TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

7 – 13 Mart Haftası: Yanlış kararlar verebiliriz!

Yazının Giriş Tarihi: 07.03.2022 13:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.03.2022 01:03

Haftaya Ay Boğa burcunda başlıyoruz, finansal konular ön planda olacak. Venüs ve Mars gezegenleri mart ayı boyunca birlikte hareket edeceği Kova burcuna geçti, parasal konularda mücadelemiz artarken, geleceğe yönelik planlarımız, toplumsal konular, insan hakları, teknoloji, dijital mecralar, bilim, havayolları temaları ön plana çıkacak. Kripto paralar gündemimizi daha çok meşgul etmeye başlarken artışlar beklenebilir.

10 – 27 Mart arası iletişim gezegenimiz Merkür Balık burcuna ilerleyecek. İletişimde yanlış anlaşılmalar ve kararsızlıklarımız artarken unutkanlık ve dalgınlıklara daha fazla dikkat etmeliyiz. Olumlu yönüyle yaratıcılığımız çok artacak ve karşımızdaki kişilerle daha çok empati kurabileceğiz.

Hafta ortasına kadar girişimlerimizde destekleniyor olacağız ama hafta ortasından sonra Güneş Neptün’ e yaklaşıyor ve hafta sonu kavuşum gerçekleşiyor. Gerçekçi bakış açımız duygularımızın baskınlığı altında zayıflayabilir. Motivasyonumuz ve kafa karışıklıklarımız artabilir ve özellikle parasal konularda aldanma ve yanılgılara açık olacağız, dikkat! Hesap bilgilerin çalınması ve dolandırıcılıklar da artış söz konusu olabilir. Yeni iş birlikleri ve anlaşmalar açısından temkinli olmakta fayda var.

