TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

8 – 14 Nisan Haftası: Tutuluyoruz

Yazının Giriş Tarihi: 08.04.2024 10:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 10:03

Haftaya yılın ilk Güneş Tutulmasıyla başlıyoruz. Koç burcunun 19 derecesinde yücelimde fazında gerçekleşecek bu tutulmanın etkilerini 6 ay boyunca deneyimleyeceğiz. Koç enerjisi öncü, lider, inisiyatif alan ve cesur yönlerimizle bizi yeni girişimler yapmaya motive ederken gölge tarafıyla sabırsız ve düşünmeden adımlar atmamaya özen göstermemiz gerektiğine işaret ediyor. Chiron kavuşumlu bu tutulma bugüne kadar hep başarısız olduğumuzu hissettiğimiz konulara dair bu sefer eksiklerimizi gidererek ve gerekli cesaretle isteklerimizi gerçekleştirmek için harekete geçirebileceğimizi vurgulamaktadır.

Tutulma haritasında Akrep burcu yükselirken yöneticisi Mars Satürn ile kavuşum yapıyor ve 4 – 10. Ev konuları tetikleniyor bu da finans, ekonomik ve siyasi konuların ön planda olacağına işaret ederken emlak piyasası, sınır güvenliği, askeri konularda hareketlilik, yangın, toprak hareketliliği, su ve denizlerle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Aynı zamanda başka ülkelerle ilişkilerimizi de hareketlendirecek tutulma etkileri hızlı gelişme ve iş birliklerini ortaya çıkarabilir. Dış ticaret, turizm ve kültürel işlere dair elde edilen kazançlar yükselebilir. Bu dönem ayrıca ateşli veya salgın hastalıklarda artış görülebileceği gibi baş, bel ve ayak hassasiyetleri artabilir.

Çarşamba günü Mars ve Satürn kavuşum yapıyor cuma gününe kadar planlarımızda değişim ve gecikmeler veya sağlıkla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Stres olmadan akışa uygun hareket etmemiz fayda sağlayacak.

