşacak Güneş ve Satürn arasındaki uyumlu açı önemli iş ve girişimlerimiz adına destekleyici çalışırken, odağımızı sorumluluklarımıza yöneltebilir ve rahatlıkla üzerinden gelebiliriz. Resmi ve devletle ilgili işlerimiz varsa değerlendirebiliriz aynı zamanda otorite figürleri veya güvendiğimiz kişilere akıl danışabilir ve tecrübelerinden faydalanabiliriz.

8 Mayıs Çarşamba sabahı yenilik ve değişim etkileri taşıyan Uranüsyen Boğa Yeniayı gerçekleşiyor. Bireysel olarak farkındalığımızı artıracak yeniay enerjisi karşımıza güzel fırsatlar çıkarabilir ve başta maddi konularda olmak üzere uzun vadeli kalıcı adımlar atmamız yönünde tüm ay boyunca destekleyici etki edecek.

Ülkemiz haritasının Jüpiter ve Venüs’ ü karşısında oluşacak Yeniay, finansal konularda streslerin devam edeceğine ve enflasyon artışının süreceğine işaret edebilmektedir. Uranüs işin içinde olduğundan ekonomi ve finans dünyasında beklenmedik gelişmeler oluşabilir. Türkiye 11.evinde oluşacak Yeniay meclis, bakanlık, partiler ve Anayasa konularında da hızlı gelişmelere vurgu yapmaktadır. Diğer taraftan hastane ve sağlık konuları da gündeme gelebilir. Boğa enerjisi para, moda, tasarım, mobilya, mücevher, yeme-içme, toprak ve çiftçilik gibi alanlarla ilgili olduğundan bu sektörlerle ilgili gelişmeler öne çıkabilir.

