TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

9 – 15 Mayıs Haftası: İletişime dikkat

Yazının Giriş Tarihi: 09.05.2022 09:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.05.2022 09:46

Yeni haftaya Merkür gerilemesi ile başlıyoruz. 4 Haziran’ a kadar İkizler burcunda gerileyecek Merkür iletişimde bazı yanlış anlaşılmaları ve aksaklıkları ortaya çıkarabilir. Ticari konular, eğitim, data, teknolojik aletler, kısa seyahatler ve dijital platformlarda sorunları ortaya çıkarabilir.

Hafta ortası ise şans ve bolluk gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapacak ve 28 Ekim’ e kadar burada kalacak. Bu geçiş bizi hızlandıracak, daha enerjik ve motive kılacak. Daha önce cesaret edemediğimiz konularda adım atabilir ve yeni kazanç fırsatları yakalayabiliriz. Uluslararası ilişkiler, turizm, tıp ve yayıncılık alanlarında yeni girişimler söz konusu olacaktır.

Hafta geneli girişimlerimizde güzel destekler alabiliriz ama hafta sonu Ay akrep burcunda ve Venüs-Chiron kavuşumu ilişki ve para konularında bazı pürüzleri ortaya çıkarabilir. Fazlaca duygusal tepkiler vermek yerine sakin davranmak fayda sağlayacak.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: 10 Mayıs’ ta Merkür geri hareketine başlayacak, hafta başı fikir değişiklikleri yaşayabilirsiniz. 4 Haziran’ a kadar son 1 yıldır aldığınız kararlar, verdiğiniz sözler veya yaptığınız konuşmalar tekrar önünüze gelebilir. Bu süreçte çevrenizle yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Yakın çevreniz, kardeş veya akrabalarınızla eski konular tekrar açılabilir. Bilgisayar, cep telefonu arızaları vs. artabilir, çıkacağınız seyahatlerde gecikmeler oluşabilir. 11 Mayıs’ tan itibaren şans ve bolluk gezegeni Jüpiter burcunuza geçiş yapacak ve 28 Ekim’ e kadar burada ilerleyecek. Kendi istekleriniz doğrultusunda daha rahat harekete geçmeye başlayacaksınız, hayatınızın tüm alanlarında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz, şanslı bir sürece giriyorsunuz. Ticari, hukuki, yurtdışı, akademik konularla ilgili güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta içi parasal konularda kadersel destekler alabilirsiniz.  Hafta sonu Venüs ve Chiron kavuşuyor. İlişkilerinizde daha hassas davranabilir veya parayla ilgili bir konuyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: 10 Mayıs’ ta Merkür geri hareketine başlayacak, 4 Haziran’ a kadar parasal konularda önemli kararlar almamanızı tavsiye ederim bunun yerine aldığınız kararların ve fikirlerin tekrar üzerinden geçebilir, eksikleri tespit edip düzeltebilirsiniz. Kendi değeriniz ve potansiyellerinizle ilgili yeni farkındalıklarınız oluşabilir. 11 Mayıs’ tan itibaren şans ve bolluk gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapacak ve 28 Ekim’ e kadar burada ilerleyecek. Sizin 12. Evinizde olacağı için ruhsal olarak sizi şifalandıracak bir sürece giriyorsunuz, maneviyatınız artacak. Hiç beklenmedik yerlerden şanslı fırsatlar önünüze gelebilir. Hafta başı yanlış anlaşılmalar oluşabilir ama hafta ortası kadersel bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Chiron kavuşuyor. Kendinizi daha mutsuz ve yalnız hissedebilirsiniz, kendinizi olumsuz duygulara fazla kaptırmayın.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: 10 Mayıs’ ta yönetici gezegeniniz Merkür geri hareketine başlayacak ve 4 Haziran’ a kadar hayatınızın gidişatı ile ilgili gerek iş gerekse özel konularda düşünmek isteyebilir ve yeni farkındalıklarınızla yeni kararlar alabilirsiniz. Özellikle son 1 yıldır aldığınız kararlar ve ilgilendiğiniz konular tekrar önünüze gelebilir. 11 Mayıs’ tan itibaren şans ve bolluk gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapacak ve 28 Ekim’ e kadar burada ilerleyecek. Sosyal hayatınız hareketleniyor, yeni arkadaşlar edinebilir ve yeni bir çevreye girebilirsiniz. Buralardan yeni iş fırsatları da yakalayabilirsiniz. Gelecek hedefleriniz için yeni yollar ve kaynaklar bulabilirsiniz. Hafta geneli enerjiniz biraz düşük olabilir ama kadersel bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz, hayatın akışını takip etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Hafta sonu Venüs ve Chiron kavuşuyor. Arkadaş çevrenizle bir sorun gündeme gelebilir veya maddi bir sorunla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: 10 Mayıs’ ta Merkür geri hareketine başlayacak ve 4 Haziran’ a kadar iletişim konularında yanlış anlaşılmalarınız artabilir ve anlaşılmıyor hissine kapılabilirsiniz. Yine teknolojik aletlerle ilgili sıkıntılar oluşabilir. 