Bu hafta yağışlarda artış ve doğal afetler söz konusu olabilir. Yolculuklarda dikkatli olalım. Sağlık konusunda hafta ortasından sonra bağışıklık sistemimiz hastalıklara daha açık olacak, beslenmemize ve dinlenmeye önem verelim.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram/Youtube takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Venüs ve Mars Kova burcunda ilerlemeye başladı. Tüm ay boyunca daha fazla hareketli olacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde zaman zaman hem duygusal hem de parasal konularda mücadeleniz artabilir. Hayalleriniz ve gelecek planlarınızı gerçekleştirmek için destekleniyor olacaksınız. Hafta ortasından sonra Güneş-Neptün kavuşumunu hissedeceğiz. Enerjiniz biraz düşebilir ve geçmiş konular sizi meşgul edebilir. Psikolojik olarak biraz zorlanabilirsiniz ama olumlu yönüyle dengeyi kurmaya başarırsanız karşılıklı anlayışı da çoğaltacak yeter ki fedakarlıklarınızı abartmayın.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Venüs ve Mars Kova burcunda ilerlemeye başladı. Mart ayı boyunca kariyer ve aile alanınızda ilerleyecek. Daha fazla sahneye çıkacağınız bir dönem olacak. Kariyerinizde yapmak istediğiniz hamleleri yapabilirsiniz. Kariyer ve aile dengesini oturmak için daha fazla mücadeleci bir tavır içinde olabilirsiniz. Diğer taraftan yönetici ve çalışma arkadaşlarınızla rekabet, kıskançlık ve güç mücadeleleri ortaya çıkabilir. Aile üyeleriyle maddi konularla ilgili bir anlaşmazlık oluşabilir. Merkür 10-27 Mart arasında Balık burcunda ilerleyecek. Sosyalleşme ve arkadaş ilişkilerinizi yoğunlaştıracak. Hafta ortasından sonra Güneş-Neptün kavuşumunu hissedeceğiz. İnsanlar size gelip yardım isteyebilir ve desteğinizi arayabilir dikkat etmeniz gereken kısım ise fazlaca fedakârlık göstermemeniz dengeyi kurmanız çünkü bazı yanılsamalara ve durumları gerçekçi görmemeye sebep olabilir. Zaman zaman geleceğe dair belirsizlik hissedebilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Venüs ve Mars Kova burcunda ilerlemeye başladı. Son haftalar sizi oldukça zorladı. Şimdi daha fazla rahatlamaya başlayacağınız bir süreç başlıyor. Mart ayı boyunca ticari/hukuki konular, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim akademik konular, seyahatler, sosyal medya konularında mücadelenizi artıracak ve kazançlarınızı artırmak için uğraşacaksınız. Merkür 10-27 Mart arasında Balık burcunda kariyerinizle ilgili iletişiminizi hareketlendirecek, görüşme ve başvurular için uygun bir süreç olacak. Hafta ortasından sonra Güneş-Neptün etkisiyle kariyer ve gelecek hedeflerinizde kararsızlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz, motivasyonunuz düşebilir. Önemli kararlar almamanızı tavsiye ederim. Yaratıcılığınız artacak.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Venüs ve Mars Kova burcunda ilerlemeye başladı. Mart ayı boyunca maddi ve sağlık temaları ile bazı krizlerle mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Harcamalarınız da artabilir maddi olarak planlı hareket etmeye çalışın. Merkür 10-27 Mart arası Balık burcunda ilerleyecek hayal gücünüz ve yaratıcılığınız artacak ve kişisel gelişim, inanç, ticari girişimleriniz, yurtdışı bağlantılı işler, sosyal medya gibi konularda şanslı etkiler alacaksınız.  Yeni bir eğitime başlamak ve seyahate çıkmak için güzel bir süreçtesiniz. Hafta ortasından sonra Güneş-Neptün kavuşumu bazı yanılgılara açıklık vermekte. Her söylenene hemen inanmayın ve gerçekliğini araştırın öyle karar verin. Sezgileriniz artıyor bunu mantığınızla birleştirip en doğru kararları alabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Venüs ve Mars Kova burcunda ilerlemeye başladı. Mart ayı boyunca ilişkiler/ortaklıklar konusu gündeminizde olacak. İlişkilerde daha özgür hissetmek isteyebilir, daha farklı insanlara çekilebilirsiniz. Kalabalıkların içinde ışığınız parlayacak. Tutkuların artacağı bu dönem duygularınızı gerçekçilikten uzaklaştırmamaya çalışın. İlişkilerde hem duygu hem de parasal menfaat çatışmaları daha sık gündeme gelebilir. Merkür 10-27 Mart arası Balık burcunda ilerleyecek. Odağınız ortaklı paranız, kredi, borç ve ödemeler konusuna daha çok yoğunlaşacak. Hafta ortasından sonra Güneş-Neptün kavuşumu bazı yanılgılara açıklık vermekte. Maddi konularda yapacağınız işlerde dikkatli davranın zira aldanmalar ve beklemediğiniz harcamalar oluşabilir. Ruhsal olarak daha karamsar hissedebilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Venüs ve Mars artık Kova burcunda ilerlemeye başladı. Mart ayı boyunca gündelik hayatınız ve çalışma temponuz hareketlenmeye başlıyor. Zaman zaman çalışma arkadaşlarınızla güç mücadeleleri doğabilir, sizi kıskanan rakip gören insanlarla menfaat çatışmaları yaşayabilirsiniz. Teknolojiyi kullanarak veya dijital mecralardan gelirlerinizi artırabilirsiniz. Sağlık konusunda dikkatli olun fazlaca iş yükü sizi yorabilir, bu ay kan değerlerinizi kontrol etmenizi tavsiye ederim. Yine bağışıklık sisteminiz düşebilir, beslenmenize dikkat edin ve fırsatınız olursa bu ay spor yapmanızı da tavsiye ederim. Merkür 10-27 Mart arası Balık burcunda ilerleyecek; ilişkilerinizde sevgi, merhamet ve anlayış çoğalacak ama fedakarlıklarınızda aşırıya kaçmayın. Hafta ortasından sonra Güneş-Neptün kavuşumu ilişkilerinizde belirsizlik ve aldanmalara açıklık vermekte.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Venüs ve Mars artık Kova burcunda ilerlemeye başladı. Mart ayı boyunca ilişkileriniz canlanacak. Yeni aşklar, flörtler ve hobilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Zaman zaman ilişkilerinizde kıskançlıklar oluşabilir ve maddi konularla ilgili de menfaat çatışmaları doğabilir. Çocuğunuz varsa ona bu ay daha fazla harcama yapabilirsiniz. Dijital mecralarda kazancınızı da artırabilirsiniz ama riskli yatırımlara dikkat edin. Merkür 10-27 Mart arasında Balık burcunda ilerleyecek. Çalışma ortamınız, sağlık ve günlük rutinleriniz daha fazla ön plana çıkacak. Fazlaca fedakâr davranışlarda bulunmayın ve sınırlarınızı belirleyin bunu yaptığınız takdirde karşılıklı empatiyi de çoğaltabilir ve dengede ilerleyebilirsiniz. Hafta ortasından sonra Güneş-Neptün kavuşumu unutkanlık ve dalgınlıklarınızı artırabilir, bağışıklık sisteminiz düşebilir. Yediğinize içtiğinize dikkat edin çünkü alerjik durumlar oluşabilir.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Venüs ve Mars Kova burcunda ilerlemeye başladı. Mart ayı boyunca ev ve aile hayatınız hareketleniyor. Bu alanda harcamalarınız artabilir. Eşya değişimi, tadilat, taşınma, kira, alım satım gibi bir konu gündeminizde oluşabilir. Aile üyeleriyle maddi konular ön plana çıkabilir ve zaman zaman menfaat çatışmaları da aranızda doğabilir. Merkür 10- 27 Mart arasında Balık burcunda ilerleyecek. Aşk hayatınız, yaratıcılığınız ve çocuklarınızla ilişkileriniz hareketleniyor. Hafta ortasından sonra Güneş-Neptün kavuşumu ilişkilerde belirsizlik ve kararsızlıkları artıracak. Yine maddi konularla ilgili yatırımlar ve girişimler için uygun bir zaman dilimi değil.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Venüs ve Mars Kova burcunda ilerlemeye başladı. Mart ayı boyunca iletişim trafiğiniz artacak. Daha fazla kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Ticari girişimler, alım satım, evrak işleri, sözleşmelerde daha mücadeleci olacaksınız ve gelirlerinizi artırmak için uğraşacaksınız. Belki yakın çevreniz, kardeş ve akrabalarınızla maddi konularda menfaat çatışmaları doğabilir ve hakkınızı korumaya çalışabilirsiniz. Düşünceleriniz gelecek amaçlarınızla daha fazla meşgul olacak, belki bir eğitime de katılmaya karar verebilirsiniz. Merkür 10-27 Mart arasında Balık burcunda ilerleyecek. Evde olmaktan daha fazla keyif almaya başlayabilir ve ev-aile konularıyla daha çok ilgilenebilirsiniz. Hafta ortasından sonra Güneş-Neptün kavuşumu enerjinizi düşürebilir ve daha fazla kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Ailevi konularda bazı belirsizlikler ortaya çıkabilir. Geçmiş aile travmaları ve bununla birlikte oluşturduğunuz yanlış inanç kalıplarının da iyileşeceği bir süreçtesiniz. Bilinçaltı veya ruhsal enerji çalışmaları size iyi gelecek. 

