TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

6-12 Mayıs Haftası: Maddi konular ön planda

Yazının Giriş Tarihi: 06.06.2022 11:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.06.2022 11:14

Haftaya Ay Başak burcunda başlıyoruz. İşlerimiz ve günlük koşturmalarımıza daha fazla odaklanabilir, düzen sağlayabilir, hızlı ve pratik çalışabiliriz. Hafta ortasından itibaren daha rahat kararlar almaya başlıyoruz. Geçmişe dayalı maddi sıkıntıları çözmek için yeni yol haritaları belirlemek isteyebilir ve istikrarlı adımlar atmayı planlayabiliriz. Hem Merkür’ ün artık düz hareketine dönmesi hem de özellikle Perşembe itibariyle etkili olacak Merkür ve Plüton arasındaki olumlu açı; yazılı sözlü iletişimde kendimizi rahat ifade etmeye, fikirlerimizde kararlı olmayı ve ikna kabiliyetimizi artıracak. Önemli görüşme ve konuşmalar için değerlendirebilirsiniz.

Haftanın diğer bir önemli gökyüzü olayı da Boğa burcunda gerçekleşecek Venüs ve Uranüs kavuşumudur. Hafta ortasından itibaren özellikle hafta sonu etkili olacak bu kavuşum ilişki ve para konularında beklenmedik gelişme ve değişimleri yaşatabilir. Para piyasaları ve döviz kurlarında dalgalanmalar oluşabilir. Finans, gıda, emlak ve teknolojik konularda yenilikler ve fiyat istikrarsızlıkları yaşanabilir.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Bu hafta iletişim ve hareketliliğiniz ön planda olacak. Kısa seyahatler yapabilirsiniz. Maddi konularla ilgili önceliklerinizle ilgili kararlar almak ve yeni yol haritası belirlemek için uğraşlarınız devam edebilir. Hafta başı kafa karışıklıklarınız oluşabilir, aceleci davranmayın. Hafta ortasından sonra ilişkilerde uyum isteğiniz artacak. Perşembe itibariyle daha kararlı adımlar planlayabilir ve istediğiniz destekleri alabilirsiniz. Önemli görüşme ve toplantılarınız istediğiniz başarıya ulaşabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Uranüs kavuşumu maddi konularda hızlı gelişmeler yaşatabilir. Ani harcama ve ödemelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Bu hafta yapmak istediklerinize ve ilişkilerinizde denge kurmaya odaklanabilirsiniz. Merkür burcunuzda düz hareketine başladı. Hafta ortası itibariyle hayatınızla ilgili daha rahat kararlar almaya başlayabilirsiniz.  İmajınızı değiştirmek ve dış görünüzle daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde uyum isteğiniz ön planda olacak. Perşembe itibariyle Merkür ve Plüton olumlu açısı özellikle hayatınızda değiştirmek istediğiniz konularda sizi destekleyecek ve çevrenizden de aldığınız kararlarla ilgili destek alabilirsiniz. Önemli konuşma ve görüşmelerinizi yapmak için Perşembe ve cuma gününü değerlendirebilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Uranüs kavuşumu ilişkiniz ve maddi konularla ilgili hızlı gelişmeler yaşayabilir veya fikir değişiklikleri yapabilirsiniz. Ani başlangıçlar ve bitişler yaşayabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Burcunuzda oluşan Yeniay etkileri devam ederken hayatınızla ilgili yapacaklarınıza artık Merkür’ ün düz hareketine dönmesiyle özellikle hafta ortası itibariyle daha rahat odaklanabilir ve kararlar almaya başlayabilirsiniz. Hafta başı içsel gerginlikleriniz devam edebilir fazla kuruntu yapmayın. Perşembe itibariyle Merkür ve Plüton olumlu açısı özellikle maddi konularla ilgili girişimlerinizde sizi destekleyecek. Yapacağınız girişimlerde ikna kabiliyetiniz yüksel olacak ve yapacağınız konuşmalarla beklediğiniz destekleri alabilirsiniz. Ayrıca ilgilenmeniz gereken konulara daha rahat odaklanabilir ve üzerinde çalışabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Uranüs kavuşumu etkisiyle ilişkileriniz ve hayatınıza dair önemli farkındalıklar kazanabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Bu hafta gelecek planlarınızla ilgili istediklerinize daha rahat odaklanabilir ve sosyal çevrenizden destek alabilirsiniz. Daha istikrarlı kararlar almaya başlayacaksınız. Hafta başı maddi konularla ilgili endişeleriniz artabilir ama hafta ortası daha rahat ilerleyebileceksiniz. Perşembe itibariyle Merkür ve Plüton olumlu açısı maddi konularda sizi destekleyecek. Kredi, borç ve ödemelerle ilgili yeni kararlar alabilir ve yapacağınız girişimlerde olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İkna kabiliyetiniz yüksek olacak. Hafta sonu Venüs ve Uranüs kavuşumu etkisiyle farklı planlar yapabilir ve sosyalleşebilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Bu hafta kariyer, aile ve hedeflerinizle ilgili son zamanlarda gözlemledikleriniz neticesinde yeni kararlar almaya başlayabilirsiniz. Bu konularla ilgili istikrarlı adımlar atmak üzere iletişim trafiğiniz artacak. Hafta başı içsel gerginliklerimiz devam edebilir ama Perşembe itibariyle Merkür ve Plüton olumlu açısıyla önümüzü daha rahat görebilir ve kararlı adımlar atabiliriz. Yapacağımız konuşma ve görüşmeler olumlu sonuç ve destekler alabiliriz. Resmi işler ve evrak işlerinizi halledebilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Uranüs kavuşumu etkisiyle yaptıklarımız daha görünür olup, yönetici veya aile büyükleri tarafından takdir veya destek alabiliriz. Yeni bir iş teklifi veya gelir artışı gelebilir. Sizi sevindirecek güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

