TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 8 – 14 Temmuz Haftası: Harekete geçen kazanır

Yazının Giriş Tarihi: 08.07.2024 21:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 21:34

Yeni haftaya Ay Aslan burcunda başlıyoruz ve hemen pazartesi günü Merkür’ ün hem Jüpiter hem de Kuzey ay düğümü ile olumlu etkileşimleri gerçekleşiyor. İletişim, ticaret, satış, hukuk, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ve seyahat konularıyla ilgilenebilir ve verimli işler gerçekleştirebiliriz. Geleceğe dair karşımıza güzel fırsatlar da çıkabilir. Çarşamba günü Jüpiter ve Kuzey ay düğümü arasındaki uyumlu açı kadersel etkiler barındırmakla birlikte başlattığımız işleri büyütebilir ve ortaya başarılı işler çıkartabiliriz. İş birlikleri ve projeler için değerlendirebileceğimiz bir haftadayız.

Perşembe günü Güneş - Satürn üçgeni devreye giriyor; kariyer ve finansal konularla ilgilenmek, yönetici veya güvendiğimiz kişilerden destek almak için değerlendirebiliriz. Başvuru, talep ve görüşmeler için destekleyici olacak.

Aynı günün akşam saatlerinde aşkın ve sevginin gezegeni Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor. 5 Ağustos’ a kadar yaratıcılığımız ve kendimize güvenimiz artarken kendimizi daha fazla ifade etmek ve dikkatleri üzerimize çekmek isteyebiliriz. Tüketim ve alışverişlerimizde gösterişli eşyaları daha fazla tercih edebiliriz. Altına talep ve yatırımlar artabilir.

Cuma günü Venüs – Plüton karşıtlığı devreye giriyor. İlişkilerde kıskançlık ve manipülasyon artabilir, sınırları zorlamayalım. Ekonomik ve finansal olarak dikkat edilmesi gereken bir gün olacak.

