TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslan Dolunayı Etkileri Yaşanacak

Yazının Giriş Tarihi: 14.02.2022 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.02.2022 08:21

14-20 Şubat Haftası: Aslan Dolunayı

Yeni haftaya gökyüzünde önemli hareketlerle başlıyoruz. Hafta genelinde Venüs ve Mars kavuşumu, Merkür’ ün Kova burcuna geçmesi ve hafta ortası gerçekleşecek Aslan Dolunayı’ nın etkilerini yaşayacağız.

Aslan Dolunay’ ı 19 Kasım 2021 tarihinde gerçekleşen Ay tutulmasını tetikliyor. Hatırlarsanız o tarih itibariyle ekonomik zorluklar hızlandı. Dolunay enerjisi Türkiye haritasında ekonomi ve finans konularını ön plana çıkarıyor. Merkür’ ün 15 Şubat’ ta Kova burcuna geçmesi sorunlara çözüm arayışını artıracak. Yabancı ülkelerle ilişkilerimizde olumlu-olumsuz gelişmelerin bir arada yaşanacağı bir süreç olacak. Bireysel olarak daha mantıklı ve rasyonel bakış açılarımızla iletişimde hareketliliği sağlayacak. Aslan burcunda ve dolunay haritasında Başak burcunun yükseliyor olması ise üst derece yöneticiler, sanatçılar, gençler, sporcular, sanat, eğlence ve hizmet sektörü, çalışanlar, sağlık, güvenlik, tarım ve gıda sektörü ile ilgili önemli gündemleri oluşturacak.

Hafta genelinde etkili olacak Jüpiter ve Uranüs arasındaki olumlu etkileşim teknoloji, tıp, ticaret, hukuk, uluslararası ilişkiler ve eğitim alanlarında yeni fikirleri ve bu fikirleri sınırları daha kolay aşarak uygulamaya başlayacağımızı ve beraberinde sürprizli destekleri de sağlayacak.

Venüs ve Mars kavuşumu hem ilişkilerde hem hayatla mücadelemizi yoğunlaştırırken sorunların masaya yatırılmasını ve kalıcı çözümlerin bulunmasını kolaylaştıracak. İlişki ve ortaklıklarda ayrılıklar, ilişkilerin dönüşümü ve yeni başlangıçlar gözlemlenecek. Fazla egosantrik ve gururlu davranışlar ise işleri daha çıkmaza sokabilir, karşılıklı empati ve anlayışı elden bırakmayalım!

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram/Youtube takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Aslan dolunayı aşk hayatınız flörtleriniz, çocuklarınız, yaratıcılığınız ve hobi alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu konularda gelişmeler ve tamamlamalar yaşayacaksınız. Kariyer ve iş hayatınızda önemli gelişmeler oluşabilir. Yeni bir işe başlayabilir veya kendi işinizi kurabilirsiniz. Daha fazla görünür olmak isteyeceksiniz ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceksiniz. Bekar olan Koçlar aşlık olabilir ve yeni bir ilişkiye başlayabilir, çocuk isteyenler ise çocuk haberi alabilir. Jüpiter ve Uranüs arasındaki olumlu açı ve Mars Venüs kavuşumu finansal konularda önemli destekler alabileceğinizi ve bunlarla maddi sıkıntılarınızı da düzeltilebileceğinizi ifade eder. Riskli adımlar atmamak şartıyla yine spekülatif yatırımlar ve borsan da kazançlar elde edebilirsiniz. Zaman zaman zorlansanız da aslında bu dönem atacağınız adımlar ileriye dönük önemli sonuçları beraberinde getireceğinden atacağınız adımları planlayarak ve sistemli bir şekilde ilerlemeniz gereken bir dönemdesiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Aslan dolunayı, ev ve aile ilişkilerinizle ilgili konuları gündeme getirecek. Bu alanlarda devam eden sorunlara artık kalıcı bir nokta koyacaksınız. Oluşabilecek sorunları mümkün olduğunca karşılıklı anlayışla ele almak konuların çözümüne yardımcı olacaktır. Yer değişiklikleri ve taşınmaya karar verebilirsiniz. Sorunlu evliliği olanlar boşanma kararı alabilir veya devam eden sorunlara artık kalıcı çözümler bulabilir. Kariyer ve iş konularında da var olan sorunları çözüp yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Uranüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı yeni bakış açılarınızla parasal kaynaklarınızı olumlu yönde değiştirebileceğinizi ve kazançlarınızı arttırabileceğiniz ifade etmekte. Özellikle ticaretle uğraşanlar, yurtdışı bağlantılı işi olanlar şanslı etkiler alacak. Yine Eğitim ve seyahat konularında da fırsatlar oluşacak. Arkadaş ve sosyal çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem yeni ilişkilere başlayacak bekar boğaların ilişkileri kalıcı olacak. 

