TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

7-13 Şubat Haftası: Dinamizm etkisi

Yazının Giriş Tarihi: 07.02.2022 08:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.02.2022 08:56

Haftaya Ay boğa burcunda iş ve finansal konulara odaklanarak başlıyoruz. Merkür ve Venüs Retrolarının bitişi ile hayatımızda hızlandırıcı gelişmeler başlayacak. Halen gölge günleri devam etse de hayatlarımıza hız geliyor. Hemen hafta başı etkili olacak Mars-Uranüs üçgen açısı oluşacak. Eyleme geç diyor bize gökyüzü! Kararlarımızı uygulayabilir ve harekete geçtiğimiz takdirde başarılı sonuçlar elde edebiliriz. Cesur adımlar atmaya ve sıra dışı fikirleri gerçekleştirmek için gereken motivasyona sahip olacağız. Yeni girişim ve yeni işlere başlamak için değerlendirmenizi tavsiye ederim. Yine finansal ve ekonomik gelişmeler söz konusu olacak.

Perşembe ve cuma günleri 30 Aralık ve 29 Ocak civarı meşgul olduğunuz konular tekrar önünüze gelebilir ve bu sefer kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Bu iki gün endişelerinize kapılmak yerine mantık odaklı kararlar almaya çalışın.

Bu hafta Plüton ve ay düğümleri üçgen açısı 19 Kasım ay tutulmasını tetikleyeceği için o tarihlerde mücadele ettiğimiz konularda gelişmeler ve kadersel etkiler devreye girecek. Dönüşüm enerjisini içinde barındırdığı için akabinde yeni başlangıçlar ve yenilikleri sağlayacak. İletişimde baskıcı konuşmalardan imtina etmeliyiz.

Hafta sonunda duygularımız yoğunlaşacak, ailevi konularda ve ilişkilerde alınganlıklara ve gerginlikler oluşabilir, temkinli davranalım.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram/Youtube takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: Hafta başında enerji ve motivasyonunuz artacak özellikle iş ve para konularında yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir ve sorunlara çözümler bulacaksınız. Geleceğe dair projelerinizi hayata nasıl geçirebilirim, neler yapmalıyım gibi düşüncelerle meşgulsünüz. Artık Merkür ve Venüs retroları bittiği için hayatınızda bazı hızlanmalar başlayacak. Perşembe ve cuma günleri isteklerinizi oldurmak için kimseye baskı yapmayın. Plüton ve ay düğümleri üçgen açısı 19 Kasım ay tutulmasını tetikleyecek. Kasım sonu meşgul olduğunuz konularla ilgili gelişmeler olacak. Hem iş hem aile arasındaki dengeyi sağlamaya çalışacaksınız. Para ve iş konularıyla ilgili geleceğe dair gitmeniz gereken yönde hem kadersel hem de dönüştürücü etkiler oluşacak.  Bu etkiler yeni kararlar almanızı ve yeni başlangıçları sağlayacak.

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğalar: Hafta başında fikirlerinize uygulama alanı bulmaya başlayacaksınız. Ticari girişimleriniz, yurtdışı bağlantılı işler, geleceğe dair projeleriniz, hayalleriniz ile yapmak istedikleriniz ile ilgili girişimler yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri endişeleriniz artabilir ama konuları fazla takıntı haline getirmemeye çalışın. Merkür ve Venüs retroları bitti. Uzun zamandır  ilişkileriniz ve kendinizle ilgili aldığınız kararlar da artık bazı netleşmeler başlayacak. Plüton ve ay düğümleri üçgen açısı 19 Kasım ay tutulmasını tetikleyecek. Kasım sonu meşgul olduğunuz konularla ilgili sizi ileriye taşıyan hızlanmalar ve gelişmeler oluşmaya başlayacak ve dönüşümler gerçekleşecek. Bu etkiler sizi ileriye taşıyacak kadersel etkiler içinde barındırıyor olacak. 

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Hafta başında motive ve fikirlerinizi hayata geçirmek için harekete geçebilirsiniz. Son zamanlarda finansal konularla ilgili endişeleriniz artmış ve ruh haliniz inişli çıkışlı olmuş olabilir ama az sabır az kaldı, Merkür ve Venüs retroları bitti halen gölge günleri içindeyiz. Merkür kova burcuna 15 Şubat’ta geçince daha fazla rahatlamaya başlayacaksınız. Plüton ve ay düğümleri üçgen açısı 19 Kasım ay tutulmasını tetikleyecek. Kasım sonu meşgul olduğunuz konularla ilgili gelişmeler ve netleşmeler başlayacak. Kuzey ay düğümü Boğa sizin 12. evinizde olduğu için akışa güvenmelisiniz. Bunlar kadersel etkiler, olması gerekenleri ve ileriye doğru nasıl hareket etmeniz gerektiğini gösterecektir. Finansal konular, kendi ruh halinizi ve karakterinizi dönüştürücü etkiler içinde barındırıyor olacak.

