TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hoş geldin 2022

Yazının Giriş Tarihi: 27.12.2021 09:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.12.2021 09:22

Yılın son haftasına Merkür-Neptün iyicil açısıyla giriş yapıyoruz. Konuşma, toplantı ve girişimlerimizde olumlu sonuçlar alabiliriz. Salı ve çarşamba günleri zorlu açılar devrede olacak. Salı günü uzlaşma yakalamakta zorlanabiliriz, yanlış anlaşılmalar fazlalaşabilir. Çarşamba günün ilk yarısı yapacağınız görüşme ve toplantılarda destekleniyor olacağız. Merkür-Venüs kavuşumun etkili olduğu bu saatler maddi sıkıntılar ve ilişkilerde duygusal sorunlara çözümler bulmak daha kolay olacak. Akşam saatleri gerginliklere açığız, sakin ve temkinli davranalım. Perşembe Merkür ve Plüton kavuşuyor, ısrarcı ve baskıcı bir iletişim dili oluşabilir, farkında olalım. Girişimlerimizde destek alabilir ve başarılı sonuçlar elde edebiliriz. Cuma günü enerjiler daha akıcı. Daha yapıcı ve rahat ilerleyebiliriz. Cumartesi iyiden iyiye ay kapanış fazında olacak ve Ay-Neptün karesi devrede olacağı için önemli kararlar ve girişimlerinizi bugün almamanızı tavsiye ederim. Haftanın son günün geldiğimizde Merkür Kova burcuna geçiş yapıyor artık daha yenilikçi ve orijinal fikirler üretme vakti. Akşam saat 21:33' de gerçekleşecek yılın ilk Yeniayı Oğlak burcunda gerçekleşecek. Uranüs ile olumlu etkiler yapacak bu Yeniay, yeni yıl temasına uygun olarak yeni umutlar, yeni heyecanlar ve yenilikleri hayatımıza katacak. Oğlak enerjisi sabır, disiplin ve çalışmayı da temsil eder demek ki yeni bir azimle tekrar güç tazeleyip işimize gücümüze odaklanacağız ve uzun vadeli istikrarlı adımlar atmak isteyeceğiz. Yeni başlangıçlar ve girişimler için 3 Ocak itibariyle harekete geçebilirsiniz.

Hepimize önce sağlık sonra varlık ardından bereket ve bolluk getiren bir 2022 yılı diliyorum, mutlu yıllar!

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram/Youtube takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: 29 Aralık da Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak ve 11 Mayıs tarihine kadar burada kalacak. Jüpiter bereket bolluk, şans ve fırsatları sunar aynı zamanda da durumları büyütür. Sizin 12.evinizde bulunacak. Yani biraz işleri daha fazla akışa bırakma, elinizden geleni yaptıktan sonra biraz daha teslimiyet uygulama ve maneviyatınızı güçlendirme zamanı olacak. Yani olduğu kadar olmadığı kader diyeceğiniz bir dönem olacak sizin için. Ama unutmayın ilahi destekler sizinle olacak. 11 Mayıs' tan sonra Jüpiter sizin burcunuza geçeceği için işleriniz hızlanacak ve büyüyecek. Yılın son haftasında kariyer ve işiniz ön planda olacak. Merkür 2 Ocak tarihine kadar Oğlak burcunun son derecelerinde hareket edeceği için düşünceleriniz zaman zaman sizi karamsar yapabilir ama ardından Kova burcuna geçeceği için daha fazla geleceğe dair hedeflerinize ve isteklerinize daha rahat odaklanabileceksiniz.  2 Ocak' ta gerçekleşecek Oğlak Yeniayı kariyer ve statünüzle ilgili yeni başlangıçlara işaret etmekte. Belki yeni iş teklifi alabilirsiniz, yeni bir işe başlayabilirsiniz ya da yeni bir göreve atanabilirsiniz. Maddi olarak da sizi kazanç fırsatları sunacak.

