BURSA LÖDER’E YENİ GÖNÜLLÜLER KATILDI

28 yıldır Bursa Uludağ Üniversitesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji bölümlerini destekleyen, tedavi gören hasta ve ailelerine yardım amacıyla kurulmuş bir sivil toplum kuruluşu olan BURSA LÖDER çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.Hastalara ve ailelerine maddi, manevi ve sosyal destek sağlamak, daha iyi koşullarda tedavi olabilmesi için projeler üretmek  ve toplumumuzu çocukluk çağı kanserleri ile ilgili doğru bilgilendirmek  amacıyla kurulan BURSA LÖDER, Karaman Dernekler Yerleşkesi’nde aralarına katılmak isteyen yeni gönüllülerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2022 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2022 10:35
https://www.kadinveekonomi.com

Oturum Bursa LÖDER Başkan Yardımcısı Özgür İde Acarbabacan tarafından derneğin anlatıldığı sunum ile başladı.Derneğin önemli gelir kalemlerinden olan koşular konusunda bilgilendirme yapan Pınar UĞURYOL , katılımcıları Bursa LÖDER adına gönüllü koşucu olmaya da davet etti.Derneğin bir diğer önemli gelir noktası olan kermesler konusundaki bilgilendirmeyi de Burçin Norman gerçekleştirdi.Toplantının ilk bölümü gönüllülerin yardımda bulunacakları konuları belirledikleri anket formlarının doldurulması ile tamamlandı.

Toplantının ikinci bölümünde katılımcıları çocukluk çağı kanserleri hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi.

Prof. Dr Adalet Meral Güneş ve Prof. Dr. Melike Sezgin Evim ‘den Çocukluk Çağı Kanserleri Semineri

Bursa LÖDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr Adalet Meral Güneş ve Uludağ Üniversitesi ‘nden Prof. Dr. Melike Sezgin Evim katılımcılara çocukluk çağı kanserleri, çocukların yetişme çağında dikkat edilmesi gerekenler konusunda bir seminer düzenlediler. 

Dinleyicilerin sorularını da yanıtlayan Güneş ve Evim katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştılar.Söyleşinin sonunda Bursa LÖDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr Adalet Meral Güneş Bursa LÖDER olarak hasta yakınlarına yaptıkları destekleri de dile getirdi.