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler: Hafta başında geleceğe dair projelerinizle ilgili harekete geçebilirsiniz, sosyal çevrenizden destekler alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri geçmişe ait konular tekrar gündeme gelebilir, endişelerinizi biraz artırabilir. Konuları fazla takıntı haline getirmemeye çalışın.  Merkür ve Venüs retroları bitti halen gölge günleri içindeyiz artık yavaş yavaş hızlanıyorsunuz. Plüton ve ay düğümleri üçgen açısı 19 Kasım ay tutulmasını tetikleyecek. Kasım sonu meşgul olduğunuz konularla ilgili gelişmeler ve netleşmeler başlayacak. Gelecek proje, hayaller ve sosyal çevre/arkadaşlarınızla ile ilgili gelişmeler olacak. Bunlar kadersel etkiler içinde barındırıyor olacağı için aslında sizi dönüştürücü ve sizi ileriye taşıyan etkiler olacak.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: Hafta başı kariyer ve gelecek hedeflerinizle ilgili fikirlerinizi uygulamaya koymak için değerlendirebilirsiniz. Venüs ve Merkür retroları bitti, gölge günleri devam etse de küçük küçük hızlanmaları beraberinde getirecek. Perşembe ve Cuma günleri geçmişe dair konularla ilgili endişeleriniz artabilir ama kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Plüton ve ay düğümleri üçgen açısı 19 Kasım ay tutulmasını tetikleyecek. Kasım sonu meşgul olduğunuz konularla ilgili gelişmeler ve netleşmeler başlayacak özellikle çalışma ortamınız ve işiniz ile ilgili kafanızı meşgul eden, değişim yapmak istediğiniz konularla hızlandırıcı gelişmeleri ve yeni başlangıçları sağlayacak dönüştürücü bir etki olacak. Oğlak enerjileri aktif olmaya devam ettiği için özellikle günlük rutinlerinizi düzenlemek, çalışma ortamınız ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili mücadelenize artıracak konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Hafta başı hayalleriniz ve gelecek projeleriniz ile ilgili sizi hareketlendirecek ve motive edecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri geçmişe dair konularla ilgili endişeleriniz artabilir ama kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Plüton ve ay düğümleri üçgen açısı 19 Kasım ay tutulmasını tetikleyecek. Kasım sonu meşgul olduğunuz konularla ilgili gelişmeler ve netleşmeler başlayacak özellikle hayattaki amacınız, inançlarınız, ticari girişimleriniz, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, sosyal medya ile ilgili hareketlenme ve yeni sayfaların açılmasını sağlayacak. Bunlar kadersel etkiler içinde barındırıyor olacağı için aslında sizi dönüştürücü ve sizi ileriye taşıyan etkiler olacak. Venüs ve Merkür retroları bitti halen gölge günleri devam ediyor; aşk hayatınız, çocuklarınız veya yaratıcılığınız ile ilgili, tatminsizliklerinizi azaltmaya başlayabilir ve beklentilerinizi netleştirebilirsiniz.

Sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler: Hafta başında finansal konular, kredi ve ödemeleriniz ile ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Sizi hareketlendirecek, motive edecek bir etki olacak. Perşembe ve cuma günleri endişeleriniz ve karamsarlığınız artabilir. Bunlar daha çok ev ve aile konularıyla ilgili olabilir. Özellikle 30 Aralık, 29 Ocak civarı ilgilendiğiniz konular tekrar endişelerinizi artırabilir ama olumlu çözüm yolları da bulabilirsiniz. Merkür ve Venüs retroları bitti halen gölge günleri devam ediyor. Ev, aile ve huzurunuz ön planda olacak, ailece çözülecek meseleler veya evle ilgili konularda ufak ufak bazı hızlanmalar gündeme gelmeye başlayabilir. Plüton ve ay düğümleri üçgen açısı 19 Kasım ay tutulmasını tetikleyecek. Kasım sonu meşgul olduğunuz konularla ilgili gelişmeler ve netleşmeler başlayacak özellikle finansal konular ve aile temalarıyla ilgili, kadersel etkiler öz konusu olacak. Yaşadıklarınızın sonucunda yeni kararlar almanızı ve yeni başlangıçları sağlayacak. 