 

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Merkür’ ün düz hareketine dönmesiyle artık kariyer ve hedeflerinizle ilgili yaşadığınız kararsızlıklarla ilgili netleşebilir ve önünüzdeki seçenekleri daha rahat görebilirsiniz. Çalışmayan Başaklar da ailevi konularda veya ileriye dönük ne yapmak istediğiyle ilgili daha rahat kararlar alabilir. Yeni iş arayanlar yeni başvuru ve görüşmeler için değerlendirebilir. Hafta başı endişeleriniz devam edebilir ama Perşembe itibariyle Merkür ve Plüton olumlu açısıyla fikirlerimizi çevremizle paylaşabilir ve destek alabiliriz. Eğitim konusu gündeminizdeyse tam zamanı. Kısa bir seyahat veya proje gündeminize gelebilir. Hafta sonu Venüs ve Uranüs kavuşumu etkisiyle ticari/ hukuki konular, yurtdışı, seyahat, eğitim ve sosyal medya konularından hangisi gündemimizdeyse olumlu gelişmeler yaşayabiliriz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Merkür’ ün düz hareketine geçmesiyle maddi konularla ilgili artık önünüzdeki seçenekleri daha rahat görmeye başlayabilir ve yeni kararlar almaya başlayabilirsiniz. Gelecek hedefleriniz ve istikrara uğraşmak için maddi konular ön planda olabilir. Hafta başı dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz ama Perşembe itibariyle Merkür ve Plüton olumlu açısıyla netleşmeye başlayabilirsiniz. Ev ve ailevi konularla ilgili fikirlerinizi daha etkin paylaşabilir ve aile büyüklerinden destek görebilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Uranüs kavuşumu ilişkilerinizde daha tutkulu davranabilirsiniz, kıskançlıklar gündeme gelebilir veya beklenmedik finansal bir fırsat sizi sevindirebilir. Ortaklı maddi kaynaklarınız veya ödemeler konusunda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz ama ani riskli adımlar istikrarsızlık getirebilir.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Bu hafta Merkür’ ün düz hareketine başlamasıyla yapmak istediklerinizle ilgili artık zihninizi daha rahat toparlayabilir ve yeni kararlar almaya başlayabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili geçmiş sorunları da daha rahat çözüme kavuşturabilirsiniz. Hafta başı sorumluluklarınız size baskı hissettirebilir ama Perşembe itibariyle Merkür ve Plüton olumlu açısıyla daha sizin için önemli olan bir konuda ikna kabiliyetinizle istediğiniz sonuca ulaşabilir ve destek alabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Uranüs kavuşumu etkisiyle ilişkilerinizde sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Sizi heyecanlandıracak yeni birisiyle tanışabilir veya size maddi gelir sağlayacak iş birlikleri yapabilirsiniz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa ayrılma kararı alabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Çalışma ortamınız, maddi konular, sağlık teması ve günlük alışkanlıklarınızla ilgili Merkür’ ün düz hareketine başlamasıyla artık yeni kararlar almaya başlayabilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeye başlayabilirsiniz. Hafta ortasına kadar işlerinize daha rahat odaklanabilir ve pratik çalışabilirsiniz. İlişkileriniz ilgili