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğalar: 29 Aralık da Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak ve 11 Mayıs tarihine kadar burada kalacak. Jüpiter bereket bolluk, şans ve fırsatları sunar aynı zamanda da durumları büyütür. Hayalleriniz, umutlarınız sosyal çevreniz, arkadaşlarınız büyüyecek. Yeni sosyal çevre, dernek veya gruplar içerisine girebilirsiniz. Yine hayallerinizin peşinden koşacağınız daha umutlu ve iyimser bir süreç başlıyor ve bunları gerçekleştirmek için de güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Bu pazar Merkür de Kova burcuna geçiş yapacağı için daha fazla düşünceleriniz bu konular üzerine odaklanmaya başlayacak. 2 Ocak' ta gerçekleşecek Oğlak Yeniayı yurtdışı bağlantılı işler, ticaret, hukuk, eğitim, seyahat gibi konularda size güzel destekler getirecek. Önümüzdeki 10 gün boyunca bu alanlarda yeni girişimler yapmak için değerlendirebilirsiniz. Bu tarihte Merkür de Kova burcuna geçeceği için düşüncelerinizi daha rahat ifade etme fırsatı bulacaksınız ve geleceğe yönelik daha fazla odaklanacaksınız.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: 29 Aralık da Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak ve 11 Mayıs tarihine kadar burada kalacak. Jüpiter bereket bolluk, şans ve fırsatları sunar aynı zamanda da durumları büyütür. Kariyeriniz, mesleğiniz ve toplumsal statünüzle ilgili size güzel fırsat ve şanslar sunulacak. Bu alanlarda bir büyüme içine gireceksiniz. 2021 yılında tam istediğiniz gibi kariyerinizi yola koyamadınız şimdi ise size bunun fırsatları sunulacak. Özellikle bu yılı çok çalışarak geçiren İkizler, hak ettiğiniz iş, atılım, girişim, teklifler size 11 Mayıs' a kadar gelmeye başlayacak. 2 Ocak' ta gerçekleşecek Oğlak Yeniayı maddi konularla veya sağlık konusunda size güzel gelişmeleri sunacak. Bu hafta daha çok önünüzde var olan işlerle ilgilenmenizi tavsiye ederim yeniaydan sonra harekete geçmeniz daha isabetli olur. Önümüzdeki 10 gün boyunca uygulama alanı bulacaksınız. Merkür de Kova burcuna geçmiş olacak, buradan da güzel destek alıyorsunuz. Düşünceleriniz ve kararlarınızda daha fazla geleceğe doğru kararlarla hamleler yapabileceksiniz.

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler: 29 Aralık da Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak ve 11 Mayıs tarihine kadar burada kalacak. Jüpiter bereket bolluk, şans ve fırsatları sunar aynı zamanda da durumları büyütür. Gelecek hedefleriniz, atmak istediğiniz adımlar konusunda güzel destek ve fırsatlar size sunulacak. Bazılarınız yurtdışı ile bağlantılı işler konusunda fırsatlar yakalayabilecekken bazılarınız da ticari yeni bir girişim veya da yeni bir eğitime başlayabilir. 2 Ocak' ta gerçekleşecek Oğlak Yeniayı ilişkileriniz veya iş birlikleriniz konusunda yeni bir başlangıç etkisi yapmakta. Önümüzdeki 10 gün boyunca var olan ilişkilerinizde bir canlanma etkisi yaratacak. Geçmiş sorunları halledip geleceğe dair yeni kararların alınması da söz konusu. Zira Merkür de 2 Ocak itibariyle Kova burcuna geçiş yapacak. Aynı zamanda yeni ortaklıklar veya iş birliklerine girebilirsiniz, orijinal düşüncelerinize maddi kazanca çevirmek için de uygun bir zaman dilimi olacak.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: 29 Aralık da Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak ve 11 Mayıs tarihine kadar burada kalacak. Jüpiter bereket bolluk, şans ve fırsatları sunar aynı zamanda da durumları büyütür. Ortaklı paralarınız (eşiniz veya ailenizle olan), kredi, vergi, borç ve ödemeler konusunda güzel destekler alabileceksiniz. Yine miras ve tazminat gibi konularda da şans sizden yana olacak. Ailenizde birisinin sağlık sorunu varsa ise de şifa ve iyileştirme etkisi verir. Tabi Jüpiter olayları büyüteceği için harcamalarınızı artırabilir buna dikkat etmenizi ve ipin ucunu sıkı tutmanızı tavsiye ederim. Bu hafta 2 Ocak' ta gerçekleşecek Oğlak Yeniayı var. Çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konusunda size bir yenilenme enerjisi katacak. Aynı gün Merkür de Kova burcuna geçiş yapacak. Düşünceleriniz daha fazla ikili ilişkileriniz veya varsa ortaklıklarınız üzerine yoğunlaşacak ve İnsanlarla iletişim trafiğiniz artmaya başlayacak.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: 29 Aralık da Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak ve 11 Mayıs tarihine kadar burada kalacak. Jüpiter bereket bolluk, şans ve fırsatları sunar aynı zamanda da durumları büyütür. İkili ilişkileriniz, ortaklıklar ve iş birlikleri açısından fırsat ve şans dolu bir döneme giriyorsunuz sevgili Başaklar. Bu dönemi iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Gelen teklifleri geri çevirmeden önce iyice düşünün bunların maddi getirileri de sizi mutlu edecek. Bu hafta 2 Ocak' ta gerçekleşecek Oğlak Yeniayımız var. Aşk, flört, çocuklarınız veya hobilerinizle ilgili güzel bir yenilenme enerjisi getirecek size. Önümüzdeki 10 gün bu konularla ilgili istikrarlı başlangıçlar yapabilirsiniz. Aynı gün Merkür de Kova burcuna geçiş yapacak. Düşünceleriniz ve iletişiminiz daha fazla çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konularıyla ilgili olacak.

Sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler: 29 Aralık da Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak ve 11 Mayıs tarihine kadar burada kalacak. Jüpiter bereket bolluk, şans ve fırsatları sunar aynı zamanda da durumları büyütür. Çalışma hayatınız, Çalışma arkadaşlarınızla uyumunuz ve günlük rutinleriniz konusunda güzel destekler alacağınız bir dönem olacak sizin için. Sağlık konusunda iyicil etkiler devrede olacak. Sağlık sorununuz varsa da başarılı bir tedavi süreci eski sağlığınıza kavuşabilirsiniz. Bu hafta 2 Ocak' ta gerçekleşecek bir Oğlak Yeniayımız var. Ev, aile ve yuva konusunda bir yenilenme enerjisi katacak size. Önümüzdeki 10 gün boyunca sorunlara yapıcı kesin çözümler bulabileceksiniz. Aynı gün Merkür de Kova burcuna geçiş yapacak. Düşüncelerinizde ve iletişiminizde aşk hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz ve yapmak istedikleriniz üzerine yoğunlaşacak.

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrepler: 29 Aralık da Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak ve 11 Mayıs tarihine kadar burada kalacak. Jüpiter bereket bolluk, şans ve fırsatları sunar aynı zamanda da durumları büyütür. Aşk hayatınız, flörtler, hobilerinizle ilgili güzel destekler alacaksınız. Çocuk isteyenler 11 Mayıs' a kadar çocuk haberi alabilir, çocuğu olanlar ise çocuklarıyla daha keyif alacağı mutlu bir sürece girecekler. Bu hafta 2 Ocak' ta gerçekleşecek bir Oğlak Yeniayı var. Yakın çevreniz, kardeş, akraba, yakın seyahatler, ticari girişimler, sosyal medya pazarlama konularında önümüzdeki 10 gün boyunca yeni girişimler adına destekleniyor olacaksınız.Aynı gün Merkür de Kova burcuna geçiş yapacak. Düşünceleriniz ev, aile ve yuva konularına daha fazla odaklanacak. Ailenizde iletişim trafiğiniz hızlanacak.