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak: Venüs ve Mars Kova burcunda ilerlemeye başladı. Mart ayı boyunca parasal konularınız hareketleniyor. Kazançlarınızı artırmak için teknolojiyi kullanabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Bununla birlikte harcamalarınız da artabilir, belki teknolojik bir yatırım yapmaya karar verebilirsiniz. İnsanlara parayla ilgili menfaat çatışmalarınız da artabilir, sakin ve dengede kalırsanız sizin faydanıza ilerleyebilirsiniz. Merkür 10-27 Mart arasında Balık burcunda ilerleyecek. Yakın çevrenizle daha fazla iletişime geçebilir ve yardımlaşabilirsiniz. Sezgileriniz güçleniyor, sanatsal yönleriniz kuvvetleniyor. Hafta ortasından sonra Güneş-Neptün kavuşumu unutkanlık ve dalgınlıklarınıza artırabilir. Yanlış kararlar alma ve aldanma riskiniz yüksek. İmza ve sözleşmelerde bu hafta dikkatli olun. Sınırlarınızı çizerek ama anlayışı elden bırakmadan ilerlemenizi tavsiye ederim.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Venüs ve Mars burcunuzda ilerlemeye başladı. Mart ayı boyunca ilişkilerinize ve arkadaşlarınız daha çok vakit ayırırken bir taraftan da gelecek hedefleriniz için daha mücadeleci olacaksınız. Özellikle maddi konularda daha cesur adımlar atmaya başlayacaksınız, ekip çalışmaları veya iş birlikleri gelirlerinizi artırmanıza yardım olacak. Dijital mecralarla daha fazla ilgilenebilirsiniz. İmajınızı da değiştirmek ve yenilemek isteyebilirsiniz. Merkür 10-27 Mart arasında Balık burcunda ilerleyecek. Yaratıcılığınız artıyor ve kazançlarınızı artıracak girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Hafta ortasından sonra Güneş-Neptün kavuşumuyla maddi kararlarda dikkatli olmanızı tavsiye ederim zira yanılsama payınız daha yüksek. Yapacağınız harcamalara da bu hafta dikkat edin, ipin ucunu kaçırabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Venüs ve Mars Kova burcunda ilerlemeye başladı. Mücadele gücünüz biraz düşebilir ve daha sakin hareket etmek isteyebilirsiniz. Özellikle ilişkilerde menfaat ve parayla ilgili konularda hakkınızı aramanız gerekebilir. Gizli düşmanlıklar ve arkanızdan dönen dolaplar önünüze bu ay düşebilir. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeyi ihmal etmeyin. Merkür 10-27 Mart arasında Balık burcunda ilerleyecek. Sezgileriniz artacak ve manevi konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar ve şifa çalışmaları size iyi gelecek. Yaratıcı fikirler üretebilir ve yakın seyahatler gündeminize gelebilir. Hafta ortasından sonra Güneş-Neptün kavuşumu yanılgılara ve belirsizliklere açıklık vermekte. Fedakârlık boyutunu fazla abartmadan gerçekçi bakış açılarınızı gözden kaçırmadan hareket etmenizi tavsiye ederim.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.