Sevgili İkizler ve yükselen ikizler: Aslan dolunayı fikirlerinizi uygulamaya başlayacağınız ticaret, yazılı sözlü iletişim, sosyal medya pazarlama, eğitim konularında önemli gelişmeleri ve tamamlamalarını sağlayacak. Yurtdışı bağlantılı işler veya hukuki konularda da ilerlemeler oluşabilir. Yakın çevre ve kardeşinizle ilgilenebilirsiniz, seyahat kararı alabilirsiniz. Jüpiter sizin kariyer alanınızda ve size güzel destek vermekte. Olan her şey aslında hayrınıza oluyordur, bunu unutmayın. Bu yönde hayat yolunuzda şu an bir şekillenme gerçekleşiyor. Jüpiter ve Uranüs arasındaki olumlu açı kariyer ve hedeflerinizle ilgili fırsatları karşınıza çıkarabilir. Zaman zaman normalden daha fazla karamsarlık ve endişelere kapılmış olabilirsiniz 15 Şubat’ ta Merkür Kova burcuna geçince daha iyimser ve keyifli hissetmeye başlayacaksınız. Dijital ortamlarda başarılı işler yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili rahatlamaya başlayacaksınız. Ailede maddi bir konu veya sağlık konusunda gelişmeler oluşabilir.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Aslan dolunayı para, değerleriniz ve kazanç alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu da demek ki bu alanlarda gelişmeler ve tamamlamalar yaşamaya başlayacaksınız. Beklediğiniz bir kredi varsa çıkabilir veya borçlarını kapamak için bir krediye başvurup olumlu sonuç alabilirsiniz. Fark ettiğiniz potansiyellerinizle yeni para kazanma yöntemleri denemeye başlayabilirsiniz ama diğer taraftan harcamalarınızda da aşırıya kaçmayın. Bekar olan yengeçler yeni bir ilişkiye başlayabilir, bu ilişki kalıcılık vaat etmektedir. Birlikteliği devam eden yengeçler de evlilik kararı alabilir ve sorun yaşayanlar ayrılma kararı alabilir. İkili ilişkilerinizde karşılıklı anlayış ve empatiyi lütfen elden bırakmayın. Zaman zaman moralsizlikler yaşıyor ve bunu karşı tarafı aksettiriyor olabilirsiniz. Biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. İş hayatınızda güzel gelişmeler olacak. Bir terfi, zam veya iş arıyorsanız yeni bir işe başlayabilirsiniz. Jüpiter ve Uranüs arasındaki olumlu açı; Yurt dışına gitmek veya yurtdışı bağlantılı bir iş yapmak istiyorsanız da güzel fırsatlar karşınıza çıkacak. Eğitimi devam eden yengeçler bu konularda önemli destekler alabilir ve karşınıza fırsatlar çıkabilir. Bu dönem alacağınız kararların kalıcı etkileri olacaktır.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: 16 Şubat’ta burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızın tüm alanlarında önemli gelişmeler ve tamamlamaları işaret etmekte, özellikle memnun olmadığınız alanlarda bazı kararlar alabilir ve yeni sayfalar açmaya başlayabilirsiniz. Kariyer ve maddi konularda gelişmeler başlayacak. Bu dönem atacağınız adımların kalıcı etkileri olacağı için lütfen iyi düşünerek ve planlayarak kararlar alın. Evliliğinde sorun olan aslanlar, bu dolunayla birlikte sorunları artık masaya yatıracak veya tamam ya devam kararı alacak. İlişkisi devam eden aslanlar da evlilik kararı alabilir. Aynı şey ortaklığınız varsa onun içinde geçerli olacak. Arkadaş ve sosyal çevrenizden güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir, birlikte projeler üretebilirsiniz. Bu dönem yapacağınız girişimlerin maddi olarak da olumlu getirisi olacak. Ailevi konularda maddi bir konu çözüme kavuşabilir veya sağlıkla ilgili iyi bir haber alabilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Aslan dolunayı iç dünyanız, günlük rutinleriniz sağlığınız ve çalışma ortamıyla ilgili gelişmeleri ve tamamlamaları gündeme getirecek. Bu alanlarda yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Bazı bilinmeyenlerin de ortaya çıkacağı bir süreç sizi beklemektedir. Çalışma ortamınız veya çalışma arkadaşlarınızla ilgili bir sıkıntınız varsa artık bu sorunları da çözmeye başlayacak ve iş hayatınızla ilgili önemli kararlar almak isteyeceksiniz. İlişkisi olan veya evli olan başaklar ise var olan sorunları artık kalıcı çözümler bulmaya başlayabilir. Bekar başaklar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Bu dönem başlayacak ilişkiler, uzun süreli ve kalıcı ilişkiler olacak. Ailede sağlık temasıyla ilgili netleşmeler başlayabilir. Jüpiter ve Uranüs arasındaki olumlu açı ikili ilişkiler ve ortaklıklardan gelecek destek ve şanslı fırsatları sunacak. Ticaret, hukuki konular, yurtdışı, eğitim gibi alanlarda bu desteklerle harekete geçebilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Aslan dolunayı gelecek hedefleriniz, projeleriniz ile ilgili gelişmeleri ve tamamlamaları gündeme getirecek. Sosyal çevre ve arkadaş ortamlarınızla ilgili değerlendirmeler yapabilirsiniz. Aile ve ev konularıyla ilgili gündeme gelen meselelerle ilgilenebilir ve bunları çözümlemek için uğraşabilirsiniz. Bu çözümlerin kalıcı etkileri olacak ve sizi gelecekte de mutlu edecek. Aile ve çocuklarınız için bu zaman zarfında harcamalarınızı da artırabilirsiniz. İlişkinizde ve evliliğinizde sorunlarınız varsa bu dönem kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Jüpiter ve Uranüs arasındaki olumlu açıyla; iş hayatınızda ve maddi konularla ilgili fikirlerinizi uygulamaya koyup başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. İşinizde bir zam artışı, atama veya yeni bir işe başlama gündeme gelebilir. Çevrenizden destekler alabilirsiniz ve kazançlarınızı artırabilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Aslan dolunayı kariyer, toplumsal statü, gelecek hedefleriniz, ebeveynlerinizle ilgili önemli gelişmeleri önünüze getirecek ve tamamlamalar yaşayacaksınız. Örneğin işinizi değiştirebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz veya sizin/eşinizin iş durumuyla ilgili de taşınma gündeme gelebilir. Eş ve ailenizle sorunlar varsa masaya yatırabilirsiniz ve kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Bu dönem alacağınız kararlar üzerinde iyice düşünmenizi tavsiye ederim. Jüpiter ve Uranüs arasındaki olumlu açı; çocuk sahibi olmak isteyen akrepler çocuk haberi alabilir veya çocuğu olanlar ise çocuklarıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir. Bekar olan akrepler âşık olabilir ve yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi devam eden akrepler ise evlilik kararı alabilir. Eğer ki ticaret, hukuki konular, yurtdışı bağlantılı işler veya yapmak istediğiniz bir seyahat varsa da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaş ve sosyal çevrenizden maddi manevi güzel destekler alabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Aslan dolunayı ile birlikte ticari ve hukuki konular, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ve seyahatlerle ilgili önemli gelişmeler ve tamamlamalarının yaşayacağı bir süreç sizi beklemektedir. Jüpiter ve Uranüs arasındaki olumlu etkileşim, yaratıcılığınızı artıracak ve farklı işlere imza atabilirsiniz. Kariyeriniz ve ticaret, hukuk, pazarlama, alım satım konularında da güzel destekler ve fırsatlar alacağınız şanslı bir zaman dilimi olacak. Yine yakın çevre, kardeş, akrabalarla ilgili bazı gelişmeler ve bu gelişmelerin sonucunda da bazı kararlar alabilirsiniz. Çalışma ortamı ve çalışma arkadaşlarınızla devam eden sorunlar varsa