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu: 29 Aralık da Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak ve 11 Mayıs tarihine kadar burada kalacak. Jüpiter bereket bolluk, şans ve fırsatları sunar aynı zamanda da durumları büyütür. Evle ilgili konular veya ailenizle ilgili iyicil ve şanslı etkiler altında olacaksınız. Size güzel fırsat sunulabilir. 2 Ocak' ta gerçekleşecek Oğlak Yeniayı ile parasal konularda kaynaklarınızı en olumlu kullanmak adına uzun vadeli yeni başlangıçları önümüzdeki 10 gün boyunca yapmanız mümkün olacak, bu yönde kararlı bir şekilde yol alabileceksiniz. Aynı gün Merkür de Kova burcuna geçiş yapacak. Düşünceleriniz para ve paranızı nasıl daha fazla arttırabileceğiniz üzerine yoğunlaşacak, geleceğe dair yenilikçi fikirlerle hareket etmek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizden de bu anlamda iş birlikleri ve destekler söz konusu olacaktır. İlişki ve para konularında bunları daha iyi nasıl daha iyi bir hale getiririm üzerine konuşmalar ve fikir birlikleri yapmak daha uygun olacaktır.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: 29 Aralık da Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak ve 11 Mayıs tarihine kadar burada kalacak. Jüpiter bereket bolluk, şans ve fırsatları sunar aynı zamanda da durumları büyütür. İletişim şekliniz daha ılımlı ve merhametli olmaya başlayacak. Eskisinden daha fazla yakın çevreniz, kardeş veya akrabalarınızla ilgilenmek isteyebilir veya da onlara yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Ticari konular, internet, pazarlama ve satış konularında daha yaratıcı fikirler aklınıza gelebilir, bunları uygulamaya sokabilir ve kazancınızı artırabilirsiniz. Haftanın diğer bir önemli gökyüzü olayı da 2 Ocak' ta burcunuzda gerçekleşecek Yeniaydır. Önümüzdeki 10 gün boyunca hayatınızın önemli alanlarında yeni kararlar almak isteyeceksiniz ve bu yönde destekleniyor olacaksınız. Aynı gün Merkür de Kova burcuna geçiş yapacak. Dolayısıyla düşünceleriniz para ve parayla ilgili de konulara daha fazla odaklanacak.

Sevgili Kovalar ve yükselen Kovalar: 29 Aralık da Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak ve 11 Mayıs tarihine kadar burada kalacak. Jüpiter bereket bolluk, şans ve fırsatları sunar aynı zamanda da durumları büyütür. Mutlu haberim ise Jüpiter sizin para evinize geçiş yapıyor. Demek ki kazançlarınızı gelirlerinizi artıracak fırsatlar kapınızı 11 Mayıs' a kadar çalacak sevgili Kovalar. Tabi biliyorsunuz geldikçe de giderler de fazlalaşır. Gelir gider dengesini ayarladığınız takdirde bu sizin için sorun olmayacak. Bu hafta bir de 2 Ocak' ta gerçekleşecek bir Oğlak Yeniayı var. Son zamanlarda gözlemlediklerinizin sonucunda yeni kararlar ve yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğinizi ve bu yönde de güzel destek alacağınızı göstermekte.  Aynı gün Merkür de sizin burcuna geçiş yapacak. Kendinizi çok rahat ifade etmeye başlayacak ve geleceğe yönelik önemli kararlar almak isteyeceksiniz.

Sevgili Balıklar ve yükselen Balıklar: Beklediğiniz yıl geldi sevgili Balıklar. 29 Aralık' ta Jüpiter sizin burcuna geçiş yapacak ve 11 Mayıs tarihine kadar burada kalacak. Sonra kısa bir süre Koç burcuna geçiş yapacak ve 28 Ekim de tekrar burcunuza dönecek. Jüpiter Neptün ile sizin yöneticisiniz olduğu için çok güzel etkiler alacaksınız. Jüpiter Bereket bolluk, şans ve fırsatları sunar aynı zamanda da durumları büyütür. Hayatınıza dair size gelecek fırsatları dikkatlice gözlemleyin ve mutlaka değerlendirmeye çalışın. Zaman zaman her şeyi fazla akışına bırakma halinde olabilirsiniz bu da sizi tembelleştirir. Harekete geçmeyi ve çalışmayı elden bırakmayın yine yaratıcılığınız çok artacak, sezgileriniz güçlenecek. Sanatsal ve kreatif işlerle uğraşanlarınız için çok verimli bir yıl olacak. Bu hafta bir de 2 Ocak' ta gerçekleşecek Oğlak Yeniayımız var. Hayalleriniz, gelecek projelerinizle ilgili önümüzdeki 10 günlük süreçte yeni kararlar ve yeni adımlar atabilirsiniz. Aynı gün Merkür de Kova burcuna geçiş yapacağı için zihniniz ve iletişiminiz daha çok geleceğe dair hedef ve planlarınızda olmaya başlayacak.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.