Perşembe günü ve cuma öğleden sonrası yenilik yaratmak istediğimiz konularla ilgilenebilir, önemli görüşmelerimizi gerçekleştirebiliriz.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: 8 Mayıs Boğa Yeniayı para evinizde gerçekleşiyor. Önümüzdeki 15 gün boyunca işinizle ilgili önemli kararlar alabilir ve yatırım yapabilirsiniz. İş değiştirmek, kendi işinizi kurmak veya iş birlikleri yapmak için destekleyici bir süreç oluşuyor. Potansiyellerinizi daha fazla ortaya çıkaracak işlere yönelebilirsiniz. Kazanç sağlayacak projelere başlayabilir veya bir kurumda çalışıyorsanız terfi veya zam gündeme gelebilir. Ev, gayrimenkul, arsa ve toprakla ilgili işleriniz için harekete geçebilirsiniz ama yönetici gezegeniniz Mars burcunuzda ilerliyor acele etmeden üzerinde düşünüp adımlar atmaya özen gösterin.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: 8 Mayıs’ ta burcunuzda Uranüsyen bir yeniay gerçekleşiyor. Bol sürprizli ve güzel gelişmelere açık bir sürece giriyorsunuz, karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın. Hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikler için harekete geçebilir, kalıcı işlere başlayabilirsiniz. Kariyeriniz için önemli adımlar atabilir, kazanç sağlayacak proje ve iş birliklerine girebilirsiniz. Venüs burcunuzda ilerlemeye devam ederken dış görünüşle ilgilenebilir, imaj değişiklikleri yapabilirsiniz. Aşktan yana şanslı bir süreçtesiniz, dikkat çekiyorsunuz. Hayatınızdan sizi üzen insanları çıkarıp yeni kararlar alabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: 8 Mayıs’ ta gerçekleşecek Boğa Yeniayı 12. Evinizde gerçekleşiyor. Önümüzdeki 15 gün boyunca olup biteni değerlendirme süreci içine girebilir, sizin sezonunuz başlamadan önce bu değerlendirmelerin ışığında yeni kararlar alabilirsiniz özellikle iş hayatınıza dair yeni düzenlemeler üzerinde çalışabilirsiniz. Bu süre içerisinde kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilir, ruhsal ve fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Terapi, tedavi, bilinçaltı çalışmaları için güzel bir dönem. Yaratıcılığınız artıyor ve önemli farkındalıklar edinebilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tanışmalar gündeme gelebilir.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: 8 Mayıs’ ta gerçekleşecek Boğa Yeniayı etkisiyle önümüzdeki 15 gün boyunca gelecek planlarınızla ilgili önemli kararlar alabilir ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Kazancınızı artıracak yeni iş, anlaşma ve projeler gündeme gelebilir. Arkadaş ve sosyal çevrenizden güzel destekler alabilir, yeni tanışmalardan fayda sağlayabilirsiniz. Sosyal olacağınız bu süreçte davet ve etkinliklere katılabilirsiniz. Sürpriz bir aşk kapınızı çalabilir. Kimi yengeçler evle ilgili tadilat, taşınma veya alım-satım, kira işlemleriyle ilgilenebilir.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: 8 Mayıs’ ta Boğa burcunda Uranüsyen bir yeniay gerçekleşiyor. Önümüzdeki 15 gün boyunca kariyer, toplumsal statünüz ve hedeflerinizle ilgili önemli değişim ve yenilikler gündeme gelebilir. Görev değişikliği, terfi, zam veya yeni bir iş fırsatıyla karşılaşabilir, emeklerinizin karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Özel hayatınızda önemli bir teklif alabilir, ilişkinizle ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Diğer taraftan ev ve ailevi konularda beklediğiniz haberleri alabilir, maddi kazançlar elde edebilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Hayata bakış açınızın gelişeceği, belirsiz olan konuların netleşmeye başlayacağı güzel bir Boğa Yeniayı sürecine giriyorsunuz. Önümüzdeki 15 gün boyunca ticaret, hukuk, yurtdışı, medya ve eğitimlerle ilgili önemli iş ve girişimlerde bulunabilir, kazançlarınızı artırabilirsiniz. Bir seyahat gündeme gelebilir. İlişkinize dair yeni kararlar alabilir, kimi bekar Başaklar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Evliyseniz eşinizin hayatında önemli bir sevincine ortak olabilirsiniz. Ev, gayrimenkul, arsa ve yatırım konularında destekleyici bir süreç içinde bulunuyorsunuz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: 8 Mayıs’ ta gerçekleşecek Boğa Yeniayı etkisiyle önümüzdeki 15 gün boyunca finansal konularda şans sizden yana olacak. Beklediğiniz bir ödemeyi alabilir, kredi çekebilir veya bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Ortak maddi kaynaklar ve yatırım konularında istediğiniz girişimleri yapabilir, güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Bir miras, nafaka, tazminat konusu lehinize sonuçlanabilir. İlişkilerinizde daha keyifli hissedebilirsiniz. Devam eden bir sağlık sorununuz varsa iyi gelecek yeni bir tedaviye başlayabilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: 8 Mayıs’ ta gerçekleşecek Boğa Yeniayı etkisiyle önümüzdeki 15 gün boyunca ilişkilerinizden yana şanslı etkiler altında olacaksınız. Kimi Akrepler evlilik teklifi alabilir, kimi bekar Akrepler yeni bir aşka yelken açabilir. Evli Akrepler eşinizin maddi bir başarısı gündeme gelebilir. Aynı zamanda iş birlikleri ve anlaşmalar açısından da oldukça güzel bir zaman içindesiniz. Kazancınızı artıracak fırsatlar karşınıza çıkabilir, iş hayatınızda yenilik ve değişimler yapabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: İş hayatınız, günlük düzeniniz ve sağlık koşullarınızla ilgili güzel yenilik ve değişimler 8 Mayıs Boğa Yeniayı etkileriyle gündeminizde sevgili Yaylar. Önümüzdeki 15 gün boyunca işinizle ilgili önemli fırsatlarla karşılaşabilir, kazançlarınızı artırabilirsiniz. İş değişikliği, iş düzeninin yenilenmesi veya yeni girişim ve projelere başlamak gibi gündemleriniz oluşabilir. Sağlığınıza daha fazla özen gösterebilir, kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Bu süreçte kilo almaya daha yatkın olabilirsiniz, şekerli yiyecekleri daha fazla tüketebilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: 8 Mayıs’ ta gerçekleşecek Boğa Yeniayı önümüzdeki 15 gün boyunca hayattan daha fazla keyif almanızı ve aşk hayatınızda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşamanıza etki edecek. Kimi Oğlaklar yeni ilişki başlangıçları yapabilir, kimi Oğlaklarda ilişkilerini ileri bir seviyeye taşıyabilir. Yeteneklerinizi daha fazla geliştirebilir, yeni uğraşlara başlayabilirsiniz. Maddi konularda ve yatırımlarınızla ilgili uzun vadeli başarılı işlere girebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların hayatında oluşacak güzel gelişmeler sizi de mutlu ederken çocuk bekleyen Oğlaklar güzel haberi alabilir.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: 8 Mayıs Boğa Yeniayı etkisiyle önümüzdeki 15 gün boyunca ev, aile ve gayrimenkul konularıyla ilgili verimli bir sürece giriyor, kazançlarınızı artıracak fırsatlar sizi bekliyor. Taşınmayı düşünüyorsanız aradığınız evi bulabilir veya ev alım-satım, kira konularında başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Tadilat, tamirat ve dekorasyon değişimi düşünüyorsanız tam vakti. Ebeveynlerinizle bu süreçte daha fazla ilgilenebilir, yardımcı olabilirsiniz. Duygusal olarak geçmişi sıfırlayabilir, yeni başlangıçlar yapmaya kendinizi hazır hissedebilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Yeni fikirler ve yeni projeler 8 Mayıs Boğa yeniayı etkisiyle önümüzdeki 15 gün boyunca gündeminizde olacak sevgili Balıklar. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde verimli bir süreçte bulunacak ve güzel destekler alabileceksiniz. Kazancınızı artıracak fırsatlar sizi heyecanlandırabilir ve motivasyonunuzu artırabilir. Kendinizi geliştirmek için yeni bir eğitime başlayabilir veya bir seyahate çıkabilirsiniz. Ticaret, pazarlama, satış, medya alanlarında yeni iş ve girişimler yapabilir uzun vadeli güzel işlere imza atabilirsiniz. Bu süreci değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.