11 Mayıs’ tan itibaren şans ve bolluk gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapacak ve 28 Ekim’ e kadar burada ilerleyecek. Kariyer hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir ve önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş arayanlar başvuru ve mülakatlardan başarılı sonuçlar elde edebilir. Bazı Yengeçler ise aile ve evlilik alanlarında yeni gelişmeler yaşayabilir. Hafta ortası sosyal çevreniz veya arkadaş ortamınızdan güzel bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Chiron kavuşuyor. Kendinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz artabilir, kafanızda bir şeyleri fazla büyütmeyin.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: 10 Mayıs’ ta Merkür geri hareketine başlayacak, 4 Haziran’ a kadar sosyal çevre ve arkadaşlarınızla bazı iletişim sıkıntıları yaşayabilir veya eski arkadaşlarınızla tekrar haberleşebilirsiniz. Bu süreç gelecek hedeflerinizle ilgili yeni kararlar almanız açısından size fayda sağlayacak. 11 Mayıs’ tan itibaren şans ve bolluk gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapacak ve 28 Ekim’ e kadar burada ilerleyecek. Bu geçiş size hareketlilik ve dinamizm katacak. Vizyonunuzu geliştirecek yeni konularla ilgilenebilir, akademik konularda başarı sağlayabilir ve uzun seyahatlere çıkabilirsiniz. Ticari ve yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa birçok fırsat karşınıza çıkabilir, hukuki bir sorunla uğraşıyorsunuz da lehinize gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta başı bazı iletişim sıkıntıları gündeme gelebilir ama hafta ortası girişimlerinizde destek alabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Chiron kavuşuyor. Geçmiş konularla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Hafta başı iletişimsel sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz çünkü 10 Mayıs’ ta Merkür geri hareketine başlayacak. Çalışan Başaklar 4 Haziran’ a kadar kariyer konularıyla ilgili düşünebilir, yeni kararlar almak isteyebilir ve netleşmeler yaşayabilir. Çalışmayan Başaklar ise gelecekle ilgili yeni kararlar alabilirler. 11 Mayıs’ tan itibaren şans ve bolluk gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapacak ve 28 Ekim’ e kadar burada ilerleyecek. Bu süreçte gelirleriniz artmaya başlayacak. Borçlarınızı kapatabilir veya ortaklı gelir, miras, kredilerle ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Maddi sorunlarınıza Uzun süredir yeni çözümler bulabilirsiniz. Hafta ortası kadersel bazı fırsatlar sizi bekliyor. Hafta sonu Venüs ve Chiron kavuşuyor. İkili ilişkilerinizde maddi bir sorun veya bir sağlık teması önünüze gelebilir.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: 10 Mayıs’ ta Merkür geri hareketine başlayacak. 4 Haziran’ a kadar ticari, hukuki, eğitim, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgiliyseniz bazı pürüzler oluşabilir. Genel olarak yapmak istediklerinizle ilgili aldığınız kararların üzerinden geçebilir ve fikir değişiklikleri yaşayabilirsiniz. 11 Mayıs’ tan itibaren şans ve bolluk gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapacak ve 28 Ekim’ e kadar burada ilerleyecek. Bu süreçte ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda şanslı bir sürece giriyorsunuz. Yalnız olan Teraziler yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkisi devam eden Terazilerin ise ilişkilerini güzelleştirecek. İş birlikleri konusunda birçok fırsatın karşınıza çıkacağı bu süreçte bu fırsatları değerlendirmeye çalışın. Hafta ortası maddi bir konu veya sağlıkla ilgili güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Chiron kavuşuyor. İlişkilerle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz veya geçmiş bir konuya takılabilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: 10 Mayıs’ ta Merkür geri hareketine başlayacak. 4 Haziran’ a kadar ortak gelirleriniz ve maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmiş konular ve aldığınız kararların üzerinden tekrar geçebilirsiniz. 