Bu vesile Ramazan Bayramınızı kutlar, aile ve sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram haftası dilerim.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Burcunuzda 8 Nisan günü yılın ilk Güneş tutulması gerçekleşiyor. Önümüzdeki 6 aylık süreçte değerlendirmeler yapabilir, hayattaki hedeflerinizi yeniden belirleyebilir ve önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gerek kariyer gerekse özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İş değişimi, statü değişimi, taşınma ve yer değişikleri gündeme gelebilir. Bu süreçte baş bölgesinde hassasiyetlere, ateşli hastalıklara, kesik, çizik ve sakarlıklara dikkat edin lütfen ayrıca Chiron etkili bu tutulmayla hem ruhsal hem fiziksel sağlığınızla ilgili iyileştirici etkilerle karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Yılın ilk Güneş tutulması 8 Nisan günü 12. Evinizde gerçekleşiyor. Chiron etkili bu tutulma önümüzdeki 6 ay boyunca geçmişte aldığınız yaraları iyileştirmenize destek verirken önemli farkındalık kazanıp geleceğe güvenle ve cesaretle gitmenizi teşvik edecek. Bu süreçte bilinçaltı çalışmaları ve terapilerin faydasını görebilirsiniz. Dolayısıyla bastırdığınız endişe ve korkuların ortaya çıkması sizi depresif yapmasına izin vermeden yüzleşmeyi ve şifalanmayı tercih edin. Fiziksel sağlığınıza da daha fazla özen gösterip yeni beslenme alışkanlıkları edinebilirsiniz. Diğer taraftan iş hayatınıza dair değerlendirmeler yapıp yeni kararlar alabilirsiniz. Çevrenize daha duyarlı yaklaşabilir, yardım projelerinde çalışabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: 8 Nisan Güneş tutulması önümüzdeki 6 ay boyunca gelecek projelerinizi yeni bir cesaret ve motivasyonla harekete geçirmenizi destekleyecek. Bugüne kadar yapamam diyerek ertelediğiniz konularda artık girişimler yapabilirsiniz. Toplum önünde görünür işler yapabilir, ekip çalışmalarına katılabilir ve yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz. Karşılaşacağınız fırsat ve destekler kazancınızı artırmanıza olanak sağlayabilir. Diğer taraftan Chiron etkili bu tutulma geçmişten bu yana arkadaşlardan yana aldığınız yaraları iyileştirme şansı verirken bazı arkadaşlarınızla da yol ayrımları yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınız hızlanabilir, bir arkadaş vesilesiyle veya girdiğiniz ortamlarda tanışacağınız birisiyle yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Tutulmadan en çok etkiyi alan burçlardansınız sevgili Yengeçler. 8 Nisan Güneş tutulmasıyla hem kariyer hem aile hayatınıza dair önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yeni bir rota belirlemek isteyebilir ve hak ettiğiniz toplumsal statü için kolları sıvayabilirsiniz. Yeni görevlere getirilebilir, kendi işinizi kurabilir ve kazançlarınız da bu doğrultuda artabilir. Chiron etkili bu tutulma sizi bugüne kadar üzen olayları iyileştirmeniz için desteklerken kendinize güvenmeli ve yeni deneyimlere cesaretle kendinizi açmalısınız. İş sebebiyle yer değişiklikleri veya medeni durum değişiklikleri sebebiyle taşınma gibi gündemler oluşabilir.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: 8 Nisan Güneş Tutulması önümüzdeki 6 ay boyunca hayatın anlamını yeniden değerlendirip bakış açılarınızı geliştireceğiniz yeni gündemlerle hayatınızı hızlandırabilir. Chiron etkili bu tutulma zihinsel ve ruhsal olarak iyileştirici etkileriyle şifalanmanıza vesile olabilir. Bu süreç ticari-hukuki faaliyetler, eğitim/akademik konular, yurtdışı bağlantılı işler, medya-satış işleri ve seyahat konuları için destekleyici olacak, bu alanlarda yapmak istediğiniz girişimler varsa harekete geçebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: 8 Nisan Güneş Tutulması önümüzdeki 6 ay boyunca ortak maddi kaynaklar ve finans konularında önemli gelişmeleri karşınıza çıkarabilir. Miras, vergi, kredi, ödeme, tazminat gibi konularda yeni kararlar alabilir ve cesur yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Diğer taraftan iç dünyanızla derin bir bağ kurup adeta içsel bir dönüşümden geçebilirsiniz. Chiron etkili bu tutulmayla bastırdığınız korku ve endişelerinizle yüzleştikçe şifalanacaksınız. Fiziksel sağlığınızla daha fazla ilgilenebilir, ihmal ettiğiniz kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Sizin veya bir aile üyesinin ameliyat gündemi oluşabilir.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: 8 Nisan Güneş Tutulması ilişkiler, ortaklık ve iş birlikleri ile ilgili konuları önümüzdeki 6 ay boyunca ön plana çıkarıyor. Kendi isteklerinizi daha fazla öne alıp değerlendirmeler yapabilir ve bu alanlarda hızlı gelişmeler yaşayabilir, önemli kararlar alabilirsiniz. Chiron etkili bu tutulma geçmiş ilişki sorunlarını ortaya çıkarabileceği gibi bu yaraların iyileşmesine de olumlu yönde etki edecek. Kimi Teraziler sorunlu giden ilişki/evliliklerin bitirmek veya yeni ilişki/evlilik kararları alabilir. Yeni iş anlaşmalar ve sözleşmeler gündeme gelebilir.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Yılın ilk tutulması 8 Nisan Güneş Tutulması önümüzdeki 6 ay boyunca çalışma ortamı, günlük işleriniz ve sağlık konularını ön plana çıkarıyor. Çalışma hayatınıza dair yeni sorumluluklar alıp yeni görev ve projelere başlayabilirsiniz. İş koşullarınızda yeni düzenlemeler oluşabilir, iş arayan Akrepler ise yeni işe başlayabilir. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızla daha yakından ilgilenebileceğiniz bu süreçte günlük düzeninizi değiştirebilir, spora ve diyete başlayabilir, zararlı alışkanlıkları bırakabilir veya yeni beslenme programına başlayabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: 8 Nisan Güneş Tutulması aşk hayatınızı canlandıracak gelişmeleri karşınıza çıkarmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki 6 ay boyunca sorunlu giden bir ilişkinizi sonlandırabilir veya yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Chiron etkili bu tutulmayla duygusal yaralarınızı şifalandırabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların hayatlarında önemli gelişmelere destek verebilir, yoksa da çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Bu süreçte yaratıcılığınız artabilir ve yeteneklerinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Bu vesile ile kazançlarınızı artırabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Tutulmadan en çok etkiyi alan burçlardansınız sevgili Oğlaklar. 8 Nisan Güneş tutulmasıyla kariyer, ev ve ailevi konular ön plana çıkarken bu alanlarda önemli gündemler oluşabilir. Ev ve yer değişimi, taşınma, tadilat, alım-satım gibi işlerle ayrıca ebeveynlerinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Chiron etkili bu tutulmayla çocukluk travmaları, aile kökleri ve duygusal sorunlar ortaya çıkabilir ve bunları çözmeye çalışabilirsiniz. İş hayatınıza dair de gelişmeler ışığında yeni kararlar alabilir, iş – aile dengesini yeniden düzenleyebilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: 8 Nisan Güneş Tutulması yakın çevre, kardeş ve akraba ilişkilerinizle iletişim konularını ön plana çıkarıyor. Önümüzdeki 6 ay boyunca geçmiş konular tekrar gündeme gelebilir Chiron etkisiyle sorunları çözebilir ve ilişkilerinizi iyileştirebilirsiniz. Zihnen sizi üzen yoran düşünce kalıplarını da fark edip yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. İletişimizde sakin bir dil kullanmayı tercih edin ve kararsızlıklarınıza fazla kapılmayın. Bu süreçte dijital işler, satış, pazarlama, eğitim konularında yeni fikirler üretip yeni projelere başlayabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Trafikte dikkatli araç kullanın ve acele hareketlerden kaçının.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: 8 Nisan Güneş Tutulması para ve finansal konuları ön plana çıkarıyor sevgili Balıklar. Maddi konuları yeniden düzenleyerek yeni kararlar alabileceğiniz bu süreçte kendi haklarınızı daha fazla korumaya başlayabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almaya çalışın ve gelir-gider dengesini belirleyin. Borç alma-verme konularında dikkatli olun. Kendi potansiyel ve değerlerinizi keşfettikçe yeni girişimlerde bulunabilir ve hak ettiğiniz değişimleri başlatabilirsiniz. Önceden değerlendiremediğimiz fırsatlar tekrar önünüze gelebilir, güzel destekler alabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.