Cumartesi günü gerek iş gerekse özel ilişkiler açısından güzel etkileşimler gerçekleşiyor. Önemli konuşma ve toplantılar yapabilir, sevdiklerimizle güzel vakit geçirebiliriz. Pazar günü duygu ve isteklerimiz çakışabilir ve ilişkilerimizde gerginlikler artabilir, farkında olalım.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 5 Ağustos’ a kadar burada ilerleyecek. Bu geçişle aşk hayatınız canlanmaya başlayacak, daha tutkulu ve cesur olacaksınız. Bekar Koçlar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Hayattan daha fazla keyif almak isteyeceğiniz bu süreçte yaratıcılığınızda artacak. Kariyer ve iş hayatınızda hırs ve mücadele isteğiniz artabilir, yeteneklerinizi daha fazla gösterebilir ve kazançlarınızı da artırma fırsatları yakalayabilirsiniz. Çocuğu olanlar onlarla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir. Yeni hobilere ve spora başlamak için uygun bir süreçtesiniz. Hafta sonu gerçekleşecek Venüs-Plüton karşıtlığı sebebiyle ilişki ve arkadaşlıklarda kıskançlık ve baskılara dikkat edin ve parasal konularda temkinli davranın.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 5 Ağustos’ a kadar burada ilerleyecek. Bu geçişle ev ve aile hayatınıza daha fazla zaman ayırabilir, aile ilişkilerinize uyum katabilirsiniz. Ailenizde var olan sorunlar üzerinde konuşabilir ve çözümler üretebilirsiniz. Kariyer hayatınızda daha cesur hissedebilir ve atmak istediğiniz adımları gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Taşınmak, tadilat, evinizi güzelleştirmek ve gayrimenkul konuları için güzel bir süreçtesiniz. Hafta sonu Venüs-Plüton karşıtlığı sebebiyle kıskançlık ve takıntılı düşüncelere kapılmayın.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçiyor. Bu geçişle birlikte 5 Ağustos’ a kadar yakın çevre, kardeş, akrabalarınızla ilişkileriniz güçleniyor. Satış, pazarlama, tanıtım ve sosyal medya alanlarında başarılı işler gerçekleştirebilir ve kazanç sağlayabilirsiniz. Yeni bir eğitim almak istiyorsanız bu süreci değerlendirebilirsiniz. Kısa seyahatleriniz artabilir, tatil planları yapabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Plüton arasında karşıt bir açı oluşuyor; gerginlik ve çekişmelerden uzak durmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçiyor. Bu geçişle beraber 5 Ağustos’ a kadar maddi konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilir, yeni gelir kapıları bulabilir ve kazançlarınızı artırabilirsiniz. Potansiyellerinizi kazanca çevirebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz ama diğer taraftan eğlence, kıyafet ve güzellik işlemleri için de harcamalar yapabilirsiniz bu sebeple harcamalarınızda temkinli davranın. Hafta sonu Venüs ve Plüton karşıtlık oluşturuyor dolasıyla gerginliklere dikkat edin ve ego mücadelelerine girmeyin.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Pazartesi günü Venüs burcunuza geçiyor. 5 Ağustos’ a kadar kendinize daha fazla özen göstermeye başlayacak ve dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir, gelirinizde artışlar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde uyumun artacağı bu süreçte bekar Aslanların aşk hayatı canlanabilir. Hafta sonu Venüs ve Plüton arasında karşıt bir açı oluşuyor; ilişkilerinizde gerginlik ve kıskançlıklar oluşabilir, dikkatli davranın.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçiyor. Bu geçiş 12. Evinizde gerçekleşeceği için 5 Ağustos’ a kadar ilişkilerinizi daha gizli yaşamak isteyebilir veya geçmiş ilişkilerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınızda bastırdığınız bazı duygularınızla yüzleşip şifalandırabilirsiniz. İlişkisi olanlar partneriyle arasında anlaşmazlık ve kıskançlıklar yaşayabilir. Sağlığınıza daha fazla özen gösterebilir, ihmal ettiğiniz kontrolleri yaptırabilirsiniz. Hafta sonu gerçekleşecek Venüs-Plüton karşıtlığı sebebiyle güç çekişmeleri ve zıtlaşmalara dikkat edin.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 5 Ağustos’ a kadar burada seyahat edecek. Dışa dönük olacağınız bir süreç başlıyor. Bu geçişle beraber gelecek planlarınız için yeni adımlar atabilir, yeni insanlarla tanışabilir, arkadaş ve sosyal çevrenizle bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Bu bağlantılardan yeni maddi fırsatlar yakalayabilir, gelirlerinizi artırabilirsiniz. Bir arkadaş ortamı veya katıldığınız bir davette ilginizi çeken birisiyle tanışabilirsiniz. Hafta sonu gerçekleşecek Venüs-Plüton karşıtlığı sebebiyle kıskançlık ve gerginliklere dikkat edin.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçiyor. 5 Ağustos’ a kadar kariyer ve iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir, kendinizi daha fazla gösterebilir ve yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. İstediğiniz girişimleri yapabilmek keyfinizi artıracak. Bu fırsatlarla kazançlarınızı da artırabilirsiniz. Bu süreçte yönetici ve üstlerinizle ilişkileriniz daha uyumlu olacak. İş arayan Akrepler yeni bir işe girebilir. Hafta sonu Venüs-Plüton karşıtlığı devreye giriyor; ailevi konularda gerginlik ve anlaşmazlıklara karşı temkinli yaklaşın.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Bu hafta perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 5 Ağustos’ a kadar burada ilerleyecek. Yurtdışı bağlantılı işler, ticaret, hukuk, dijital işler, eğitim ve seyahat konularında güzel bir sürece giriyorsunuz. Yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve gelirlerinizi artırabilirsiniz. Farklı kültürlerle ilgilenebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bekar Yaylar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Hafta sonu etkili olacak Venüs-Plüton karşıtlığı sebebiyle yakın çevrenizle oluşabilecek anlaşmazlık ve gerginliklere dikkat edin.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçiyor. 5 Ağustos’ a kadar maddi konularda rahatlamaya başlıyorsunuz. Ortak maddi kaynaklar, bankacılık işleri, borç, kredi ve ödeme konularında işlerinizi halledebilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Yine eşinizin kazancında bir artış meydana gelebilir. Ailede sağlık konusunda beklediğiniz bir haber varsa güzel gelişmeler sizi mutlu edebilir. Hafta sonu devreye girecek Venüs-Plüton karşıtlığı sebebiyle gerginliklere dikkat edin, maddi konularda önemli kararlar almamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçiyor. 5 Ağustos’ a kadar ilişki ve iş birliklerinizden yana şanslı ve uyumlu bir sürece giriyorsunuz. Yalnız Kovalar yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkisi devam edenler evlilik kararı alabilir veya ilişkilerinde sevgi ve anlayışı artırabilir. Bu süreç anlaşma ve sözleşmelerden yana da destekleyici olacak, yeni maddi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu etkili olacak Venüs-Plüton karşıtlığı sebebiyle anlaşmazlık ve ego çekişmelerinden uzak durmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 5 Ağustos’ a kadar burada seyahat edecek. Çalışma hayatınızda ve çalışma arkadaşlarınızla mutlu ve uyumlu bir sürece giriyorsunuz. Bu süreçte yeni projelere başlayabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve kazancınızı artırabilirsiniz. İş arayan Balıklar yeni bir işe başlayabilir. Günlük hayatınızda insanlarla bağlantılarınız güçleniyor. Sağlık konularında da destekleyici olacak bu süreçte yeni beslenme programına ve spora başlayabilirsiniz. Hafta sonu etkili olacak Venüs-Plüton karşıtlığı sebebiyle güç çekişmeleri ve anlaşmazlıklara karşı temkinli yaklaşın.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.