TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

8-14 Kasım Haftası: Beklenmedik durumlara dikkat!

Yazının Giriş Tarihi: 08.11.2021 14:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.11.2021 14:35

Bu hafta hem Akrep yeniayının etkilerini deneyimlemeye devam ederken önümüzdeki hafta gerçekleşecek Ay tutulmasını etkileri de başlayacak. Haftaya Ay Oğlak burcunda başlıyoruz. İş konuları, finans ve ekonomi konuları ön plana çıkarken, düşüncelerimiz biz uzun vadede neler yapabiliriz, neleri planlayabiliriz etrafında dönüp, harekete geçmek isteyeceğiz. Sorumluluk duygumuz yüksek, ciddi ve uzun vadeli kararlar almak istediğimiz bu hafta Merkür' ün Mars ile kavuşumu, hafta ortası zorlu Satürn etkileşimi ve hafta sonu Uranüs ile karşıt etkisi iletişim, iş ve girişimlerimizde bazı engelleyici durumlar ve mücadele gerekeceğini anlatıyor. Kararlı adımlar atmak için olumlu olan bu kavuşum zaman zaman istek ve taleplerimizi ifade ederken kavgacı bir iletişim dilinin kullanılabileceğini göstermekte. Ani tepkiler ve tartışmalara açık bir haftadayız, yanlış anlaşılmalara dikkat edelim. Yine kaza ve sakarlıklara karşı temkinli davranalım lütfen! Özellikle çarşamba günü bu etki en yüksek seviyesine ulaşırken daha karamsar ve engelleyici durumlar oluşabilir. Hırsızlık ve dolandırıcılıklarda artış gözlemlenebilir. Perşembe akşamı ve cuma günü Güneş ve Neptün olumlu açısıyla; görüşmeler, ikili ilişkiler ve girişimler adına destekleyicidir. Yaratıcılığımızın da artacağı bu iki gün sanatsal işlerle ilgilenenler son derece kreatif işler ortaya çıkarabilir. Yine İhtiyacı olanlara yardım elini uzatmak için değerlendirebiliriz. Hafta sonu Merkür ve Uranüs karşıtlık açısı; fikir de düşüncelerde değişikliğe yol açacak durum ve olaylar yaşanabileceğini, mümkün olduğunca esnek davranarak bu durumlar karşısında dengemizi korumaya çalışabiliriz. Bu hafta olumlu/ olumsuz sürpriz gelişmeler bizi beklemektedir. Haftanın genel etkilerinden size kısaca bahsettikten sonra şimdi haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Haftanız güzel geçsin, sevgiler

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: Bu hafta maddi konularınızın ön planda olduğu, hızlı bir iletişim trafiği sizi bekliyor. Hızlı gelişmeler ve haberler alacaksınız. Maddi konularla ilgili kredi, borç, ödemeler, alacak-verecek dengesini sağlamaya çalışırken bu hafta etkili olacak Merkür-Mars kavuşumu bu alanda yeni çözümler bulmanıza ve eyleme geçmenizi sağlayacak. Hafta ortası belki bir engele takılabilirsiniz veya kendinizi daha fazla baskı altında hissedebilirsiniz ama bu geçici bir etki. Harcamalarınız da bu hafta biraz artabilir.  Öte yandan bir aile üyesinin sağlık konusuyla ilgilenmek durumunda da kalabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri Güneş - Neptün üçgen açısı var. Sevdiklerinizle uyumu daha fazla yakalayacağınız, daha paylaşımcı ve huzurlu etkiler altında alacaksınız. Hafta sonu yaşayacağımız Merkür-Uranüs karşıtlığı aklınıza birçok yeni düşünce ve fikri getirebilir. Yine farklı, sizi şaşırtacak haberler de alabilirsiniz. Bunların sonucunda aslında kendinizle ilgili de birçok şeyi fark edebilirsiniz. İlişkiler alanınızda da yine bol konuşma ve bol diyaloglar sizi beklemekte.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burcu: Geçen hafta gerçekleşen Akrep yeniayının etkilerini deneyimlediğimiz bir haftadayız. İlişkiler ve ortaklıklar konusu hayatınızın ana gündemini oluşturuyor. Bu alanda bu hafta Merkür-Mars kavuşumu gerçekleşecek. Bu ilişkilerinizde ortak kararlar alma veya iş birlikleri yapmak, ortaklıklar kurmak için uğraşacağınız bir haftaya işaret etmekte. İletişim trafiğiniz yoğun olacak. Hafta ortası belki bazı engeller karşınıza çıkabilir veya kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz ama Perşembe ve cuma günleri etkisini yaşayacağımız Güneş-Neptün üçgen açısı; sevdiklerinizden ve ailenizden güzel destekler alabileceğinizi, güzel paylaşımlar yapabileceğinize göstermekte. Yaratıcılığınız bu iki gün yükselecek. Hafta sonu Merkür ve Uranüs karşı karşıya geliyor. Aklınıza yeni fikirler, yeni çözüm yolları gelebilir, farklı bakış açılarıyla yeni şeyler denemeye karar verebilirsiniz. Boğa sizin alanınızda Merkür de ilişkiler alanınızda olduğu için bazı hızlı konuşmalar, heyecanlanıp ani kararlar almanıza da etki edebilir. Bunun bilincinde olursanız daha sakin görüşmelerinizi olumlu yönde yürütebilirsiniz.