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrepler: Hafta başında fikirlerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Venüs ve Merkür retroları bitti. gölge günleri devam etmektedir. Sizi harekete geçirecek etkiler alacaksınız. Yakın çevrenizle iletişiminiz, ticaretle uğraşıyorsunuz ticari girişimleriniz artabilir. Kısa seyahatler gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri endişeleriniz artabilir ama unutmayın ki bu etkiler düşünce yapınızda dönüşümü sağlamakta. Kendinizle ilgili, hayata dair ne istiyorsunuz ne istemiyorsunuz ile ilgili netleşmeleri beraberinde getirecek. Plüton ve ay düğümleri üçgen açısı 19 Kasım ay tutulmasını tetikleyecek. Kasım sonu meşgul olduğunuz konularla ilgili özellikle ilişkiler ve ortaklıklar konusunda etkileri olacaktır bir gözlemleyin. O günlerden bu yana ilişkilerinizde neler yaşıyorsunuz, neler istiyorsunuz? Bunlarla ilgili kadersel etkiler devrede olacak. Plüton işin içinde olduğu için bunlar dönüştürücü, sizi ileriye taşıyacak etkiler olacaktır. Akabinde yeni başlangıçları mümkün kılacaktır.

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu: Hafta başında iş ve para konularıyla ilgili harekete geçebilirsiniz. Merkür ve Venüs retroları bitti, halen gölge günleri devam ettiği için tam hızlanma olmasa da gelişmeler başlayacak. Perşembe ve cuma günleri para ve kaynaklarınızla ilgili endişeleriniz artabilir ama bazı çözümlemeleri de beraberinde getirebilir. Yine kaynaklarınızı daha olumlu kullanmak veya hayattaki değerleriniz ile ilgili düşüncelerinizde bir dönüşüm etkisi oluşacak. Plüton ve ay düğümleri üçgen açısı 19 Kasım ay tutulmasını tetikleyecek. Kasım sonu meşgul olduğunuz konularla ilgili gelişmeler ve netleşmeler başlayacak özellikle çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, günlük rutinleriniz ve sağlık temalarıyla ilgili kadersel etkiler içinde barındırıyor olacak. Yenilikler sizi beklemektedir.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: Hafta başı fikirlerinizi daha rahat uygulamaya koymaya başlayabilirsiniz. Venüs ve Merkür retroları bitti, şu an gölge günler içindeyiz. Tatminsizliklerinizin azalıp, daha iyimser hissetmeye başlayacağınız bir sürece giriyorsunuz.  Perşembe ve cuma günleri geçmiş konular tekrar önünüze gelebilir karamsar hissedebilir ve endişeleriniz artabilir. Plüton ve ay düğümleri üçgen açısı 19 Kasım ay tutulmasını tetikleyecek. Kasım sonu meşgul olduğunuz konularla ilgili netleşmeler başlayacak özellikle aşk hayatınız, çocuklarınız, yaratıcılığınız ile ilgili bazı gelişmeleri sağlayacak. Bunlar kadersel etkiler içinde barındırıyor olacak, bakış açınızı değiştirecek dönüştürücü etkilerdir. Daha rahat yeni sayfalar açmanıza yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. Haftanız güzel geçsin. 

Sevgili Kovalar ve yükselen Kovalar: Hafta başında fikirlerinizi uygulamak için planlama yapabilir ve harekete geçebilirsiniz. Venüs ve Merkür retroları bitti halen gölge günleri devam ettiği için küçük gelişmeler, hızlanmalar söz konusu olmakta. 15 Şubat’ ta Merkür burcunuza geçecek düşünceleriniz daha pozitif olmaya başlayacak, daha rahat iletişim kurmaya başlayacaksınız. Perşembe ve cuma günleri geçmişe dönük temalar tekrar endişelerinizi artırabilir ama artık kalıcı çözümler de bulabilirsiniz. Plüton ve ay düğümleri üçgen açısı 19 Kasım ay tutulmasını tetikleyecek. Kasım sonu meşgul olduğunuz konularla ilgili gelişmeler ve netleşmeler başlayacak özellikle aile, ev ve huzurunuzu ilgilendiren konularda bazı hızlandırıcı gelişmeleri sağlayacak. Bunlar kadersel etkiler olduğu için aslında yeni başlangıçları ve yenilikleri beraberinde getirecek.

Sevgili Balıklar ve yükselen Balıklar: Hafta başında yeni adımlar atmak için kendinizde cesaret bulabilirsiniz. Venüs ve Mars retroları bitti halen gölge günleri devam etse de gelecek hedefleriniz, gelecek projeleriniz, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili gelişmeleri beraberinde getirmeye başlayabilirsiniz. Destekler almaya ve bu konularla ilgili düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri karamsarlığa fazla kapılmayın önemli farkındalıklar elde edebilirsiniz. Belirli kararlar almak isteyebilirsiniz, biraz endişeleriniz artabilir. Plüton ve ay düğümleri üçgen açısı 19 Kasım ay tutulmasını tetikleyecek. Kasım sonu meşgul olduğunuz konularla ilgili gelişmeler ve netleşmeler başlayacak özellikle düşünceleriniz, iletişimiz, yakın çevre, kardeş, kısa seyahatler, ticari girişimler, sosyal medya gibi konularda kadersel hızlandırıcı etkileri barındırıyor olacak. Yeni kararlar almaya başlayacaksınız.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.