de artık ne istediğinizi fark etmeye başlayacaksınız. Perşembe itibariyle Merkür ve Plüton olumlu açısı; parayla ilgili fikir ve girişimlerinizi destekleyecek, ikna kabiliyetinizle çalışma ortamınızdan fikirlerinize destek görebilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Uranüs kavuşumu size beklenmedik sürprizler getirebilir. Tanışacağınız yeni birisi sizi heyecanlandırabilir. Sağlık teması gündeminizdeyse sevindirici bir gelişme yaşayabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Hafta başı endişe ve belirsizlikler yaşayabilirsiniz ama artık Merkür’ ün düz hareketine başlamasıyla hafta ortası itibariyle zihninizi daha rahat toparlayabilir ve yeni kararlar almaya başlayabilirsiniz. Özellikle Perşembe itibariyle Merkür ve Plüton olumlu açısıyla aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili bir konuda ne yapmak istediğinizle ilgili netleşebilirsiniz. Bu konularla ilgili yapacağınız konuşmalarda ikna kabiliyetiniz yüksek olacak ve beklediğiniz desteği alabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Uranüs kavuşumuyla sizi sevindirici gelişmeler yaşayabilir, size keyif verecek ve mutlu edecek plan ve programlar yapabilirsiniz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa ayrılık kararı alabilirsiniz. Ayrıca beklenmedik maddi bir kazanç sağlayabilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Merkür’ ün düz hareketine başlamasıyla kendinizi daha rahat ifade etmeye başlayacak ve daha rahat kararlar almaya başlayabilirsiniz. Geçmişe yönelik sorunlara daha rahat çözümler bulmaya başlayacaksınız. Hafta başı belirsizlikler devam etse de Perşembe itibariyle Merkür ve Plüton olumlu açısıyla ev ve aile konularında fikirlerinizi karşı tarafa güçlü bir şekilde aktarabilir ve onların desteğini alabilirsiniz. Konuşma ve görüşmelerde istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Uranüs kavuşumuyla maddi bir kazanç veya fırsat sizi sevindirebilir. Taşınma veya ev alım satımı, taşınma gibi bir konu gündeminizdeyse hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailenizle birlikte uyumlu paylaşımlarınız hafta sonunuzu güzelleştirebilir.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Hafta başında kafa karışıklığı yaşayabilir ve belirsizlik hissedebilirsiniz ama hafta ortasından sonra Merkür’ ün de düz hareketine başlamasıyla düşüncelerinizde netleşmeye başlayacaksınız. Ortak gelirleriniz, kredi, borç ve ödeme konularına odaklanarak olumlu adımlar atabilirsiniz. Merkür ve Plüton olumlu açısıyla gelecek planlarınız için arkadaş çevrenizden yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ticari veya hukuki konular, yurtdışı bağlantılı işler veya seyahat konularında güzel gelişmeler olasıdır. Diğer insanlarla fikirlerinizi daha rahat paylaşabilir ve onların desteğini alabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Uranüs kavuşumuyla yakın çevre ve dijital mecralardan yeni birisiyle tanışabilirsiniz. Yapacağınız konuşmalar veya sürpriz haberler sizi sevindirebilir.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.