İkizler ve yükselen İkizler burcu: Akrep Yeniayı etkileri bu hafta çalışma ortamınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili konularda gelişmeleri gündeminize taşıyor. Çalışma ortamında bir değişiklik, yeni bir işe başlamak, çalışma arkadaşıyla yeni bir düzen, yeni bir evcil hayvan almak, sağlık konusunda yeni bir diyete başlamak gibi etkileri olabilir. Günlük koşturmacalarınız artıyor. Bu hafta bu alanınızda Merkür - Mars kavuşumu gerçekleşeceğinden yukarıdaki konularla ilgili bol bol düşünüp, üzerinde konuştuğunuz ve harekete geçeceğiniz bir hafta sizi beklemekte.  Hafta ortası belki biraz kendinizi baskı altında hissedebilir, istediğiniz gibi işler gitmeyebilir ama bu geçici bu etki olacak. Perşembe ve cuma günleri ise Güneş ve Neptün üçgen açısı; size kariyer ve ailevi konulardan yana güzel destekler sunacak. Daha sakin ve huzurlu hissedebilirsiniz. Hafta sonu ise Merkür ve Uranüs karşıtlığı var. Kendinizle ilgili yeni fikirler ve bakış açıları elde edebilirsiniz. Bu alacağınız bir haber veya yaşayacağınız bir durum üzerine de olabileceği gibi, birden gelen bir farkındalıkta olabilir. Bunun üzerine yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de ihmal ettiğiniz kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burcu: Venüs karşıt burcunuz Oğlak' a geçti ve uzun bir süre 6 Mart 2022' ye kadar size ilişkiler ve para konularında daha fazla mantık odaklı bir bakış açısı sunacak. Dolayısıyla ayaklarınız yere daha sağlam basıp, isteklerinizde daha net, maddi konularla ilgili stratejik davranacağınız bir süreçte olacaksınız. Geçen haftanın yeniay etkilerini deneyimleyeceğimiz bir hafta yaşayacağız. Bu hafta Merkür - Mars kavuşumu gerçekleşeceğinden aşk hayatınızda bir canlanma etkisi yaratacak, bir türlü başlayamadığınız yeni bir hobiye veya spora başlayabilirsiniz veya da çocuğunuz varsa onunla hareketli bir gündem oluşabilir. Hafta ortası ilişki veya maddi bir sorunla karşılayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ise Güneş-Neptün üçgen açısı; yaratıcılığınızı artıracak, duygularınız daha ılımlı olacak ve kalbinizi daha fazla sevgiye açacaksınız. Hafta sonu ise Merkür ve Uranüs karşıtlığımız var. Bu etki altında aldığınız bir haber veya yaşayacağınız bir durum veya birden aklınıza düşüverecek bir düşünce yeni bakış açıları edinmenize ve yeni kararlar almanıza etki edebilir.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: Bu haftanın gündemi aileniz, ailevi konularda alınması gereken kararlar, eviniz, yuvanız, ev alım satımı, taşınma, yenileme başlıklar etrafında dönecek. Bu hafta Merkür-Mars kavuşumuyla birlikte bunlarla ilgili düşünce ve konuşmalarınız artacak, karar alacak ve harekete geçeceksiniz. Yine iş ve çevrenizden güzel destekler de alıyorsunuz. Hafta ortası belki biraz kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz ama bu geçici bir etki. Perşembe ve cuma günleri ise Güneş-Neptün üçgen açısıyla kendinizi daha sakin, daha anlayışlı, çevrenize daha duyarlı olacağınız iki gün olacak. Hafta sonunda Merkür ve Uranüs karşıtlığı var. Kariyer ve aile konularında alacağınız bir haber veya yaşanacak durumlar bakış açılarınızı değiştirebilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Bunlar olurken daha heyecanlı konuşabilirsiniz, fevri çıkışlar yapmamaya dikkat edin lütfen.