11 Mayıs’ tan itibaren şans ve bolluk gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapacak ve 28 Ekim’ e kadar burada ilerleyecek. İşlerinizle ilgili fırsatlar yakalamaya başlıyorsunuz, yeni anlaşmalar ve yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız tarafından daha fazla desteklenebilirsiniz. Sağlık konusunda bir sıkıntınız varsa yeni tedavi yöntemleri şifa bulmanızı sağlayabilir. Hafta ortası ilişkilerle ilgili kadersel bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Chiron kavuşuyor. Duygusal olarak daha hassas ve alıngan olabilirsiniz, olumsuz duygularınıza kendinizi kaptırmayın.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: 10 Mayıs’ ta Merkür geri hareketine başlayacak. 4 Haziran’ a kadar son 1 yıldır aldığınız kararların üzerinden tekrar geçebilirsiniz. Aynı zamanda geçmiş ilişkiler ve iş birliği yaptığınız kişilerle tekrar iletişime geçebilir ve konuşmalar yapabilirsiniz. 11 Mayıs’ tan itibaren şans ve bolluk gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapacak ve 28 Ekim’ e kadar burada ilerleyecek. Enerji ve motivasyonunuz artacak. Aşk hayatınızda çeşitli şans ve fırsatlarla karşılaşabilir ve yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hobilerinizle daha fazla ilgilenebilir ve kendi yeteneklerinizi daha fazla sergileme imkanı bulabilirsiniz. Spekülatif yatırımlarla ilgilenen Yaylar daha şanslı olacak. Hafta ortası iş ve projelerinizle ilgili kadersel bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Chiron kavuşuyor. Duygularınız daha yoğun ve hassas olabilir.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: 10 Mayıs’ ta Merkür geri hareketine başlayacak, 4 Haziran’ a kadar çalışma ortamınız ve çalışma arkadaşlarınızla bazı pürüzler ortaya çıkabilir, iletişimsel sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir rahatsızlığınız varsa tekrar ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 11 Mayıs’ tan itibaren şans ve bolluk gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapacak ve 28 Ekim’ e kadar burada ilerleyecek. Eviniz bereketleniyor. Ev, yuva ve ailenizle ilgili güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ailenizden güzel destekler alabilir, emlak işlerinden güzel kazançlar elde edebilirsiniz.  Ailede bir çocuk haberi de gündeme gelebilir. Hafta ortası kadersel bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Chiron kavuşuyor. Bazı geçmiş konular açılabilir veya maddi bir sorunla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ev içinde sakarlıklara karşı temkinli davranın.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: 10 Mayıs’ ta Merkür geri hareketine başlayacak ve 4 Haziran’ a kadar aşk hayatımız, çocuklarınız ve yeteneklerinizi daha fazla konuşacak ve son 1 yıldır aldığınız kararların üzerinden tekrar geçebilirsiniz. 11 Mayıs’ tan itibaren şans ve bolluk gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapacak ve 28 Ekim’ e kadar burada ilerleyecek. Yakın çevre, kardeş ve akrabalarınızdan destekler alabilirsiniz. Yazılı sözlü iletişiminiz kuvvetlenecek, sosyal medya mecralarında kendinizi daha rahat gösterebilirsiniz. Bu süreçte sözleşmeler ve projelerden yana fırsatlarınız çoğalır ve daha fazla kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Hafta ortası ev ve ailevi konularda kadersel gelişmeler olasıdır. Hafta sonu Venüs ve Chiron kavuşuyor. İlişkilerinizde veya maddi konularda bazı pürüzler yaşayabilirsiniz, kendinizi duygularınıza fazla kaptırmayın.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: 10 Mayıs’ ta Merkür geri hareketine başlayacak, 4 Haziran’ a kadar ev ve ailevi konularda alınacak kararların üzerinde düşünebilir ve konuşmalar yapabilirsiniz. Önemli kararlarınızı 4 Haziran’ dan sonra almanızı tavsiye ederim. 11 Mayıs’ tan itibaren şans ve bolluk gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapacak ve 28 Ekim’ e kadar burada ilerleyecek. Paranız bereketleniyor. Bu süreçte birikimlerinizi artırabilirsiniz ama keyfi harcamalara kendinizi fazlaca kaptırmayın. Yeni gelir yolları bulabilir, kendi işinizi yapmayı düşünüyorsanız buna cesaret edebilirsiniz ama yanlış yatırımlara ve riskleri mutlaka hesaplayıp karar alın. Hafta ortası kadersel konuşmalar ve fikirler yolunuzu aydınlatabilir. Hafta sonu Venüs ve Chiron kavuşuyor. Geçmiş meseleler veya parasal bir konuyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.