İspanyol moda markası Türkiye'deki mağaza sayısını artıracak.

1997’de Türkiye pazarına giren Mango’nun, 2025 yılı sonunda ülkede 70’in üzerinde satış noktası bulunuyordu.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2026 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2026 16:48
https://www.kadinveekonomi.com

Yeni açılışlarla birlikte bu sayının 80’e ulaşması öngörülüyor. Genişleme planının büyük ölçüde İstanbul ve Ankara’da yoğunlaşacağı belirtilirken, kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarının yer aldığı mağazaların açılması planlanıyor.

Mango’nun Türkiye’deki büyüme planı, şirketin 2024–2026 dönemini kapsayan stratejik programı çerçevesinde değerlendiriliyor. Marka, fiziksel mağazaların yanı sıra çevrim içi satış kanallarını da geliştirmeyi sürdürüyor.

Mango’nun Türkiye ve Asya Uluslararası Perakende Direktörü Hüseyin Gölçük, Türkiye’nin şirket için önemli pazarlardan biri olduğunu belirtti. Gölçük, yeni yatırımların uzun vadeli büyüme planlarının bir parçası olduğunu ifade etti.