Sevgili Başak ve yükselen Başak burcu: Geçen hafta gerçekleşen Akrep yeniayının etkilerini deneyimlediğimiz bir haftadayız. Yakın çevrenizle yoğun bir iletişim trafiği içindesiniz. Bu hafta Merkür-Mars kavuşumu var. Bol konuşmalı, bol hareketli bir hafta sizi bekliyor. Hafta ortası çalışma ortamında yaşayacağınız bir durum sizi biraz baskılayabilir, bir şekilde kendinizi biraz engellenmiş hissedebilirsiniz ama Perşembe ve cuma günleri Güneş-Neptün üçgen açı etkisiyle, sevdiklerinizle daha duygusal ve derin paylaşımların artacağı iki gün sizi beklemektedir. Hafta sonu ise Merkür ve Uranüs karşıtlığı var. Beklenmedik haberler, beklenmedik fikir değişiklikleri oluşabilir. Aynı zamanda birden oluşacak yeni bakış açısı önünüze harika çözüm yolları açabilir. Telefon ve bilgisayarınızı da dikkatli kullanın lütfen, elinizden düşebilir, arızalanabilir.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burcu: Geçen hafta gerçekleşen Akrep yeniayının etkilerini deneyimlediğimiz bir haftadayız, sizin de yeniay para alanınızda gerçekleşti. Bu hafta Merkür ve Mars kavuşacak. Düşünceleriniz para konusu üzerine daha da yoğunlaşacak, yeni fikirler üretmeye çalışacaksınız. Çevrenizle daha fazla bu konularla ilgili konuşabilir ve araştırabilirsiniz. Aldığınız kararlar neticesinde eyleme geçebileceğiniz bir hafta olacak. Ailenizden destekler alabilirsiniz. Hafta ortası ilişkiniz veya çocuğunuzla ilgili bir durumla ilgilenmek durumunda kalabilir veya kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz ama bu geçici bir etki. Perşembe ve cuma günleri çok güzel bir Güneş-Neptün üçgen açımız var, daha uyumlu ve ılımlı hissedeceğiniz bu iki gün sevdiklerinizle güzel paylaşımlara açıksınız. Hafta sonu Merkür ve Uranüs karşıtlığı olacak. Aldığınız bir haber veya hızlı gelişmeler, maddi kaynaklarınızla ilgili yeni fikirler oluşturabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz ya da aile de bir kişinin sağlık durumuyla ilgili kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burcu: 5 Kasım' da ki Yeniay sizin burcunuzda gerçekleşti ve bu hafta etkilerini yaşamaya devam ediyoruz. Bu hafta Merkür ve Mars kavuşumu da sizin burcunuzda gerçekleşecek. Hayatınızın temel alanlarında yeni kararlar almanız konusunda destekleniyorsunuz. Yakın çevrenizle düşüncelerinizi paylaşmak isteyip, iletişim trafiğiniz de artacak. Hafta ortası belki biraz baskılanmış hissedebilirsiniz veya istediğiniz gibi işler ilerlemiyordur ama bu geçici bir etki. Perşembe ve cuma günleri Güneş ve Neptün üçgen açısı; duygularınızı olumlu yönde yoğunlaştıracak, daha ılımlı daha samimi hissedeceksiniz. Sevdiklerinizle güzel paylaşımlar sizi beklemektedir. Hafta sonu Merkür ve Uranüs karşıtlığı var. Alacağınız haber ve yaşayacağınız durumlar neticesinde veya birden beliren yeni düşünce ve bakış açıları yeni kararlar almanıza etken olabilir. Uranüs' ün olduğu yerde her zaman değişim vardır, yenilik vardır.