artık bunlara kalıcı çözümler bulacaksınız. Bazılarınız işinizden ayrılabilir, çalışma ortamını değiştirebilir. Bazılarınız ise farklı bir iş alanına geçmeye karar verebilir. Maddi kazançlarınız artmaya başlayabilir ve rahatlamaya başlayabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Aslan dolunayı maddi konular, ortaklı kaynaklarınız, kredi, borç, miras, nafaka, tazminat gibi konularda gelişmeleri sağlayacak. Maddi konularda zaman zaman beklenmedik harcamalar veya olumsuzluklar yaşasanız da uzun zamandır hedeflerinizi hayata geçirmek için istikrarlı bir çalışma içindesiniz ve artık bunların da karşılığını almaya başlayacaksınız. Bu dönem gücünüz ve motivasyonunuz yüksek olabilir. Ailenizde bir sağlık teması gündemde ise de bununla ilgili olumlu haber alabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili de beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Bekar olan oğlaklar bu süreçte yeni bir aşka yelken açabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler ise çocuk haberi alabilir. Spekülatif piyasalar veya borsayla ilgileniyorsanız, riskli girişimler yapmamanızı tavsiye ederim. Yaratıcılığınızın artacağı bir süreç olduğu için yeni hobilere başlayabilir, Kreatif çalışmalar yapabilirsiniz. Jüpiter ve Uranüs arasındaki olumlu açı; yurt dışına gitmek veya yurtdışı bağlantılı bir iş yapmak istiyorsanız da güzel fırsatlar karşınıza çıkacak. Eğitimi devam eden Oğlaklar bu konularda önemli destekler alabilir ve karşınıza fırsatlar çıkabilir.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Dolunay sizin karşıt burcunuzda gerçekleşiyor. İlişki ve ortaklıklar konusunda gelişmeler ve tamamlamalar yaşayacaksınız. Eğer sorunlu giden bir evliliğiniz varsa ayrılık kararı alabilir veya sorunları kalıcı şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Uzun süreli birlikteliği olan kovalar ise evlilik kararı alabilir. İlişki/ortaklıklar konusunda bilmediğiniz şeyler ortaya çıkabilir ve bunların sonucunda yeni kararlar alabilirsiniz. Bazı kovalar işten ayrılmaya karar verebilir ve yeni bir işe başlayabilir.  Kariyer ve ev arasındaki dengeyi sağlamaya çalışacaksınız. Jüpiter ve Uranüs arasındaki olumlu etkileşim, maddi kazançlarınız yönünde gerek iş gerekse ailevi destekleri sağlayacak ve fırsatlar sunacak. Merkür 15 Şubat’ ta sizin burcunuza geçecek, kendinizi daha rahat ifade etmeye başlayacak ve fikirlerinizi hayata geçirmek isteyeceksiniz. Ailede sağlık temasıyla ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Aslan dolunayı çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konularında gelişmeleri sağlayacak. Çalışma ortamınızda ve çalışma arkadaşlarınızla memnun olmadığınız konular varsa sorunları artık kalıcı çözümler bulabileceksiniz. Bazılarınız işten ayrılma kararı alabilir. Jüpiter ve Uranüs arasındaki olumlu etkileşim; gelecek hedefleriniz, hayalleriniz, projeleriniz ile ilgili size güzel fırsat ve şansları karşınıza çıkaracak. Unutmayın Jüpiter birinci evinizde ve size hayatınızın tüm alanlarında şans verecek. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan güzel destekler alabilir yine arkadaşlarınızla güzel projeler üretebilirsiniz. Seyahat, eğitim, pazarlama gibi konularda da güzel fırsatlar sağlayacak. Dolunay sürecinde taşınmayı düşünüyorsanız veya ev değişikliği yapmayı düşünüyorsanız bunu hayata geçirebilirsiniz. Yurt dışına çıkmak düşünceniz varsa da bu süreçte bunu gerçekleştirebilirsiniz. Para ve finansal konularda da sizi rahatlatacak gelişmeler söz konusu olacak.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.