Sevgili Yay ve yükseleni Yay burcu: Akrep enerjilerin çoğaldığı bu süreçte siz belki eskiye oranla işlerin istediğiniz gibi gitmediğini düşünüyor olabilirsiniz bunun sebebi de haritanızda Akrep burcunun 12.evinize düşüyor olması. 12. Ev biliyorsunuz bilinçaltı evimizdir, daha fazla yalnızlaştığımız, kendi içimize döndüğümü yerdir. Bu hafta Merkür ve Mars kavuşumu gerçekleşecek, Venüs Oğlak burcuna geçti. Bu da sizin parasal konularla ilgili güzel fırsatlar ve destekler alabileceğinizi ve bunlara istinaden harekete geçeceğinizi anlatmakta. Hafta ortası iletişim sıkıntıları veya yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz ama üzülmeyin bu geçici bir etki. Perşembe ve cuma günleri Güneş ve Neptün üçgen açısı; sizi daha şefkatli ve huzurlu kılabilir. Sevdiklerinizle güzel saatler ve güzel paylaşımlar size çok iyi gelecek. Hafta sonu ise Merkür ve Uranüs karşıtlığımız var. Alacağınız bir haber veya yaşayacağınız bir olay veya da aklınıza gelecek yeni bir düşünce özellikle ilişkilerinizle veya kariyerinizle ilgili size önemli bir farkındalık katacak ve bu bakış açısıyla yeni kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: Biliyorsunuz artık Venüs sizin burcunuza geçti ve 6 Mart 2022 tarihine kadar yani uzunca bir süre sizin burcunuzda hareket edecek, bu da ilişkiler ve para konularında destekleyici etkiler almanıza yol açacak. Akrep yeniay etkilerini deneyimlemeye devam ediyoruz. Bu hafta Merkür ve Mars kavuşumu var. Kariyer konusunda hızlı eylemler gerçekleştirebilirsiniz, hedefleriniz için iletişime geçeceğiniz bir hafta sizi bekliyor. Hafta ortası maddi konularla alakalı problemle karşılaşabilirsiniz veya da daha karamsar hissedebilirsiniz ama bu geçici bir etki. Perşembe ve cuma günleri Güneş ve Neptün üçgen açısı kendinizi daha mutlu hissetmenize etki edecek. Sevdiklerinizle güzel paylaşımlar size iyi gelecek. Hafta sonu ise Merkür ve Uranüs karşıtlığı var. Sosyal çevrenizde, aşk hayatınızı veya çocuğunuz varsa onunla ilgili ilgili bir gelişme yeni kararlar almanıza etken olabilir. Bunlar hayatınızı olumlu yönde etkileyecek kararlar olacaktır sevgili Oğlaklar.

Sevgili Kova ve yükselen Kova burcu: Geçen hafta gerçekleşen Akrep yeniayının etkilerini deneyimlediğimiz bir haftadayız, sizin de yeniay kariyeriniz ve toplumsal statünüzle ilgili konuları ön plana çıkardı. Bu hafta Merkür ve Mars kavuşuyor bu da kariyeriniz ve hedefleriniz için yoğun iletişimi ve harekete geçeceğiniz bir haftada olduğunuzu gösteriyor. Önemli toplantılarınızı ve görüşmelerinizi rahatlıkla bu hafta gerçekleştirin. Hafta ortası belki biraz işlerinizin istediği gibi gitmediğini düşünebilir ama bu geçici bir etki. Perşembe ve cuma günleri Güneş ve Neptün üçgen açısı sizi daha sakin ve iyimser hissettirebilir. İşiniz ve ailenizle güzel gelişmeler veya onlarla güzel paylaşımlar sizi mutlu edecek. Hafta sonu ise Merkür ve Uranüs karşıtlığı var. Özellikle meslek hayatınız olmak üzere hedefleriniz doğrultusunda haberler alabilir veya yeni fikirler ve bakış açıları doğrultusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Aile ve kariyer hayatınızı dengelemeye çalışıyor olabilirsiniz ama yeni edindiğiniz bakış açıları aradığınız başarıyı size getirecek. 

Sevgili Balık ve yükselen Balık burcu: Geçen hafta gerçekleşen Akrep yeniayının etkilerini deneyimlediğimiz bir haftadayız. Yurtdışı bağlantılı işler, medya, ticaret, hukuki konularla ilgileniyorsanız bu alanda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Son zamanlarda vizyon ve bakış açılarınızın değişime uğradığını da fark ediyorsunuz. Bu hafta Merkür ve Mars kavuşum içinde olacak. Yukarıda bahsettiğim konularla iletişim trafiğiniz hızlanabilir, bunlar hakkında daha fazla konuşabilir ve harekete geçmek isteyebilirsiniz.  Hafta ortası bir işiniz istediğiniz gibi ilerleyemeyebilir ama bu geçici bir etki. Perşembe ve cuma günleri Güneş ve Neptün üçgen açısı sizi yakından etki ediyor. Bu iki gün kalbinizi olabildiğince sevgiye açın, olumlu duygularınızı çoğaltın. Sevdiklerinizle güzel paylaşımlar size çok iyi gelecek. Hafta sonu ise Merkür ve Uranüs karşıtlığı var. Hayata geçirmeye çalıştığınız hedeflerinizle ilgili haberler alabilir veya da yeni fikir ve bakış açıları oluşturabilirsiniz. Bunların doğrultusunda alacağınız kararlar ve yeni başlangıçlar size çok iyi gelecek.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.